#تاكومرغ كبابی
سينه مرغ خورد شده رو با سير وپياز وليمو ترش وسويا سس وتره فرنگي بذاريد مزه دار شه بعد يك روز توي تابه گريل بچينيد اول حرارت رو زياد بعد كم كنيد ودر تابه رو بذاريد تا كاملا مغز پخت بشه
بعدم سس وسبزيجات دلخواه رو توي نون ترتيلا بذاريد ومرغ رو هم همچنين بعدم ك نوش جان
من خودم فقط مرغ هارو خوردم بجاي سس هم از ماست ايسلندي استفاده كردم
@ashpazisaraye_sepid
خورشت کدو حلوایی 🎃😋
کدو حلوایی 1 کیلوگرم
گوشت 300 گرم
غوره 100 گرم
رب گوجه 2 قاشق غذاخوری
پیاز 2 عدد
روغن به میزان دلخواه
زرد چوبه، نمک، فلفل قرمز و کاری به میزان دلخواه
کدو رو پس از شستن برش زده و پوست بگیرید، سپس به صورت مربعی خرد کنید و توی کمی روغن سرخ کنید پیار رو خرد کرده، سرخ کنید تا طلایی بشه ، تکه های گوشت رو بهش اضافه کرده و تفت بدین تا رنگش تغییر کنه، ادویه ها رو اضافه کنید و تفت بدین. دو سه لیوان آب به گوشت اضافه کرده و بذارید با حرارت ملایم بپزه رب گوجه رو تو کمی روغن تفت بدین تا خوش رنگ بشه، وقتی گوشت کاملا پخت و نرم شد کدوی سرخ شده، غوره و رب تفت داده شده رو اضافه کرده و اجازه بدین به مدت بیست دقیقه بپزه و جا بیفت
@ashpazisaraye_sepid
13.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اسفناج با سبک جدید
۲ عدد پیاز، ۱ دسته پیازچه، ۱ دسته اسفناج خرد کنید
پیاز داخ تابه کمی تفت بدید، سبک که شد اسفناج و پیازچه، زردچوبه، فلفل سیاه، نمک اضافه و تفت بدید
آب اسفناج که کشیده شد کنار بزارید تا خنک بشه
برای خمیر:
۱ لیوان شیر، نصف لیوان روغن مایع، ۱عدد سفیده تخم مرغ کمی مخلوط کنید
به ۳.۵ لیوان آرد ۱ ق چ نمک اضافه و تو چند مرحله آرد بریزید و هم بزنید
۱۰ دقیقه ورز بدید، خمیر نباید به دست بچسبه
روشو بپوشونید، اجازه بدید ۱۵ دقیقه استراحت کنه
خمیر رو به ۸،۹ قسمت مساوی تقسیم و هر قسمت رو چونه کنید
هر چونه را با کمی آرد باز کنید
داخلش از مواد اسفناجی بزارید، مطابق ویدیو به کمک کمی آب ببندید
روشو با ترکیب شیر و زرده تخم مرغ و زعفران دم شده رومال کنید
کنجد بپاشید بزارید تو فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه
@ashpazisaraye_sepid
13.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شکلات اسنیکرز 🍫🍬یه شکلات سالم ومقوی ورژیمی که میتونه برای مدرسه بچه ها یکی از تنقلات مفید باشه
خرما بدون هسته ۱۷۰ گرم (۱۴ الی ۱۵ عدد)
کره بادام زمینی ۲ ق غ
نمک
آرد جو دوسر ۱۰۰ گرم (حدود ۱ لیوان)
شکلات تخته ای ۱۵۰ گرم (مقدار لازم) من پارمیدا ۷۲ درصد گرفتم
1️⃣ هسته خرمارو جدا کن بهشون آب اضافه کن و ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بعد آبکش کن
2️⃣ خرما، کره بادام زمینی و نوک ق چ نمک میکس کن
3️⃣ ۲ ق غ از مواد جدا کن و به الباقی آرد جو دوسر اضافه کن و دوباره میکسش کن
4️⃣ بریز رو کاغذ روغنی و صافش کن مثل فیلم حالت مستطیلی و اون ۲ ق مواد که کنار گذاشتی بذار روش و پخشش کن
5️⃣ روش بادام زمینی بچین و ۱ ساعت بذارش فریزر بعد به ۴ قسمت برش بزن و برعکس کن
6️⃣ شکلات تلخ و آب کن و بریز پشت شکلات ها یه چند دقیقه که گذشت روی شکلات ها هم شکلاتی کن و بذار بخچال. بعد نیم ساعت آماده است
@ashpazisaraye_sepid
6.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سوپ جو رستورانی
یک عدد پیاز
سه عدد سیب زمینی
دو عدد هویج
سه عدد گوجه فرنگی
یک حبه سیر
همه رو خرد کنین و داخل قابلمه بریزین
هشت پیمانه آب جوش اضافه کنین
نمک . فلفل سیاه و زردچوبه از هرکدام نصف قاشق چایخوری اضافه کنین
بزارین بجوشه و پخته بشه
مواد رو با کفگیر از داخل قابلمه خارج کنین
پوست گوجه ها رو جدا و مواد رو با گوشکوب برقی میکس کنین داخل قابلمه برگردونین و یک پیمانه جوپرک اضافه کنین نصف قاشق چایخوری آویشن بریزین و چهار قاشق غذاخوری زرشک تازه بریزین در آخر پخت دو قاشق غذاخوری آبلیمو ترش تازه اضافه کنین
@ashpazisaraye_sepid
#سالاد_لوبیا_چیتی
2 لیوان سیب زمینی آبپز نگینی رو با 1 لیوان لوبیا چیتی پخته(از 24 ساعت قبل لوبیا رو خیس و چند مرتبه آب اون رو عوض کنید) و 1 عدد هویج آبپز نگینی و نصف لیوان خیار شور نگینی+مقداری پیازچه خرد شده(من فقط از برگ سبز پیازچه استفاده کردم که طعم ملایم تری به سالاد میده)+نمک+فلفل+مایونز+کمی سرکه سفید مخلوط کردم.
تا اینجا این رسپی سالاد لوبیا چیتی هست که میتونید به تنهایی سرو کنید.
برای سالاد زمستانی مقداری برگ کاهو رو خرد کنید و کف ظرف بریزید و مواد سالاد لوبیا چیتی رو با کمی لبوی نگینی شده مخلوط و روی کاهو بریزید بهتره لبو رو با سالاد مخلوط نکنید و در کنار سالاد تزیین و سرو کنید چون ممکنه بعضیا لبو دوست نداشته باشن.
@ashpazisaraye_sepid