eitaa logo
هنرکده بانوان هنرمند
5.3هزار دنبال‌کننده
9هزار عکس
3.6هزار ویدیو
18 فایل
استفاده از مطالب کانال بدون #لینک مجاز نیست❎❎ دو کانال دیگر ما👇👇 💞 @zendegiasheghane_ma ❤️ @asheghanehalal ❤️
مشاهده در ایتا
دانلود
کوکو مجلسی 🥪🌮 @honarmandankhane                          ─┅═ঊঈ🍰ঊঈ═┅─
هنرکده بانوان هنرمند
#آشپزی کوکو مجلسی 🥪🌮 @honarmandankhane                          ─┅═ঊঈ🍰ঊঈ═┅─
کوکو مجلسی مواد لازم سیب زمینی ... 4 عدد متوسط تخم مرغ برای کوکو سیب زمینی ... 3تا 4 عدد نمک، فلفل و زردچوبه برای کوکو سیب زمینی ... 2 قاشق چایخوری سبزی کوکو ... 500 گرم تخم مرغ برای کوکو سبزی ... 4 تا 5 عدد آرد ... 2 قاشق غذاخوری نمک، فلفل و زردچوبه برای کوکو سبزی ... به میزان دلخواه طرز تهیه مرحله اول: درست کردن کوکو سیب زمینی 1- ۴ عدد سیب زمینی متوسط را بشورید، در قابلمه آب گذارید و آبپز کنید. سپس آن ها را ریز رنده کنید، تخم مرغ ها و سپس ادویه ها را به آن اضافه کنید. همه ی مواد را خوب هم زنید تا مایه کوکو سیب زمینی شما یکدست و غلیظ شود. 2- کف سینی فر یا تابه ی مستطیلی را چرب کنید، مایه کوکو سیب زمینی را داخل آن بریزید و به صورت یکنواخت در تمام سطح آن پخش کنید. تابه را روی حرارت متوسط گاز قرار دهید تا کمی نیم بند شود و خودش را بگیرد. اگر از سینی فر استفاده می کنید، آن را داخل فر که از قبل در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کرده اید، قرار دهید. هر زمان روی کوکو سیب زمینی نیم بند شد آن را از فر خارج کنید. مرحله دوم: درست کردن کوکو سبزی 3- در فاصله زمانی که کوکو سیب زمینی در حال آماده شدن است، سراغ درست کردن کوکو سبزی بروید و آن را آماده کنید. تخم مرغ ها و ادویه را به سبزی کوکو اضافه کنید و هم بزنید تا غلیظ و یکدست شود. سپس آرد را به مایه کوکو سبزی اضافه کرده و با سایر مواد مخلوط کنید. برای کوکو مجلسی می توانید به مایه کوکو سبزی کمی زرشک و گردو نیز اضافه کنید. 4- زمانی که مایه کوکو سیب زمینی نیم بند شد، مایه کوکو سبزی را روی آن بریزید. تابه را روی حرارت متوسط گاز قرار دهید تا کوکو مجلسی مغز پخت شود. می توانید مجدد با همان دما، سینی فر را داخل فر قرار دهید. مرحله سوم: آماده کردن کوکو مجلسی 5- زمانی که کوکو پخت آن را برش زده و برگردانید تا طرف دیگر آن نیز طلایی رنگ شود. 6- برای اطمینان از پختن کوکوها، یک عدد خلال دندان داخل آن فرو کنید. اگر کوکو به آن نچسبید، کوکو مجلسی شما پخته است. 7- کوکو مجلسی دو رنگ شما آماده است. می توانید روی آن را به دلخواه با گوجه و زیتون تزیین کنید و در ظرف مورد نظرتان سرو کنید. نکات 👈 غلظت مایه کوکو سیب زمینی شما باید کمی شل تر از حالت عادی باشد. 👈 قبل از ریختن مایه کوکو سیب زمینی در تابه یا سینی فر، حتما اجازه دهید روغن کاملا داغ شود و بعد مایه را داخل آن بریزید. 👈 اگر کوکو را روی گاز می پزید، ابتدا کمی در تابه را نیمه باز بگذارید تا مایه کوکو سبزی پف کند. بعد وقتی کوکو خودش را گرفت، در تابه را بگذارید تا مغز پخت شود. 👈 اگر تابه را در فر قرار می دهید نیازی به پوشاندن روی آن نیست. 👈 مناسب ترین سایز تابه یا سینی برای این مقدار مایه کوکو تابه ای با قطر ۳۰ سانتی متر و سینی مستطیل با ابعاد ۲۰×۳۰ سانتی متر است. 👈 می توانید برای ۳ رنگ شدن کوکو مجلسی، لایه سوم آن را مایه کوکو لوبیا سبز بریزید. 👈 برای درست کردن کوکو مجلسی در قالب های سیلیکونی در فر کافی است همین مراحل را با قالب سیلیکونی انجام دهید؛ ابتدا داخل قالب سیلیکونی را چرب کنید، مایه کوکو سیب زمینی را داخل آن بریزید و در فر قرار دهید. بعد از آن که نیم پخت شد، مایه کوکو سبزی را بریزید و در فر قرار دهید تا کوکو مجلسی شما پخته و آماده شود. می توانید ترتیب لایه ها را نیز با هم عوض کنید. @honarmandankhane                          ─┅═ঊঈ🍰ঊঈ═┅─
لوکوم نارنگی مواد لازم: 2 لیوان آب نارنگی تازه 2 قاشق غذاخوری سرپر نشاسته 1 استکان شکر(استکان کمر باریک ترک 70 گرم) 1 قاشق مرباخوری کره 1 پاکت وانیل شکری به دلخواه(5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی) برای روی لوکوم: 1 لیوان پودر نارگیل پودر پسته آب نارنگی ، نشاسته و شکر را داخل قابلمه بریزید و روی اجاق تا وقتی که بجوشد و غلیظ شود مدام هم بزنید و بپزید. سپس از روی اجاق بردارید و 1 قاشق مرباخوری کره و در صورت تمایل وانیل اضافه کنید و هم بزنید تا با گرمای مواد آب شود. باید از لیوان بلند و صاف استفاده کنید و برای اینکه راحت بیرون بیاد داخل لیوان ها را خوب خیس کنید و آب را بیرون بریزید. مواد پخته شده را به صورت گرم داخل لیوان ها بریزید. 5_4 ساعت و یا 1 شب در یخچال بذارید. وقتی کاملا غلیظ و سفت شد از یخچال بیرون آورید و با دقت بیرون آورید و داخل بشقابی که پودر نارگیل ریختید بذارید. اگر قسمت بالا را از لیوان جدا کنید و کمی تکان دهید راحت بیرون میاد. تمام قسمتها را در پودر نارگیل بزنید و به اندازه یک انگشت برش بزنید و مجدد زیر و روی لوکوم را در پودر نارگیل بغلتانید. داخل ظرف سرو بذارید و به دلخواه با پودر پسته و یا هر چیزی @honarmandankhane                          ─┅═ঊঈ🍰ঊঈ═┅─
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🧇 😋 🔸ابتدا یک لیوان شکر رو با یک لیوان آب بذارید بجوشه تا کمی غلیظ بشه و کمی هل و زعفران و گلاب بهش اضافه کنید و بذارید کامل سرد بشه ٢ عدد تخم مرغ رو خوب بزنید . ۲ قاشق ماست ، ۲ قاشق آرد و یک دوم قاشق چايخوري بكينگ پودر، کمی ﻧﻤﮏ، محلول زعفران و به دلخواه کمی وانیل را اضافه کنید و خوب بزنید تا يكدست بشه (غلظتشم بايد مثل فرني بشه). تابه رو چرب کنید وقتی خوب داغ شد . نصف مواد رو كف تابه بریزید و درش رو بذاریدتا مواد کمی خودش رو بگیره بعد مواد آجیلی دلخواهتون رو (من از پسته خردشده و کمی خلال پسته استفاده کردم‌بهمراه کمی دارچین ،پودر گل محمدی و پودر هل ) روی لایه زیرین میریزید و بقیه موادتخم مرغی رو روی مواد آجیلی بریزید و در تابه رو بذارید تا کامل خودش رو بگیره بعد خاگینه رو برگردونید تا اونطرفش هم سرخ بشه وقتی خاگینه آماده شد از روی حرارت برداریدو شهد سرد شده رو روش بریزید و اجازه بدید تا شیره به خورد ش بره ، البته من گاهی بجای شهد از شیره انگور که با گلاب رقیق شده استفاده می کنم @honarmandankhane                          ─┅═ঊঈ🍰ঊঈ═┅─
پیتزا سیب زمینی 🥘🥘 @honarmandankhane                          ─┅═ঊঈ🍰ঊঈ═┅─
هنرکده بانوان هنرمند
#آشپزی پیتزا سیب زمینی 🥘🥘 @honarmandankhane                          ─┅═ঊঈ🍰ঊঈ═┅─
🍕🥔 📝مواد لازم: 🥔 سیب زمینی 700 گرم 🧀 پنیر چدار 50 گرم 🥚 تخم مرغ 1 عدد 🌭 سوسیس خرد شده 1/2 پیمانه 🍅 گوجه گیلاسی خرد شده 5 یا 6 عدد 🌿 برگ ریحان تازه 1/4 پیمانه 🧀 پنیر پیتزا یا موزارلا 1 پیمانه 🧂 نمک و فلفل به میزان لازم 🍾 روغن 2 قاشق غذاخوری 🥄 آویشن به دلخواه طرز تهیه:✅🔸 1- سیب زمینی را رنده درشت بزنید و در پارچه تنظیف فشار دهید تا آبش خارج شود. 2- پنیر چدار رنده شده، تخم مرغ، نمک و فلفل را با سیب زمینی رنده شده مخلوط کنید. 3- کف سینی فر کاغذ روغنی بکشید. مخلوط سیب زمینی را به شکل دایره روی آن پهن کنید. سینی را 25 تا 30 دقیقه در فر 220 درجه قرار دهید تا روی خمیر سیب زمینی طلایی شود. 4- پنیر پیتزا، سوسیس ورقه شده و گوجه گیلاسی را روی خمیر پخته قرار دهید. و 10 دقیقه دیگر در فر بگذارید تا پنیر آب شود. @honarmandankhane                          ─┅═ঊঈ🍰ঊঈ═┅─
🍃 ‌ مواد لازم برای ۱۲عدد:👇‌ ‌کلم بروکلی یک دسته بزرگ(یک کیلو) تخم مرغ بزرگ دو عدد آرد ¼ پیمانه روغن زیتون دو یا سه ق غ ‌نمک دریا و فلفل هرکدام ¼ ق چ سیر له شده یک حبه ‌ پیاز چهار عدد ‌ طرز تهیه:👇‌ ‌داخل قابلمه آب جوش روی گاز،کلم بروکلی هارو بریزید و بذارید به مدت پنج دقیقه در آب درحال جوش به صورت نیم پز بشن.(اجازه ندید کامل بپزن).‌بعد داخل یک ظرف بزرگ همه مواد رو بریزید،پیازها رو رنده کنید.کلم بروکلی ها که خنک شدن رنده کنید یا ریز خرد کنید.مواد رو مخلوط کنید و به اندازه دلخواه دربیارید و در ماهیتابه سرخ کنید. @honarmandankhane                          ─┅═ঊঈ🍰ঊঈ═┅─
🌙🌟🌙🌟🌙🌟🌙🌟 💚خواب مہدی (عج)راببینید شب بخیر✋  💚بوسہ از پایش بچینید شب بخیر✋ 💚خواب زهرا(س)را ببینید شب بخیر✋ 💚هدیه از مادر بگیرید شب بخیر✋ 💚شبتون مهدوی ،دمتون مادری، نفستون حیدری… یاعلی تا فردا✋ 🌟 اَللّهُــمَّ عَجـِّـل لِوَلیِّــکَ الفَــــرَج @honarmandankhane                          ─┅═ঊঈ🍰ঊঈ═┅─
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سلام روزتون پر برکت دلتون شاد و آخرین سه شنبه پاییزتون با نشاط @honarmandankhane                          ─┅═ঊঈ🍰ঊঈ═┅─
یه سینی از خوراکیهای سالم @honarmandankhane                          ─┅═ঊঈ🍰ঊঈ═┅─