فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینجوری آبش کن‼️
این روش برای گاناش در مقدار کم و ذوب کردن شکلات های سفید و رنگی خیلییی خوبه.
ظرفم کثیف نمیشه😎😜
.
🔺آموزش این دسر خوشمزه تو پست قبلی هست.🤤
@fatemeh_faghanian
@fatemeh_faghanian
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
6.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❗️❗️ دستورو کامل میذارم بریم برا این خوشمزه جان شیک ومجلسی🚶♀️🌱
موادلازم مغزی👇
پودربیسکوییت پودر ۱۲ تا دونه بیسگوییت پتی بور یا نصف بسته پتی بور
پودر کاکائو ۱ ق غ
گلاب ۲ ق غ
شیرعسلی ۳ ق غ حدودا(تاجاییکه مواد خمیری بشه)
اگه موادمغزی رو کمی شیرین دوس دارین میتونین ۱ ق غ پودرقندهم اضافه کنین😍
موادلازم خمیر👇
کره همدمای محیط ۱۰۰ گرم
پودرقند ۵۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
وانیل نصف ق چ
آرد ۱۵۰ گرم حدودا تاجاییکه خمیر لطیف بشه
فر گرم دمای ۱۷۰ حدودا ۲۰ دقیقه پخت
🔴🔴اگه سرعت عملتون پایینه حین کار❌️بعداز مغزی گذاشتن و چیدن شیرنیا داخل سینی-حتما حداقل یک ربع بذارید یخچال تا اگه خمیر شیرنی شل شده دوباره تو یخچال خودشو بگیره و توی فر وانره❌️😍
برای دیزاین بدلخواه👇
شکلات آب شده
پودرپسته
فوندانت و مروارید
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
دسر شوکولاتی،
Foody.landپیج
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر شوکولاتی😋
مواد لازم :
١ عدد موز
١٠٠ گرم شكلات تلخ
Foody.landپیج
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نکات رو حتما بخون بعد نگی بستنی خراب شد 😊
این بستنی خوشمزه تابستونی رو حتما درست کن اگر طبق نکات پیش بری یخی
نیست و یه بستنی میوه ای بی نهایت خوشمزه تحویل میگیری
مواد لازم
انبه. ۲۵۰ گرم
شیر پرچرب که بهتره از لبنیاتی بگیرید و محلی باشه. ۱لیتر
شکر ۳۰۰ گرم
خامه. ۱۰۰ گرم
شیر خشک شیرین قنادی. ۲ ق غ
ثعلب. ۱/۵ق غ
طبق فیلم درست کنید
اما نکات
شیر حتما پرچرب و محلی باشه یا از لبنیاتی تهیه کنید
شکر رو به هیچ عنوان کم نکنید که باعث یخی شدن میشه
توی مرحله گذاشتن داخل فریزر توی ظرف فلزی بریزید و بزارید داخل فریزر
و اینکه ۵ تا ۶ مرحله هم زدن بستنی رو داشته باشید مرحله اول ۳ الی ۴ ساعت
و مراحل بعدی هر یکساعت دربیارید و هم برنید و بزارید داخل فریزر
این بستنی اصلا یخی نیست طعم انبه و میوه ای بودن این بستنی عالیه
بیرون هر یه اسکوپ بستنی میوه ای ۳ تا ۴ تومن هستش که
شما با هزینه یک سوم با این مقدار مواد حدود یک و نیم کیلو بستنی میوه ای سالم و خوشمزه و خونگی دارید که یه دسر دلچسب و خنک هم هست
نوش نگاهتون . سیوش کن تا درست کنی و گمش نکنی لایک هم یادت نره ❤️
#بستنی_یخی
#بستنی_خانگی
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
6.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این یه پُست معمولی نیست رسپی و نکته های میلیونی داره😎پس حتما سیو کن گُمش نکنی😍
🔴#شیرینی_برنجی عالی باید بعد از پخت این ۳ تا ویژگی رو داشته باشه 😍👇
🔻۱_نقش مُهر روی شیرینی مونده باشه و محو نشه
🔻۲_روی شیرنی حالت کُرکی باشه دیقا مثل شیرنیای همین پست
🔻۳_بافتش کاملا لطیف و پوک باشه و بدون فشار زیاد .پودر بشه
🔻۴_بعداز گذشت زمان بافت شیرینی نباید سفت بشه
قبل از پخت 🔴❌️🔴👇
نکته مهم خمیر🔴❌️🔴
🔻من خمیرمو استراحت ندادم ولی میتونین توی یخچال نصف روز استراحت بدین فقط حتما بعداستراحت دوباره ورزبدین تا نرم بشه
🔻خمیر اولش یکم پودریه که باید با ورز دادن نرم کنید -الکی گلاب و آب به خورد خمیر ندین چون بعد شیرنی سفت میشه
❌️🔴❌️نکته خفن روغن👇
🔻 این شیرینی با روغن صاف قنادی بهترین بافت رو میده اگه روغن نیمه جامد باشه بافتش ترد و بعد ممکنه بیسگوییتی بشه میتونین نصف قنادی ونصف جاندخونگی بزنین تو کپشن پست قبلی توضیحات کاملترو نوشتم اینم دیقا همونطوریه🤌
🔴❌️🔴نکته آخر👇
🔻الک کردن پودر قند و آرد رو جدی بگیرید خییلییی روی بافت شیرنی تاثیرداره🤌
🔻حتما روغن و پودرقندو انقد بزنید پوک بشه اینم مورد موثر دوم برای بافت پوک شیرینی🤌
موادلازم 👇
روغن جامد ۲۵۰ گرم
پودرقند ۲۵۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
هل ۱ ق م
گلاب ۸۰ گرم
زعفران علیظ بدلخواه
آردبرنج ۵۰۰ گرم
تخم خرفه برای روی شیرنی بدلخواه
فر گرم ۱۷۰ درجه بمدت حدودا ۱۵ دیقه
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
6.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❗️❗️ دستورو کامل میذارم بریم برا این خوشمزه جان شیک ومجلسی🚶♀️🌱
موادلازم مغزی👇
پودربیسکوییت پودر ۱۲ تا دونه بیسگوییت پتی بور یا نصف بسته پتی بور
پودر کاکائو ۱ ق غ
گلاب ۲ ق غ
شیرعسلی ۳ ق غ حدودا(تاجاییکه مواد خمیری بشه)
اگه موادمغزی رو کمی شیرین دوس دارین میتونین ۱ ق غ پودرقندهم اضافه کنین😍
موادلازم خمیر👇
کره همدمای محیط ۱۰۰ گرم
پودرقند ۵۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
وانیل نصف ق چ
آرد ۱۵۰ گرم حدودا تاجاییکه خمیر لطیف بشه
فر گرم دمای ۱۷۰ حدودا ۲۰ دقیقه پخت
🔴🔴اگه سرعت عملتون پایینه حین کار❌️بعداز مغزی گذاشتن و چیدن شیرنیا داخل سینی-حتما حداقل یک ربع بذارید یخچال تا اگه خمیر شیرنی شل شده دوباره تو یخچال خودشو بگیره و توی فر وانره❌️😍
برای دیزاین بدلخواه👇
شکلات آب شده
پودرپسته
فوندانت و مروارید
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯