فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش پیچ کردن دانمارکی. کپشن رو کامل بخونید
@cake_maroof
@cake_maroof
مواد اولیه دانمارکی
۲ عدد تخم مرغ
۵۰ گرم شکر
۵۰ گرم ماست پرچرب
۱۰ گرم آب
۵۰ گرم روغن مایع
۱۰ گرم مایع خمیر +۲۰ گرم آب گرم +۲۰ گرم ارد
۳۰۰ گرم ارد ۳ صفر
نوک ق م نمک
۱۷۰ گرم روغن مارگارین روغن میانی خمیر
درجه فر ۲۰۰. زمان پخت ۱۵ الی ۱۸ دقیقه
۳ تا چهار تا لا رفتن داره. بعد از خمیرگیری
شرایط دوره بمب خشکاری 👇🏻
کلاس بمب خشکاری
راهکاری برای درآمد
ما در پایان فصل نحوه فروش و کسب درآمد آموزش میدیم
۵ فصل
۵۵ روزه
۵۰ آیتم
که حدود۲۰۰ مدل شیرینی میشه
با مدرک
رفع اشکال خصوصی
بصورت ویدیو بارگزاری میشه داخل کانال تک تک
هزینه کامل. دوره ۲ میلیون ۵۰۰
یا با پیش پرداخت ۶۰۰ تومان عضو خواهی شد
بعد از پایان هر فصل که ۱۰ مدل محسوب میشه باید ۳۸۰ تومن پرداخت شه
برای ثبت نام
۶۲۱۹۸۶۱۹۲۹۱۰۳۷۲۸ میترا هاشمی
به شماره واتساب زیر پیام بدید
09361588293
واطلاعات بیتشر. با شماره زیر تماس بگیرید
09126995448
#دانمارکی #دانمارکی_داغ
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
9.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش شیرینی زبان
@cake_maroof
@cake_maroof
مواد اولیه. شیرینی زبان
۲ عدد تخم مرغ
۶۰ًگرم روغن مایع
۲۰۰ گرم ا ب خنک
۶۰۰ گرم ارد ۳ صفر
نمک نوک ق چ
وانیل نوک ق چ
جوهر لیمو نصف ق چ
روغنمیانی ؛ روغن ۴۴ کره ایی ۳۰۰ گرم روغن
لایه میانی زبان
مواد اولیه
۵۰۰ گرم روغن صاف
۵۰۰ گرم پودر شکر
۵۰۰ گرم ارد نخودچی
۴۰۰ گرم ارد
۲ عدد تخم مرغ
ی ق غ پودر هل
زعفران به مقدار لازم
وانیل نوک قاشق
طرز تهیه گرفتن لایه نخودچی
روغن صاف رو ببنید بزنه با پودر شکر کاملا پوک بشه پوک پوک سفید رنگ بعد مواد خشک ارد و ارد نخودچی رو تو ۵ مرحله اضافه کنید دور گیری کنید و تخممرغ رو اضافه. کنید و بعد جمع شد لایه شما امادس
گرفتن خمیر؛
کل مواد رو بریزد بزنه تا صاف و یکدست بشه
۱۰ دقیقه استراحت بدید. به خمیر پلاستیک بکشید
بعد خمیر رو پهن کنید روغن ۴۴ رو میان خمیر بزارید. و یدونه ۶ تا لا برید
بعد ۳۰۰ گرم لایه نخودچی وزن کنید بزارید لایه سوم. و بعد دوتا ۶ تا لا برید پهن کنید به قطر نیم سانت
برای رویه خمیر جونکا باید بزنید
مواد لازم جونکا ؛
۵۰۰ًگرم شکر رو روی گاز بنماری کنید با ی ق غ جوهر لیمو بعد ۲۵۰ گرم آبلیمو اضافه کنید و هم بزنید تا بجوشه و رنگ قرمز و رنگ پرتقالی اضافه کنید و جونکا رو بزارید سرد بشه. و با قلم روی خمیر بزنید کامل. و بعد پودر شکر روش بپاشید. با دست روش صاف کنید و قالب بزنید بعد از قالب زدن چاک بزنید یک ساعت بزارید بیرون بمونه بعد بندازید داخل فر
درجه فر ۱۵۰
زمان پخت ۴۵ دقیقه
برای داشتن کلیپ کامل میتونید دایرکت پیام بدید
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
5.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک شطرنجی
بخش اول
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک شطرنجی
بخش دوم
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
منبع پیج
@cake_maroof
@cake_maroof
دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه
امروز اومدم با آموزش شطرنجی مکزیکی
این شیرینی سه تا رسپی داره کامل بخونید براتون نوشتم
مواد اولیه نون رولت:
کارگاهی شش کیلو سفیده تخم مرغ
سه کیلو سیصد زرده
شکر دوکیلو هفتصد
آرد دوکیلو هشتصد
نشاسته گندم هفتصد گرم
شربت بار نیم کیلو
وانیل یک ق غ
خانگی:
سیصد گرم سفیده
صدو شست گرم زرده
صدوهفتاد گرم شکر دانه ریز
صدوشصتکرمآرد
آرد نشاسته گندم پنجاه گرم
وانیل یک قاشق چایی خوری
شربت بار سی گرم
مواد اولیه کیک اسفنجی شکلاتی(کارگاهی)
سفیده شش کیلونیم
شکر چهارو نیم
زرده سه ونیم
آرد چهار ونیم
آرد نشاسته گندم یککیلو
بکینگ پودر یکقاشق ونیم
وانیل یکقاشق
گلاب پانصد گرم
شربت بار نیم کیلو
// // // // (خانگی)
ششصد وپنجاه سفیده
زرده سیصد وپنجاه
شکر پانصد و پنجاه
آرد پانصد و پنجاه
آرد نشاسته صد گرم
گلاب پنجاه گرم
شربت بار پنجاه گرم
بکینگ پودر ووانیل یک ق چ
*طرز تهیه ی کیک اسفنجی ورولت مثل همدیگس
سفیده تخممرغ خنکبشه مخلوط دور تند بزنه
بعد دور متوسط شکر و بهش اضافه میکنیم دودقیقه مخلوطشه سپس زرده دور تند اضافه شه ده ثانیه مخلوط شه بعد شربت بار وگلاب اضافه شه بعد مواد خشک (بکینگ پودر وانبل و آرد) اضافه شه و مخلوط شهزیاد مخلوطنشهکه سفت بشه
درجه فر رولت ۳۰۰ زمان پخت شش الی هفت دقیقه
درجه فر کیکاسفنجی ۱۸۰ زمان پخت ۴۵ دقیقه
مواد اولیه کیک شکلاتی:
کارگاهی
شش کیلو سفیده
پنج کیلو شکر
زرده چهار کیلو
روغن مایع یک کیلو
آرد پنجکیلو
پورد کاکاو نیم کیلو
ارد نشاسته کندم نیم کیلو
شربت نیم کیلو
نیم کیلوگلاب
دوقاشق پر بکینگپودر
یک قاشق وانیل
خانگی:
ششصد گرم سفیده
چهارصد گرم زرده
شکر پانصد گرم
روغن مایع صد گرم
پودر کاکاو پنجاه گرم
گلاب پنجاه گرم
شربت بار پنجاه گرم
ارد پانصد گرم
آرد نشاسته گندم پنجاه گرم
بکینگ پودر و وانیل یک قاشق چاییخوری
طرز تهیه:
سفیده رو با دور تند مخلوط میکنیم پوک و سفت بشه
بعد شکر رو دور متوسط بهش اضافه میکنیم بعد از دو دقیقه زرده رو اضافه میکنیم ۲۰ ثانیه دور کند مخلوط شد
شربت و روغن مایع رو اضافه میکنیم
از قبل ارد وپودر کاکائو رو با بکینگ پودر ووانیل رو الک کرده و کم کم به خمیرمون اضافه کرده و ب صورت دورانی با دست قاطی میکینیم
درجه فر ۱۸۰
زمان پخت ۵۰ دقیقه
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی کشمشی کارگاهی
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
مطمئنم رسپی شیرینی کشمشی با روغن مایع رو ندیده بودی😋🤌
@omid_shirinii
@omid_shirinii
کشمشی
خونگی
روغن مایه 150 گرم
آرد 300 گرم
خاک قند 300 گرم
تخم مرغ 3 عدد
کشمش 100 گرم
کارگاهی
روغن صاف 1/5 کیلو
آرد 3 کیلو
خاک قند 3 کیلو
تخم مرغ 3 عدد
کشمش 1 کیلو
نکته برای این که شیرینی کشمشی به کف دیس نچسبه حتما دیس رو با روغن مایع چرب کنید 🙌 بعدش قیف بزنید
@lavazemqannadi_omid
@lavazemqannadi_omid
#شیرینی_کشمشی #امید_شیرینی #شیرینی_سنتی
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوشمزه ترین آیتم شیرینی عید
منبع پیج
@mahde_cake
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دومین آیتم شیرینی عید
منبع پیج
@mahde_cake
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سومین آیتم شیرینی عید
منبع پیج
@mahde_cake
سومین شیرینی راحت و اسون نوروز۱۴۰۳❤️🥰
@mahde_cake
.
.
.
✅️مواد لازم:
پودر بیسکویت ساده ۱۰۰ گرم
پودر نارگیل ترجیحا چرب. ۱۵۰ گرم
شکلات سفید آبشده. ۲۰۰ گرم
شیرعسلی ۲۰۰ گرم
#شیرینی_خونگی#شیرینی_عید_نوروز#شیرینی
#شیرینی_پزی
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چهارمین آیتم شیرینی عید
چهارمین مدل از شیرینی های نوروز ۱۴۰۳❤️🥰
@mahde_cake
.
.
.
✅️مواد لازم:
پودر بیسکویت ساده ۳۰۰ گرم
پودر گردو. ۱۵۰ گرم
شیر عسلی. ۳۰۰ گرم
شکلات سفید. ۲۰۰ گرم
پودر دارچین. یک قاشق چایخوری
وانیل. نصف قاشق چایخوری
شکلات تلخ ۵۰ گرم
❇️طرز تهیه:
مواد خشک رو با هم ترکیب کنید و شیرعسلی رو اصافه
تا در حد خمیر چسبنده در بیاد .سپس درون قالب رو کمی شکلات
سفید ذوب شده بریزید و کمی که خودش رو گرفت از مواد خمیری
رو روش قرار بدید و بزارید یخچال سفت که شد برگردانید
و روی شیرینی رو با شکلات تلخ ذوب شده و پودر گردو تزیین کنید
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯