#_املت_هندی
مواد لازم:
• ۳عدد تخم مرغ
• ۴ قاشق غذاخوری کره آب شده یا روغن
• ۳ قاشق غذاخوری پیاز ریز خرد شده
• سه چهارم قاشق مرباخوری زنجبیل تازه رنده شده
• سه عدد فلفل سبز تند خرد شده
• دو قاشق غذاخوری گوجه فرنگی ریز خرد شده
• جعفری ریز خرد شده- سه قاشق مرباخوری
• زردچوبه
• یک قاشق غذاخوری شیر
• نمک و فلفل
✍طرز تهیه:
1. تخم مرغ را با شیر هم بزنید، سپس پیاز، زنجبیل، گوجه فرنگی، زردچوبه، فلفل سبز، جعفری، نمک و فلفل را اضافه کنید.
2. کره یا روغن را در ماهیتابه بریزید و پس از داغ شدن مواد املت را بریزید. پس از این که قسمت بالای املت سفت شد و پف کرد، املت را برگردانید تا روی دیگر آن بپزد. املت را با نان، سبزی خوردن و ماست سرو کنید.
@honar_dar_khane
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایده و خلاقیت و ترفند
@honar_dar_khane
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایده و خلاقیت و ترفند
@honar_dar_khane
🌸تميز كردن پشت قابلمه ها🌸
.
هر چند وقت يكبار پشت قابلمه ها لك هاي زشت و سياهي به خودشون ميگيره و دست ما هم نيس و اگر پشت قابلمه سوخته بود ميتونين خميري از اب اكسيژنه و جوش شيرين و مخلوط كنين رو سوختگي بزارين و بعد ده دقيقه بشورين روش هاي متفاوتي داره من خودم اگه هر سري با سيم و مايع ظرفشويي نشورم روش پودر صابون ميريزم بعد ٥ دقيقه يه سيم نرم بكشيم تميز تميز ميشه
@honar_dar_khane
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترفندهای بسیار جالب و کاربردی 👌
@honar_dar_khane
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
اوج خلاقیت در نظم دهی وسایل
#پاک_کردن_لکه_ازتشک
@honar_dar_khane