#انعکاس
📣 خط حزبالله ۴۳۶ | پیش به سوی اقتصاد مردمی
🔹 چهارصد و سی ششمین شماره هفتهنامه خط حزبالله، با عنوان «پیش بهسوی اقتصاد مردمی» منتشر شد.
🔸 سخنهفته این شماره خط حزبالله، به این سؤال، پاسخ داده است که چگونه در جنگ اقتصادی پیروز شده و مشکلات اقتصادی کشور را حل کنیم؟
🔹 اینشماره خط حزب الله، با عنوان «نزدیک قلهایم؛خستگی و ناامیدی ممنوع!» نگاهی به جمله منتخب سال ۱۴۰۲ رهبرانقلاب در نظرخواهی از کاربران داشته است.
📝 یادداشت هفته این شماره خط حزبالله با عنوان «قرآن، بهار دلها» مروری بر ۱۰ توصیه رهبرانقلاب برای بهرهمندی از قرآنکریم داشته است.
🌷 این شماره هفتهنامه خط حزبالله به روح مطهر سرلشکر خلبان شهید حسین خلعتبری مکرم، تقدیم میشود.
📥 نسخه PDF👇
شماره ۴۳۶ نشریه خط حزبالله.pdf
2.09M
#انعکاس
🖼 شماره ۴۳۶ نشریه خط حزبالله
🔶🔶کانال #حکمرانی_مردم استان سمنان
https://eitaa.com/joinchat/3835429304C26658973bf
#نقش_نما
آنچیزی که در نوروز گذشته توسط مقام معظم رهبری بیان شد این بود که(( شاید بتوان گفت مهمترین مشکل اقتصاد ما تصدی گری دولتی است.))
تصدی گری دولت در ابعاد مختلف روند اقتصادی کشور ایجاد اختلاف کرده است که میبایست با کم کردن تصدی دولت و افزایش جایگاه تسهیلگری آن، خصوصا در بحث تولید، موتور اقتصاد کشور را به حرکت درآورد.
در خیلی از مواقع، دولت بنگاهداری نمیکند، اما خود را به محور چرخش اقتصاد کشور قرار میدهد که این مسئله خود به خود ایجاد تصدی گری میکند.
آنچه مورد انتظار رهبر معظم انقلاب است، تقویت جایگاه تسهیلگری دولت و سپردن شدن کارهای اقتصادی به مردم است.
مردم میتوانند در تولید، توزیع، مصرف و نظارت اقتصادی نقش آفرینی کنند که مقدمه حضور مردم در اقتصاد، تقویت نقش و اثرگذاری آنها در ((تولید)) می باشد که میتواند سبب ایجاد ((جهش تولید)) گردد.
برای رسیدن به #جهش_تولید_با_مشارکت_مردم لازم است منابع اقتصادی (نقدینگی، علم و فناوری، زیرساختهای لازم برای تولید و تسهیلات) بیش از پیش در اختیار آحاد مردم قرار بگیرد تا به این وسیله بتوانیم زمینه حضور مردم در اقتصاد را تسهیل کنیم و در حقیقت دولت به جای تصدی منابع، در جایگاه تسهیلگری، استفاده آحاد مردم از منابع را تسهیل نماید. نکته مهم این می باشد که اگر جریان اقتصاد به جای قرار گرفتن در اختیار آحاد مردم در اختیار قشر خاص قرار بگیرد، میتوان نگران بود که تجربه منفی خصوصی سازی مجدد ایجاد شود.
مسعود هراتی
دستیار استاندار سمنان در امر مردمی سازی دولت
🔶🔶کانال #حکمرانی_مردم استان سمنان
https://eitaa.com/joinchat/3835429304C26658973bf
💐 چرا جهش تولید؟ چرا مشارکت مردم؟
👈 مروری بر پیام نوروزی رهبرانقلاب اسلامی به مناسبت آغاز سال ۱۴۰۳
#مشارکت_مردم
#جهش_تولید_با_مشارکت_مردم
#مردمی_سازی_اقتصاد
🔶🔶کانال #حکمرانی_مردم استان سمنان
https://eitaa.com/joinchat/3835429304C26658973bf
برجستهتر شدن نقش مردم در شعار امسال سرآغازی بر گرهگشایی از مشکلات اقتصادی مردم
🔹رئیس جهاددانشگاهی استان سمنان از برجستهتر شدن نقش مردم در شعار سال به عنوان سرآغازی خجسته بر گرهگشایی از مشکلات اقتصادی مردم در سال جدید نام برد.
🔹آمادگی جهاددانشگاهی استان برای تحقق شعار سال
🔹ایجاد جهش مستلزم تجمیع همه نیروهای مادی و معنوی و بهره گیری از همه ظرفیت هاست
🔹لزوم هدایت هوشمندانه نقدینگی و منابع به عنوان پیش نیاز تحقق جهش در اقتصاد و تولید
isna.ir/xdQNft
@isnasemnan
🔶🔶کانال #حکمرانی_مردم استان سمنان
https://eitaa.com/joinchat/3835429304C26658973bf
هدایت شده از اخبار استانداری سمنان
✅ حضور مهندس هاشمی، استاندار سمنان، حجت الاسلام و المسلمین رستمیان، امام جمعه دامغان و مهدی بندرآبادی، فرماندار شهرستان دامغان از مرکز نگهداری و نیکوکاری کوثر و ریحانه/ مجتمع پدر و مادر دامغان
@ostsemnan
هدایت شده از اخبار استانداری سمنان
📷 #گزارش_تصویری
✅ حضور مهندس هاشمی، استاندار سمنان، حجت الاسلام و المسلمین رستمیان، امام جمعه دامغان و مهدی بندرآبادی، فرماندار شهرستان دامغان از مرکز نگهداری و نیکوکاری کوثر و ریحانه/ مجتمع پدر و مادر دامغان
@ostsemnan
هدایت شده از حکمرانی مردم
44.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 نسخه کامل ویژه برنامه تحویل سال با موضوع تحلیل شعار سال
🔸 با حضور سید احمد عبودتیان؛ دستیار رئیسجمهور در امر مردمیسازی دولت
#اقتصاد_مردمی
#مردمی_سازی
#جهش_تولید_با_مشارکت_مردم
🔅 #حکمرانی_مردم 👇
🔗 ble.ir/join/MGNlNjRiYW
🔗 https://eitaa.com/hokmrani_mardom
🔗 aparat.com/hokmrani_mardom
🔗 https://virasty.com/Hokmrani_mardom
هدایت شده از بلد طیّب/منان رئیسی
کوتاهترین راه جهش تولید با مشارکت مردم
🔹بعد از نامگذاری امسال با عنوان "جهش تولید با مشارکت مردم" به این میاندیشیدم که باتوجه به محدودیتها و اقتضائات فعلی کشور، کدام راه میتواند سهلالوصولترین گزینه برای جهش تولید با مشارکت مردم باشد؟ به دلایل زیر، ساخت مسکن با راهبرد مردمیسازی میتواند پاسخ این سوال باشد:
🔹اولا، در زمینه ساخت مسکن در دولت قبل به شدت کوتاهی شد و لذا باتوجه به عقب ماندگی که در این زمینه داریم جهش تولید مسکن موضوعی است که زمینه استقبال را هم از طرف مردم و هم از طرف دولت کاملا دارا می باشد.
🔹ثانیا، به علت قصور و تقصیرات قبلی، شاخصهای مسکن در کشور ما در مقایسه با متوسط جهانی دارای وضعیت چندان مطلوبی نیست (برای مثال، سهم مسکن از سبد هزینههای خانوار در کلانشهرهای ما بیش از سه برابر متوسط جهانی است) و لذا برای اصلاج این شاخصها چارهای جز جهش تولید مسکن نداریم.
🔹ثالثا، برخلاف اغلب صنایع بزرگ، صنعت ساخت و ساز و به ویژه تولید مسکن از معدود مواردی است که مردمیسازی و جلب مشارکت مردم در تولید آن با کمترین پیچیدگی میسر میشود. کافیست به جای تکرار سیاستهای اشتباه قبلی (در قالب انبوهسازیها و عمودیسازیها و ...) اینبار به خود مردم اعتماد کنیم و زمین را در اختیار خود آنها بگذاریم تا با الگوی افقی (یک یا دو طبقه) شاهد مشارکت حداکثریِ مردم در زمینه ساخت مسکن باشیم.
🔹رابعا، بخش عمدهای از هزینه تولید مسکن مربوط به هزینه زمین است (در برخی مناطق کلانشهرهای ما تاحدود ۸۰ درصد از هزینه تهیه مسکن، صرفا مربوط به هزینه تامین زمین است) و از آنجایی که زمین به وفور در اختیار دولت قرار دارد لذا برخلاف سایر صنایع دیگر، جهش تولید مسکن برای دولت کمترین معونه را دارد.
🔹خامسا، مسکن از معدود مواردی است که در صورت رونق و جهش تولید آن، دهها رسته شغلی دیگر نیز رونق خواهند یافت؛ از موارد مستقیمی همچون فولاد و سیمان و سرامیک و شیرآلات و غیره تا موارد غیرمستقیمی نظیر فرش و لوازم خانگی و غیره؛ و لذا جهش تولید مسکن به معنای جهش تولید دهها رسته شغلی دیگر خواهد بود.
🔹سادسا، در صورت جهش تولید مسکن با رویکرد مردمیسازی، علاوه بر مزایای اقتصادی و رونق گرفتن دهها رسته شغلی، فواید فرهنگی قابل توجهی نیز حاصل خواهد شد که مهمترینش این است که با الگوی توسعه افقی و مردمیسازیِ مسکن، سبک زندگی مردم که امروزه با عمودیسازیها و متراکمسازیها دگرگون شده است دوباره قابلیت تطبیق با سبک زندگی اسلامی ایرانی را خواهد یافت. در چنین صورتی، مسکن میتواند دوباره از یک محصول صرفا اقتصادی به یک پدیدار فرهنگی تبدیل شود؛ پدیداری که در صورت ریلگذاری صحیح میتواند آیینه سلایق فرهنگی و ارزشهای بومیِ مردم باشد.
🔹بلد طیب/کانال رسمی دکتر منان رئیسی
https://eitaa.com/baladetayyeb
💢#بازتاب| تفاوت مردمیسازی اقتصاد با خصوصیسازی چیست و چه باید کرد؟
آنچه درباره خصوصیسازی فارغ از معنای تحتاللفظی عبارت چه در معنا و چه در فعل اراده شده است، موضوع حضور سرمایهداران به ویژه سرمایهداران و تجار کلان، شرکتها و کارخانههای بزرگ در بخش اقتصاد است اما آنچه در خصوصیسازی به صورت علیالارض میبایست واقع شود واگذاری امور اقتصادی از طریق بهکارگرفتن ظرفیتها و سرمایههای بخش خصوصی است. اگرچه این امر در صورت رعایت نکات و انجام مراقبتهای لازم در برابر اختصاصی سازیها، انحلال واحدهای تولیدی و...، خود میتواند یکی از وجوه مردمیسازی باشد لکن به نظر نمیآید که اکثریت سهم مردمیسازی را شامل شود.
مراد از مردمیسازی در بخش اقتصاد بیش از خصوصیسازی، واگذاری فعالیتها، بنگاههای دولتی، فرصت های تولید و توزیع و امتیاز تجارت و... به آحاد مردم است. دولت میبایست از طریق بسترسازیهای لازم شرایط حضور آحاد مردم، سرمایه انسانی و نیروی کار عمومی، به ویژه سرمایههای خرد مردمی را فراهم آورد. ناظر به فرمایشهای متعدد رهبر معظم انقلاب اسلامی میتوان از انواع تعاونیها، صندوقهای خانگی، اشتعالکوچکمقیاس، کارگاهها و واحدهای تولیدی کوچک به عنوان نزدیک ترین الگوهای رایج به این امر نام برد. اگرچه این موارد بسترهای نسبتا مناسبی برای این امر میباشند لکن بنا بر تاکیدات معظمله، دولت میبایست با بهره مندی از مشورت اندیشهورزان و صاحبنظران، راهکارها، الگوها و فرمولهای عملی حضور، مشارکت، تعاون و همافزایی آحاد مردم (اعم از بدون سرمایه، کمسرمایه، سرمایهدار متوسط و سرمایهدار کلان) در اقتصاد را با جهت گیری صحیح طراحی کرده و با تبیین مردمپسند نحوه حضور آحاد مردم را به آنان منتقل کند. از طرف دیگر حداقل انتظار هم آن است که با مانع زدایی و تسهیلگری از حرکت ظرفیتهای موجود، شرایط رشد و تکثیر این حرکت ها را فراهم آورد.
در این میان اهم آنچه مورد نیاز است فهم صحیح مسئولان از این ماموریت، همراهسازی صاحب نظران، جلب اعتماد عمومی و طراحی میدان های دارای ظرفیت جهت حضور مردم (مانند مسکن و شهرسازی، کشاورزی و دامداری، بازارهای مجازی و حضوری و...) و نیز توانمندسازی آحاد مردم برای مشارکت باکیفیت است.
✍ دبیرخانه حکمرانی مردمی
#مشارکت_مردم
#اقتصاد
#جهش_تولید_با_مشارکت_مردم
#مردمی_سازی_اقتصاد
🔶🔶کانال #حکمرانی_مردم استان سمنان
https://eitaa.com/joinchat/3835429304C26658973bf
🔺عضو هیئتعلمی دانشگاه سمنان مطرح کرد:
مردمیسازی اقتصاد یعنی حمایت از شرکتهای خرد
👤عبدالمحمد کاشیان در گفتگو با مرآت:
📌مردمیکردن اقتصاد و مشارکتدادن آنها به معنای آن است که منابع مالی و بانکی کشور باید بهصورت متوازن تقسیم شده و شرکتهای خرد و کوچک و دانشبنیان هم بتوانند از این منابع سهمی برای رشد خود داشته باشند و تنها منابع مالی در اختیار شرکتهای پرنفوذ قرار نگیرد.
📌توجه به دیپلماسی اقتصادی در راستای جهش تولید بسیار مؤثر و این مسئله به معنای حضور پررنگ شرکتهای داخلی در سطح بینالمللی و بازارسازی جهانی است که زمینه فروش محصولات را برای آنها فراهم میکند.
منبع:
🆔@Meraatnews
🔶🔶کانال #حکمرانی_مردم استان سمنان
https://eitaa.com/joinchat/3835429304C26658973bf
🔺نماینده مردم دامغان در مجلس شورای اسلامی:
نجات اقتصاد کشور با نسخه مردمی محقق میشود
👤علیاکبر علیزاده در گفتگو با مرآت:
📌مقام معظم رهبری با نام گذاری شعار سال بر محور اقتصاد آن هم با مشارکت مردم حجت را بر همگان تمام کردند و نشان دادند که نسخه درمان اقتصاد بیمار کشور با حمایت مردمی و مبتنی بر الگو داخلی محقق خواهد شد و الگویهای غربی و بیگانه نمیتوانند کشور را به رشد اقتصادی برساند.
📌متأسفانه طی این سالها بانکها علیالخصوص بانکهای خصوصی به حال خود رها بودند و هیچ نظارتی بر عملکرد آنها انجام نمیشد و به همین خاطر مجلس در حال تصویب قانون برای بانکها است تا جلوی خودسری آنها گرفته و این مانع سر راه جهش اقتصادی و تولید در کشور مرتفع شود.
منبع:
🆔@Meraatnews
🔶🔶کانال #حکمرانی_مردم استان سمنان
https://eitaa.com/joinchat/3835429304C26658973bf
هدایت شده از پایگاه اطلاعرسانی نماینده ولیفقیه در استان سمنان
♦️نماینده مقام معظم رهبری در استان سمنان: باهم عهد ببندیم در سال ۱۴۰۳ تمام همت خود را برای رفع مشکلات اقتصادی خصوصا زمینهسازی برای مشارکت مردم در #جهش_تولید بکار بگیریم و تحقق شعار سال را نه با شعار و بنر، بلکه با کار و تلاش دنبال کنیم.
💠حساب کاربری حجتالاسلام والمسلمین مطیعی در شبکه اجتماعی ایکس(توییتر)👇
https://twitter.com/Morteza_motiee/status/1770510103872999609?t=fbYemNTuxaS-Iw2KO-oYng&s=19
یادداشت جناب آقای مهندس احسان، مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایه گذاری و اشتغال در رابطه با تحقق اهداف شعار سال
👇👇
🔶🔶کانال #حکمرانی_مردم استان سمنان
https://eitaa.com/joinchat/3835429304C26658973bf
بسمه تعالی
دو نیمه متفاوت در شعار سال، از سال ۱۳۸۰ تا سال ۱۴۰۳ مقام معظم رهبری در پیام نوروزی خود، سال ۱۴۰۳ را سال جهش تولید با مشارکت مردم نامگذاری نمودند.
نامگذاری سالها از سوی حضرت آیت الله خامنهای رهبر معظم انقلاب، عمری به درازای سه دهه دارد . نگاهی به سالهای نامگذاری در سه دهه اخیر، توسط مقام معظم رهبری میتوان مشاهده کرد، در سالهای ابتدایی رهبری بیشتر بر جنبههای مذهبی و اعتقادی تاکید داشتند، اما از اواخر دهه ۸۰ و اوایل دهه ۹۰ نامگذاری سالها توسط رهبر انقلاب رنگ و بوی مسائل اجرایی و اقتصادی به خود گرفت و مستقیم و غیرمستقیم مقوله اقتصاد، رشد و توسعه تولید داخلی و مشخصا بر تولید تاکید نمودند.
همانگونه که حضرت آقا به مقوله بصیرت تاکید و اشاره دارند در پس این بصیرت اهمیت مسئله اقتصاد در نظام اسلامی را نیز مورد تاکید قرار میدهند ایران اسلامی در ۴۵ سال گذشته با رهبری امام راحل و پس از آن مقام عظمای ولایت، سکاندار تیزبین و آشنا به مسائل موفق به گذر از بسیاری از مشکلات و پیچ و خمهای مسیر انقلاب شده و در حال حاضر در بالاترین نقطه ممکن در حال نقش آفرینی در جهان میباشد. موضوعی بسیار مهم و جذاب که حضرت آقا با درایت خود بر آن اشاره و تاکید دارند سال جهش تولید با مشارکت مردم است. در حال حاضر جهان به یک دوران جدید و پرکشش وارد شده جایی که نیاز به تغییر و تحول در اقتصاد و تولید وجود دارد .یکی از راههای موثر برای رسیدن به جهش تولید و افزایش توانایی در کشور مشارکت فعال و شکوفایی مردم در اقتصاد است. مردم به عنوان یکی از عناصر مهم و بنیادی هر جامعه و موتور پیشران اقتصاد، نقش بسیار مهمی در جهش تولید داشته و دارند. موضوعی که با توجه به مزیتها و پتانسیل بالقوه موجود در کشور ایران اسلامی با داشتن توانمندیها و منابع غنی، بسیار مهم و حیاتی است. مشارکت مردم در اقتصاد انواع مختلفی دارد که میتوان با هم راستا نمودن مؤلفههای اقتصاد مردمی، تحول عظیمی را متصور بود. دولتها باید از تصدیگری به تسهیلگری اقتصاد، تغییر رویکرد دهند و صرفاً فضا را برای مشارکت مردم آماده و مهیا نماید. از جمله اقداماتی که میبایست عملیاتی گردد، تشویق کارآفرینی و خلق کسب و کارهای نوآورانه توسط مردم، توسعه زنجیرههای ارزش راهبردی استان و کشور و تقویت صنایع محلی، ترویج فرهنگ مصرف محصولات داخلی، حمایت از تولیدات محلی و تشویق به خرید محصولات داخلی، همچنین آموزش، پشتیبانی مالی و غیره از دیگر وظایف دولت در این زمینه میباشد. مشارکت مردم در جهش تولید ، فرصت مناسبی برای رشد اقتصاد و افزایش تواناییهای ملی میباشد. با ایجاد شرایط مساعد برای مشارکت مردم و ایجاد روحیه خودکفایی و اعتماد به خود میتوان به توسعه اقتصادی و اجتماعی کشور کمک بزرگی نمود.
در پایان باید گفت که جهش تولید با مشارکت مردم یکی از راههای موثر برای تحقق توسعه پایدار و پیشرفت کشور است. امیدوارم که با تلاش و همت مردم و دولت مردمی آیت الله رئیسی بتوانیم به اهداف و آرمانهای توسعه و پیشرفت ملی که همانا مورد تاکید مقام معظم رهبری است، دست یابیم و در حوزه اقتصاد پیشرو و موفق باشیم.
محمدرضا احسان
مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایه گذاری و اشتغال
🔶🔶کانال #حکمرانی_مردم استان سمنان
https://eitaa.com/joinchat/3835429304C26658973bf
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 #بازتاب| نقش مشارکت مردم در جهش تولید
🔸 سید احمد عبودتیان؛ دستیار رئیسجمهور در امر مردمیسازی
#جهش_تولید
#مشارکت_مردم
#حرکت_عمومی
🔶🔶کانال #حکمرانی_مردم استان سمنان
https://eitaa.com/joinchat/3835429304C26658973bf
حجت الاسلام والمسلمین مطیعی نماینده محترم ولی فقیه در استان سمنان در خطبه های نماز جمعه سوم فروردین ماه ۱۴۰۳ فرمودند:
مشارکت مردم در اقتصاد یعنی حضور آحاد مردم
🔶🔶کانال #حکمرانی_مردم استان سمنان
https://eitaa.com/joinchat/3835429304C26658973bf
حکمرانی مردم (استان سمنان)
حجت الاسلام والمسلمین مطیعی نماینده محترم ولی فقیه در استان سمنان در خطبه های نماز جمعه سوم فروردین
حجت الاسلام والمسلمین مطیعی نماینده محترم ولی فقیه در استان سمنان در خطبه های نماز جمعه سوم فروردین ماه ۱۴۰۳ فرمودند:
مشارکت مردم در اقتصاد، یعنی حضور آحاد مردم
🔹 یکی از مواردی که رهبر معظم انقلاب اسلامی به آن اشاره کردند مشارکت مردم در اقتصاد بود، خب ایشان سال جدید را بعنوان «جهش تولید با مشارکت مردم» نامگذاری کردند. بارها از مقام معظم رهبری شنیدیم هرجا آحاد مردم و نه یک گروه خاص وارد صحنه شدند پیروز شدیم. چه در بحث دفاع مقدس اگر مردم پای کار نظام نمیآمدند حتما با آن جمعیت و هیمنه ای که دشمن برای تضعیف ارزشهای انقلاب اسلامی ایجاد کرده بود حتما موفق میشد! اما الحمدلله با رشادت رزمندگان و شهدای والامقام و ایثارگران و آزادگان به هدف خود نرسید. در مسائل سیاسی هرجا مردم مانند ۹دی و ۲۲بهمن و ۱۱ اسفند و روز قدس در صحنه بودند پیروزی حتمی است. در میدان اقتصاد هم باید آحاد مردم یعنی تک تک مردم وارد شوند، نکته مهم این است که همه مردم باید در این صحنه حضور یابند نه فقط عده خاصی که مانند قبل آمدند و ضرر کردیم! دوم اینکه مشارکت های قبلی اقتصادی و خصوصی سازی ها باید آسیبشناسی شوند، در گذشته سرمایهها به آحاد مردم واگذار نشد و همه مردم وسط میدان نیامدند بلکه آن واگذاریها یا به خصولتی ها داده شد یا بعضا به افراد خاصی داده شد و متاسفانه به شکست انجامید! آن بهرهوری اقتصادی، افزایش سود و گسترش تولید که در پی آن بودیم محقق نشد لذا باید در این خصوص چارهاندیشی شود.
🔹 از طرف دیگر «جهش تولید با مشارکت مردم» فقط یک شعار نیست که آنرا بالای سربرگها و بنرها در ادارات و وزارتخانه درج کنیم و تا سال بعد کاری در خصوص آن نکنیم! رهبر معظم انقلاب اسلامی هرچند تلاش سال گذشته برای رشد تولید و مهار تورم را تایید کردند اما فرمودند به نتیجه نهایی و مطلوب نرسیدهایم. امسال هم از این پس همه ما در جلسات و مجامع میگوییم «جهش تولید با مشارکت مردم» اما این موضوع زمینه میخواهد! اگر میخواهیم مردم مشارکت کنند باید موانع مشارکت را برداریم و زمینه نقش آفرینی مردم در اقتصاد را فراهم کنیم.
🔹 یکی از این موارد که موفق انجام شده و مجلس و دولت در آن نقش داشتند موضوع «تسهیل صدور و اخذ مجوزها» بود که همه از آن متشکر هستند اما باید موانع تولید را شناسایی کنیم و آنها را برداریم که به مواردی از آنها اشاره میکنم: برداشتن مقررات دست و پا گیر، مبارزه با قاچاق یعنی نباید کالایی از مبادی غیررسمی وارد کشور شود! منع جدی واردات کالاهایی که نمونه داخلی آن موجود است. مبارزه جدی با فساد مالی و کارشکنی در ادارات، رعایت حقوق مالکیت برای صاحبان ایده و صنعت، پرهیز از کمک به سفتهبازی و سوداگری های زیان بخش، اعمال معافیتهای مالی!
🔹 در امر اقتصاد دولت باید نقش نظارتی داشته باشد نه آنکه دخالت کند! مشارکت مردم در اقتصاد و جهش تولید نیازمند عزم و اراده ملی است، اگر بنده مال و امکانات آن را ندارم میتوانم مشوق باشم. حضرت آقا فرمودند جهش تولید علاج دارد و کارشناسان نیز آن را تایید کردهاند و اگر همه ارکان نظام و مردم در آن حاضر شوند قابل تحقق و امکان پذیر است.
🔶🔶کانال #حکمرانی_مردم استان سمنان
https://eitaa.com/joinchat/3835429304C26658973bf
#پوستر |⚙️ شعار سال ۱۴۰۳
#جهشتولید_با_مشارکتمردم
#مردمی_سازی_اقتصاد
🔶🔶کانال #حکمرانی_مردم استان سمنان
https://eitaa.com/joinchat/3835429304C26658973bf
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#انعکاس | وزیر جهاد کشاورزی: اجرای طرحهای آبخیزداری با مشارکت مردم اولویت وزارت جهاد کشاورزی در سال جدید است.
#جهش_تولید_با_مشارکت_مردم
#مشارکت_مردم
🔶🔶کانال #حکمرانی_مردم استان سمنان
https://eitaa.com/joinchat/3835429304C26658973bf
یادداشت جناب آقای پروفسور داود فیض، استاد دانشگاه سمنان در رابطه با تحقق اهداف شعار سال ۱۴۰۳
👇👇
🔶🔶کانال #حکمرانی_مردم استان سمنان
https://eitaa.com/joinchat/3835429304C26658973bf
باسمه تعالی
جهش تولید با مشارکت مردم
با نزدیک شدن به سال پایانی چشم انداز ۲۰ ساله نظام جمهوری اسلامی ایران و عدم تحقق اهداف چشم انداز در بخش اقتصادی که همان کسب جایگاه اول در میان کشورهای منطقه است، مقام معظم رهبری مانند چند سال اخیر یکبار دیگر شعار سال را با مضمونی اقتصادی مطرح کردند تا شاید با توجه دادن دولت و مردم به این رکن مهم سند چشم انداز، بتوان بخشی از عقب ماندگی از اهداف چشم انداز در بخش اقتصادی را جبران نمود. بنابراين در مورد شعار امسال با عنوان جهش تولید با مشارکت مردم نکات زیر قابل توجه است:
1- شعار سال 1403 را می توان به عنوان یک استراتژی کلان برای تحقق اهداف اقتصادی که یکی از سه رکن مهم چشم انداز 20ساله نظام جمهوری اسلامی ایران است، تلقی کرد. این استراتژی توسط عالی ترین مقام کشور مطرح شده و از این رو وظیفه مسئولین امر در قوای سه گانه و مردم پیگیری و عملیاتی سازی این استراتژی است.
2- با یک نگاه تحلیلی و آسیب شناسانه به مهمترین چالش ها و آسیب های ناشی از نحوه مواجهه مسئولین و دستگاههای اجرایی با شعار سال مطروحه توسط مقام معظم رهبری در چند سال اخیر، می توان به موارد زیر اشاره نمود؛ الف؛ صرف تکرار شعار سال در جلسات، مجامع، نشست ها و سخنرانی ها با هدف ترویج آن در حد یک گزاره مثبت در جامعه و بسنده کردن به انتشار پوستر، بنر، برشور، کتاب، جزوه و...، ب؛ عدم ارانه ایده های جذاب و کاربردی به منظور تحقق شعار سال به عنوان یک استراتژی، ج؛ عدم ارزیابی دستگاه های اجرایی با شاخص های مرتبط با میزان عملیاتی سازی شعار سال د؛عدم توجه به الزامات و خط مشی های مرتبط با تحقق شعار سال
3- با توجه به تجارب سال های گذشته و آسیب های مذکور، در سال 1403 باید برای تحقق شعار سال به عنوان یک استراتژی بیش از پرداختن به فعالیت های نمادین و ظاهری، به الزامات ساختاری، سیاست ها، قوانین و مقررات، منابع مالی و... در راستای عملیاتی سازی این استراتژی اقدام نمود.
4- به منظور جلب مشارکت مردم برای جهش تولید، وظیفه مسئولین و قوای سه گانه و به ویژه دولت، زمینه سازی و فراهم آوردن شرایط لازم برای حضور مردم و فعالان اقتصادی در عرصه تولید است. وجود مشکل حکمرانی در جلب مشارکت مردم در عرصه های گوناگون حقیقتی انکار ناپذیر است که باید برای آن چاره ای اندیشیده شود. به عنوان نمونه عملیاتی سازی قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار که حدودا 2سال است توسط دولت محترم پیگیری می شود و یکی از اقدامات مهم برای مردمی سازی اقتصاد تلقی می شود، کماکان با چالش های جدی مواجه است و علیرغم در نظر گرفتن تنبیهات قانونی برای متخلفین، بسیاری از دستگاه های اجرایی از صدور سهل و آسان مجوزهای کسب و کار طفره میروند. بنابراین برای افزایش مشارکت مردم در جهش تولید باید در شیوه های حکمرانی تجدید نظر شده و اقداماتی نظیر تسهیل صدور مجوزهای کسب وکار با قدرت و سرعت بیشتری عملیاتی شده و موانع احتمالی رفع گردد.
5- و نکته پایانی اینکه، تغییر باور ها و نگرش های مسولین در مورد توانمندی ها و ظرفیت های مردمی در حل مسائل و چالش های پیش رو از جمله جهش تولید، شناسایی الگوهای موفق مردم پایه در جهش تولید و تکثیر آن در سطح جامعه، شناسایی حلقه های میانی موثر در حوزه تولید و فعال سازی آنها، شناسایی و حمایت از تشکل های اقتصادی مردمی و توجه ویژه به شرکت های دانش بنیان نوپا و رشدیافته مستقر در مراکز رشد و پارکهای علم و فناوری از جمله اقداماتی است که می تواند برای تحقق شعار سال 1403 به آن ها اهتمام ورزید.
داود فیض
استاد دانشگاه سمنان
🔶🔶کانال #حکمرانی_مردم استان سمنان
https://eitaa.com/joinchat/3835429304C26658973bf
حجت الاسلام غایبی ، امام جمعه موقت آرادان در اولین خطبه نماز جمعه سال۱۴۰۳ با اشاره به شعار امسال، جهش تولید با مشارکت مردم، فرمودند:
نه تنها مسئولین در رابطه با عملی کردن شعار وظیفه دارند،بلکه تک تک مردم نیز در این زمینه وظایفی دارند تا حرف ولی فقیه بر روی زمین نماند.
شعار امسال شعار ویژه می باشد و ناظر به نگاه کلان رهبری نسبت به نقش مردم می باشد.امسال رهبری مستقیم تر از همیشه به نقش مردم پرداختند.
ایجاد بسیج مردمی در اقتصاد توصیه رهبر انقلاب می باشد.
از ابتکارات دولت ایجاد ساختار دستیاران مردمی سازی بود که باید استانداران و فرمانداران نگاه ویژه تری به این جایگاه داشته باشند و با قوت بیشتری این جایگاه در دولت و استانداری ها و فرمانداری ها پیش برود.
دستیار مردمی سازی باید به دنبال پیدا نمودن راهکارها با همراهی نخبگان جهت تحقق شعار سال باشد.
🔶🔶کانال #حکمرانی_مردم استان سمنان
https://eitaa.com/joinchat/3835429304C26658973bf
هدایت شده از حکمرانی مردم
📰 #خبر| ۱۰ هزار شرکت دانش بنیان مجرای اصلی ورود نخبگان به اقتصاد کشور است
سید احمد عبودتیان در سخنرانی پیش از خطبههای نماز جمعه این هفته تهران، ضمن تبریک ماه مبارک رمضان و فرارسیدن نوروز، با اشاره به شعار سال «جهش تولید با مشارکت مردم»، گفت:
وقتی یک شعاری در جامعه اعلام میشود اولین مسأله آن این است که مردم و اهل فکر به آن فکر میکنند و گفتگو میکنند و مفاهمه شکل میگیرد. وقتی مفاهمه شکل گرفت، تبدیل به اراده و خواست عمومی میشود وقتی مردم به آن فکر کردند و تبدیل به اراده جمعی شد، حرکت عمومی شکل میگیرد پس رهبری قصد دارند که به افکار عمومی جهت بدهند.
📎 متن کامل این خبر را از اینجا بخوانید
#جهش_تولید
#مشارکت_مردم
#حرکت_عمومی
🔅 #حکمرانی_مردم 👇
🔗 ble.ir/join/MGNlNjRiYW
🔗 https://eitaa.com/hokmrani_mardom
🔗 aparat.com/hokmrani_mardom
🔗 https://virasty.com/Hokmrani_mardom
هدایت شده از اخبار استانداری سمنان
◾️إنا للّه و إنا الیه راجِعون
⚫️ با نهایت تاسف و تاثر درگذشت جانسوز مادر بزرگوار جناب آقای دکتر محمد حمیدی , معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار سمنان را به اطلاع میرساند.
⚫️ مراسم تشییع پیکر این مرحومه امروز شنبه ۱۴۰۳/۱/۴ ساعت ۱۴ در روستای قوشه دگرمان کالپوش برگزار خواهد شد.
⚫️ مراسم سوم یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۵ از ساعت ۱۶ تا ۱۸ در مسجد روستای فوق به صرف افطار
@ostsemnan