#ترفند_خشک_کردن_سبزی
✔️سبزیها را هرگز روی زیراندازهای پلاستیکی پهن نکنید، چون این کار تبادل هوا را مختل میکند و بعد از چند ساعت سبزیها حالت گندیدگی پیدا میکنند. بهترین زیرانداز برای خشک کردن سبزیها پارچههای نازک نخی هستند به شرط آن که هر چند ساعت یک بار سبزیهای روی آن زیر و رو شوند
┅✿❀☆🍃🌸🍃☆❀✿┅
@honar_dar_khane
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نگهداری_سبزی_خوردن
من همه مدل نحوه نگهداری سبزی رو امتحان کردم
اماااااااا هیچ کدوم اندازه این روش خیار و سبزی هامو تازه نگه نداشت سبزی و خیار رو خوب بشورید و خشک کنید من سبزی رو میریزم رو پارچه تا خوب خشک بشه خیار رو هم که با دستمال خشک میکنم بعد داخل این ظرف روحی میریزم و میذارم یخچال هفته ها سالم میمونه
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸
@honar_dar_khane
اگه یه فنجون نعلبکی بلا استفاده یا شکسته دارید باهاش این کاردستی رو درست کنید.
یه کاردستی جالب که میتونید سبزه عید تون رو توی بشقابش بذارید. 😉 .
💠 سوال همیشگی: چسبش چیه؟!
چسب حرارتی عالیه
┅✿❀🍃🌸🌼🌸🍃❀✿┅
@honar_dar_khane
#ایده 🌼🌼🌼🌼
بهترین دکور برای گوشه ی اتاق🎀🎀
🍃🌷🍃
👉💖
#چیدمان باسلیقه
#دکور
#خلاقیت هنری
@honar_dar_khane
#ایده_مهمونی
💢بیسکوییت پتی بور به شکل مستطیل،مثلث با روبان کنار هم فیکس کنید میتونید با شکلات ذوب شده هم بهم بچسبونید و داخلشو با بستنی و میوه پر کنید،زیرشو کپسول کاپ کیک بذارید
🍃🌷🍃
┅✿❀🍃🌸🌼🌸🍃❀✿┅
#ترفند
#باسلیقه باشیم
@honar_dar_khane
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پيتزا لقمه ای🍕😋
👈یه فینگرفود لذیذ و خوشمزه👉
مواد لازم:
نان تست..... دوازده عدد🍞
كره (ذوب شده)..... يك دوم پيمانه
سير (ريز خرد شده)...... يك الي دو حبه
برگ جعفري (ريز خرد شده)..... يك قاشق سوپ خوري🍃
پنير ماتزرلا (رنده شده)..... يك و يك دوم پيمانه🧀
سس گوجه فرنگي..... يك و يك دوم پيمانه🥫
پپروني (خرد شده)..... سه چهارم پيمانه
طرز تهيه:
نان هاي تست را با وردنه پهن كرده و دايره هايي از آنها قالب بزنيد. كره ذوب شده، سير و برگ جعفري ريز خرد شده را با هم مخلوط كرده و روي نان ها بماليد. آنها را در كاپ هاي قالب مافين بگذاريد و به مدت ۱۰ دقيقه در فر از قبل گرم شده با دماي ۱۸۰ درجه سانتي گراد (۳۵۰ درجه فارنهايت) قرار دهيد. پنير ماتزرلاي رنده شده داخل هر يك بريزيد و سس گوجه فرنگي پخش كنيد و دوباره پنير قرار دهيد. پپروني ها را روي آنها چيده و به مدت ۱۰ دقيقه در فر از قبل گرم شده با دماي ۱۸۰ درجه سانتي گراد (۳۵۰ درجه فارنهايت) قرار دهيد. سپس سرو كنيد. در صورت تمایل میتوانید از قارچ، فلفل دلمه ای، ذرت،.... استفاده کنید
@honar_dar_khane
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ایده کاربردی🌼🌼🌼🌼
ایده تهیه دامن داری برای دخترخانما
🍃🌷🍃
👉💖
#کدبانو باشیم
#خلاقیت هنری
@honar_dar_khane
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کباب_تابه ای
مواد لازم:
1 کیلوگرم گوشت چرخ شده
2 عدد پیاز
2 حبه سیر
1 قاشق پودر سوخاری
1/2 قاشق غذا خوری نمک
1 قاشق آب لیمو
1 قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری ادویه
1 قاشق چایخوری فلفل چیلی
آماده سازی: پیاز و سیر را رنده کنید و با گوشت و ادویه و فلفل و آب لیمو مخلوط کنید و برای حداقل 2 ساعت استراحت نماید. اگر کباب برای 7-8 ساعت استراحت نماید بهتر و خوشمزه تر می شود و سرخ کردن آن راحت تر می شود ... توجه: گوشت اگر چربی نداشت با 2 قاشق غذاخوری روغن کف تابه شیار دار را چرب کنید و کباب بیش از حد ضخیم نباشد .
در ضمن میتونید قبل از سرخ کردن کباب با پودر سوخاری به نسبت کم نیز آغشته کنید.
بپزید و از خوردن کباب لذت ببرید.
@honar_dar_khane
8.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
باسلیقه های عزیزم 💕
یه آموزش جذاب و زیبا اوردم براتون امیدوارم دوست داشته باشین
این سبد های زیبا رو با نخهای تریکو هم میتونین ببافین اینجا نخ کنفی استفاده شده برای کف از کفی اماده میتونین استفاده کنین که خرازیها دارن
امیدوارم دوست داشته باشین
---✿❀🍃🌸🌼🌸🍃❀✿---
@honar_dar_khane