هدایت شده از تبلیغات غذای خیابانی
⛔️تزریق انسولین منسوخ شد!⛔️
روش ابداعی جدید پژوهشگران می تواند در کمترین زمان، قندخون را به محدوده زیر ۱۰۰ می رساند.
جهت درمان و بهبودی بر روی لینک بزنید
https://eitaa.com/joinchat/67961738Cbc1b08f52f
هم خیلی شیکه و هم 3 سوته آماده میشه و برای مهمونی و پذیرایی بهترین گزینه س😍
@behh_food
@behh_food
✅لاایک و سییوش کنید و برای چندتا از دوستان تون هم بفرستین تا اونا هم از اینهمه آموزش راایگان استفاده کنن✅
دسر لیوانی لوتوس
مواد لازم:
بيسکوئيت لوتوس پودر شده
250 گرم پنیر ماسکارپونه سرد
150 گرم پنیر خامه ای سرد
100 گرم خامه قنادی فرم گرفته خنک
1 ق غ سرپر کرم لوتوس
1ق چ عصاره وانیل
_اگه از خامه صبحانه استفاده کردین طبق ذائقه چند قاشق پودرقند هم به کرم اضافه کنید.
👈بيسکوئيت های لوتوس رو کف جام یا لیوان ریخته(بسته به سایز جام حدود 3 ق غ) و با هر وسیله ای که می تونید کمی منسجم کنید. تمام مواد کرم رو داخل کاسه ای ریخته و با همزن میزنیم تا یکدست بشه. روی لایه بيسکوئيت ریخته و جام ها رو تکون داده تا سطح کرم صاف بشه. مقداری کرم لوتوس رو بن ماری کرده و وقتی از حرارت افتاد روی لایه کرم ریخته و به دلخواه با شکلات سفید بن ماری شده و پود بيسکوئيت لوتوس و تکه های بيسکوئيت تزیین می کنیم.1 ساعت داخل یخچال گذاشته و سپس سرو می کنیم. نوش جان😋
@_byNeri 💝
@behh_food
@behh_food
.
.
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
یکی از خوشمزه ترین و خاص ترین چیزکیک های دنیاست که هر کافه ای بردی محاله بهت سفارش نده 😍
@behh_food
@behh_food
چیزکیک پسته 💚
برای کراست:
200 گرم بيسکوئيت پودرشده
100 گرم کره ذوب شده
👈 با هم مخلوط کرده و کف یه قالب 26 سانتی که کاغذ روغنی انداختیم ریخته و کاملا فشرده می کنیم.
180 گرم پسته خرد شده
40 گرم کره ذوب شده
3 ق غ پودرقند
👈 مواد رو با هم مخلوط کرده و روی لایه بيسکوئيتی پهن کرده و فشار میدیم و قالب رو 20 دقیقه داخل یخچال میزاریم.
برای لایه پنیری:
3 عدد تخم مرغ
190 گرم شکر دانه ریز
45 گرم نشاسته ذرت
200 م ل خامه
700 گرم پنیر خامه ای
زست 1 عدد لیمو ترش
1 بسته وانیل شکری
👈 پنیر و شکر و وانیل رو با هم مخلوط می کنیم. خامه و نشاسته ذرت رو هم بهش اضافه می کنیم. تخم مرغ ها رو دونه دونه بهش اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم. داخل قالب ریخته و دیواره بیرونی قالب رو دو لایه فویل می پیچیم. قالب رو داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 160، حرارت از بالا و پایین، بهمدت 1 ساعت میزاریم. یک کاسه آب داخل فر گذاشته و بعد از زمان پخت فر رو خاموش کرده و در فر رو نیمه باز میزاریم. 20 دقیقه بعد از فر خارج کرده و صبر می کنیم چیزکیک داخل دمای محیط خنک بشه، کمی کرم پسته رو بن ماری کرده تا روان بشه و روی چیزکیک ریخته و 6 تا 8 ساعت داخل یخچال استراحت میدیم، سپس به دلخواه تزئین می کنیم. نوش جان😋
@ayseguls.bakery💝
Tr:@behh_food @behh_food
.
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
هدایت شده از آژانس تبلیغاتی فراتبلیغ
ارسالی از طرف پسر فاطمه(س) :
💌ما در رعایت حال شما کوتاܣے نمے کنیم و یاد شما را از خاطر نبرده ایم....
💚 دلت میاد نخونده این پیامو رد کنی؟!
مطمئن باش بے حکمت نیست☺️
🌿🕊کانالی شامل مطالب:
📖رمان ܣاے عاشقانه مذܣبے.....
+🎞کلیپ ܣاے معنوی و انگیزشے....
+🕹تست ܣوش جذاب و مذܣبے....
+🎁مسابقات جذاااب با کلی جایزه ....
+😉با چالش های جذاااب و یهویی...
وکلی برنامه جذااب وشگفت انگیز دیگر.... 🎉
https://eitaa.com/joinchat/1358496661Ccb22ed1fc9
بِهجَـمعِمُنتَـظِرانمهدی‹عج›بِپـیوَندید🕊🌿
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فطیر آجری
🥰🙏🏾
.
@roghaye.hossinvand
@roghaye.hossinvand
@roghaye.hossinvand
.
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کپشن نکات مهم داره😌
.
.
@roghaye.hossinvand
@roghaye.hossinvand
@roghaye.hossinvand
.
.
❌حتماازآجرهای پخته استفاده کنیدحایگزین نداره آجر
❌استراحت دادن به چونه،وخمیربازشده مهمه یادت نره
❌آجربایدکامل بره داخل قابلمه تاحرارت نوناروخوب بپزه
❌اگه ازشعله بزرگ استفاده میکنیدکم باشه حرارت
❌اگه شعله کوچیکه متوسط به بالاباشه
❌حتماهرده دقیقه چک کنیدتانونتون نسوزه
.
.
آموزش خمیراین فطیرداخل پی.جم هست حتماببنیدهم لایوکلی گذاشتم،هم اموزش خمیروطبق رسپی دقیق داخل لایوگفتم حتماحتمااون لایوببنیدکلی نکات طلایی گفتم☺️
.
پس.ت دوم پیجمم بیین باتنوراموزش گذاشتم،اسلایداخرش خمیرهست میتونی پیداکنی☺️
باهواپزقدیمی وجدیدم اموزش این نون خوشمزه روگذاشتم حتماببین بدردت میخوره☺️
.
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽