ختم نهج البلاغه در ۲۷۰ روز 110.mp3
4.58M
🔊 ختم گویای نهج البلاغه در ۲۷۰ روز
🌺 سهم روز صد و دهم ازخطبه ۲۲۰ تا خطبه ۲۱۷
🌷🕊از خاک تا افلاک 🕊🌷
🔸محفل شهدایی از خاک تا افلاک
🔹امروز پنج شنبه ۲۲ تیرماه ساعت ۵:۳۰
🔸یادمان شهدای گمنام غواص امیرآباد
💢با حضور حجت الاسلام افشاری
💠همراه قرائت زیارت عاشورا ومداحی
#حوزه_مقاومت_بسیج_خوهران_حضرت_معصومه_سلام_الله_علیها
16.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
وداع غم انگیز
تصاویری سوزناک از وداع فرزند شیرخوار و همسر شهید نصیری😭😭
شهید نصیری؛ آبانماه ۱۴۰۰ حین درگیری با اشرار زورگیر در فولادشهر اصفهان ناجوانمردانه به شهادت رسید
🌸🍃 تدابیر درمانی برای خروپف
🌹.پرهیز از مصرف سردیجات بویژه در شب (شیر،ماست، دوغ، هندوانه، خیار،گوجه،...)
🌹.تخلیه سینوس ها (لازمست بمدت ۴۰ روز تا ۴ ماه موارد زیر رعایت شود)
🌹 روغن بنفشه (ترجیحا پایه زیتون) بهمراه روغن سیاه دانه یا روغن بادام تلخ را در یک قطره چکان بریزید.
(بهترست از داروخانه یک قطره نرمال سالین خریداری کنید, محتویات آنرا خالی کرده و سپس روغنها را در آن بریزید)
هر ۴ ساعت یک قطره در هر سوراخ بینی بچکانید
🌹مالیدن روغن سیاه دانه یا روغن کنجد روی ملاج و گلو به مدت 40 روز
🌹دم نوش بابونه میل شود
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
7.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
وقتی میری املاکی واسه اجاره خونه: 😂👌
┄┅┅❅🌸🌺🌸❅┅┅┄
8.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌شبهه : این همه منکر بدتر از بی حجابی داریم، چرا انقدر گیر دادید به حجاب؟!
پاسخ از زبان حجت الاسلام عالی
┄┅┅❅🌸🌺🌸❅┅┅┄
#کاک
آرد :۳۰۰ گرم
آب ولرم :۵۰ میلی لیتر
روغن محلی (حیوانی) یا روغن جامد:۵۰ گرم
مایه خمیر فوری:۱ قاشق چایخوری
تخم مرغ:۱ عدد
نمک :۱/۲ قاشق چایخوری
پودر قند :۱۶۰ گرم
پودر هل :۱ قاشق چایخوری
پودر بادام :۱/۲ پیمانه
طرز تهیه:
ابتدا مایه خمیر را با یک قاشق غذاخوری پودر قند و ۱/۴ پیمانه (۵۰ میلی لیتر) آب ولرم در ظرفی مخلوط کنید و سپس در ظرف را بگذارید تا ۱۰ دقیقه بماند و پف کند. سپس روغن را آب (ذوب) کرده در ظرف دیگری بریزید تا کمی خنک شود. آنگاه تخم مرغ را شکسته و نیمی از آن را همراه نمک در لیوان کمی هم میزنیم و به روغن اضافه میکنیم. مایه خمیر آماده شده را کمکم به مخلوط روغن و تخم مرغ میافزاییم. و به همزدن ادامه میدهیم. سپس آرد را اضافه میکنیم و آنقدر هم میزنیم که خمیر لطیف و یکدست و بدون چسبندگی به دست آید. خمیر را ۱۰ تا ۱۵ دقیقه ورز دهید. سپس روی آن را بپوشانید و حدود ۲ ساعت استراحت دهید. اگر خمیر شل بود میتوانید کمی آرد برای تنظیم سفتی آن اضافه کنید. خمیر آماده را لوله کرده و به اندازههای یکسان چانه کنید و چانهها را با وردنه باز کنید و با وردنهای ظریفتر نازکشان کنید. سپس ورقههای نازک خمیر را یک یک روی ساج انداخته و هر دو طرف آن را روی گاز بپزید. پیش از آنکه خنک شوند روی تخته کار پهن کنید و روی آن مایه بادام (مخلوط هل، پودر قند و پودر بادام) بپاشید. سپس ورقه را با دقت لوله کنید. روی آن را با فشارمناسب وردنه بکشید. در پایان با فاصلههای ۳ سانتیمتری و به شکل اریب ببرید. کاک را در ظرف در بسته نگاهداری کنید.
✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦
✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦