رولت خرما مناسب این فصل درستش کن که واقعااا خوشمزس ولذت ببر از خوردنش 👌👍
@fereshtenazemi.food
@fereshtenazemi.food
موادلازم 👌👍❤️
۳۰۰ گرم خرما
۲بیسکوییت پتی بور ساده.... یک بسته کره.... 50 گرم
۱ ق چ پودر دارچین
۱ ق چ پودر هل
کنجد..پودر نارگیل..گردو..خلال بادام..خلال پسته به دلخواه من اینبار نریختم
👍خرما ها را پوست کنده و هسته هایشان را جدا میکنیم.کف تابه رو 50 گرم کره ریخته ، خرماها رو اضافه میکنیم، کمی حرارت میدهیم تا نرم شوند و بعد با پشت قاشق خوب هم زده و له میکنیم تا یکدست شوند.👌
⬅️ بیسکویت ها رو که پودر کردیم به خرما که کاملاا نرم شده اضافه میکنیم
.اجازه میدهیم هر دو از داغی بیافتند تا بتوانیم به راحتی با دست کار کنیم...
⬅️ کف یک سینی به حالت مستطیل نایلون فریزر یا فویل انداخته روشو کمی چرب کرده و خرما ها را روی آن کاملا پهن میکنیم.👌
🛑اگرخرماها چسپنده بود کمی دست روچرب میکنیم.👌
بعد روی آرد روغن که درست کردیم میریزیم سطحش را با دست صاف میکنیم، پودر نارگیل میریزیم و به کمک پلاستیک یا فویل به آرامی رول میکنیم.👌
اگه دوست داشتین میتونید روی آرد روغن
. خلال بادام وخلال پسته یا گردو هم
بریزید عالی میشه
بعد👇👇
آروم و به کمک نایلون رول میکنیم رولت رو برای یکی دو ساعت در یخچال قرار میدهیم بعد در اندازه های مساوی برش میزنیم و به دلخواه تزیین میکنیم
خیلی خوشمزس وبرای این روزا حسابی میچسبه
برای آرد روغن
یک ونیم ملاقه آرد رو کمی تفت داده وبعد روغن مایع ودارچین وپودر هل درصورت تمایل اضافه میکنیم وبعد میزاریم کنار
روغن در حدی میریزیم که آرد به راحتی توش هم بخوره ولی زیاد نریزین چون وقتی بریزین رو خرما موقع رول کردن مشکل میشه رولش کنید
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکی قهوه☕️☕️ با طعم متفاوت تقدیم به شما که عاشق قهوه هستین 😍
@fereshtenazemi.food
@fereshtenazemi.food
دستور از دوست عزیزم که تکشون کردم مرسی از شف ملکه با این دستور عالی👍👍👍
مواد لازم 👇👇👇
تخم مرغ ...یک عدد
کره ...نود گرم
شکر قهوایی ... نود گرم
آرد ...دویست گرم
پنیر خامه ایی ... سی و پنج گرم
شکلات چیپسی ...نود گرم
بکینگ پودر..ی ق چ
وانیل ..نصف ق چ
عسل ..ی ق غ
نکات 👇👇👇
نسکافه... دو ق غ+یک ق غ و آب جوش با هم مخلوط کنید تا حل بشه کاملا
دمای فر رو بزارید روی ۱۷۰ از قبل به مدت ده دقیقه تا گرم بشه
وزن هرکوکی از ۳۰ گرم تا ۵۰گرم میتونید بگیرید
دستور 👌👌👌
👈ابتدا کره هم دمای محیط رو با شکر قهوه ایی داخل ظرفی بریزید با لیسک مخلوط کنید
بعد تخم مرغ و وانیل رو اضافه کنید وبا همزن بزنید به مدت ۴ دقیقه تا یکدست بشه بعد عسل ،پنیر خامه ایی،وقهوه اضافه کنید و مخلوط کنید و شکلات چیپسی رو هم اضافه کرده 😊
آرد و بکینگ پودر رو اضافه کنید و مخلوط کنید تا خمیر بدست بیاد 👌
به مدت دو ساعت بزارید یخچال بعد در بیارید
وازخمیر به اندازه ۳۰ گرم بردارید وطبق فیلم درست کنید روش رو شکلات چیپسی نسوز بریزید و بره داخل فر به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه
نکته مهم 👈نصف پخت کوکی بیرون فر هست در دمای مشخص بردارید زیرش که تغییر رنگ داد کافیه
استراحت در یخچال باشه در فریزر نباشه ❤️
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
ی شیرینی سه سوته وراحت که باخمیر هزارلا درست میشه😊😊😊
@fereshtenazemi.food
@fereshtenazemi.food
مواد لازم👌👌👌👌😉
خمیر هزارلا.... ی بسته
پودر قند.... مقداری
ابتدا خمیر رو بزارید یخش آب شه بعد بازکنید وبا وردنه کمی روش بکشید بعد به شکل مستطیل به هراندازه که دوست دارید برش بزنید
وسطش رو ی پیچ بدید تا به شکل پاپیون دربیاد
میره داخل فر که از قبل با درجه 180 گرم کردیم به مدت ده دقیقه پخت این شیرینی نسبت به درجه فر شما ممکنه تغییر کنه کم یا زیاد بشه
بعد اینکه از فر دراومد پودر قند الک کنید روش به همیم راحتی خوشمزگی 👌👌👌😋😋😋😋
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
6.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ی حلوای بیسکویتی خوشمزه🤌 که فقط میتونی با دو تا بسته🤌 بیسکویت درست کنی سه سوته آماده میشه باورت نمیشه دو سوته خورده میشه 😃😳
@fereshtenazemi.food
@fereshtenazemi.food
مواد لازم برای شیره حلوا 👇👇👇👇
شیر یا آب .....دو نیم لیوان
گلاب ..نصف لیوان
زعفرون دم کرده ..به میزان لازم
شکر ...سه چهارم لیوان
چندتا دونه هل
👍ابتدا همه ی مواد بالا رو بریزید داخل ظرفی به جز گلاب بزارید روی گاز تا شکر حل بشه بعد گلاب رو اضافه کنید وشعله ی گاز رو خاموش کنید 👍
مواد لازم برای حلوا 👇👇👇👇
دوتا بسته بیسکویت پتی بور
روغن مایع ...دوسوم پیمانه
کره ... پنجاه گرم
قبل اینکه شیره ی حلوا درست کنید بیسکویت ها رو داخل خورد کن پودر کنید از الک رد کنید و بعد بریزید داخل تابه یا قابلمه روغن رو اضافه کنید و تفت دهید حالا کره رو اضافه کنید این حلوا نیاز نداره زیاد تفت بخوره و بعد شیر ه حلوا رو اضافه کنید وخوب هم بزنید تا حلوا جمع بشه بعد هم بکشید داخل ظرف وبا هرچی دوست دارید دیزاین کنید
این حلوا هم میتونید قالبی در بیارید هم ماسوره بزنید 😍
منظور از پیمانه لیوان دسته دار فرانسویه🤌
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
6.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ی شیرینی فوقالعاده با دستوری متفاوت که ❤️❤️❤️
@fereshtenazemi.food
@fereshtenazemi.food
مواد لازم:🧂
آردنول .... 75 گرم
روغن صاف خونگی .... روغن جامد آشپزخانه است که صاف کردیم 80گرم
پودر شکر .....75 گرم
تخم مرغ .... 1 عدد بزرگ
چ
آرد برنج ....125 گرم
زعفران دم کرده ...1 قاشق چای خوری
گلاب .... یک قاشق غذا خوری
اسانس هل ....نصف قاشق چای خوری
یا اگه پودر هل زدین ...ی ق چ
تخم خرفه .....مقدار مناسب
مهر چاپ برنجی به دلخواه
دستور تهیه:🥣👇👇👇👇👇
روغن صاف ،پودر شکر و آرد را هم بزنید.میکسر را روی دور کند قرار داده و آرد برنج را اضافه کنید و زیر و رو کنید تا کاملا هم بخورد.در ظرفی بزرگتر باقی مانده مواد را ترکیب کنید و خمیر را به آن اضافه کنید و با لیسک فولد کنبد
با ماسوره ساده با فاصله 3 انگشت در زاویه عمود ماسوره بزنید،سپس مهر چاپ را با آب مرطوب کنید و به صورت عمود روی شیرنی فشار دهید تا طرح ایجاد شود.سپس کمی تخم خرفه بپاشید😍😍😍
اگه ماسوره ساده ندارید داخل قیف بدون ماسوره بریزید مواد 👍😍
نکات:📌
دمای فر 160 درجه ، زمان تا کناره ی شیرنی طلایی شود
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سفیده های تخم مرغ باقی مونده رو چکار کنیم؟
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
هنرکده بانو
سفیده های تخم مرغ باقی مونده رو چکار کنیم؟ کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh
سفیده های که از زردهای شیرینی دیگه اضافه میاد چ کار میکنید باهاش این شیرینی خوشمزه وارد رو درست کنید 👌👌👌😋😋
رویه این شیرینی ترد، ترک دار، و و داخل اون نرم. سفت یا خشک نیست این شیرینی بسیار حساسه اگه اندازه هاتون دقیق نباشه خراب میشه پس دقت کنید.
مواد لازم :👌👌👌
شکر 250 گرم
پودر نارگیل پرچرب و تازه (از پودر نارگیل خشک یا کهنه استفاده نکنین) 125گرم
روغن مایع 75 گرم
سفیده تخم مرغ 3 عدد بزرگ معادل 125گرم ( من وزن کردم که میزان سفیده را دقیق برداشته باشم)
وانیل 1/8 قاشق چایخوری
آبلیمو 1/2 قاشق چایخوری
من مواد رو چندبرابر کردم چون سفیده هام زیاد بود
دستور🤌🤌🤌
ابتدا شکر، پودر نارگیل و 2 عدد از سفیده ها داخل کاسه با هم مخلوط کنید.
سپس مخلوط را دویا سه بار از چرخ گوشت رد کنید
در حدی که مخلوط کاملا نرم و لطیف و له شود کافیست. بیش از اندازه هم نزنید که مایه به روغن افتد.
یا می توان پودر نارگیل را قبل از مخلوط کردن با بقیه مواد، خوب آسیاب کرد تا کاملا له شود. در این صورت احتیاجی به چرخ گوشت نیست.
سپس داخل قابلمه ریخته روی حرارت ملایم قرار بدین مدام هم بزنید حدودا ۵ دقیقه بعد آبلیمو و روغن مایع و سفیده رابه آن اضافه کنید و خیلی سریع خوب هم بزنید تا مواد کاملا با هم مخلوط شوند.
تا وقتی که لای انگشتتون بسابین شکر معلوم نباشه من اینبار دماسنج گذاشتم و اندازه داغ شدن مخلوطمون ۶۷ درجه شد تا مواد گرم شود. رو به داغی در حدی که قل نزنه حدودا ۱۰ دقیقه طول کشید
یعنی اینکه از مواد بخار بلند میشه ولی به هیچ عنوان مواد نبایدقل بزند و زمانی که انگشت داخل مواد می زنید، انگشت احساس داغی زیادی می کند.
وقتی انگشت زدین و دیدین انگشتتون احساس داغی زیادی داشت مواد را از روی حرارت بردارین.
پس از این زمان مواد شیرینی نارگیلی را در محیط آشپزخانه قرار دهید تا کاملا سرد شود حدودا ۳ ساعت بعد غلظت مواد رو نگا کنین عین فیلم باشه اگه شل بود کمی پودر نارگیل و ارد برنج اضافه کنین سعی کنین ارد برنج کمتری استفاده کنین چون شیرینی رو خشک میکنه
بعد به سایز دلخواه پایپ کنین داخل فر داغ بمدت ۲۰ دقیقه درجه ۱۷۵ قرار بدین.
باسفید تخم مرغ چی درست میکنید
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯