🔻نشست روز زمین پاک به میزبانی دانشگاه اراک در روز شنبه ۸ اردیبهشت برگزار گردید.
🔸این نشست با حضور دکتر ذوالفقاری ریاست دانشگاه اراک و مهندس یوسفی مدیرکل حفاظت محیط زیست استان و دکتر انصاری دبیر اندیشکده حکمرانی و قانونگذرای استان اراک و تعدادی از اعضای اندیشکده و اعضای کارگروه مدیریت پسماند استان و اساتید و دانشجویان برگزار گردید.
🔸در این نشست به مشکلات زیست محیطی زبالههای پلاستیکی و راهکارهای کاهش آنها و رفتن بهسمت پسماند صفر و ترویج اقتصاد چرخشی و طرح مشکلات زیست محیطی در کلاسهای درس در راستای تدریس بر اساس واقعیت و همچنین نواقص و ایرادات قانون مدیریت پسماند اشاره گردید.
🆔 @hokmrah
#مرکزی
🔻اندیشکده حکمرانی استان یزد برگزار میکند:
🔸نشست «رصدخانه تورم استان یزد، مدل، کارکردها و دستاوردها»
با ارائهی:
دکتر عباس علویراد (دانشیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد)
دکتر محمدرضا پاکدل (مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری یزد)
⏰ زمان: پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ ساعت ۸ الی ۱۰
📍مکان: تالار اندیشه، ساختمان مرکزی دانشگاه یزد
🆔 @hokmrah
#یزد
🔻دکتر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در نشست هماندیشی اساتید دانشگاههای تهران که عصر روز پنجشنبه، ۱۳ اردیبهشت ماه به منظور پاسداشت مقام استاد در محل خانه اندیشمندان علوم انسانی برگزار شد، گفت:
🔸ما به دنبال تبدیل یک مجلس سنتی به یک مجلس نوین هستیم/ مجلس یازدهم نظام حل مسائل کشور را با حمایت دانشگاهها به صورت مردمی در همه استانها پیگیری کرد.
🔸این توفیق را داشتم که در زمان تدریس در دانشگاه همزمان در متن جامعه نیز حضور داشتم و واقعاً فاصله بین نیازها و مسائل جامعه و دوری دانشگاهها از جامعه را با گوشت، پوست و استخوان خود درک کردم.
🔸امروز با ناترازی در حوزههای مختلفی روبرو هستیم چنانچه ۲۴ درصد جمعیت را در یک درصد از خاک کشور متمرکز کردهایم و هیچ علمی در چنین تراکمی با شرایط اقلیمی کشورمان نمیتواند بگوید آلودگی هوا، صوت و خاک را حل میکند.
🔸زمانی که تشخیص علمی و تصمیم سیاسی به درستی در کنار هم قرار بگیرد میتواند یک حکم جامعه در عرصههای مختلف تولید کند و کار پیش برود.
🔸یکی از اساتید بزرگ کشور میگوید ما مشکلات فراوانی در کشور داریم اما هیچ مسألهای نداریم از این رو وقتی مسأله نداریم، چیزی برای حل کردن نداریم همچنین افرادی که قابلیت حل مسأله دارند پیدا نمیشوند.
🔸به اعتقاد من هیچ وزارتخانه و دستگاهی مهمتر، حساستر و اساسی تر از آموزش و پرورش نیست اما طی ۲۰ سال حدود ۱۷ وزیر و سرپرست به خود دیده است.
🔸در چنین شرایطی چگونه میتوان از آموزش، تربیت، اوقات فراغت و آینده کشور گفت.
۱/۲
🆔 @hokmrah
🔸اگر میخواهیم مشکلات هر بخشی را در کشور حل کنیم باید به آموزش و پرورش دقت کنیم.
🔸بهعنوان کسی که سالها در این کشور مدیریت کردهام میگویم موضوع مالی در اداره کشور قطعاً موضوع هشتم یا نهم ما است.
🔸هر زمان کسی گفت برای انجام کاری نیاز به اعتبار و اختیار دارد قطعاً این فرد در هر جایگاه و تخصصی باشد، معنا و مفهوم کار را نشناخته و صرفاً به دنبال یک فعالیت است.
🔸زمانی دانشجویی به من گفت برای من کاری سراغ دارید؟
به او گفتم دنبال کار هستید یا شغل، که او پرسید آیا تفاوتی دارد و گفتم بله من میتوانم برای شما کاری پیدا کنم اما نمیتوانم برایتان شغل پیدا کنم.
شغل به معنای استخدام در یک اداره است که فرد وقتی وارد جایگاه خود میشود تازه قصد دارد بداند قرار است چه کاری انجام دهد در حالی که باید پیش از اقدام بداند که میخواهد چه کار کند.
🔸دانشگاه باید در متن جامعه باشد و اگر اینگونه نباشد نمیتوانیم از این طریق به دنبال مشارکت معنادار باشیم.
🔸امروز از جمله کشورهایی هستیم که با وجود ۱۲ هزار قانون به لحاظ قانون تورم داریم و مشخص نیست چه میزان از آنها تحقق پیدا میکند و کیفیت پیادهسازی آنها نیز مشخص نیست.
🔸مجلس شورای اسلامی به صورت جدی به موضوع هوش مصنوعی توجه کرده است و قطعاً در چند روز آینده از اقدامی که در ۱۱۷ سال سابقه قانونگذاری کشور مشابه آن را نداشتهایم، رونمایی میکنیم.
🔸ما در مجلس یازدهم نظام حل مسائل را در همه استانها با حمایت دانشگاهها اما به صورت کاملاً مردمی پیگیری کردیم.
🔸ما به دنبال تبدیل یک مجلس سنتی به مجلس نوین هستیم تا بدانیم جامعه به چه قانونی نیاز دارد.
🔸ما باید با همکاری یکدیگر بستری را فراهم کنیم که بهصورت جدی و اساسی به سمت حل مشکلات کشور برویم.
🔸ما با اجرای قانون برنامه هفتم میتوانیم حداقل ۵۰ درصد از هدررفت ۱۰۴ میلیارد دلار انرژی را بازیابی کنیم که نیمی از آن پول کمی نیست.
🔸نباید مسائل را رها کنیم و گاهی باید برای رضای خدا بایستیم، چنانچه روزی رزمندگان اسلام برای حفظ میهن به میدان رفتند و برای رضای خدا جنگیدند.
🔸باید بدون رودربایستی اشکالات را گفت، مسائل را به نقد گذاشت و مطالبه گری کرد و من به عنوان مسئول مکلف به پاسخگویی به شما هستم اگر شما مطالبه کنید.
🔸اگر کار علمی به شرایط سیاسی توجه نکند، کار ما ابتر میماند و اگر تصمیم سیاسی، پشتوانه علمی نداشته باشد آن کار به سرانجام نخواهد رسید.
🔸بنده به عنوان رئیس قوه از تمام تصمیماتی که گرفتهام دفاع میکنم چنانچه در حوزه تبدیل یک مجلس سنتی به یک مجلس نوین گام برداشتم و البته اقدام جمعی داشتیم.
مشروح خبر
۲/۲
🆔 @hokmrah
23.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻قالیباف: برای حکمرانی صحیح، به همراهی تشخیص علمی و تصمیم سیاسی نیاز داریم
🔸محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس، در نشست هماندیشی اساتید دانشگاههای تهران
🆔 @hokmrah