eitaa logo
✨هماطب عقیقی✨
2.3هزار دنبال‌کننده
378 عکس
166 ویدیو
16 فایل
با نام و یاد خدای متعال هماطب کانال رسمی عقیقی هما می‌باشد که مطالبی پیرامون طب سنتی ارائه می‌شود تلفن 09102991029
مشاهده در ایتا
دانلود
🔷 عسل درمانی🔷 📌عسل چیست؟ عسل یک واژه عربی است که در فارسی آن را انگبین می‌گویند و عبارت است از شهد گل‌ها که زنبور عسل توسط خرطوم کوچک خود آن را مکیده و از راه دهان به کیسه بسیار کوچک خود موسوم به کیسه عسلی وارد می‌کند. وقتی میزان شهد جمع‌آوری شده به حدود “۴۰″ میلی‌گرم رسید، گل‌ها را رها کرده و به سمت کندو پرواز می‌کند. جالب اینکه برای تهیه یک کیلو عسل، زنبور باید شهد “۲۰″ میلیون گل را جمع و به کندو حمل کند. جالب‌تر این است که زنبور عسل خاصیت ثابت گلی دارد، یعنی تا وقتی که مشغول جمع آوری شهد یک گل است، روی سایر گل‌ها نمی‌نشیند. خواص و مواد موجود در عسل: عسل از قدیمی ترین و نخستین شیرین کننده هایی است که انسان استفاده کرده است و شامل قندهایی چون گلوکز، فروکتوز، مواد معدنی همچون منیزیم، پتاسیم، کلسیم، کلریدسدیم، گوگرد، آهن و فسفات است. در ضمن اینکه ویتامین هایی همچون B1 ، B2 ، B6 ، B3 ، B5 و C نیز براساس کیفیت و نوع عسل به نسبت های متفاوت در آن دیده می شود. علاوه بر موارد ذکر شده در حد کمی مس، ید و روی نیز در عسل وجود دارد. به همین جهت در حال حاضر زنبورهای عسل یکی از بخش های اساسی و اصلی اقتصاد کشاورزی سالم به حساب می آیند. از ویژگی های مهم عسل خاصیت میکروب کشی آن است. عسل یک ضدعفونی کننده طبیعی است. تحقیقات انجام شده در سال های اخیر نشان می دهد که گذاشتن آن بر روی زخم ها مانع عفونت می شود. از آنجایی که عسل حاوی مواد آنتی باکتریایی است می تواند بخوبی باعث بهبود زخم ها شود. زنبور عسل پیش از رسیدن به کندو در بین راه مقداری از آب شهد را جذب می‌کند و چون شهد گل‌ها حاوی “۵۰″ تا “۸۰″ درصد آب است،‌ با این عمل میزان رطوبت عسل را به حدود ۱۷ تا حداکثر۲۵ درصد می‌رساند، یعنی حدودا از هر سه گرم شهدی که زنبور عسل به کندو می‌آورد، یک گرم عسل به دست می‌آید. البته عسل مناطق شمالی کشور به علت بالا بودن رطوبت هوا از آب بیشتری برخوردار است و لذا آبکی می‌باشد، ولی عسل مناطق کوهستانی از آب کمتری برخوردار می‌باشد. زنبور عسل نوعی از آنزیم دیاستاز به نام انورتاز را نیز به شهد اضافه می‌کند که این آنزیم به همراه مواد قندی و نشاسته‌ای که چهار پنجم وزن عسل را تشکیل می‌دهند، عامل اصلی متبلور شدن یا شکرک ‌زدن عسل به شمار می‌روند. لذا این باور که عسل غیرطبیعی شکرک می‌زند صحیح نیست، بلکه دلیل متبلور شدن و رسوب دادن عسل طبیعی وجود دیاستاز و همچنین کربوهیدرات ها می‌باشد. دیاستاز، ‌ذرات خیلی ریز عسل را به خود جذب کرده و باعث ته‌نشین شدن آن می‌شود. مقدار گلوکز عسل هر چه بیشتر باشد، زودتر متبلور و ته‌نشین می‌شود. این خاصیت فقط در عسل‌های طبیعی و غیرتقلبی دیده می‌شود، زیرا تنها عسل‌های طبیعی حاوی دیاستاز هستند. مدت زمان شکرک زدن یا متبلور شدن عسل بسته به نوع گل متفاوت است و حتی در مورد عسل اقاقیا به چهار سال هم می‌رسد. در کشورهای اروپایی عسل سفت شده و متبلور شده را بیشتر می‌پسندند. تشخیص عسل طبیعی و غیرطبیعی از طریق مزه کردن غیرممکن است. برای مصرف کننده یک راه بیشتر وجود ندارد و آن هم استفاده از ابزارهایی است که بدن در اختیارش گذاشته است. با چشمانش شکل ظاهری عسل را ارزیابی می‌کند، با بینی‌اش آن را بو می‌کند و با زبانش آن را مزه می‌کند. اگر مجموعه خصوصیات باب طبعش بود و اگر عسل عطر و طعم گل‌ها را داشت، آن عسل واقعی است و ارزش آن را دارد که بهایش را در حد معقول بپردازد. لازم به ذکر است مزه، عطر، طعم، رنگ و بوی عسل فقط مربوط به گل هر منطقه می‌باشد و به نژاد زنبور عسل بستگی ندارد. نوع نژاد فقط در پرکاری و کم‌کاری تاثیر دارد. همان طور که قبلا اشاره شد چهار پنجم وزن عسل را کربوهیدرات‌ها تشکیل می‌دهند و بقیه آن عبارت است از: پروتئین، املاح معدنی، عناصر معطر، آنزیم‌ها، ویتامین‌ها، گرده گل و آب. هر ۱۰۰ گرم عسل ۳۳۰ کیلوکالری انرژی تولید می‌کند. لذا عسل، غذایی مقوی و انرژی‌زاست و به کمک دیاستازهایش چربی‌های اطراف قلب را آب می‌کند. به همین دلیل مصرف آن به سالخوردگان و بیماران قلبی توصیه می‌شود. 👋چگونه عسل در درمان زخم ها مؤثر است؟ زمانی که عسل با رطوبت بدن تماس پیدا می کند. آنزیم گلوکز اکسیداز که توسط زنبورها در عسل ایجاد شده است به آرامی آزاد می شود و پراکسید ئیدروژن ضد عفونی کننده به میزان زیادی آزاد می شود و می تواند در حدی که به خود بافت آسیب نرساند، باکتریها را نابود کند. در ادامه با جذب مایعات و مواد مقوی به منطقه آسیب دیده باعث رشد سلولی و جلوگیری از خشک شدن زخم می شود. فعالیت استمیک عسل باعث حضور یک لایه از مایع بین بافتها و بانداژ می شود و باعث می شود در هنگام نیاز بدون درد جابه جا شود و سلولهای جدید پاره نشود. به همین جهت در برخی بیمارستانهای دنیا برای درمان زخم بستر از ترکیبات عسل استفاده می شود.
روزی ۸ لیوان آب... نوشیدن بدون تشنگی آب باعث سردی معده می‌شود و معده سرد غذا را خوب هضم نمی‌کند و غذای هضم نشده وارد روده شده و توسط کبد جذب می‌شود. معده سرد برای هضم غذا، جذب خون بیشتری از بدن می‌کند و باعث ایجاد علائم کم خونی در بدن می‌شود. معده سرد باعث می‌شود غذا بیشتر در دستگاه گوارش بماند و تخمیر و فساد ایجاد کند و خود این تخمیر باعث بیماری می‌شود. آب زیاد باعث می‌شود کار کلیّه زیاد شود و کلیّه فرصت بازسازی و پاکسازی خودش را نداشته باشد. به همین دلیل سنگ کلیّه در کلیّه می‌ماند. اینکه گفته می‌شود، آب زیاد خوردن برای کلیّه مفید است صد در صد درست نیست آب زیاد خوردن باعث سردی کلیّه می‌شود و این سردی کلیّه، باعث افزایش بیماری‌هایی مثل فشار خون، دیابت، افزایش کراتین و اوره خون، دفع پروتئین و ... می‌شود. می‌گویند آب زیاد بخور تا همه بیماری‌ها ایجاد شود. مصرف آب فقط باید محدود شود به هنگام عطش، زیرا تشنه شدن بهترین علامت نیاز بدن به آب است هرچند مدتی تشنگی کشیدن هم درمان است. •┈┈••✾❀🕊🌱🪴🌱🕊❀✾••┈┈• هما طب تنها کانال رسمی حکیم عقیقی هما https://eitaa.com/homateb •┈┈••✾❀🕊🌱🪴🌱🕊❀✾••┈┈•
هما طب مرجع معتبر مطالب علمی و معتبر طب سنتی ناب و کاربردی تحت اشراف مستقیم عقیقی هما لینک عضویت •┈┈••✾❀🕊🌱🪴🌱🕊❀✾••┈┈• هما طب تنها کانال رسمی عقیقی هما https://eitaa.com/homateb •┈┈••✾❀🕊🌱🪴🌱🕊❀✾••┈┈•
✅ﻋﻼﻣﻪ ﻃﺒﺎﻃﺒﺎﯾﯽ‏ می فرمایند: ﻫﯿﭻ ﮐﺲ ﺑﻪ ﻫﯿﭻ ﻣﺮﺣﻠﻪ ﺍﯼ ﺍﺯ ﻣﻌﻨﻮﯾﺖ ﻧﺮﺳﯿﺪ، ﻣﮕﺮ ﺩﺭ ﺣﺮﻡ ﻣﻄﻬﺮ ﺍﻣﺎﻡ ﺣﺴﯿﻦ علیه السلام ‏ ﻭ ﯾﺎ ﺩﺭ ﺗﻮﺳﻞ ﺑﻪ ﺁﻥ، «این کتیبه‏ های سیاه که بر در و دیوار حسینیه و محل عزاداری نصب کرده‏ اند، ما را شفاعت می‏کنند». برای رسیدن به عرفان کامل دو راه و دو مکان بیشتر وجود ندارد ؛ یا در حرم اباعبدالله یا در مجلس ابا عبدالله… 🔸از دیدگاه علامه: 1.عرفان واقعي تنها از راه توسل به قرآن و اهل بيت(ع) امكان‌پذير است. 2.توسل به حضرت سيدالشهدا(ع)، براي رفع حجاب‌هاي عرفاني بسيار مؤثر است. 🔸حاج میرزا اسماعیل دولابی (ره) گوید: محبت و عزاداری برای امام حسین علیه السلام انسان را زود به مقصد می رساند. 📙شرح رساله لب اللباب/نیکنام عربشاهی ص252-253 •┈┈••✾❀🕊🌱🪴🌱🕊❀✾••┈┈• هما طب تنها کانال رسمی حکیم عقیقی هما https://eitaa.com/homateb •┈┈••✾❀🕊🌱🪴🌱🕊❀✾••┈┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هما طب مرجع معتبر مطالب علمی و معتبر طب سنتی ناب و کاربردی تحت اشراف مستقیم عقیقی هما لینک عضویت •┈┈••✾❀🕊🌱🪴🌱🕊❀✾••┈┈• هما طب تنها کانال رسمی عقیقی هما https://eitaa.com/homateb •┈┈••✾❀🕊🌱🪴🌱🕊❀✾••┈┈•
درمان خر و پف : 📒📒 خروپف ناشی از مشکلات سینوسی یا گلو می باشد. از لحاظ طب سنتی افزایش بلغم در این نواحی باعث این بیماری می شود. برای درمان آن باید سر وگلو را گرم کرد. طول درمان ۱۲۰ روز است. ۱- تخلیه کردن سینوسها با استفاده از بخور اکالیپتوس یا چکاندن روغن بنفشه یا سیاه دانه شبی سه قطره یک شب در میان داخل هر بینی چکانده شود به مدت ۱۴ شب یک هفته تعطیل دوباره ۱۴ شب تکرارشود. ۲- روغن مالی ملاج سر با روغن سیاه دانه هرشب ۳- ترک سردیجات مخصوصا شبها ۴- مزمزه کندر ـ عسل شبانگاه ۵- مالیدن روغن سیاه دانه یا کنجد زیر گلو شبها   ۶- بادکش تیروئید ۷ الی ۱۴ مرتبه باید تحت نظر پزشک انجام شود. ✅ توجه: بسته به میزانیکه گلو گرم شود خروپف کاهش می یابد. •┈┈••✾❀🕊🌱🪴🌱🕊❀✾••┈┈• هما طب تنها کانال رسمی حکیم عقیقی هما https://eitaa.com/homateb •┈┈••✾❀🕊🌱🪴🌱🕊❀✾••┈┈•
چه سکوتی دنیا را فرا می‌گرفت، اگر هرکس به اندازه عملش سخن می‌گفت. • امام علی(ع)
گویند موسی کلیم ع خدای تعالی را گفت: پروردگارا، درد از کجا می‌آید؟ گفت: از پیش من. گفت: دوا از کجا می‌آید؟ گفت: از پیش من. موسی ع گفت: پس طبیبان چه کاره‌اند؟ گفت: دلِ بندگان مرا خوش می‌کنند تا شفا یا بلایِ من در رسد: لینک عضویت •┈┈••✾❀🕊🌱🪴🌱🕊❀✾••┈┈• هما طب تنها کانال رسمی عقیقی هما https://eitaa.com/homateb •┈┈••✾❀🕊🌱🪴🌱🕊❀✾••┈┈•
تا بنده نباشی تابنده نباشی
اگر ۴ تکّه نان خوشمزه باشد و شما ۵ نفر باشید، کسی که اصلاً از مزه آن نان خوشش نمی‌آید مادر است...
راهکارهای عجیب برای تشخیص مواد غذایی تقلبی 👌🏻 🥚 تخم مرغ برای تشخیص تخم مرغ تازه از تخم مرغ مانده آنرا در ظرف آب بیندازید. تخم مرغی که ته آب برود تازه است. 🍯 عسل برای تشخیص عسل واقعی‌، آنرا با یک قطره سرکه و کمی آب مخلوط کنید. اگر کف کند عسل تقلبی است. ☕️ چای چای تقلبی حتی در آب سرد هم رنگ میدهد که این بخاطر رنگ مصنوعی آن است 🐟 ماهی آپشن ماهی تازه صورتی رنگ است و چشم ماهی تازه برق میزند 🍚 برنج برنج تقلبی حاوی پلاستیک است و سوزاندن مقداری از آن آتش میگیرد و دود سیاه میدهد ♨️ زعفران زعفران اصل براق نیست و اگر بین انگشتان دست له کنید انگشت چرب نمیشود و عطر و بو دارد . 🍑 میوه های خشک میوه های خشکی که رنگهای فریب دهنده دارند با اکسید سولفور خشک شده است و آلرژی زا هستند 🥪 کَره کره را در آب جوش بیندازید. کره حاوی پالم در آب جوش حل نمیشود و حالت بریده بریده پیدا میکند۰ لینک عضویت •┈┈••✾❀🕊🌱🪴🌱🕊❀✾••┈┈• هما طب تنها کانال رسمی عقیقی هما https://eitaa.com/homateb •┈┈••✾❀🕊🌱🪴🌱🕊❀✾••┈┈•