#سلامت
اگر 10 ساعت غذا نخورید، بدنتان به صورت خود بخود، روی وضعیت ذخیره انرژی قرار میگیرد، در این حالت سوخت و ساز بدن 40% کاهش می یابد !🍽
پس اگر رژیم لاغری دارید، وعده های غذایی را حذف نکنید.
@honarmandankhane ─┅═ঊঈ🍰ঊঈ═┅─
#سلامت
این علائم یعنی تیروئید شما درست کار نمیکند
⚡️مرتب احساس خستگی میکنید
دائم افسرده و غمگین هستید
⚡️احساس ترس و اضطراب میکنید
پوست شما خشک میشود
⚡️با فشار خون بالادست و پنجه نرم میکنید.
@honarmandankhane ─┅═ঊঈ🍰ঊঈ═┅─
#سلامت
انباشته شدن چربی در کدام قسمت بدن خطرناکتر است؟ ⚠️
◽️تجمع چربی در اطراف شکم، نسبت به چربی دور باسن و پا خطرناکتر است. چربی شکم با مشکلات قلبی، سکته و دیابت نوع دو همراه است.
◽️اگرچه عوامل ژنتیک نقش مهمی در اضافه وزن دارد و میتواند محل انباشته شدن چربی در بدن افراد را مشخص کند، اما سبک زندگی غلط نیز میتواند نقش بسزایی در افزایش این مشکلات داشته باشد.
#سلامت
پاکسازی کبد با این میوه پاییزی
▫️پاکسازی بدن بسیار مهم است و خرمالو به طور موثر این کار را انجام میدهد. این میوه حاوی مقدار بالایی آنتیاکسیدان است که میتواند سموم بدن، به ویژه کبد را پاکسازی و سلامتی کبد، را حفظ کند. رادیکالهای آزاد با کمک این آنتیاکسیدانها از بدن جدا میشوند.
اما این میوه چه خواصی دارد؟👇
▫️ادرار آور
▫️خرمالو برای پیشگیری از سرماخوردگی و آنفولانزا
▫️خرمالو برای پاکسازی و سلامت کبد
▫️خرمالو برای کنترل فشار خون
▫️خرمالو برای درمان یبوست
▫️خرمالو برای سلامت قلب
@honarmandankhane ─┅═ঊঈ🍰ঊঈ═┅─
⚪️اضافه کردن هِل به چای بسیار سودمند است...👌
🔸کاهش چربی
🔸شفافیت پوست
🔸تسکین سردرد
🔸رفع حالت تهوع
🔸بهبود نفخ و سوهاضمه
#سلامت
@honarmandankhane ─┅═ঊঈ🍰ঊঈ═┅─
هدایت شده از 💕زندگی عاشقانه💕
درد این است
که ما مدعی هجرانیم ؛
دردِ هجران تو چشیدی
و نفهمید کسی ...💔
#اللّٰھُمَعجِّلْلِّوَلیڪَالفࢪَجبِحَقِّفاطِمه
🍁🍁🌹🌹🕊🍁🍁🌹🌹
#دسرلیوانی
کاسترد ۵قاشق غ خ
شیرخشک ۵ قاشق غ خ
پودر کرم کارامل یک عدد
شکر یک استکان چایخوری
آب ۵ لیوان دسته دار
اسانس موز یک قاشق (به دلخواه)
کاسترد رو با یک لیوان آب و وانیل موز با هم مخلوط میکنیم و خوب هم میزنیم تا کاسترد در اب حل بشه
در قابلمه ۴ لیوان اب میریزیم شیرخشک و کارامل رو اضافه میکنیم هم میزنیم و شکر رو اضافه و بعد هم کاسترد که در اب حل کردیم اضافه میکنیم و حرارت کم روشن میکنیم با قاشق تند تند هم میزنیم تا وقتی که به جوش بیاد و غلیظ بشه (نباید در هم زدن غفلت کنید فوری ته میگیره و گلوله گلوله میشه )
وانیل رو میتونید حذف و به جاش در اخر نصف لیوان گلاب و کمی زعفرون بریزید چند جوش که زد خاموش کنید
@honarmandankhane ─┅═ঊঈ🍰ঊঈ═┅─
کوبیده مرغ
حدود سيصد گرم سینه چرخ شده(تركيب مرغ و بوقلمون )رو با دوتا پیاز رنده شده،دوقاشق زعفران غلیظ،نمک،فلفل سیاه،پودرسیر،ادویه،کمی پودر گوجه و یک قاشق کره ذوب شده کاملا مخلوط کردم و گذاشتم تو يخچال تا كاملا خودشو بگيره و بعد از حدود يك ساعت دونه دونه سيخ كشيدم.هربار كه كبابا رو سيخ ميكنيم با كمى آب دستمونُ خيس ميكنيم كه چسبناكى مايه ى كباب اذيتمون نكنه
يه تابه ى بزرگ روى حرارت گذاشتم كمى روغن و كره و يك قاشق زعفران آبزده داخلش ريختم و كباب ها رو چيدم توى تابه و طرفينش رو سرخ كردم كوبيده ى مرغ چه با ران مرغ درست بشه چه باسينه ى مرغ باشه عموما كمى سفت ميشه،براى اينه كه داخلش يكى دوقاشق كره ميزنيم كه كباب لطيف ترى داشته باشيم اگه طعم دنبه ى گوسفندى رو دوست داريد همراه با سينه يه تيكه دنبه هم چرخ كنيد
#آشپزی
هنرکده بانوان هنرمند
#شله_زرد_نذری (برای۱۰۰نفر)
موادلازم:
برنج نیم دانه : ۳کیلو، شکر : ۶کیلو، زعفران : ١ مثقال، گلاب: ۵ پ، دانه هل: ۱/۴پ، کره: ٢٠۰گرم ، خلال بادام: ٥٠۰ گرم ، خلال پسته و دارچين براي تزيين: به ميزان لازم
طرز تهيه:
برای تهیه شله زرد ابتدا بایستی برنج را شستشو بدهید و چند بار آب آنرا خالی کنید، پس از آن روی آن آب گرم بریزید و برای چهار پنج ساعت بگذارید خیس بخورد.
بعد آنرا همراه مقداری آب داخل قابلمه بریزید و بگذارید جوش بیاید، پس از جوش آمدن بلافاصله حرارت را کم کنید و بگذارید به آرامی بپزد اگر مقدار آب کم بود(قبل از ریختن شکر و بقیه مواد) آب جوشیده اضافه کنید. در صورتی که حرارت زیاد باشد برنج به ته قابلمه خواهد چسبید. کافی است برنج و آب به آرامی بجوشد.
پس از اینکه برنج از قل قل افتاد بایستی شکر را به آن اضافه کنید.زمان می دهیم تا شکر و برنج با یکدیگر بپزد و برنج تقریبا بپزد.
بعد از اینکه برنج کاملا له شد، کره و زعفران و هل را که از قبل آماده کرده اید به مواد اضافه کنید.
مدت زمانی را اجازه بدهید تا زعفران کاملا رنگ بندازد. تقریبا نیم ساعت کافی می باشد.
وقتی حس کردید که غلظت مواد کافی می باشد گلاب را اضافه کنید ، سپس دمكني روي درِ قابلمه گذاشته و اجازه بديد تا شله زرد جا بيفتد .
بعد از حدود يك ربع شله زرد را از روی شعله بردارید.بعد از خاتمه کار شله زرد را در ظرف بریزید و با دارچین و خلال پسته آنرا تزئین کنید.
نكات:
حتما توجه داشته باشید که شکر را زمانی به برنج اضافه کنید که برنج نیم پز شده باشد.
در مرحله آخر اگر احساس کردید که آب مواد کم می باشد می توانید کمی آب به آن اضافه کنید.
غلظت مواد به خود شما بستگی دارد.
زمانی که شکر به برنج اضافه می کنید سریعا کمی شکر آب خواهد انداخت. پس توجه کنید که در این مرحله آب اضافه نکنید.
اگر از خلال بادام در شله زرد خوشتان می آید در یک ساعت آخر پخت آن ها را اضافه کنید.
حداقل برنج را برای مقدر کم ۳ الی ۴ ساعت و برای مقدار زیاد از شب قبل از تهیه خیس کنید.
#آش_آلوی_ترش😋
نخود نصف لیوان
لوبیا نصف لیوان
عدس نصف لیوان
آلو یک لیوان
قیصی یک لیوان
پیازداغ فراوان
سیرداغ میزان دلخواه
رشته آشی نصف بسته
رب گوجه یک قاشق پر
شکر و سرکه به مقدار ذائقتون
نمک و زردچوبه و نعنا و گلرنگ میزان لازم
اول پیازداغ فراوان درست کنید. بعد یک قاشق سیر داغ. و زردچوبه و دو قاشق نعنا و یک قاشق گلرنگ(از عطاری بخرید واجب هم نیس☺) هم بریزید و تفت بدین. بعد نخود و لوبیای (بهتره خیس شده باشه) بریزید و بذارید باهم بپزه. عدس هم جداگانه بپزید .
آلو و قیصی هم با کمی شکر بذارید جداگانه بپزه.
بعد از پخت لوبیا و نخود. عدس و آلو و قیصی رو بریزید داخلش. بعد سرکه و شکر (برای ملس شدن) و رب گوجه هم بریزید. یک ربع بجوشه. بعد رشته رو بریزید و بذارید تا جابیفته.
#آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔳 #ایام_فاطمیه
🌴همه مادر دارند من ندارم
🌴سایهی سر دارند من ندارم
🎙 #محمدحسین_پویانفر
⏯ #نماهنگ
👌بسیار دلنشین