چه تضمینی هست که من برم و رای بدم و...؟!
#انتخابات
@honarmandankhane
─┅═ঊঈ🍰ঊঈ═┅─
ﺧــــــــــﺪﺍیا...❣
ﺭﺍﺳﺘﺶ ﻣﻦ ﺁﺩمیزﺍﺩم ﮔﺎﻩ ﮔﺎهےﮔﺮ
ﮔﻨﺎﻫﯽ میکنم #طغیاﻥ ﻣﭙﻨﺪﺍﺭﺵ!
ڪـــــریما...☝
ﻣﻦ ﮔﻨﻬـــــڪاﺭﻡ ﺗﻮ ﺑﺨﺸـــﻨﺪﻩ!!
ﺑﮕﻮ ﺁیا ﺍمید ﺑﺨﺸﺸﻢ بیجاﺳﺖ؟
ﺧﻮﺩﺕ ﮔﻔﺘﯽ ﺑﺨﻮﺍﻥ میخواﻧﻤﺖ
ﺍینڪ ﻣـــــﺮﺍ ﺩﺭیاب..🌺🍃
ﺑﻪ ﭼﺸﻤﺎﻧﯽ ڪه مــےﺟﻮید ﺗـﻮ ﺭﺍ
ﻧﻮﺭﯼ ﻋﻨﺎیت ﮐﻦ ﺩﻭ ﺩﺳﺖ ﺧﺎلےﺍﻡ
ﺭﺍ #رحمتـــے ﺩیگر ﻋﻄﺎ ﻓﺮﻣﺎ.🌸🍃
شبتون پر نور
@honarmandankhane
─┅═ঊঈ🍰ঊঈ═┅─
🌷صبحتون به نیکی وعافیت
🌼عشق و زیبایی طبیعت
🌷گوارای وجودتان باد
🌼گذر ثانیه های عمرتان توام
🌷با آرامش،عشق و شادی
🌼با یک بغل شمیم سرسبز
🌷صبح دوشنبه تون بخیر
@honarmandankhane
─┅═ঊঈ🍰ঊঈ═┅─
#ايده_خلاقانه _براي_صبحانه:👌 نيمرو و نان تست و مربا 🍳
✍️خالي كردن نان تست، قرار دادن آن در ماهيتابه، تخم مرغ را در آن قسمت خالی نيمرو كردن و روي قسمت باقي مانده مربا زدن😍😋
#آشپزی
@honarmandankhane
─┅═ঊঈ🍰ঊঈ═┅─
#آشپزی
#سوپ_مرغ_فوری 😋
روغن زیتون یک ق غ
پیاز خرد شده یک پیمانه
نمک و فلفل به مقدار لازم
آب مرغ 8- 6 پیمانه
سینه مرغ بدون استخوان یک عدد
هویج خرد شده سه پیمانه
ماکارونی کوچک یا رشته فرنگی یک پیمانه
نخود فرنگی پخته شده یک تا دو پیمانه
جعفری خرد شده نصف پیمانه
دریک قابلمه، روغن زیتون بریزید و آن را روی شعله متوسط قرار دهید.
حدود 3 دقیقه پیاز را تفت دهید تا نرم شود. آب مرغ، سینه مرغ و هویج های خرد شده را به قابلمه اضافه کنید. حرارت را کم کرده، بگذارید بدون درب، تا 12 دقیقه بپزند. سینه مرغ را از قابلمه بیرون آورید و آن را به تخته برش منتقل کنید و با استفاده از دو چنگال آن را رشته رشته کنید. ماکارونی یا رشته فرنگی را به محتوای قابلمه اضافه کنید و 10 دقیقه بگذارید بجوشد. نخود فرنگی ها را به سوپ اضافه کنید. مرغ های تکه تکه شده را همراه با جعفری خرد شده به قابلمه برگردانید. کمی آن ها را حرارت دهید
سوپ را به صورت داغ میل کنید
@honarmandankhane
─┅═ঊঈ🍰ঊঈ═┅─
#آشپزی
#تهچین #تهچین_در_فر
اندازه هایی که مینویسم برای قالب ۳۰در ۴۰ هست
برنج ۸ پیمانه
مرغ ۸ تکه
تخم مرغ ۴ عدد
ماست شیرین ۴ قاشق غذا خوری
زعفران دم کرده یک لیوان
آب مرغ غلیظ
روغن مایع یک استکان
کره ۵۰ گرم
نمک وفلفل
پیاز داغ چیپسی
زرشک و خلال پسته و بادام برای تزیین
❄️☘️
مرغ ها رو با پیاز و نمک و زعفرون میزاریم خوب بپزه وبعد تکه تکه میکنیم (ریش ریش نکنید لطفا )
آب مرغ و بزارید غلیظ بشه حدود یک استکان باشه کافیه
برنج و ابکش کنید نباید خیلی بجوشه وگرنه له میشه به قول خودمون یکمی زنده باشه
هنرکده بانوان هنرمند
#آشپزی #تهچین #تهچین_در_فر اندازه هایی که مینویسم برای قالب ۳۰در ۴۰ هست برنج ۸ پیمانه مرغ ۸ تک
#تهچین #تهچین_در_فر
تخم مرغ ها رو داخل ظرف بزرگی بریزید و یکم بزنید تا لختگی نداشته باشه بعد ماست ونمک و فلفل و کره آب شده وآب مرغ و زعفران آب کرده رو اضافه کنید و کمی هم بزنید بعد دو سوم برنج رو داخل مواد بریزید و آروم مخلوط کنید که برنج له نشه
داخل قالب روغن مایع بریزد اندازه که یکلایه نازک کف قالب رو بگیره بعد موادمون و کامل میریزیم تو قالب و خوب با قاشق یکدست و صاف میکنیم بعد مرغ ها رو میچینیم و روی مرغ ها پیاز داغ چیپسی میریزیم
. (ریختن پیاز داغ کاملا اختیاریه اما عطر و طعم خاص و بینظیری به تهچین میده اینکه میگم چیپسی باشه برای اینه که اگر خمیری باشه خیلی بد مزه و شیرین میشه )
بعد باقی مانده برنج مون که سفید بود رو روی مرغ مون میریزیم و در آخر آب مرغ و با قاشق همه جای قالب میریزیم و بعد با فویل روی قالب و میپوشونیم و چند تا سوراخ روی فویل میزنیم تا بخارش خارج بشه بعد میزارم داخل فر که از قبل با دمای ۱۹۰ درجه گرمش کردیم حدود یکساعت باید داخل فر باشه تا خوب بپزه و خوشرنگ بشه البته درجه فر در فر های مختلف فرق داره و مدت زمان پخت بستگی به جنس قالب و مدل های مختلف فر کمی فرق میکنه
🤩😍😋
@honarmandankhane
─┅═ঊঈ🍰ঊঈ═┅─
#شیرینی_نارگیلی 🥥🥯 😋
▫️پودرنارگیل چرب ۱۰۰ گرم
▫️شکر دانه ریز ۱۸۰ گرم
▫️سفیده تخم مرغ ۱۰۰ گرم
▫️روغن مایع ۸۰ گرم
▫️آبلیمو ۱ ق چ
🔸پودر نارگیل و شکر و سفیده تخم مرغ را باهم مخلوط کرده با دستگاه مخلوط کن
خوب هم میزنیم تا مواد خوب فیکس بشه مواد رو داخل تابه روی حرارت متوسط میزاریم و مرتب هم میزنیم که به این عمل داغ زدن میگن و بسیار مهمه نیمی از روغن مایع رو اضافه کرده و مجددا هم میزنیم مواد باید به دمای ۷۰ تا ۸۰ درجه برسه اگر دماسنج ندارین
وقتی مواد داغ شد جوری که دست نتونه گرماشو تحمل کنه داغ زدن کافیه
مواد رو از روی حرارت برمیداریم و مابقی روغن و آبلیمو رو اضافه میکنیم و خوب مخلوط کرده و اجازه میدیم مواد در دمای محیط کاملا خنک بشه تو این مرحله اگر مواد خیلی سفت بود باید با کمی سفیده مجاز کنین و اگر شل بود با پودر نارگیل!
مواد را با ماسوره ساده با فاصله پایپ میکنیم و تو فر از قبل گرم شده ۱۶۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه میزاریم تا بپزه
#آشپزی
@honarmandankhane
─┅═ঊঈ🍰ঊঈ═┅─
#آشپزی
قرابیه اجیلی
ارد قنادي ٤ ليوان
بكينگ پودر ١ ق م
وانيل ١/٢ ق م
تخم مرغ متوسط ١ عدد
پودر قند ١ ليوان
نشاسته ذرت ١/٢ ليوان
كشمش خرد شده،گردو خرد شده و شكلات چيپسي نسوز از هر كدام ١/٢ ليوان
كره گياهي ٢٠٠ گرم
روغن مايع ١/٢ ليوان
كره و پودر قند را ٣ دقيقه با دور تند همزن بزنيد، تخم مرغ و وانيل رو اضافه كنيد و مخلوط كنيد ، روغن رو اضافه كنيد و در حد يكدست شدن مخلوط كنيد، حالا ارد و بكينگ پودر و نشاسته ذرت رو كه باهم مخلوط و الك كرديد رو كم كم به خورد مواد ميدين و با نوك انگشت ورز بدين
تا جاييكه آرد لازم داره اضافه كنيد. خمير نرمي حاصل ميشه حالا وقت اضافه كردن كشمش و گردو شكلات چيپسي هست، مخلوط كنيد تا همه جاي خمير يكدست مغزيجات داشته باشه،
حالا با اسكوپ بستني از خمير كوكي اسكوپ بزنيد و توي سيني فر كه كاغذ روغني گذاشتين بزاريد و براي ٣٠ دقيقه توي فر از قبل گرم شده با حرارت١٧٠ درجه بپزيد تا كف كوكي ها كمي طلايي بشه.
بعد از خنك شدن در ظرف در دار نگهداري كنيد🙂
#قرابیه
اینجاپرازاتفاق های خوشمزست به مابپیوندید... .😎😎
@honarmandankhane
─┅═ঊঈ🍰ঊঈ═┅─
#آشپزی
#ناگت_مرغ
خوشمزه و خونگی مقداری ران و سينه مرغ را دوبار چرخ كردم بعد يه پياز هم رنده ريز كردم و يكم ابش گرفتم و مخلوط كردم بعد نمك يكم ادويه يكم تخم گيشنيز و يكم سير رنده شده يا پودر سير و سه ق غ ارد سوخاري همه با هم مخلوط كردم و تو يخچال گذاشتم تا سفت بشن و مواد به خورد هم برن بعد از مواد كمي برميراري و هر شكلي ك دوس داشتي بهش ميدي و داخل پفك پودر شده زدم و سرخ كردم. حرارت زياد نباشه تا كامل مغز پخت بشه.اگر خواستيد ازسينه مرغ استفاده كنيد حتما پنجاه گرم كره نرم شده را به موادتون اضاف كنيد تا مواد گوشتي لطيف تري داشته باشيد.اگه به مخلوط یک ق غ سس خردل اضاف کنید خیلی خوشمزه تر میشه. منظور از پفک پفک نمکی هستش که تمام سوپر مارکت ها دارن که ناگت رو خیلی خوشمزه و خوشرنگ میکنه.
@honarmandankhane
─┅═ঊঈ🍰ঊঈ═┅─
#آشپزی
#کوبیده_مرغ خوشمزه❤🍡🥓
۱ عدد سینه مرغ رو یه همراه گوشت ۳ عدد ران مرغ بدون استخون مخلوط چرخ کردم. سپس ۲ عدد پیاز رو چرخ کردم و کاملا آبشو گرفتم و به همراه گوشت توی یه کاسه بزرگ ریختم و بهش به اندازه ۱ مشت جعفری تازه خورد شده و ۳ ق غ خ پودر سوخاری، و ادویه شامل نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر و زردچوبه زدم و همچنین مقداری زعفران دم شده و به خوبی تمامی مواد رو به مدت ۵ دقیقه خوب ورز دادم تا کاملا یکنواخت بشه.
سپس تابه مورد رو کمی چرب میکنیم و کباب ها رو دونه دونه به شکلی که دوست داریم میچینیم توش که من به این حالت درست کردم. با حرارت ملایم میذاریم یه طرفش که سرخ شد برمیگردونیم طرف دیگه و روی کباب ها مقداری زعفران میریزیم هم برای عطر و طعم لذیذش و هم برای رنگ جذابی که به کباب ها میده و خوب که سرخ شد و رنگ و رو دارشد آماده سرو میشه☺️
@honarmandankhane
─┅═ঊঈ🍰ঊঈ═┅─
ميان آرزوي تو ومعجزه خداوند،
ديواري است به نام اعتماد.🌸🍃
پس اگر دوست داري به آرزويت برسي
باتمام وجود به او اعتماد کن.🌺🍃
هيچ کودکي نگران وعده بعدي غذايش نيست زيرا به مهرباني مادرش ايمان دارد.
اي کاش ايماني از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا...🌸🍃
رحمت خدا ممکن است کمی تاخیر داشته باشد اما حتمی است👌
شب خوش
@honarmandankhane
─┅═ঊঈ🍰ঊঈ═┅─
سلام
روزتان پر از برکات الهی
دلتان شاد از نعمتهای خدا
سعادت همراه همیشگیتون
@honarmandankhane
─┅═ঊঈ🍰ঊঈ═┅─
🎀
تزئین کتلت و کباب تابه ای
#سفره_آرایی
@honarmandankhane
─┅═ঊঈ🍰ঊঈ═┅─
#سفره_آرایی
اینجوری ناگت یا کتلت رو تزئین کنید
@honarmandankhane
─┅═ঊঈ🍰ঊঈ═┅─
الهی....❣
تنـهانـور وجود توسـت،که دلـم را آرام می کند،و مرا در شب ها تاریک دنیا بی سرپناه نمی گذارد،🌺🍃
پس مرابه حال زارم رها نکن🙏
وپر رنگ تر از همیشه به روز
وشب دلـم بتاب!! 😔 .
@honarmandankhane
─┅═ঊঈ🍰ঊঈ═┅─