#آشپزی
#دسر
لوکوم نارنگی
مواد لازم:
2 لیوان آب نارنگی تازه
2 قاشق غذاخوری سرپر نشاسته
1 استکان شکر(استکان کمر باریک ترک 70 گرم)
1 قاشق مرباخوری کره
1 پاکت وانیل شکری به دلخواه(5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
برای روی لوکوم:
1 لیوان پودر نارگیل
پودر پسته
آب نارنگی ، نشاسته و شکر را داخل قابلمه بریزید و روی اجاق تا وقتی که بجوشد و غلیظ شود مدام هم بزنید و بپزید. سپس از روی اجاق بردارید و 1 قاشق مرباخوری کره و در صورت تمایل وانیل اضافه کنید و هم بزنید تا با گرمای مواد آب شود. باید از لیوان بلند و صاف استفاده کنید و برای اینکه راحت بیرون بیاد داخل لیوان ها را خوب خیس کنید و آب را بیرون بریزید. مواد پخته شده را به صورت گرم داخل لیوان ها بریزید. 5_4 ساعت و یا 1 شب در یخچال بذارید. وقتی کاملا غلیظ و سفت شد از یخچال بیرون آورید و با دقت بیرون آورید و داخل بشقابی که پودر نارگیل ریختید بذارید. اگر قسمت بالا را از لیوان جدا کنید و کمی تکان دهید راحت بیرون میاد. تمام قسمتها را در پودر نارگیل بزنید و به اندازه یک انگشت برش بزنید و مجدد زیر و روی لوکوم را در پودر نارگیل بغلتانید. داخل ظرف سرو بذارید و به دلخواه با پودر پسته و یا هر چیزی
@honarmandankhane
─┅═ঊঈ🍰ঊঈ═┅─
#آشپزی
#خاگینه_تبریزی_زعفرانی_با_مغز_پسته 🧇 😋
🔸ابتدا یک لیوان شکر رو با یک لیوان آب بذارید بجوشه تا کمی غلیظ بشه و کمی هل و زعفران و گلاب بهش اضافه کنید و بذارید کامل سرد بشه
٢ عدد تخم مرغ رو خوب بزنید . ۲ قاشق ماست ، ۲ قاشق آرد و یک دوم قاشق چايخوري بكينگ پودر، کمی ﻧﻤﮏ، محلول زعفران و به دلخواه کمی وانیل را اضافه کنید و خوب بزنید تا يكدست بشه (غلظتشم بايد مثل فرني بشه). تابه رو چرب کنید وقتی خوب داغ شد . نصف مواد رو كف تابه بریزید و درش رو بذاریدتا مواد کمی خودش رو بگیره بعد مواد آجیلی دلخواهتون رو (من از پسته خردشده و کمی خلال پسته استفاده کردمبهمراه کمی دارچین ،پودر گل محمدی و پودر هل ) روی لایه زیرین میریزید و بقیه موادتخم مرغی رو روی مواد آجیلی بریزید و در تابه رو بذارید تا کامل خودش رو بگیره بعد خاگینه رو برگردونید تا اونطرفش هم سرخ بشه وقتی خاگینه آماده شد از روی حرارت برداریدو شهد سرد شده رو روش بریزید و اجازه بدید تا شیره به خورد ش بره ، البته من گاهی بجای شهد از شیره انگور که با گلاب رقیق شده استفاده می کنم
@honarmandankhane
─┅═ঊঈ🍰ঊঈ═┅─
هنرکده بانوان هنرمند
#آشپزی پیتزا سیب زمینی 🥘🥘 @honarmandankhane ─┅═ঊঈ🍰ঊঈ═┅─
#آشپزی
#پیتزا_سیب_زمینی🍕🥔
📝مواد لازم:
🥔 سیب زمینی 700 گرم
🧀 پنیر چدار 50 گرم
🥚 تخم مرغ 1 عدد
🌭 سوسیس خرد شده 1/2 پیمانه
🍅 گوجه گیلاسی خرد شده 5 یا 6 عدد
🌿 برگ ریحان تازه 1/4 پیمانه
🧀 پنیر پیتزا یا موزارلا 1 پیمانه
🧂 نمک و فلفل به میزان لازم
🍾 روغن 2 قاشق غذاخوری
🥄 آویشن به دلخواه
طرز تهیه:✅🔸
1- سیب زمینی را رنده درشت بزنید و در پارچه تنظیف فشار دهید تا آبش خارج شود.
2- پنیر چدار رنده شده، تخم مرغ، نمک و فلفل را با سیب زمینی رنده شده مخلوط کنید.
3- کف سینی فر کاغذ روغنی بکشید. مخلوط سیب زمینی را به شکل دایره روی آن پهن کنید. سینی را 25 تا 30 دقیقه در فر 220 درجه قرار دهید تا روی خمیر سیب زمینی طلایی شود.
4- پنیر پیتزا، سوسیس ورقه شده و گوجه گیلاسی را روی خمیر پخته قرار دهید. و 10 دقیقه دیگر در فر بگذارید تا پنیر آب شود.
@honarmandankhane
─┅═ঊঈ🍰ঊঈ═┅─
#آشپزی
#کوکوی_کلم_بروکلی 🍃
مواد لازم برای ۱۲عدد:👇
کلم بروکلی یک دسته بزرگ(یک کیلو)
تخم مرغ بزرگ دو عدد
آرد ¼ پیمانه
روغن زیتون دو یا سه ق غ
نمک دریا و فلفل هرکدام ¼ ق چ
سیر له شده یک حبه
پیاز چهار عدد
طرز تهیه:👇
داخل قابلمه آب جوش روی گاز،کلم بروکلی هارو بریزید و بذارید به مدت پنج دقیقه در آب درحال جوش به صورت نیم پز بشن.(اجازه ندید کامل بپزن).بعد داخل یک ظرف بزرگ همه مواد رو بریزید،پیازها رو رنده کنید.کلم بروکلی ها که خنک شدن رنده کنید یا ریز خرد کنید.مواد رو مخلوط کنید و به اندازه دلخواه دربیارید و در ماهیتابه سرخ کنید.
@honarmandankhane
─┅═ঊঈ🍰ঊঈ═┅─
🌙🌟🌙🌟🌙🌟🌙🌟
💚خواب مہدی (عج)راببینید شب بخیر✋
💚بوسہ از پایش بچینید شب بخیر✋
💚خواب زهرا(س)را ببینید شب بخیر✋
💚هدیه از مادر بگیرید شب بخیر✋
💚شبتون مهدوی ،دمتون مادری، نفستون حیدری…
یاعلی تا فردا✋
🌟 اَللّهُــمَّ عَجـِّـل لِوَلیِّــکَ الفَــــرَج
@honarmandankhane
─┅═ঊঈ🍰ঊঈ═┅─
سلام روزتون پر برکت
دلتون شاد و آخرین سه شنبه پاییزتون با نشاط
@honarmandankhane
─┅═ঊঈ🍰ঊঈ═┅─
#سینی_یلدایی
یه سینی از خوراکیهای سالم
@honarmandankhane
─┅═ঊঈ🍰ঊঈ═┅─
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سفره_آرایی
تزئین سیب 🍎🍏
@honarmandankhane
─┅═ঊঈ🍰ঊঈ═┅─