10.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍓 آموزش ترفند نگهداری غوره🍓
#کلیپ_آموزش_ترفند_نگهداری_غوره😋
┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
@honar_dar_khane
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترفند عالی و کم هزینه 🤗🤗
┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
@honar_dar_khane
5.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ایده بگیر
┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
@honar_dar_khane
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترفند_آشپزخانه
نحوه از قالب در اوردن تارت ویا کیک بدون چسبندگی 👌☝️
┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
@honar_dar_khane
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترفند ته نشین نشدن تخم شربتی🤩
┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
@honar_dar_khane
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برش هندوانه شیک
مخصوص دورهمی و مهمونیهاتون😍
┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
@honar_dar_khane
8.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸 زیرقابلمه ای یا زیربشقابی طرح گل😍
🌸 پارچه من جنسش نخ کتان
🌸 قطر دایره چهل سانت
🌸 بقیه نکات رو توی ویدیو گفتم
┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
@honar_dar_khane
#بانوی_باسلیقه 👱♀
ترکیب خلاقانه استیکر و آویز دست ساز که به شکل تاب دراومده
@honar_dar_khane
قرار دادن ذغال درون یخچال باعث از بین بردن تمام بوها خواهد شد !
این تکنیک بویژه در زمان مسافرت های عید نوروز که یخچال بلا استفاده میماند بسیار کاربرد دارد 👌
@honar_dar_khane
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥ترفندهای جالب
💞ایده_خلاقیت
┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
@honar_dar_khane
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ته_چین
من برای ته چین
اول سه تا پیمانه برنج رو آماده میکنم
بعد تو ی ظرف گود ۳ تا تخم مرغ رو با نصف لیوان ماست ساده که دوقاشق غ به اون نصف لیوان ماست خامه ای اضافه کردم خووووووب بهم میزنم بعد یک ق غ گلاب، کمی هل ، کمی نمک و زعفرون آب کرده اضافه میکنم و برنج ابکش شده رو بهش اضافه میکنم وخوووب مخلوطشون میکنم
مرغمم که از قبل با ی پیاز وکمی نمک و زعفرون پخته بودم و از استخوان جدا میکنم و میزارم کنار دستم حالا ی تابه ی مستطیل دارم که تقریبا سایزش ۲۰ در ۱۵ رو میزارم روی حرارت و ی قالب کره ۲۵ گرمی میندازم توش آب که شد مایه ته چینمو نصفشو میریزم تو تابه بعد مرغها روش میچینم و دوباره مایع ته چین بعد با پشت قاشق خوب فشرده میکنم به اندازه ی دو تا ق روغن روی ته چین میریزم و روی ظرف رو فویل میکشم و رو فویل با چنگال سوراخ میکنم و میزارم توی فر ۱۹۰ درجه به مدت ۱ ساعت
بعد از پخت برمیگردونم تو ظرف و با زرشک سرخ شده و کمی خلال پسته تزیین میکنم
نوش جان
🎂✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
@honar_dar_khane