#خانه_داری
✍برای برداشتن ترشی از ظرف ترشی از ملاقه استیل استفاده نکنید چون باعث میشود ترشی زود خراب شود و ترد بودنشو از دست بده و کپک بزنه.
💡💓
@honar_dar_khane
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با یه کش مو ببین چی درست کرد☺️👌
💡💓
@honar_dar_khane
7.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#گیفت فرشته درست کن
💡💓
@honar_dar_khane
برگر بوقلمون👩🍳🍔
😋اين برگر رو با مرغ چرخكرده هم ميتونيد درست كنيد.
مواد لازم:گوشت بوقلمون چرخ كرده نيم كيلو،پياز خيلي ريز خرد شده يك عدد متوسط،نصف ليوان جعفري ساطوري،پودر سير يك ق غ سرخالي،پودر پياز يك ق مرباخوري،نمك يك ق مرباخوري سرخالي،فلفل سياه نصف ق مرباخوري
طرز تهيه:همه مواد رو مخلوط و نيم ساعت در يخچال بذاريد.
نكته:استفاده از پياز ريز خرد شده به دليل جلوگيري از آب انداختن پياز و شل شدن مواده.بافت جالبي هم به برگر ميده.
وقتي مواد داخل يخچاله، سس برگر رو آماده كنيد: سه ق ماست سفت+دو ق مايونز+يك و نيم ق خيارشور رنده شده+يك و نيم ق جعفري يا شويد ساطوري+نمك و فلفل: مخلوط كنيد و داخل يخچال بذاريد تا مزه ها تركيب بشن.
حالا برگرها رو در دست شكل بديد و در كمي روغن سرخ كنيد.با كاهو،پياز و سس سِرو كنيد.
🍥
@honar_dar_khane
پيراشكي گوشت وقارچ:
مواد لازم براي خمير:
آرد ٥٠٠ گرم
آب ولرم ٢ليوان
/نمك ١ق.م/شكر١ق.م/روغن٣-٤ق.غ/مايه خمير فوري ١ق.م پُر
.
سيب زميني پخته و ريز رنده شده ١عدد متوسط
مواد لازم براي داخل پيراشكي:
.
پياز ١عدد/روغن/گوشت چرخ كرده٣٠٠گرم/زردچوبه نمك فلفل ادويه/رب گوجه/جعفري خرد شده وپنيرپيتزا وفلفل دلمه اي وقارچ
طرزتهيه خمير پيراشكي :
آب ،نمك،شكر،روغن،مايه خمير را با هم مخلوط كنيد،سيب زميني و آرد را اضافه كنيد تا جايي كه خمير به دست نچسبد و خمير لطيفي بدست بياد،روي خمير را بپوشونيد ٤٥دقيقه كنار بذاريد تا ور بياد و مقداري ازخمير و برداشته و به قطر نيم سانت باز ميكنيم. بعد با قالب گرد (يا دهانه ليوان )خمير رو قالب ميزنيم سپس مقداري ازمواد گوشت وقارچ ،ميانش (وسطش)ميذاريم وخمير رو به صورت قطاب ميپيچونيم و در روغن داغ سرخ ميكنيم .
نكته: البته شما ميتونيدبراي داخل اين پيراشكي ازمواد ديگري مثل سوسيس وكالباس وگوجه وغيره استفاده كنيدبستگي به ذوق وسليقه خودتون داره 😊😊
🍥
@honar_dar_khane
#دسر_سیب_ژله_ای 🍎😍
یک بسته ژله انار را با 1 لیوان آب روی حرارت بن ماری قرار دهید. ژله که حل شد ظرف را روی حرارت مستقیم گذاشته 3 سیب را پوست کنده اضافه کرده و جوش که آمد حرارت راکم کنیذ و درقابلمه را نیمه باز بگذارید.
هر 10 دقیقه هم پشت ورو کنید تا سیب بپزد.
برای بیشتر رنگی شدن در آخر پخت با قاشق سس رو روی سیب بریزید.تقریبا حدود 1/5 ساعت با حرارت ملایم و درب نیمه بسته وقت لازم دارد
┅✿❀🍃🌸🍃❀✿┅
@honar_dar_khane
#كدبانوگرى
#پودر_پياز
پیاز رو پوست بکنید و بشورید، خلال های نازک خرد کنید و بریزید روی یک پارچه تمیز و بزارید کاملا خشک و چیپسی بشه، سعی کنید از پیاز سفید استفاده کنید چون کم آب تر هستش و زودتر خشک میشه، پیاز رو پودر کنید و به ازای هر دو کیلو پیاز خرد شده بعد از پودر کردن دو قاشق غداخوری بهش آرد سفید اضافه کنید تا به هم نچسبن
🔹از پودر پیاز برای تهیه انواع کتلت، خورشت، استیک، پلو به خصوص لوبیا پلو و غذاهای گوشتی میتونید استفاده کنید.
┅✿❀🍃🌸🍃❀✿┅
@honar_dar_khane
#رولت_خامه_ای😋
✍مواد لازم
تخم مرغ چهار عدد
آرد صدوبیست گرم
شکر صدو بیست گرم
عسل یک و نیم ق س
آبجوش دو ق غ
وانیل یک هشتم ق چ
🍜طرز تهیه
زرده و سفیده رو جدا کنید.سفیده را بزنین تا پف کنه.زرده رو بزنین تا از لختگی دربیاد,شکرو بریزین و هم بزنید,بعد آبجوش و سریع هم میزنیم,بعد وانیل و تا کمرنگ شدن به هم زدن ادامه میدیم.عسل و میریزیم و کمی دیگه هم میزنیم و سفیده را بحالت دورانی مخلوط میکنیم ,بعد ارد را کم کم روی ظرف الک کرده و دورانی هم میزنیم و در سینی کاغذ انداخته و چرب شده سی در چهل میریزیم و صاف میکنیم ,در فر دویست درجه,8دقیقه میپزیم.بعد یه پارچه به مدت پنج دقيقه روش میزاریم تا کمی سرد شه.بعد همون پارچه رو رو میز پهن میکنیم,روش خاک قند یا کاکائو میپاشیم و رولت رو روش برمیگردونیم و کاغذ روغنی رو جدا میکنیم و با کمک پارچه رولت رو لوله میکنیم, به مدت سی دقیقه کنار میزاریم,بعد خامه میزنیم و دوباره رول کرده و تزیین میکنیم.
برای رولت کاکائویی,کمی از ارد برداشته و کاکائو اضافه میکنیم.
┅✿❀🍃🌸🍃❀✿┅
@honar_dar_khane
May 11
May 11