5.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام به روی ماهتون ✋💞
اینجا بمونی سرآشپز خونه خودت میشی. نگران چیزی نباش.
آشپزی های بین المللی رو با زبان ساده اینجا برات به اشتراک میذارم
فقط کافیه چندتا از پست هامو ببینی موندگار میشی. کلی خوشمزه های شیک اینجا پست میشه😍😉
@maryamgolifood
مواد لازم برای این خوشمزه جذاب :
🍫حجم لیوان آب 200میلی لیتر است.
برای شربت👇👇
❤️شکر 4پیمانه
❤️آب 4پیمانه
❤️لیمو 1تیکه
طرز تهیه 👇👇👇
شکر و آب به همراه لیمو توی قابلمه بریزید به مدت 10دقیقه بجوشانید بعدش بذارید کنار تا خنک بشه(حتما 10دقیقه بجوشد)
حتما 10دقیقه بعداز بجوش آمدن شربت بجوشه.
❤️کره یا مارگارین 150گرم
❤️نارگيل 2پیمانه
❤️آرد 2پیمانه
❤️بکینگ پودر 1قاشق مرباخوری
❤️تخممرغ 3عدد
طرز تهیه 👇👇👇
تمامی مواد رو باهم مخلوط کنید خوب ورز بدید تا خمیر یکدست بدست بیاد. توپک های یکدستی از خمیر برداریدتوی ظرف چرب شده بچینید با چنگال یا چاقو روی خمیر طرح بندازید و در فر از قبل گرم شده دمای 180درجه به مدت 15الی 20دقیقه بذارید (حتماً چک کنید دمای فر ها باهم فرق داره) تا کاملا طلایی بشه. از فر در بیارید و شربت خنک را روی آن بریزید به مدت 3ساعت استراحت بدید تا شربت کامل به خورد شیرینی بره.
❤️مواد رو میتونید نصف کنید.
❤️شیرینی باید داغ باشه شربت باید خنک.
❤️مقدار شکر رو میتونید کمتر کنید.
نوش جان 😍😍
@maryamgolifood
@maryamgolifood
@maryamgolifood
#دسر_مدرن #دسرهای_خاص #دسرایرانی #دسر_شیک
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام به روی ماهتون ✋💞
اینجا بمونی سرآشپز خونه خودت میشی. نگران چیزی نباش.
آشپزی های بین المللی رو با زبان ساده اینجا برات به اشتراک میذارم
فقط کافیه چندتا از پست هامو ببینی موندگار میشی. کلی خوشمزه های شیک اینجا پست میشه😍😉
@maryamgolifood
ترافل کادایف و پسته 😋
مواد لازم برای این خوشمزه جذاب :
🌹کره35گرم
🌹کادایف 75گرم
🌹شکر گرانول 15گرم
🌹پسته 100گرم
🌹کرم کنجد 35گرم
🌹پودر قند 30گرم
🌹خامه فرم گرفته (صبحانه) 50میلی لیتر
🌹شکلات سفید 130گرم
🌹شکلات شیری 130گرم
نکته ها 👇👇👇👇
❤️پودر قند رو میتونید با شکر گرانول جایگزین کنید.
❤️از کادایف خوب و باکیفیت استفاده کنید. تا ترافل خوب و ترد بمونه.
❤️کادایف رو به آرامی روی حرارت ملایم بذارید تا نسوزه.
❤️برای درست کردن توپک ها دست رو خیس کنید. و توپک های سفت درست کنید.
❤️از چنگال برای فرو بردن توپک ها توی شکلات استفاده کنید.
❤️کره رو بذارید روی حرارت ملایم بعد کادایف و شکر رو اضافه کنید روی حرارت ملایم به آرامی تفت بدید.
❤️پسته... کرم کنجد و پودر قند رو توی دستگاه میکس کنید.
❤️مواد سس رو با کادایف ترکیب کنید خوب مخلوط کنید.
❤️توپک های 15گرمی ار ترافل رو توی دستتون فرم بدید. بعد بذارید داخل یخچال یک ساعت بمونه.
❤️شکلات ها رو با خامه بنماری کنید بذارید کمی از دما بیوفته. حالا توپک ها رو از یخچال دربیارید توی شکلات بزنید. بذارید روی کاغذ روغنی. کمی که خودشو گرفت با شکلات رنگ مخالف طراحی کنید. و پسته خورد شده یا میوه ها دیزاین کنید.
نوش جان 😍😍
چیزکیک کارامل از اون مدل هاست که محاله کسی امتحانش کنه و عاشقش نشه بس که خوشمزه س 🤌😍
@behh_food
@behh_food
چیزکیک کارامل🥜🍫
مواد لازم برای کراست:
200 گرم بيسکوئيت پودرشده
50 گرم بادام زمینی بو داده خرد شده
60 گرم کره ذوب شده
👈مواد رو باهم مخلوط کرده و کف رینگ که دو لایه سلفون کشیدیم و دیواره هاشو با طلق فیکس کردیم، ریخته و طبق کلیپ کف و دیواره ها رو با لایه بيسکوئيتی منسجم می کنیم.
_از بيسکوئيت کاکائویی یا وانیلی یا میکس هر دو می تونید استفاده کنید.
مواد لازم برای لایه کارامل:
75 گرم شکر دانه ریز
20 گرم کره نیمه شور(کره بی نمک استفاده کردین یه ذره نمک آخر سر به کارامل میزنیم)
90 گرم خامه
👈طرز تهیه بهترین کارامل خونگی هایلایت شده.
کارامل وقتی یکم از دما افتاد روی لایه بيسکوئيتی ریخته و پخش می کنیم و روی اون بادام زمینی خرد شده می ریزیم.
مواد لازم برای لایه پنیری:
150 گرم پنیر خامه ای بی نمک
250 گرم پنیر ماسکارپونه
200 گرم خامه صبحانه سرد
10 گرم پودرقند(ذائقه ای)
👈مواد رو باهم مخلوط کرده و داخل قالب می ریزیم و قالب رو 3تا 4ساعت داخل یخچال استراحت میدیم.
توجه :چیزکیک چون ژلاتین نداره باید حسابی داخل یخچال استراحت کنه و فقط موقع سرو خارج بشه، اگه می خواین لایه پنیری کامل خودش رو بگیره 2 ق غ سرپر پودر ژلاتین رو داخل نصف لیوان آب خنک هم بزنید و سپس بن ماری کنید تا روان بشه وقتی خنک شد داخل مایه پنیری بریزین و مخلوط کنید و بعد داخل قالب بریزین.
آخر سر هم 100 گرم خامه صبحانه رو بن ماری کرده و 100 گرم شکلات تخته ای رو خرد کرده و به خامه اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یکدست بشه و بعد روی لایه پنیری میریزیم و به دلخواه تزئین می کنیم و مجدد چیزکیک رو 6 تا 8 ساعت ترجیحا یک شب داخل یخچال استراحت میدیم. نوش جان 😋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صبحانه کره ای
راحت و بی درد سر
موادش
نون تست
روغن
هر چیزی که دوست داری شیرینش کن
منبع پیج
aylar.hasirii
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک پروتیینی راحت راحت و عالی
منبع پیج
aylar.hasirii
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام به روی ماهتون ✋💞
اینجا بمونی سرآشپز خونه خودت میشی. نگران چیزی نباش.
آشپزی های بین المللی رو با زبان ساده اینجا برات به اشتراک میذارم
فقط کافیه چندتا از پست هامو ببینی موندگار میشی. کلی خوشمزه های شیک اینجا پست میشه😍😉
@maryamgolifood
مواد لازم برای این خوشمزه جذاب :
🌹سینه مرغ 1عدد
🌹پودر سیر. پودر پیاز. رنده پوست لیمو. پاپریکا. فلفل قرمز. نمک
🌹روغن به میزان لازم
🌹خامه صبحانه 1عدد
🌹انواع پنیر ورقه ای (جایگزین پنیر پیتزا)
🌹پودر سیر... پودر پیاز.. رنده پوست لیمو
🌹نان لواش یا ترتیلا به میزان لازم
🌹سس مورد نظر به میزان لازم
🌹پنیر ورقه ای
🌹سیب زمینی
🌹خیار شور
🌹پنیر پیتزا
نکته ها 👇👇👇
❤️مرغ ها رو خوب مزه دار کنید بعدش توی روغن سرخ کنید. بذارید کنار.
❤️برای سس خوشمزه این ساندویچ خامه صبحانه رو با انواع پنیر ها که دوست دارید به همراه ادویه ها مخلوط کنید بذارید روی حرارت ملایم تا یکدست بشه.شما میتونید به جای این سس فقط از پنیر پیتزا استفاده کنید.
❤️روی نان لواش یا ترتیلا از سس مورد نظر بزنید بعد پنیر ورقه ای.. مواد گوشتی.. سیب زمینی سرخ شده.. سس آماده شده.. خیار شور..پنیر پیتزابریزید خوب بپیچیدبعدش از سس مورد نظر و پنیر پیتزا و فلفل دلمه ای بریزید. بره داخل فر از قبل گرم شده دمای فر160به مدت 10دقیقه. وقتی طلایی شد آماده اس.
❤️نمک خیلی کم استفاده کنیداگه ازخیار شور استفاده کردید. میتونید به جای خیار شور از فلفل دلمه ای یا قارچ تفت داده شده استفاده کنید.
نوش جان 😍😍
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام به روی ماهتون ✋💞
اینجا بمونی سرآشپز خونه خودت میشی. نگران چیزی نباش.
آشپزی های بین المللی رو با زبان ساده اینجا برات به اشتراک میذارم
فقط کافیه چندتا از پست هامو ببینی موندگار میشی. کلی خوشمزه های شیک اینجا پست میشه😍😉
@maryamgolifood
این شکلات خیلی ترند شده🍫🍫
مواد لازم برای این خوشمزه :
🍫کادایف یک پیمانه و نیم
🍫کرم پسته نصف پیمانه
🍫کره دو قاشق غذاخوری پر
🍫شکلات تلخ و شیرین به میزان لازم
نکته ها 👇👇👇👇
🍬شکلات رو روی حرارت ملایم با یک قاشق غذاخوری خامه صبحانه بنماری کنید بعدش داخل قالب سیلیکونی بریزید بذارید یخچال تا ببنده. حتما یه سوم قالب پر بشه.
🍬کادایف رو با کره تفت بدید حرارت حتما ملایم باشه تا کادایف نسوزه.کمی از دما بیوفته بعد کرم پسته رو بهش اضافه کنید خوب مخلوط کنید حالا وسط قالب بریزید و روش رو با شکلات پر کنید. سعی کنید حتما کادایف وسط قالب باشه تا با پوشش شکلات زیباتر باشه.
🍬مجدد بذارید یخچال تا کامل ببنده.
🍬مواد میانی رو میتونید عوض کنید و از مغزیجات یا میوه ها استفاده کنید.
نوش جان 😍😍
@maryamgolifood
@maryamgolifood
@maryamgolifood
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽