هنــر در خانه
کلیپ پادری با کنف بزرگترین آموزشگاه مجازی هنری @honar_dar_khane
میانبر به کلیپ آموزشی پادری☝️
هنــر در خانه
#پادری بافی با پارچههای اضافه و حوله های کهنه و قدیمی بزرگترین آموزشگاه مجازی هنری @honar
میانبر به کلیپ آموزشی پادری☝️
هنــر در خانه
@honar_dar_khane #آشپزی #آش_شله_قلمکار 👇👇👇👇
#آش_شله_قلمکار
مواد لازم
۸ تا ۱۰ نفر
۱ پیمانه نخود
۱ پیمانه لوبیا قرمز
۱ پیمانه لوبیا چیتی
۱ و ۱/۲ پیمانه عدس
۱ و ۱/۲ پیمانه برنج نیم دونه ایرانی
۱ و ۱/۲ پیمانه بلغور گندم
پیاز داغ فراوان
نمک ، فلفل سیاه و قرمز ،زردچوبه ، پودرسیر،
۱ کیلو سبزی آش
سبزی خشک معطر کمی ترخون و ریحان و مرزه
۸۰۰ گرم گوشت گوساله
نعنا داغ به مقداری لازم برای تزئین و داخل آش
طرزتهیه
از شب قبل تمامی حبوبات خیس خورده رو میپزیم به جز عدس و برنج و بلغور گندم
گوشت رو جدا به همراه یک عدد پیاز و کمی فلفل سیاه میپزیم به حدی که کامل کامل پخته شد و ریش ریش میکنیم آماده میذاریم کناردر ظرف مناسبی جدا روی شعله بلغور گندم خیس خورده و برنج خیس خورده رو به همراه ۳ لیوان آب میذاریم بپزه به حدی که نرم بشه. بعد اواخر پخت عدس رو اضافه میکنیم. عدسمون چون زودپز هستش خیلی زود میپزه بعد که تمام خوب پخت و رو به له شدن بود کمی نمک میزنیم وشعله رو خاموش میکنیم میذاریم کنار.حالا در ظرف مناسبی که میخوایم کل آشمون تا لحظه آخر پخته بشه رو روی گاز میذاریم. ابتدا حبوباتی رو که از قبل پختیم از جمله نخود و لوبیا ها رو به همراه آبشون داخل قابلمه میریزیم (من حبوباتی رو که میذارم میپزه کف اولیه ی رو آب رو میگیرم و به همراه ۲ عدد متوسط میذارم میپزه وقتی کامل پخت کمی نمک میزنم و آبش رو اصلا دور نمیریزم) بعد از اضافه کردن حبوبات گوشت ریش ریش شده رو به همراه آب گوشتی که مونده بود اضافه میکنیم و سپس مواد برنج و بلغور گندم وعدس رو به همراه سبزی اضافه میکنیم
به اندازه کافی خودش آب داره چون آب حبوبات وگوشتمون رو توش ریختیم و تمام موادمون پخته هستش و نیازی به آب اضافه کردن نداره. اگر کم بود کمی آب جوشیده میریزیم شعله رو روشن میکنیم تا به قل قل بیافته اون وقت شعله رو کم میکنیم. پیاز داغ (اگه زیاد باشه خوشمزه تر میشه) و سبزی معطر خشک کمی ریحان و مرزه و ترخون رو اضافه میکنیم و صبر میکنیم تا جا بیافته. اواخر پخت کمی نمک فلفل سیاه و قرمز و کمی زردچوبه و پودر سیر رو اضافه میکنیم و کمی از نعناع داغ رو به اندازه یک قاشق غذاخوری اضافه میکنیم
⚃نکته:نیم ساعت آخر ادویه ها و نعناع رو اضافه میکنیم
تمام مواد ما پخته هستند فقط تو این این زمان پخت بعد از قل زدن شعله ی گاز باید خیلی کم باشه تا ته نگیره و اینکه خیلی ها مواد این آش رو له یا چرخ میکنند ولی من این طوری درست واقعا خوشمزست امیدوارم درست کنید و لذت ببریدما این آش رو با کشک نمیخوریم من صرفا برای تزئین روش ریختم.
@honar_dar_khane
هدایت شده از هنــر در خانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خلاقیت
#کسب_درآمد
کلیپ آموزشی ساخت جامدادی
#کسب_درآمد
@honar_dar_khane
هدایت شده از هنــر در خانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک ایده جالب و کاربردی✅✅✅
@honar_dar_khane
هدایت شده از هنــر در خانه
12.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅آموزش بافت پادری با تریکو
@honar_dar_khane