🎬 «کریم امینی» و سینمای کمدی؛ یک کلاس بالاتر
🔹️فروش حیرتانگیز «فسیل»، بر خلاف آنچه برخی از کارشناسان معتقدند، صرفا یک اتفاق نیست و ماحصل یکسری شاخصه است که بهنظر میرسد مهمترینش فرم و خلاقیت تکنیکال از سوی کریم امینی باشد.
@Homestars
استوری اعتراضی برخی هنرمندان: نمایش خانگی هم دست صداوسیما افتاد و این یعنی سونامی ممنوع الکاری هنرمندان
🔹در پی اعلام واگذاری نظارت شبکه نمایش خانگی به صدا و سیما توسط شورای عالی انقلاب فرهنگی و اظهارات رئیس صدا و سیما و وزیر ارشاد، برخی هنرمندان مانند محمدحسین مهدویان، ایمان صفا، مهراب قاسم خانی و محسن کیایی و علی شادمان با یک استوری مشترک اعتراض خود را مطرح کردند.
🔹آنها در این استوری نوشتند: پایان نمایش خانگی. با چراغ سبز رییس دولت، نمایش خانگی هم دست صداوسیما افتاد و این یعنی سونامی ممنوع الکاری هنرمندان و پایان سردرگمیهای مردم.
@Homestars
🔹با تأیید شناسنامه و هویت قانونی/ مازیار لرستانی به عرصه بازیگری بازمیگردد
.
به گزارش #سینماتایم، مازیار لرستانی بازیگر و کارگردان شناخته شده سینمای ایران در سالروز تولد خود با انتشار ویدئویی از بازگشت به عرصه بازیگری پس از تأیید هویت قانونی، شرعی و عرفیاش خبر داد.
.
این بازیگر در این ویدئو با اشاره به همکاری و تعامل مدیران وزارت ارشاد مبنی بر ادامه فعالیت خود با هویتی جدید اعلام کرد که امیدوار است با ارائه کارهای هنری به آگاهیبخشی و شاد کردن دل مردم و فضای عمومی جامعه بپردازد.
@Homestars
تصویری از ابوالفضل پورعرب روی تخت بیمارستان که در شبکههای اجتماعی منتشر شده است
@Homestars
🎬 جزئیات فیلم جدید مهران مدیری اعلام شد/ «ساعت ۶ صبح» با مضمونی اجتماعی و روایتگر داستانی ملتهب
.
در پی انتشار خبر روز گذشته ثبت درخواست پروانه ساخت فیلمی به نام «ساعت ۶ صبح» به کارگردانی و تهیهکنندگی مهران مدیری، روابط عمومی این فیلم نخستین جزئیات رسمی این پروژه را در اختیار ایسنا قرار داد.
.
بر این اساس، مهران مدیری هفت سال پس از فیلم «ساعت ۵ عصر» در تدارک ساخت دومین فیلم سینمایی خود است. این فیلم سال گذشته با نام «بنبست» متقاضی دریافت پروانه ساخت شده بود که به تازگی نام آن به «ساعت ۶ صبح» تغییر یافته است.
.
در حال حاضر «ساعت ۶ صبح» در مرحله پیشتولید است و تمام عوامل و بازیگران آن مشخص شدهاند و به زودی فیلمبرداری آن آغاز خواهد شد.
.
«ساعت ۶ صبح» با مضمونی اجتماعی روایتگر داستانی ملتهب است.
@Homestars
صابر ابر در گذر رمان بهمناسبت زادروز 38 سالگیاش 🎂🎉🎊
این بازیگر در روز 18 خرداد در تهران بدنیا آمد
ابر فعالیت خود را از سالهای آغازین جوانی بعنوان مجری در تلویزیون آغاز کرد و اولین اجرای او در سال 1382 با برنامهٔ تلویزیونی «پلک» رقم خورد.
صابر ابر از سال 1384 و با بازی در فیلم «شاعر زبالهها» وارد سینما شد و در دومین حضور سینماییاش «مینای شهر خاموش» خوش درخشید.
صابر ابر برای این فیلم تندیس بهترین بازیگر نقش مکمل مرد را از جشن خانهٔ سینما بدست آورد اما فیلمی که باعث اعتبار او در سینما شد «درباره الی» بود که اتفاقا برای آن فیلم نیز نامزد سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل از جشنوارهٔ فیلم فجر شد.
از دیگر فیلمهای مهم این بازیگر میتوان به آثاری چون «سه زن»، «دایره زنگی»، «هیچ»، «اینجا بدون من»، «انتهای خیابان هشتم»، «پذیرایی ساده»، «برف روی کاجها»، «بوسیدن روی ماه»، «آشغالهای دوستداشتنی»، «گس»، «ارسال آگهی تسلیت برای روزنامه»، «آسمان زرد کمعمق»، «رخ دیوانه»، «نزدیکتر»، «ویلاییها»، «خوک»، «مسخرهباز» و ...
تازهترین نقشآفرینی او در سریال «قورباغه» بود.
@Homestars
خانه هنرمندان
.
درباره سریال «مگه تموم عمر چند تا بهاره؟»
سروش صحت، چک اول را محکم زد
هفت صبح نوشت: نگران بودیم سروش صحت بعد از سه فصل موفق از سریال متفاوت «لیسانسهها» و ساخت چند مجموعه پرمخاطب دیگر، این بار چگونه میخواهد یک اثر کمدی تحویل مخاطب دهد که آن خاطرات خوش مخدوش نشود.
قسمت اول «مگه تموم عمر چند تا بهاره؟» نهتنها آن نگرانیها را از بین برد که میتوان اطمینان داشت ماجراجویی صحت در کمدیسازی این بار نیز فرجامی خوش خواهد داشت.
مورد اول| داستان
قسمت اول سریال چیزی نزدیک به یک ساعت زمان دارد و مخاطب با تماشای آن در حال و هوای قصه قرار میگیرد. قهرمان سریال جوانی است به نام نیما که به همراه خواهر و پسرعمو زیر یک سقف زندگی میکنند. نامزدش آزیتا دختری مغرور، خودخواه، بینظم و زورگور! است. نیما طی اتفاقی با دختری دیگر آشنا میشود و میخواهد با او ازدواج کند. این همه قصه نیست و ماجراهای دیگر هم سهمی پررنگ از قسمت اول دارند و به همین خاطر مخاطب بیش از هر چیزی، با یک داستان پر ملات مواجه است.
مورد دوم| شخصیتها
سریال «لیسانسهها» را دوست داشتید؟ آدمهای «مگه تموم عمر چند تا بهاره؟» هم به شخصیتهای آن سریال تنه میزنند؛ همانطور که «لیسانسهها» رنگی از سریال قبلی صحت یعنی «شمعدونی» داشت. دنیایی که این بار ایمان صفایی و سروش صحت در مقام نویسنده طراحی کردهاند، در عین حال رنگ و بویی منحصر بهفرد دارد.
شاخصترین شخصیت قسمت اول، نیما است؛ جوانی خوشخیال و احساساتی! که بعد از دلخوری از نامزدش، عاشق دختری دیگر شده. کاراکتر آنقدر خوب نوشته شده و اجرایی درست داشته که پس از چند لحظه میتوان با او همراه شد و به رفتار و گفتارش خندید. این اتفاق حاصل تجربیات صفایی و صحت است که میدانند چطور منظور خود را در قالب شخصیتها منتقل کنند.
نیما در سریال «مگه تموم عمر چند تا بهاره؟» در عین برخورداری از هویتی مستقل، بخشی از خصلتهای حبیب و مسعود سریال «لیسانسهها» را یادآور میشود. اجازه دهید درباره بقیه کاراکترها بعدا بنویسیم؛ مثل گلی، دو پیرمرد خاص، بهرام و دیگران که در قسمت یک به طور کامل فرصت بروز و ظهور ویژگی کامل آنها فراهم نشد.
مورد سوم|بازیها
مشخصه ثابت آثار سروش صحت، بازیهای خوب و متفاوت است. کسانی مثل بهنام تشکر، محمد نادری و هوتن شکیبا با سریالهای او به شهرت رسیدند و بازیگرانی مثل بیژن بنفشهخواه، امیرحسین رستمی، کاظم سیاحی و … رویی دیگر از توانایی خود را با آثار صحت بروز دادند. «مگه تموم عمر چند تا بهاره؟» هم از این قاعده مستثنا نیست و شاهد عملکرد خوب بازیگران بودیم
@Homestars
🟢جشن ۲۵میلیونی شدن خبرفوری
🎼خواننده: احسان یاسین
⏱تهران| ۶تیرماه۱۴۰۲
جزئیاتی از فعالیت هلدینگ رسانهای خبرفوری👇
khabarfoori.com/fa/tiny/news-2833080
خانه هنرمندان
براثر ایست قلبی و در سن ۳۵ سالگی سینا زند؛ دوبلور جوان درگذشت ▪️سینا زند؛ فرزند استاد امیر هوشنگ ز
🎬 برنامه تشییع پیکر «سینا زند» اعلام شد
🔹با اعلام رسمی صفحه انجمن گویندگان دوبلاژ گفتارفیلم، مراسم تشییع پیکر سینا زند ساعت ۹ صبح فردا (جمعه، دوم تیرماه) در قطعه هنرمندان بهشت زهرا برگزار میشود.
🔹سینا زند فرزند امیرهوشنگ زند، مدیر دوبلاژ و از دوبلورهای باسابقه متولد سال ۱۳۶۷ بود که فعالیت خود را از سال ۷۴ در عرصه دوبله آغاز کرد. او شامگاه گذشته (۳۱ خردادماه) بر اثر ایست قلبی از دنیا رفت.
@HomeStars
.
🎬 سعید سهیلی کمدی رمانتیک «پول و پارتی» را میسازد
🔹پروانه ساخت فیلم سینمایی «پول و پارتی» به کارگردانی سعید سهیلی و تهیه کنندگی سعید سهیلی و سینا مهراد صادر شد و این کارگردان به زودی ساخت شانزدهمین فیلمش را آغاز خواهد کرد.
🔹 سهیلی که در دهه هفتاد فیلم های انتقادی و اجتماعی مهمی از جمله «مردی شبیه باران»، «مردی از جنس بلور» و «شب برهنه» را ساخته بود، در دهه ۹۰ سراغ ساخت سری فیلمهای «گشت ارشاد» رفت که هر سه قسمت این فیلم ها با استقبال تماشاگران به پرفروش ترین و پرمخاطب ترین فیلمهای دوره اکران خودشان تبدیل شدند.
🔹پروانه ساخت «پول و پارتی» پس از گذشت چندین ماه صادر شده و سهیلی به زودی این فیلم کمدی رمانتیک را با حضور بازیگران مطرح جلوی دوربین میبرد./فیلم نیوز
@Homestars
سینمای کمدی روی لبه تیغ/۲
🎬 از شوخطبعی متکی بر ادبیات نمایشی تا سینمای کمدی
🔹آنچه سالها به عنوان پیوست خندهدار همه فیلمهای سینمایی در دوران فیلمفارسی هویت پیدا کرد؛ نوعی شوخطبعی سینمایی متکی به پدیدههای نمایشی مستقلی چون روحوضی، سیاهبازی، نمایش عروسکی و بیش از همه شوخطبعی کمنظیری است که ریشه در ادبیات ایران دارد. تعداد انگشتشماری از فیلمهایی که در چهار دهه اخیر ساخته شدهاند؛ آثار جدی و مطرحی هستند که میتوان آنها را با کمی اغماض با معیارهای جهانی در گونههایی چون کمدی سیاه، کمدی رمانتیک، کمدی موقعیت، کمدی شخصیت و کمدی کلام دستهبندی کرد.
@Homestars