#رولت_خرما
خرمای سیاه ۳۵۰ گرم
آرد ۱ لیوان
گردوی نگینی نیم لیوان
پودر زنجبیل ، دارچین و هل از هر کدام 1 قاشق چایخوری
روغن به میزان لازم
کره آب شده ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه :
خرمای هسته گرفته را از چرخ گوشت رد می کنیم و کره آب شده را اضافه ومی کنیم و مقداری ورز میدهیم سپس یک کیسه فریزر ک روش چرب شده باز میکنیم و موادمون رو پهن می کنیم برا راحتی کار یه کیسه فریزر دگ رو مواد پهن میکنیم و با وردنه صاف میکنیم. آرد را تفت داده تا تغییر رنگ دهد ۴ ق غ روغن مایع و یک قاشق غذاخوری کره مخلوط می کنیم تا حدیکه آرد کمی جمع بشه بعد هل ، پودر دارچین و زنجبیل پاشیده و روی مواد پخش میکنیم و دوباره صاف میکنیم و بعد با کمک کیسه فریزر به آرامی و بادقت رول می کنیم بعد از رول شدن کیسه فریزر را باز کنید و گردوی خرد شده را هم روی رول بریزید و دوباره با کمک کیسه فریزر رول کنید بمدت ۲ تا ۳ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا سفت تر بشه و بعد با کارد تیز بسیار راحت و تمیز برش میدیم.
مقدار روغن هم بستگی ب آردتون داره ک میتونید بیشتر یا کمتر بریزید.
┅✿❀🍃🌸🍃❀✿┅
@honar_dar_khane
#ژله جدید 💚
مواد لازم
ژله رنگ دلخواه
بستنی وانیلی
ژله آلورا
دراژه یا شکلات چیپسی
رنگ خوراکی در صورت تمایل
.
ابتدا ژله رنگ دلخواه رو با یک لیوان آب جوش درست کنید و وقتی خنک شد بستنی رو اضافه کنید.
(نکته. بستنی رو بیرون یخچال بذارید که کاملا آب بشه بعد بریزید
نکته. اندازه های من برای یک بسته ژله س شما با توجه به قالبتون کم و زیادش کنید.)
چند سانت از ژله رو توی قالب بریزید و بذارید یخچال تا نیم بند بشه (در حدی که چسبناک بشه و به انگشت بچسبه)
حالا ژله آلورا رو با یک لیوان و نیم لیوان آب جوش درست کنید (تا شفاف بشه) وقتی خنک شد یک سانت ازش رو روی ژله قبلی بریزید..وقتی که یه خورده کم خودش رو گرفت دراژه یا شکلات چیپسی ها را رو و داخل ژله آلورا بچسبونید.و دوباره روشون ژله آلورا بریزید. چند بار باید این مرحله رو تکرار کنید.و بعد از اون دوباره از ژله رنگی یک لایه بریزید.
┅✿❀🍃🌸🌼🌸🍃❀✿┅
@honar_dar_khane
#ترد_آجیلی
💢به بیسکوئیت ترد پنیر خامه ای بمالید و مغز آجیل های دلخواه روی آن بریزید.بیسکویت های ترد را به هم بچسبانید، مکعبی درست شده با پنیرخامه ای بپوشانید و در آجیل بغلتانید
🍃🌷🍃
#ترفند
#باسلیقه باشیم
┅✿❀🍃🌸🌼🌸🍃❀✿┅
@honar_dar_khane
17.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#تزئین_ست_بله_برون
سلام
برای تزیین کله قند از هر توری که دوست دارید می تونید استفاده کنید همنطور که تو فیلم نشون داده شده اول قد کله قند رو اندازه میزنید ۴انگشت یا هرچه قدر که دوست دارید چین بخوره بیشتر .با قیچی علامت بزنید .وبرش بدید ،دور کله قند بپیچید با چسب یه کم فیکس کنید اول پایین کله قند رو هحکم کنید باچسب وبرای اینکه کارتون تمیزتر بشه یه دایره کوچیک ببرید وروی چسب ها بزنید ،البته من تو فیلم انجام ندادم،بعد از بالا اضافه هارو جمع کنبد وبا روبان ببندید،وبا گل تزیین کنید،اگر می خواهیدش پر گل باشه وتور ها دیده نشه ،تور اضافه رو قیچی کنید وباچسب به پشت کار بچسبونید وروش گل کار کنید توری که دیده نشه،دفتر بله برون وقند شکن هم که تو فیلم کامل مشخص هست
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸
@honar_dar_khane
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قبل از هر چیزی این پستو سیو کنید که حسابی کاربردیه😍
.
سلام به روی ماهتون،🥰
.
اینم یه ایده ی ارزون که میتونید با یه مقدار تیله و اسپری رنگ، لوازم ساده و بدون استفاده رو، به یه #اکسسوری شیک و پرکاربرد تبدیل کنید😉
#باسلیقه
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸
@honar_dar_khane
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خانه_داری
#باسلیقه
درب شیشه های ساده رو با استفاده از درب های ادکلن یا( کریستال هایی که ابزار کابینت فروشی ها دارند) تزیین کنید، برای نگهداری گوش پاک کن و پد و پنبه ارایشی، یا لوازم خیاطی و.... تون استفاده کنید
┅✿❀🍃🌸🍃❀✿┅
@honar_dar_khane
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#جاشمعی بساز
دکور و چیدمان خونتوتغییر بده
متریال : ۶ تا قاب عکس ،
۳ تا زیر لیوانی ،
۳ تا شمع ،
چسب e6000
اگر نبود چسب ۱.۲.۳ استفاده کنید .
┅✿❀🍃🌸🍃❀✿┅
@honar_dar_khane
5.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#تزئین_گلدان
خاص کردن گلدون😍👆
فقط با رنگ اکرلیک با نوار چسب یا حتی با اسپری رنگ هم میتونین این کارو بکنین
┅✿❀🍃🌸🍃❀✿┅
@honar_dar_khane
#بستنی_با_روکش_شکلاتی 🌹💕
موادلازم:
خامه فرم گرفته ۴۰۰میلی لیتر
شیرعسلی ۳۰۰میلی لیتر
شکلات تخته ای مرغوب ۲۰۰گرم
گردو خرد شده ۳ق غ سرپر
لیوان کاغذی ۵عدد
شکلات رابه روش بن ماری ذوب کنید.با قاشق مقداری از شکلات راداخل لیوان بریزید وبا دست حرکت بدید که تمام سطح داخلی لیوان به شکلات آغشته وکاور شود.لیوانها رابزارید داخل فریزر بمدت ۱۰ دقیقه تا ببنده.
خامه قنادی را باهمزن برقی بزنید تافرم بگیره وشیر عسلی(دستور شیرعسلی پست قبل)رابهش اضافه و۲دقیقه دیگر بزنید.این مخلوط راداخل لیوانها بریزید وبرای ۱۰دقیقه بزارید فریزرتاکمی سفت شه وبعد یک چوب بستنی داخل هر کدوم بزارید ودوباره برگردونیدتو فریزر۲الی۳ساعت بمونه بعد با قیچی آروم لبه کاغذ رو ببرید وبستنی رو خارج کنید ونوش جان کنید.
⚠️شکلات مارک کارات استفاده کردم
┅✿❀🍃🌸🌼🌸🍃❀✿┅
@honar_dar_khane
May 11