.این بستنی کاملا مزه و بافت بستنی آماده رو داره و لطفا در صورت کپی با ذکر منبع باشه 🙏
این مقدار مواد همین تعداد در تصویر میبینید بهتون بستنی میده ۴ تا کیم و یک بستنی لیوانی ۲۰۰ گرمی 😍😍
#کیم_بستنی
مواد لازم :
خامه قنادی ۱ پیمانه 🔺جایگزین خامه قنادی ( ۱ پاکت خامه صبحانه + ۲ ق غذاخوری پودر خامه ) + ½ پیمانه پودر شکر
شیرخشک ( نوع شیرین ) قنادی ½ پیمانه
شیر ۱ پیمانه
وانیل ½ قاشق چایخوری
شکلات برای رویه بستنی ۳۰۰ گرم
۳ ق غ روغن مایع برای ذوب شکلات .
.
طرز تهیه :
خامه قنادی به دمای محیط رسیده ، وانیل ، شیرخشک مخلوط کنید و کم کم بهش شیر اضافه کنید با همزن یا گوشتکوب برقی هم بزنید تا یکدست بشه در قالب دلخواه یا لیوان بریزید روشو با فویل کاور کنید چوب بستنی هم بزارید و ۲۴ ساعت یا تا زمانی که کاملا ببنده در فریزر بزارید من از قالب سیلیکونی استفاده کردم و روشو با سلفون کاور کردم .
شکلات به اضافه روغن مایع به روش بن ماری ذوب کنید توی لیوان بریزید و اجازه بدید کاملا از گرما بیفته بعد بستنی ها تون داخلش بزنید و نوش جان کنید .
@honar_dar_khane
#ژله_يخي ⛱
🔴طرز تهیه🔻
🔸يكي از راحتترين ژله ها ژله رنگ قرمز رو درست كنيد. (فقط هم يك بسته پودر را با يك ليوان آب جوش مخلوط كنید که سفت در بیان) وقتي كه خوب سفت شد مربعی برش بزنید.
و قالب را چرب كنيد و ژله هاي خورد شده را داخل قالب بریزید.
🔸يك بسته ژله همون رنگ رو هم با يك ليوان آب جوش حل كرده و بعد از خنک شدن يك بستني ليواني وانيلي را بهش اضافه و مخلوط کنید. اونو روي اون ژله هاي خورد شده داخل قالب بریزید و توي يخچال بذارید تا خودشو بگیره. (اندازه ها به ازای یک بسته ژله هست. شما بهتره با لیوان و آب گنجایش قالبتون رو مشخص کنید تا بدونید چند بسته درست کنید)
@honar_dar_khane
#آبغوره_خونگی
#نگهداری_آبغوره
غوره ها را پاک کرده، دم آن ها را می گیریم و می شوییم. سپس آنها را درون آبمیوه گیری می ریزیم و آب آنها را می گیریم. در روش دیگر می توان غوره ها را درون مخلوط کن ریخته و پس از آن غوره های له شده را که دارای پوست و هسته هستند، درون یک تنظیف و یا صافی ریخته و به طور کامل صاف کرد. برای تهیه ی آب غوره، نوع غوره ی مورد استفاده زیاد مهم نیست، ولی اگر از نوع عسگری استفاده شود، بهتر است. توجه به این نکته لازم است که بعضی از انواع غوره ها ترش تر از برخی دیگر هستند. در صورتی که میزان ترشی آب غوره ی به دست آمده به اندازه ی دلخواه نباشد ، می توان آن را به مدت چند دقیقه جوشانید تا کمی غلیظ تر و ترش تر شود. در ضمن با این عمل مدت نگهداری آبغوره هم بیشتر خواهد شد.آب غوره را در بطری مورد نظر می ریزیم و درب آن را به طور کامل می بندیم تا هوا به داخل آن نفوذ نکند. در صورتی که بخواهیم آن را برای مدت طولانی نگهداری کنیم، از ترکیب آب و آرد، خمیری تهیه کنید و دور درب را با خمیر می پوشانیم. همچنین می توانیم با نوار چسب های بسیار محکم درب بطری را به طور کامل پلمپ کنیم.
@honar_dar_khane
#نکات_آشپزی
👩🍳راز خورش کربس
برای خوشمزه شدن خورش کربس باید در سه مرحله پیاز داغ را به آن اضافه کنید . مرحله اول همان اول پخت ، بار دوم وقتی یک ساعت از پخت خورش گذشت و بار سوم هم یک ربع مانده که خورش را از روی حرارت برداریم . آب لیموی تازه رو هم باید آخر پخت بهش اضافه کرد .
@honar_dar_khane
🍋نحوه گرفتن #تلخی_آبلیمو
✍🏼برای رفع این مشکل بعد از گرفتن آب لیمو دو تا سه عدد هویج، بستگی بمیزان آبلیمو داره، برای ۱۵ کیلو لیمو ۴ عدد هویج متوسط پوست کنده درسته بندازید تو لیمو ۲۴ ساعت بمونه بعد صاف کنید؛ هویجها تلخی آب لیمو رو بخودش میگیره و بعد از صاف کردن آبلیمو میتونید گوشت لیمو رو برای خورشتها استفاده کنید بدونه اینکه نگران تلخیش باشید.👌
@honar_dar_khane
#دسر_خوشمزه🍮🍮
یک لایه ژله ی آلوورا و شیر
یک لایه ژله ی آلوورا وشیر کاکائو
یک لایه کرم کارامل هست که با شیره ای که داخل پاکتش هست مخلوط شده(اون بسته ی داخل کرم کارامل که ته ظرف مورد نظر میریزیم رو این بار با مواد مخلوط میکنیم).این لایه ها سلیقه ای هستن به هر ترتیبی بخواید میتونید بریزید،به صورتی که لایه ی قبل که کمی بسته شد(نه کامل بسته بشه در این صورت لایه ها جدا میشه )لایه ی بعدی رو میریزیم
#قرمزه_نخودچی
👩🍳مواد لازم
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
آرد نخودچی نیم پیمانه
نعناع خشک ۲ قاشق غذاخوری
پیازمتوسط رنده شده ۱ عدد
پیاز خرد شده ۱ عدد
رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذاخوری
زردچوبه یک قاشق مرباخوری
نمکو فلفل به میزان لازم.
#طرز_تهيه
درظرفی گوشت چرخ کرده،آردنخودچی،پیازرنده شده،زردچوبه،نمک و فلفل و یک قاشق غذاخوری نعنا را اضافه کنید و خوب ورز بدید تا وقتی که به دست نچسبه برای اینکار توی دستوراین غذا درحدنصف استکان آب هممیتونید به موادتون اضافه کنید ..نیمساعت اگرزمانبدیدو موادتونروبزارید تو یخچال خیلی بهتره.بعداز این مدت ازموادگوشتی به اندازه گردو برداشته و گرد کنیدو درظرفی بزارید.حالا یکعددپیازرو در ظرفی خردکرده و سرخ کنیدتا سبکبشه پیازتون سپس بهش رب گوجه،زردچوبه،نمک،فلفل و بقیه نعنا رو اضافه کنیدوتفت بدیدو درحدود پنج پیمانه آب اضافه کنیدوبزارید تا به جوش بیاد وقتی جوش اومد قرمزه های آماده شده رو داخل آب بزارید و تا پنج دقیقه در ظرفتونو نزارید بعد از این مدت در ظرفتون رو بزارید و نیم ساعت تا چهل و پنج دقیقه اجازه بدید تا غذاتون خوب بپزه.
@honar_dar_khane
.
.
سلام خوبین؟
امروز با یه غذای آسون و دم دستی و خیلی خوشمزه فست فودی اومدم😊😣
خلاصه دیدم که این غذا هم آسونه هم خیلی خوشمزه😋طرز تهیه اش هم اینجوریه که:👩🏻🍳
۴ عدد سیبزمینی رو به مدت ۵ دقیقه آبپز کردم و سپس آبکش کردم و سرخشون کردم سپس توی ظرف چیدم و روی سیبزمینی ها پنیر ورقه ای گودا چیدم سپس توی یه ماهیتابه گوشت چرخ کرده و پیاز رنده شده و نمک و فلفل سیاه و پاپریکا و زردچوبه رو که باهم ورز داده بودم و خوب تفت دادم و سپس بهش ۱ ق غ خ بهش سس خردل میزنیم و ۱ ق غ خ رب گوجه و خوب هم میزنیم یکدست که شد موادمون رو روی سیبزمینی ها میریزیم و تمااام😊با نون نوش جان کنید. من در کنارش سس پستو گذاشتم که عالی بود..😊
@honar_dar_khane
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پادری طرح گوسفند
مراحل ساخت بدنه گوسفند رو تو فیلم فرسادم خیلی راحته مواد مورد نیازشم خیلی در دسترسه (پارچه ریون,نمد مشکی وسفید،دگمه سیاه،پشم شیشه،چسب)
طبق فیلم پارچه هایی که با پشم پر کردید و دوختید رو بهم وصل میکنید (هرچه بیشتر زیرپایی بزرگتر)و درآخر از نمد مشکی دست و پا وصورت برش میزنیدکه من از الگوی خاصی پیروی نکردم چشمی کشیدم که یقین دارم شما بتهر از من میتونید(من هر قسمت رو دولایه نمد بهم دوختم که ضخیم تربشه) و به زیر کار میچسبونید یا میدوزید.برای اینکه کارتون تمیز بشه زیر کار رو هم میتونید موکت یا نمد بچسبونید ک خیلی خوب میشه.
راستی میتونیدباخلاقیت خودتون بجای پارچه و پشم از کاموا پوم پوم درست کنید و زیر پایی کاموایی داشته باشید یاحتی میتونید ازاین مدل برای تشک بازی استفاده کنید هرچی خلاق تر باشید چیزای بیشتر میشه ساخت😊
درضمن لازم بذکره من این زیر پایی رودوبار شستم هیچ مشکلی پیش نیومده
@honar_dar_khane
#ترفند
نمک برای تمیز کردن ظروف مسی معجزه می کند. نمک را با سرکه و آرد ترکیب کنید و کمی هم آب لیمو داخل آن بریزید و ترکیب را روی ظرف مسی بمالید
@honar_dar_khane