#پنج_دانش_جو ۱۵
.
✍ ۵ دانش جو...
سلام 😍🖐
اولین روز از زمستونتون پر برکت☺️
.
.
🙄همیشه بچه که بودم میگفتم من اگه فلان رشته رو قبول بشم هیچ وقت چادرم رو کنار نمیذارم
😒چون میتونم بگم بیشتر افرادی که وارد اون رشته شدن نه تنها چادرشون رو کنار گذاشتند بلکه حجاب و حیاشون رو هم کنار گذاشتند
.
.
😫نمیدونم خاصیت اون رشته چی بود که همه رو دگرگون میکرد ، چی داشت که همه ی اونها از این اصلشون پایین می آمدن و یک هو از عرش به فرش سقوط 180 درجه ای میکردند!!!!
😶البته الان دیگه این شرایط بسته به یه رشته ی خاصی نمیشه ، طرف کافیه وارد دانشگاه بشه!!! ...
😓انگار دانشگاه پله ی ترقی آدمیست برای نزول حیا و عفتش ...و از همه بدتر اینه بعد از بی حجاب شدن عکس بی حجاب خودشون رو تو شبکه های اجتماعی به اشتراک میذارند!!
.
.
😓یعنی هم شخصِ خودشون رو آلوده و بیمار میکنند و هم مثل ویروسی ناقل این بیماری رو به بقیه انتقال میدند
😵و وقتی که گرفتار این ویروس شدند با هزار چرک خشک کن هم این عفونت بر طرف نمیشه
.
.
✍البته همه گرفتار این ویروس نمیشند ، و این هم اشتباهه که بگیم بله هر کسی وارد دانشگاه شد اینطوری میشه
👌اتفاقا کسانی هستند که دانشگاه محل ترقی و رسیدن به خواسته های معقول ومعنویشون میشه ، و تو همین دانشگاه دست خیلیا رو میگیرن و از دانشگاه هم که اومدند بیرون روی خیلیها موثری بودن و به مردم خدمت کردند
بله ..کسانی بودند که نقش و رسالتشون رو به درستی به پایان رسوندن
شما چطور فکر میکنید؟! 😉
خوشحال میشم نظراتتون رو با ما به اشتراک بذارید 🔰
https://abzarek.ir/service-p/msg/1465570
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😮😂
خدایا یکی اَ اینا نصیبمون کن😍😍
___________
☔️هنرکده شمیم باران
https://eitaa.com/joinchat/1805451316Cd14018aac3
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#هنرمندانه_خاص
#آشپزباشی
آموزش سیب زمینی پنیری
🌷نگرشی نو در جهاد تبیین با گام دومیها🔰
@gamdovomiha
━━━━━✤✤✤━━━━
#پنج_دانش_جو ۱۶
.
✍ ۵ دانش جو...
شب بارونی یا برفیتون زیبا😍
سلام به همگی🖐
.
.
🤗سال های آخر دانشکده بودم
🙂یه ترم زودتر تموم کردم البته برنامه ریزیم این بود که دو ترم زودتر تموم کنم یعنی تو سه سال و نیم لیسانسمو بگیرم اما سه چهار واحد میموند وچون نمیشد زودتر از موعدش اون واحدها رو پاس کنم مجبور شدم تعداد واحدهای باقیموندم رو تو دو ترم بردارم
و رشته ای که تو چهار سال و نیم تموم میکردند رو تو چهار سال به پایان رسوندم ..🙃
.
.
🧭این ترم های آخر دیگه به یه ثبات شخصیتی رسیده بودم ، به قول گفتنی پاهام رو سفت کرده بودم ، این بار دیگه احساس تنهایی نمیکردم
💡وقتی وارد سالن دانشگاه میشدم و چادرم رو میگرفتم و راه میرفتم احساس غرور بهم دست میداد ،احساس فردی که به قله رسیده ، احساس میکردم خیلی قوی هستم
❌و دیگه اون احساسهای اول ترم رو نداشتم ، بلکه فکر میکردم دیگه الان همه به چشم دیگه ای نگام میکنند به چشم اون چادری حقیر نگام نمیکنند ،
.
.
🦋باید بگم چادر بهم عزت بخشیده بود ...آزاد و رها شده بودم ، مثل پرنده ای که تازه پرواز کردن رو بلد شده و دوست داره تا ته آسمون پرواز کنه ...
همچنین قدم هام رو محکم کرده بود ...
احساس خوشبختی و آرامش خیال میکردم☺️
ادامه دارد ....
خوشحال میشم نظراتتون رو با ما به اشتراک بذارید 😍🔰
https://abzarek.ir/service-p/msg/1465570
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خیلی زرنگی تو.... 😁
امروزمون رو با لبخند شروع کنیم😍👌
#ســــــــــــــــــــــــــــــلام_زندگی 🤚
___________
☔️هنرکده شمیم باران
https://eitaa.com/joinchat/1805451316Cd14018aac3
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#هنرمندانه_خاص
#آشپزی_سنتی
حلیم کشدار 😍 ( به سبک شکوفه بانو )
مواد لازم : گندم پوست کنده ۶۰۰ گرم ، گوشت قلوگاه گوساله ۳۰۰ گرم ، یک عدد پیاز و نمک به مقدار کافی .
دستورپخت : گندم هارو از شب قبل خیس کنید و سپس با ۳ برابر آب بپزید ، گوششت را هم با چهار لیتر آب و یک عدد پیاز میگذاریم تا به مدت ۵ ساعت بپزد ، گوشت را به خوبی ریش ریش کنید وبکوبید ، گندم هارو نیز هم در خوردکن یا با گوشت کوب دستی بکوبید و در دو مرحله از صافی عبور دهید تا پوست گندم ها جدا شود ، سپس گوشت را به گندم پوره شده اضافه میکنیم و آب گوشت راهم در آب بریزید و به آن نمک اضافه کنید و خوب هم بزنید و روی شعله ملایم به مدت ۲ ساعت قرار دهید تا به خوبی بپزد وگهگاه هم بزنید تا ته نگیرید در نیم ساعت انتهایی پخت روی دیگ دمکنی بزارید تا حلیم به خوبی جا بیفتد .
🌸نوش جانتون
_______________
☔️هنرکده شمیم باران
https://eitaa.com/joinchat/1805451316Cd14018aac3
.
سلاااام من اومدم😉
حالتون چطوره؟
الحمدلله ان شالله حال دلتون عالی باشه😍
امشب فقط اومدم بگم میخواین پنج دانشجو رو ببینید کافیه روی هشتک #پنج_دانش_جو بزنید ☺️
.
.
و اینکه همونطور که قسمتهای پنج دانشجو رو میخونید حتماااا لیست سنجاق شده ی کانال رو ببینید ، کلی دوره هست اینجا😱
که میتونه یه شروع خوب براتون باشه ، امسالمون رو پر بار به پایان برسونیم😌😎👆
من اینجام خوشحال میشم نظرتون رو راجع به پستهای کانال بگید 🥲👇
https://abzarek.ir/service-p/msg/1465570
.
♨️ هیچ کدام از بوسه هایی که این سالها رسانه به تصویر کشیده است به پای بوسه این دختر فلسطینی بر گونه ی برادر نمیرسد...
پ.ن:امروزمون رو میخوایم با یاد این عزیزان شروع کنیم ، برای پیروزی مردم مظلوم غزه دعا کنیم🤲
#ســــــــــــــــــــــــــــــلام_زندگی 🤚
#غزه
#فلسطین
___________
☔️هنرکده شمیم باران
https://eitaa.com/joinchat/1805451316Cd14018aac3
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکی دورنگ😍😋
مارگارین یا کره: ۲۵۰ گرم (در دمای اتاق)
پودر قند: ۱ لیوان
تخم مرغ: ۱ عدد
بیکینگ پودر: ۱ ق م
وانیل
آرد: ۳ و نیم لیوان
کاکائو (برای نصف خمیر): ۱ ق غ
بقیه مواد کوکی به جز آرد را داخل کاسه ورز و مخلوط کنید و آرد را به صورت کنترل شده اضافه کنید. خمیر را خوب ورز داده و به ۲ قسمت مساوی تقسیم کنید و به یک بخش آن یک قاشق غذاخوری کاکائو به آن اضافه کنید.
خمیرها را بصورت جداگانه روی کاغذ روغنی پهن کنید و روی هم بگذارید و شبیه ویدئو آنرا رول کنید. با سلفون آن را بپوشانید و ۳۰ دقیقه در یخچال استراحت دهید.
خمیر استراحت کرده را با عرض یک انگشت برش داده و روی سینی که کاغذ روغنی گذاشتهاید بچینید و در فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزید.
کوکیها را زمانیکه رنگ آن روشن است از فر خارج و زیاد قهوهای نکنید. می توانید آن را به دلخواه تزیین و سرو کنید.
#کوکی_دورنگ
#هنرمندانه_خاص
___________
☔️هنرکده شمیم باران
https://eitaa.com/joinchat/1805451316Cd14018aac3