🌹🍃🌹🍃🌹🍃🌹🍃🌹🍃🌹🍃
جمعـهو سه³شنبـه فرقےنـدارد••°↶
•||پُــر شدهاست
تقویمازروزهاییڪهانتظارمیرفت
بیایی و نیامدی||•√
#آقابیـا💔
#ایـنشهــرشمـاراڪمدارد
#اللهمعجللولیڪالفرج
@honarmandankhane
─┅═ঊঈ🍰ঊঈ═┅─
هنرکده بانوان هنرمند
#تجربه_کدبانو #آشپزی جوجه چینی 😍👇👇
#جوجه_چینی خوشمزه😋
۱.فیله مرغ (من از سینه مرغ خلالی شده استفاده کردم)
۲.پیاز خلالی شده یه عدد
۳.نصف لیمو تازه( که من از آب لیمو استفاده کردم)
۴.نمک،فلفل سیاه،فلفل قرمز،ادویه کاری،آویشن ،همشون به مقدار لازم
۵.دوتا تخم مرغ
۶.یه لیوان ماست
۷.یه لیوان آرد سفید
۸.زعفران دم کرده غلیظ به میزان لازم
طرز تهیه جوجه دلبر
اول از همه فیله یا همون سینه مرغ رو خلالی یا به صورت نوار های باریک در میاریم( تا داخلش خوب مغز پخت شه)داخل ظرفی میریزیم پیاز های خلالی رو بهش اضافه میکنیم نمک و فلفل و آب لیمو رو بهش اضافه میکنیم درشو میبندیم تقریبا ۲ساعتی میزاریم یخچال مزه دار شه
سفیده ها و زردها رو از هم جدا میکنیم سفیده رو ۲دقیقه با همزن برقی میزنیم تا سفیدو پفکی شه بعد زرده رو بهش اضافه میکنیم با لیسک به صورت دورانی هم میزنیم ماستو نمک و فلفل و ادویه کاری رو به مواد اضافه میکنیم باز دورانی هم میزنیم حالا آرد رو تو ۲ مرحله بهش اضافه و هم میزنیم (آرد رو که اضافه کردین خمیرش شل بودش باز کمی آرد بهش اضافه کنید)زعفرون میریزیم هم میزنیم ...غلظت موادمون باید مثل حلیم بشه
بعد مرغ هارو از یخچال در میاریم ،با قاشق تو مواد میغلتونیم جوری که خمیر به همه جای مرغ آغشته باشه و بعد داخل روغن خیلی داغ سرخش میکنیم (داغ بودن روغن موقع پخت خیلی مهمه) بهش زمان میدیم تا برشته بشه.
#تجربه_کدبانو
💟 #نظم_در_کابینت_حبوبات_و_ادویه
▪️تا حد امکان از بانکه های یک شکل و یک رنگ استفاده میکنم
▪️هر چیزی ظرف مخصوص خودش رو داره و هیچوقت چیزی رو با پلاستیک یا بسته بندی تجاری داخل کابینت نمیزارم
▪️حبوبات رو یکجا پاک میکنم و داخل ظرف هاشون میریزم که موقع استفاده سریعتر و راحت تر باشم
▪️قبل از شروع به آشپزی چیزایی رو که لازم دارم از کابینت برمیدارم و روی کانتر میچینم که هم خودم راحت تر باشم هم کابینت 😉
▪️موقع استفاده با دست خشک و تمیز برشون میدارم و اگر احیانا دستم خیس یا چرب بود و ظرف لک شد همون موقع یک دستمال نم دار میکشم و میزارم سر جاش
▪️سالی یکبار به طور کلی با دستمال نم دار پاکشون میکنم
@honarmandankhane
─┅═ঊঈ🍰ঊঈ═┅─
#تجربه_کدبانو
دخترا من امروز اومدم با چند تا نکته طلایی برای این که همیشه یخچالتون تمیز و مرتب باشه❤️
۱_من هر سه روز در میون با دستمال و محلول جوش شیرین و اب جوش سرد شده یخچال دستمال میکشم.و هر ده روز یک بار طبقه ها رو با اب و ریکا میشورم.
۲_برای مرتب دیده شدن یخچال سعی کنید ظرف هایی که استفاده میکنید همه یک رنگ و یک اندازه باشه.
۳_حتما قبل از گذاشتن میوه تو یخچال میوه ها رو بشورید و خشک کنید و بذارید داخل یخچال.میوه شسته نشده باعث انتشار میکروب بین مواد غذایی میشه.
۴_قابلمه سنگین و داغ داخل یخچال نذارید چون بخار داغ باعث میشه به مرور رنگ قسمت داخلی یخچالتون زرد رنگ بشه.
۵_برای این که هر وقت یخچال رو باز میکنید بوی خوب به مشامتون برسه به یک تکه پنبه محلول غلیظ جوش شیرین بزنید و تو یکی از قسمت ها یا طبقه های یخچال بذارید.
@honarmandankhane
─┅═ঊঈ🍰ঊঈ═┅─
هدایت شده از ❤عاشقانه های حلال❤
✨🌹✨
مولاے من
چشم وجودمان
خیره بہ نورِ حضور شماست
و دست استغاثہ
و روے حاجتمان
متوسل بہ درگاهتان
تا خداوند طلعت رشیدتان را
بہ ما بنمایاند.
💔 #جمعه_های_دلتنگی
🌷 #اللّهم_عجّل_لولیک_الفرج
🌿🌼🌿🌸🌿🌼🌿🌸🌿🌼🌿🌸
🌸به نام خداوند لوح و قلم
🎋حقیقت نگار وجود و عدم
🌸خدایی که داننده رازهاست
🎋نخستین سر آغاز آغازهاست
🌸آغاز میکنیم شنبه ۱۴ اسفند ماه را
🎋الهی دلتون از غصه آزاد
🌸روزگارتون بر وفق مــــراد
🎋روزهای زمستانیتون زیبا
@honarmandankhane
─┅═ঊঈ🍰ঊঈ═┅─
#ترفند
#خانه_داری
👈دیدی بعضی وقتاهل میخری بعدیک مدت عطروبوش میپره؟ چکارکنی که عطروبوی هل حفظ بشه🤌
نحوه انتخاب و نگهداری هل
انتخاب
هل به طور گسترده ای در انواع سوپر مارکت ها در دسترس می باشد. هنگام خرید هل، همیشه به رنگ سبز آن توجه کنید زیرا عطر و طعم مناسب تری دارد و غذا را خوش طعم تر و خشبو تر می کند. برای درک بهتر کیفیت هل علاوه بر توجه به رنگ، بهتر است خوب آن را ببیویید.
نگهداری
روش صحیح نگهداری هل برای حفظ طعم و مزه و همچنین حفظ عمر مفید آن ضروری است.
بهتر است هل را در پوسته ی خود نگهداری کنید زیرا مدت زمان بیشتری ماندگار خواهد بود. باز شدن غلافها یا تراشیدن دانه ها به علت کاهش سریع اسانس، موجب از دست دادن سریع عطر و طعم هل خواهد شد.
هل را تا زمانی که در یک ظرف مهر و موم شده در یک جای خشک و خنک نگهداری کنید تا یکسال قابل استفاده خواهد بود. توجه داشته باشید که نباید این ادویه را در مقابل نور مستقیم خورشید قرار دهید.
@honarmandankhane
─┅═ঊঈ🍰ঊঈ═┅─
#ترفند
#خانه_داری
مهمترین فوت خوشمزگی و جاافتادن قورمه سبزی اینه😍👌🏻
اینجوری عطر قورمه سبزیت همه جا رو برمیداره…
۱-سبزی قورمه باید ریزریز خرد شده باشه.
۲-تره باید بیشتر باشه تاعطر خوبی به قورمه بده.
۳-برگ چغندر نسبت به اسفناج لعاب بهتری به خورشت میده.
۴-هرچه مقدارپیاز بیشترباشه و ریزتر خرد شده باشه لعاب بیشتری به خورشت میده.
۵-لوبیا قرمز قورمه رو تیره تر،لوبیا چیتی قورمه رو کدر اما لعابدارتر و لوبیا چشم بلبلی قورمه رو شفاف تر اما کم لعابتر میکنه.
۶-مواظب باش سبزی موقع سرخ کردن نسوزه چون قورمه رو تلخ میکنه.
۷-اضافه کردن شنبلیله خشک سرخ شده اواخر پخت به قورمه عطرش رو چندین برابر میکنه.
😉اما مهم ترین فوت خوشمزگی قورمه سبزی زمان دادن برای پختش هست که کمتر از ۵ ساعت نباشه تاحسابی جا بیفته😋😍
@honarmandankhane
─┅═ঊঈ🍰ঊঈ═┅─
#ترفند
#خانه_داری
#عید
#سبزه_عید🌱
سبزه گندم داخل تنگ 🌿
گندم رو یک روز خیس کنید سپس بمدت سه روز داخل پارچه نگهدارید و هرروز پارچه رو نم کنید بعد کف تنگ سنگ ریزه بریزید و گندم های جوانه زده شده روس سنگریزه ها بریزید بمدت یک روز روی تنگ نایلون بکشید و چندجاشو سوراخ کنید🚿تا چندروز آبپاشی کنید, گندم ها رو تا سبزشن واصلا آب ته تنگ نمونه که میگنده و این سبزه افتاب نمیخواد🌱😍
@honarmandankhane
─┅═ঊঈ🍰ঊঈ═┅─
#ترفند
#خانه_داری
❤
برای ازبین بردن مزه یخ زدگی #ماهی🐬 آنرا داخل شیر🥛 قرار دهید تا طعم دلپذیری به ماهی شما داده شود و هم تازگی ماهی را به رخ بکشد.
❤#ظرافت_های_خانه_داری🏡🎍
@honarmandankhane
─┅═ঊঈ🍰ঊঈ═┅─
فطرس رسیده جا به کبوتر نمیرسد
حتی فرشته پیش تو با پر نمیرسد
پس با وجود این همه شعبان که رفته است
دیگر گناهکار به محشر نمیرسد
#میلاد_امام_حسین(ع)🌺
#مبارڪ_باد🌺
#دلربا❤️
روز اول که نامَش را بردم...
دلم آرام گرفت و...
شیرینکام شدم!
جان و جهانَم...
روح و روانم...
خلاصه شد در او!
روز و شب...
شب و روز...
و گاه و بیگاهِ من...
شد عشقبازی با نامَش؛
و من...
یک رفیق دارم...
که با دنیا معاملهاش نمیکنم!
نامش #حسین است!
و من...
رفیقباز تَر از او ندیدهام!
#میلاد_امام_حسین(ع)🌺
#مبارڪ_باد🌺
#حسین_جانم❤️
🌼من و سال ها جستجویت حسین جان
✨من و منت گفتگویت حسین جان
🌼مگر می شود من به پایت نیفتم
✨من و سجده بر خاک کویت حسین جان
#میلاد_امام_حسین(ع)🌼
#مبارڪ_باد🌼✨🌺