#نكات_خانه_داري
#فریز_کردن_میوه_سبزیجات
.
👈میوه ها تا یک سال در فریزر خوب می مانند و سبزیجات تا 18 ماه.
. ❌ 🍒میوه ها زمانی که یخشان هنوز کاملاً باز نشده، مزه بهتری دارند زیرا له نشده اند. میتوانید آنها رابپزید وسس کنید یابه اسموتی بیفزایید🍌.
.
🥦سبزیجات را بهتر است درست بعد از درآوردن از فریزر بپزید و منتظر باز شدن یخ آنها نمانید. 🌶️
.
🌽بعضی از سبزیجات بعد از فریز کردن اصلاً خراب نمی شوند مانند ذرت و نخود. . 🍅🥕سبزیجات دیگر را بهتر است بگذارید باز شوند و در سس، خورش، سوپ و ...
┅✿❀🍃🌸🌼🌸🍃❀✿┅
@honar_dar_khane
#ژله_لیوانی 🍷
برای نیمه زیرین این ژله های زیبا نیمی از پودر ژله رو با نیم لیوان آب جوش حل میکنیم و نیم لیوان شیر سرد بجای آب سرد اضافه میکنیم و نیمی از جام رو پر میکنیم میزاریم توی یخچال ۳ ساعت طول میکشه تا ببنده بعدش نیم دیگه پودر ژله رو بصورت ساده یعنی نیم لیوان آب جوش نیم لیوان آب سرد درست میکنیم سطح زیرین که بست از یخچال بیرون میاریم و ژله ساده رو اضافه میکنیم باز میزاریم توی یخچال بعد که بست روشونو با میوه های دلخواه تزیین میکنیم . از هر طعم ژله ای که دوست دارید برای هر جام یا لیوان استفاده کنید من از طعم های لیمو پرتقال و توت استفاده کردم.
✿❀🍃🌸🌼🌸🍃❀✿
@honar_dar_khane
#ژله يخي يا #خورده_شيشه
يكي از راحتترين ژله ها
سه رنگ ژله را به دلخواه درست كردم توي سه ظرف جدا ريختم و فقط هم يك بسته پودر را با يك ليوان آب جوش مخلوط كردم وقتي كه خوب سفت شد خوردشون كردم
و قالب را چرب كردم و ژله هاي خورد شده را ريختم داخل قالب
يك بسته ژله آلوورا هم با يك ليوان آب جوش حل كرده بودم و يك بستني ليواني وانيلي را بهش اضافه كردم و حسابي مخلوط كردم و روي اون ژله هاي خورد شده ريختم و گذاشتم توي يخچال تا خودشو گرفت
┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
@honar_dar_khane
🔹این هم یک پیش غذای شیک که آسون هم درست میشه🍀 بقچه بادمجون
🌼🌼🌼🌼🌼
🍃🌷🍃
👉💖
#ترفند
#باسلیقه باشیم
@honar_dar_khane
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترشی_بادمجون و ریحون
دستور تهیه :👇
پوست بادمجون ها رو میتونید کامل نگیرید یا مثل من همه رو بگیرید بعد با یکم سرکه بگذارید پخته بشه بکوبید با گوشتکوب بهش سیر رنده یا خرد شده و هویج رنده شده و ریحون خرد شده و پودر گشنیز یا تخم گشنیز و فلفل سیاه دلبخواه هست من زدم و نمک بزنید بهش سرکه اضافه کنید همینکه سرکه روی بادمجون ها رو بگیره کافیه اصلا احتیاجی به سرکه اضافی نیست.
.
┅✿❀🍃🌸🌼🌸🍃❀✿┅
@honar_dar_khane
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کباب_تابه ای
مواد لازم:
1 کیلوگرم گوشت چرخ شده
2 عدد پیاز
2 حبه سیر
1 قاشق پودر سوخاری
1/2 قاشق غذا خوری نمک
1 قاشق آب لیمو
1 قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری ادویه
1 قاشق چایخوری فلفل چیلی
آماده سازی: پیاز و سیر را رنده کنید و با گوشت و ادویه و فلفل و آب لیمو مخلوط کنید و برای حداقل 2 ساعت استراحت نماید. اگر کباب برای 7-8 ساعت استراحت نماید بهتر و خوشمزه تر می شود و سرخ کردن آن راحت تر می شود ... توجه: گوشت اگر چربی نداشت با 2 قاشق غذاخوری روغن کف تابه شیار دار را چرب کنید و کباب بیش از حد ضخیم نباشد .
در ضمن میتونید قبل از سرخ کردن کباب با پودر سوخاری به نسبت کم نیز آغشته کنید.
بپزید و از خوردن کباب لذت ببرید.
@honar_dar_khane
#پاناكوتا_وانيلي و رويه ژله😋
موادلازم:
شیر ۴ پیمانه
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
شکر ۱ پیمانه
پودر ژلاتین ۳ قاشق سوپخوری
وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری
آب سرد ۱/۸ پیمانه
. 📝طرز تهیه:
آب سرد را داخل ظرفی ریخته پودر ژلاتین را روی آن پاشیده و زمانی که به حالت اسفنجی شد آن را روی بخارآب بن ماری میکنیم تا کاملا حل شود.شیر را به همراه شکر روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا شکر حل و شیر گرم شود.خامه را به روش بن ماری گرم میکنیم تا روان شود.ژلاتین را به شیر افزوده و هم میزنیم بعد خامه روان شده را نیز به بقیه مواد اضافه میکنیم خوب مخلوط کرده ودر اخر وانیل را اضافه میکنیم.
پاناکوتا را داخل یخچال بذارید تا کاملا سفت شود.
در اخر میتوانید با ژله مورد نظر خود، تزیین کنید.
🔺مراقب باشید خامه و شیر نجوشند،در حد گرم شدن و مخلوط شدن کفايت ميكند.
┅✿❀🍃🌸🌼🌸🍃❀✿┅
@honar_dar_khane
برای تمیز کردن یقه پیراهن ولباس زیرصابون را رنده کرده ودر موقع نیاز از آن استفاده میکنیم
🍃🌷🍃
👉💖
#ترفند
#باسلیقه باشیم
@honar_dar_khane
16.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خورشت هویج 😍😋
خورشت هویج واقعا طعم بینظیری داره
برای تهیه ی خورشت هویج
هویچ:۴عدد
ران مرغ:۴عدد
پیاز :۱عدد
زعفران به مقدار لازم
ادویه شامل نمک فلفل زردچوبه
هویج ها را خلالی خورد کنی با کمی روغن و آب بزارید خوب بپزه؛پیاز خلالی خورد کنید کمی تفت بدید مرغها رو روش بچینید بزارید۴۵دقیقه باهم پخته بشن بعد آب مرغ به هویجا اضافه کرد در آخر مرغ ها رو روی هویج ها قرار بدید۴۵دقیقه بزار باهم پخته بشن درآخر با خلال پسته سرو کنید
🌼👉
🌼👉
@ashpazisaraye_sepid
17.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قلق خاصی نداره ولی طعمش محشره😋
ژله انار ۱ بسته
شیر ۴ پ
پودر نشاسته ذرت ۳ ق غ
آرد سفید ۲ ق غ
پودر ژلاتین ۲ ق غ
خامه یک بسته
بیسکوییت پتی بور ۱ بسته
🌼👉
🌼👉
@ashpazisaraye_sepid
#كوفته_مرغ_تركي_استانبولي
سینه مرغ
پیاز درشت
جعفری خرد شده
تخم مرغ
پیاز داغ
رب گوجه فرنگی
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
نمک و زردچوبه و فلفل
ابتدا سینه مرغ چرخ کرده را با پیاز رنده شده و جعفری خرد شده خوب مخلوط کنید وبعد تخم مرغ رو اضافه كرده و مجدادا مخلوط مي كنيم از مایه به دست آمده گلوله هايي برداشته بشكل دوك حالت دهيد و در روغن سرخ كنيم بعد از سرخ شدن آن رو كنار بزاريدرب را سرخ كرده مقداري پياز داغ به آن اضافه كنيد يك ليوان آب جوش و اجازه بديد روي حرارت غليظ بشه كوفته هاي سرخ شده رو درون سس در حال جوش انداخته و بعد از پخته شدن کوفته ها براي سرو آماده هستن .مدت زمان طبخ اين غذا نيم ساعته.اين غذا با نون سيمبت تركي و سبزي خورن و دوغ تركي بي نظيره
@ashpazisaraye_sepid