eitaa logo
هنرکده بانو
4.2هزار دنبال‌کننده
1.4هزار عکس
3.6هزار ویدیو
0 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سفیده تخم مرغ خامه در کوکی ها؟ کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکی توپ فوتبال @biscuiiti کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رنگ کردن ایسینگ @biscuiiti کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ردولوت ظرفی😍❤️ سلام سلام یه آموزش دیگه با ردولوت جذااب😎مناسب برای ولنتاین و حومه ی آن روز😂خیلی خیلی آسونه و در عین حال خوشگله،پس حتما درستش کن😉❤️ چیزایی که لازم داری برای ردولوت ظرفی: آرد 1 و 1/3 پیمانه روغن 1/2 پیمانه پودرقند 1 پیمانه تخم مرغ 5 عدد(زرده و سفیده جدا) سرکه دو قاشق غذا خوری بیکینگ پودر 1/2 قاشق غذا خوری وانیل 1/2 قاشق چایی خوری رنگ خوراکی قرمز سیر خامه قنادی ۴۰۰ گرم پنیر خامه ای ۴۰۰ گرم ابتدا تخم مرغ و پودر قند رو مخلوط میکنیم و فرم میدیم ، نحوه فرم دادن رو توی پستای قبل توضیح دادم وقتی سفیده فرم گرفت ، زرده تخم مرغ رو به مواد اضافه میکنیم و در حد مخلوط شدن هم میزنیم روغن و سرکه رو هم به مواد اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یکدست بشه،یک درب از رنگ خوراکی به مواد اضافه میکنیم و با همزن دستی هم میزنیم تا ترکیب بشه اگر مقدار رنگ کم بود یه مقدار دیگه اضافه میکنیم، بیکینگ پودر و ارد رو باهم ترکیب میکنیم و در دو مرحله به مواداضافه میکنیم مواد آماده شده رو توی قالبی که کفش کاغذ روغنی هست میریزیم میذاریم تو فر از قبل گرم شده به مدت ۳۰،۳۵دقیقه. وقتی آوردین بیرون و خنک شد چندتا قالب قلب ازش بگیرید برای روش و بقیشو پودرش کنید. خمه قنادی و پنیر خامه ای رو با همزن برقی بزنید تا فرم بگیره. بعد توی ظرف شیشه ای مورد نظرتون لایه لایه از خامه و پودر کیک بریزید و روش رو تزیین کنید. شما میتونید از توت فرنگی و انواع میوه ها بین لایه ها استفاده کنید. کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام سلام😍 یه معرفی جذاب داریم از یه کسب و کار خونگیه حرفه ای که نیاز به حمایت شما عزیزان دارن🙌🏼 یه پیشنهاد واسه وقتایی که دنبال یه شیرینی تازه و خوشمزه هستید تازه میتونید واسه جشن و مهمونی هاتون هم بهش سفارش بدید منکه لذت بردم از تستش کیک بونتی کیک اسنیکرز کیک سه شیر شکلاتی کیک بمب شکلات و کوکی کوکی دبل چاکلت کوکی شکلات گردو آیتم هایی هستن که من تست کردم و عالی بودن. سه شیر شکلاتی یکی از بهترین کیکایی بود که خورده بودم تو شیراز😍🙌🏼 @masoudcake1375 @masoudcake1375 @masoudcake1375 . کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تیرامیسو لوتوس😍 سلام سلام بنظرم لوتوس تو هر زمینه ای تونسته خودشو ثابت کنه بهمون😅 حالا فکر کن با تیرامیسو که خودش ثابت شدس ترکیب بشه🥲😋 چیزایی که لازم داری: قهوه دم اومده یا اسپرسو دو پیمانه خامه صبحانه ۴۰۰ گرم پنیر خامه ای ۴۵۰ گرم پودر قند ۳/۴ پیمانه(میتونید کمتر هم بزنید) کرم لوتوس ۲ ق غ سرپر بسکوییت لوتوس ۲تا ۳ بسته طبق ویدیو قهوه رو دم بیارید بذارید کنار سرد بشه،خامه صبحانه،پنیر خامه ای،پودر قند و کرم لوتوس رو باهمزن بزنید که یکم پفکی بشه. حالا کف ظرفتونو یکم از کرم بزنید و روش بسکوییت های لوتوسی که زدین توی قهوه بذارید روش،همینجوری لایه لایه بیاید تا بالا،آخرشم خامه روشو صاف کنید و روش کرم لوتوس آب شده(ماکرویو یا بن ماری)بریزید و با بسکوییت لوتوس تزیین کنید. نصف روز تو یخچال بذارید و نوش جان کنید😍 کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
ی شیرینی فوق‌العاده با دستوری متفاوت که این دستور رو من جایی ندیدم عالیه👍 حتماس..ویو کن تا بتونی درست کنی ممنونم که لای....ک میکنید ❤️❤️❤️ @fereshtenazemi.food @fereshtenazemi.food مواد لازم:🧂 آردنول ....‌  75 گرم روغن صاف خونگی .... روغن جامد آشپزخانه است که صاف کردیم 80گرم پودر شکر .....75 گرم تخم مرغ .... 1 عدد بزرگ چ آرد برنج ....125 گرم زعفران دم کرده ...1 قاشق چای خوری گلاب .... یک قاشق غذا خوری اسانس هل ....نصف قاشق چای خوری یا اگه پودر هل زدین ...ی ق چ تخم خرفه .....مقدار مناسب مهر چاپ برنجی به دلخواه دستور تهیه:🥣👇👇👇👇👇 روغن صاف ،پودر شکر و آرد را هم بزنید.میکسر را روی دور کند قرار داده و آرد برنج را اضافه کنید و زیر و رو کنید تا کاملا هم بخورد.در ظرفی بزرگتر باقی مانده مواد را ترکیب کنید و خمیر را به آن اضافه کنید و با لیسک فولد کنبد با ماسوره ساده با فاصله 3 انگشت در زاویه عمود ماسوره بزنید،سپس مهر چاپ را با آب مرطوب کنید و به صورت عمود روی شیرنی فشار دهید تا طرح ایجاد شود.سپس کمی تخم خرفه بپاشید😍😍😍 اگه ماسوره ساده ندارید داخل قیف بدون ماسوره بریزید مواد 👍😍 نکات:📌 دمای فر 160 درجه ، زمان تا کناره ی شیرنی طلایی شود #شیرینی_پزی #شیرینی_برنجی کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
توی این پست آموزش کامل شله زرد بزای ۱۲نفر رو میتونید ببینید☑️ ❌مقدار دقیق مواد اولیه توی پست قبل گفته شده❌ منبع پیج shafieifood کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نون خامه ای یا نارنجکی؟😍 در مورد این شیرینی پرطرفدار صحبتی ندارم و یک راست میرم سر اصل مطلب😂 منبع پیج mocook.h چیزایی که لازم داری: ۲۰۰ گرم آب ۱۲۵ گرم آرد ۵۰ گرم کره ۱‌ق غ شکر ۴ عدد تخم مرغ ۱/۸ ق چ بکینگ پودر کمی وانیل خامه قنادی یک لیتری داغ کردن روی حرارت ملایم و توی ماهیتابه نچسب حدودا ده دقیقه انجام بشه. خمیر داغ نباشه که تخم مرغ اضافه میکنید نیازی نیست خیلی هم سرد باشه در حدی که تخم مرغ داخلش نپزه. هرکدوم از تخم مرغ هایی که من استفاده کردم با پوست ۶۰ گرمی بود پس ریز نباید باشه. 🟢تخم مرغ ها رو یکی یکی اضافه کنید و هربار همزن در حدی که به خورد خمیر بره مخلوط کنید. من از ماسوره ساده بزرگ استفاده کردم. دومین نکته مهم بعد از داغ درجه حرارت درست فر هستش تا نون ها حسابی پف کنه و مغز پخت بشه. من توستر رو روی دمای ۱۹۰ درجه با هر دو المنت بالا و پایین گذاشتم تا خوب داغ بشه با همین درجه بیست دقیقه گذاشتم تا نون خامه ای ها پف کرد وبلافاصله و بعد روی دمای ۱۶۰ درجه پایین اوردم و دوباره بیست دقیقه زمان دادم تا مغز پخت بشه و حسابی طلایی بشه. برای فر برقی هم همین دما لازمه ولی برای فر گاز دما روی ۲۰۰ درجه تنظیم بشه و بعد روی ۱۷۰ بیاد پایین. بعد از پخت تا هنوز داغه سوراخ بزنید و بزارید روی توی سیمی تا کاملا خنک بشه و بعد با خامه فرم گرفته یا انواع کرم ها پر کنید. حتما درستش کنید و ازش لذت ببرید😍 اگه درستش کردی حتما عکسشو بفرست❤️ کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
5.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام سلام عشقا ❣️ الان که فصل انبه 🥭🍌هست این دسر خوشمزه رو ازدست نده @fereshtenazemi.food @fereshtenazemi.food خب قشنگا این دستور که براتون میزارم برای 5 نفره شما به اندازه ی هرچند نفر که میخاین درستش کنید میدونید که انبه همه خوشمزس وهم خیلی مفیده من این دسر رو اینجوری درسش کردم موادلازم پودینگ چیا دانه چیا که من یک سیر ازعطاری خریدم وهمه رو ریختم شیر سه تا چهار لیوان🍶 عسل دوق غ🍝 خامه صبحانه ی ق غ🍚 که همه ی مواد رو باهم مخلوط کنید وداخل یخچال بزارید تا ژله ایی بشه دانه چیا خودش وقتی داخل شیر میریزیم ژله ایی ولعاب دارمیشه😉😉😉 مواد لازم کرم انبه وموز🥭 دوتا انبه دوتا موز ژله انبه یک عدد شیر عسلی والفجر یا عسل یا شکر به دلخواه از هرکدوم که خواستین خامه 100 گرمی ابتدا ی دونه انبه بزرگ +موز +خامه + دوق غ شیرعسلی باهم مخلوط میکنیم و یک بسته ژله انبه که درنصف لیوان آب بنماری کردی به مواد اضافه کرده حالا داخل ظرف سرو تکه هایی از موز وانبه میریزیم وبعد به ترتیب اول پودینگ چیا وکرم انبه رو اضافه کنید وروش هم انبه یا موز بزارید به همین راحتی وخوشمزگی نکته👇👇👇👇👇 ❤️به ازای هر یک لیوان شیر میتونید یک ونیم ق غ دانه چیا بریزید اگه به نفرات میخاین حساب کنید❤️ ❤️اگه شیر عسلی یا عسل ندارید میتونید از شکر به اندازه ذائقتون بزنید واگه رژیمی میخاین میتونید اصلاا نزنید ❤️ ❣️باهر میوه دیگه هم میتونید درستش کنید عشقا 🤗 کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯