#سلامت
چه طور مغز خودرا به چالش بکشیم؟
🧠از 30 سالگی به بعد روزی 30 هزار نورون تو مغز میمیره !
🔹برای جلوگیری از پیر شدن سلول های مغز تنها کار موثری که میشه کرد حفظ connection مغزیه.
با مطالعه، حل جدول، پازل، شطرنج و کارهایی که مغز رو به چالش بکشه 👌🏻
@honarmandankhane ─┅═ঊঈ🍰ঊঈ═┅─
📌 امسال به برکت توجهات حضرت بقیهالله ارواحنا فداه #محرم پرشوری بود.
🏴 دشمنان تلاش کردند و سعی کردند محرم را بیرونق کنند؛ درست نقطهی مقابل خواست آنها اتفاق افتاد.
دههی عاشورای امسال از دهههای عاشورای سالهای قبل، پرشورتر، پرحرکتتر، پررونقتر و پرفایدهتر بود. کار خدا اینجور است. کاری که برای خدا انجام بگیرد و در خط اهداف الهی باشد، خدای متعال به آن کمک میکند.
▫️ بخشی از بیانات امروز رهبر انقلاب در دیدار کارکنان و خانوادههای ناوگروه ۸۶ ارتش جمهوری اسلامی ایران. ۱۴۰۲/۰۵/۱۵
#اللّٰھُمَعجِّلْلِّوَلیڪَالفࢪَج
#بِحَقِّزینبالکبری
#اللّهماجعلنامناعوانهوانصاره
✨🍁🌹🌹✨🍁🌹🌹
#دلتنگیهای_یهویی
◾️ داشتم با خودم فکر میکردم:
چطور یک زن میتواند پناه غمهای یک کاروان اسیر باشد، درحالیکه خود صاحبِ عزاست!
صاحب تمام آن غمها !
مادر اصلیِ همهی آن غربتها !
▪️داشتم فکر میکردم چطور این زن میتواند تمام نشود...
و قرنها بعد، مردان و زنانی متولد شوند، که تازه بعد از اینکه ده شب و روز خــــوب عزاداری کردند، بلند شوند و قامت ببندند برای برداشتن آن غمها از پشت زنی که ۱۴ قرن است رسالت رسانهی کربلا را به دوش میکشد!
▪️جان زینب، جانی به وسعتِ تمام خلقت است!
این است که در تمام زمان و مکان جریان دارد!
این است که هر چه غم در آن میریزی، پُر نمیشود، وسیعتر میشود!
این است که بعد از زینب سلامالله علیها، تاریخ به خود « مـــرد» ندید مگر آنکه ایستاد برای برداشتن این مصیبت از دل جهان!
وای که « جهان، دل زینب است!»
✘ داشتم با خودم فکر میکردم :
ادامهی این رسالت، مستلزم این است:
غمها را باید تنهایی خورد و دم نزد!
و از آن شادی ساخت و برای دیگران پناه بود...
وگرنه جایی دستت از دست زینب بیرون میآید!
@ostad_shojae
هنرکده بانوان هنرمند
طرز تهیه #حلوا_شکری 👇👇 #آشپزی
#حلوا_شکری
ارده حدود یک پیمانه(این مقدار تقریبی)
شیرخشک ( قنادی ) یک پیمانه سر پر
پودر قند یک پیمانه سرخالی
پودر هل نصف تا یک قاشق چایخوری
شیر خشک و پودرقند را الک کرده و باهم مخلوط می کنیم .
پودر هل را اضافه کرده و مخلوط کرده .
حالا کم کم ارده را اضافه کرده و مخلوط می کنیم . تا زمانی که خمیر سفتی بدست بیاید .
( با دست مخلوط کنید )
می تونید کمی خلال پسته هم به مخلوط اضافه کنید .
میزان ارده تقریبی است کم کم ارده را اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا زمانی که خمیر سفت و خشکی بدست بیاید .
بعد کف یک ظرف مستطیل شکل یا یک قالب را کمی چرب کرده و یا کیسه فریزر را باز کرده کف و دور ظرف را می پوشانیم
یا با سلیفون بپوشانید .
بعد کف ظرف خلال پسته ریخته و کمی ازمواد را توی ظرف ریخته با پشت قاشق صاف کنید و کمی فشار بدهید و بقیه مواد را بریزید و با پشت قاشق فشاردهید تا فشرده شوند .
من در آخر با ته گوشتکوب هم کمی فشار روی مواد آوردم تا کاملا فشرده شوند .ظرف را در فریزر قرار دهید تا حدود ۸ ساعت بماند و سفت شود ولی من ۴ ساعت گذاشتم .
بعد از فریزر خارج کرده و آروم از ظرف خارج کرده و توی ظرف مناسب برگردونید .
میتونید دو طرف حلوا را پسته بپاشید .
می تونید کمی کنجد بو نداده هم روی حلوا بریزید .
موقع اضافه کردن ارده دقت کنید کم کم اضافه شود ، خمیر بدست آمده باید سفت باشد . .
@honarmandankhane ─┅═ঊঈ🍰ঊঈ═┅─
هنرکده بانوان هنرمند
#کیک_خیس_براونی_ترکیه
#کیک_خیس_براونی_ترکیه
مواد لازم :
از لیوان فرانسوی دسته دار استفاده کنید.
3 عدد تخممرغ
1 لیوان شکر
1 لیوان سرخالی روغنمایع(1بند انگشت کمتر بریزید)
1 لیوان شیر
2 لیوان آرد
1 پاکت وانیل5 گرم ترک(یا 1/4قاشق چایخوری وانیل ایرانی )
1 پاکت بکینگپودر10 گرمی ترک( یا 1 قاشق مرباخوری پر)
3 قاشق غذاخوری پودرکاکائو .
برای سس روی کیک:
1 و نیم لیوان شیر
1/2 لیوان روغنمایع
1 قاشق غذاخوری پودرکاکائو
1 لیوان شکر
طرز تهیه:
مثل همیشه ابتدا تخممرغ و شکر را با همزن برقی بزنید تا حجم تخم مرغ دو برابر وکشدار شودبعد مابقی مواد که شیر و روغن هست را اضافه و در حد مخلوط شدن هم بزنیدسپس مواد خشک که ( بکینگ پودر ، پودر کاکائو ووانیل و آرد هست) را از قبل سه بار الک کرده بودید رااضافه وهم بزنید تا مایه کیک صاف و یکدست شود (زیاد هم نزنید چون پف کیک میخوابه).
این مقدار مواد برای یک ظرف پیرکس سایز بزرگ هست (از هر نوع قالب کیکی میتونید استفاده کنید).
مایه کیک را در قالب بریزید وبزارید در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه به مدت تقریبی( 40 تا50دقیقه) تا کیک پخته شود (باخلال چوبی تست کنید،کیک نباید خشک شود). تا کیک پخته شود مواد سس روی آنرا آماده کنید.
همه مواد سس را درظرفی ریخته و خوب هم بزنید (لازم نیست سس پخته شود).
بعد پخت کیک همون موقع که از فر آوردید بیرون برش بزنید سوراخ های رو کیک ایجاد کنید وسس خنک را روی کیک داغ بریزید ودر یخچال بذارید تا سس خوب جذب کیک شود و به دلخواه تزیین کنید 😋😊 نوش جان .
نکته: میتونید سس را به ذائقه خودتون کمتر شکر بریزید ویا کمتر روی کیک بریزید تا کیک کمتر مرطوب شود.
#آشپزی
#کیک
@honarmandankhane ─┅═ঊঈ🍰ঊঈ═┅─