هدایت شده از هنــر در خانه
5.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
@honar_dar_khane
حلوای سه آرد
👇👇👇👇👇
هنــر در خانه
@honar_dar_khane حلوای سه آرد 👇👇👇👇👇
حلوا سه آرد :
آرد گندم 1لیوان
آرد برنج 1 لیوان
آرد نخودچی نصف لیوان
روغن جامد یا مایع 1 لیوان(روغن رو کم کم اضافه کنید اگه احساس کردید نیاز هست بیشتر بریزید روغن رو)
کره 50 گرم
برای شهد:
شکر 1/5 لیوان سرپر
آب 2 لیوان
زعفران دم کرده نصف فنجان
پودر هل 1 قاشق مرباخوری
زنجبیل 1 قاشق مرباخوری
گلاب نصف فنجان
آرد گندم رو ده دقیقه روی حرارت میزاریم تا تفت بخوره بعد آرد برنج رو اضافه میکنیم یه کم دیگه تفت میدیم بعد آرد نخودچی رو اضافه میکنیم چون زودتر تغییر رنگ میده حتما در اخر اضافه بشه برای اینکه خیالتون راحت باشه که آرد گلوله نمونه حتما آردهارو بعد از تفت الک کنید، بعد از اینکه کمی تغییر رنگ دادن و نخودی شد روغن و کره رو کم کم اضافه میکنیم هم میزنیم، شهد رو آماده میکنیم شکر و آب رو با حرارت ملایم میزاریم تا بجوشه، میتونید به شهد زعفران رو اضافه کنید زعفران رو هم میتونید به شهد اضافه کنید هم به خود حلوا ، هل و زنجبیل و گلاب هم در آخر اضافه میکنیم کمی قوام اومد به حلوا اضافه میکنیم همونطور گرم و اونقدر هم میزنیم به صورت دورانی بهتره تا اصطلاحا به روغن بیفته و حلوا یکدست بشه و آماده مصرف . برای اینکه حلوارو ماسوره بزنیم یه مقدار شهد رو بیشتر بریزید تا کمی شل تر باشه راحت بشه باهاش کار کرد چون حلوا کمی سفت و چسبناکه ماسوره زدن باهاش کاره راحتی نیست . در آخر هم نوک قاشق کوچیک یا نوک انگشتتون رو کمی چرب کنید و انتهای گل هارو که ماسوره زدید مرتب کنید.
حلوای زیرش رو با نایلون صاف کردم همون قاشق بهتره. قسمت های تیره از همون حلواست که با یک قاشق پودرکاکائو مخلوط شده....
این ماسوره گل رز شماره d2 سایز کوچیکش هست به اندازه حجم حلوا از سایز متوسط و بزرگ هم میتونید استفاده کنید. برای ماسوره زدن حلوا باید گرم باشه🌷
@honar_dar_khane
هدایت شده از هنــر در خانه
🚫افرادی که قهوه برای آنها مضر است:
👈افرادکم خون
👈زنان باردار و شیرده
👈افراداسترسی
👈افراد دارای تپش قلب
👈افراد در معرض پوکی استخوان
👈زنان مبتلا به فیبروکیستیک سینه
@honar_dar_khane
هدایت شده از هنــر در خانه
5.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#خوشمــزه و لذیـــذ
@honar_dar_khane