ما خود را از اطرافیان و دوستان آن حضرت میدانیم، ولی در این امر ـ یعنی دعا برای تعجیل ظهور او ـ مسامحه میکنیم!
|آیت الله بهجت|
#اللّٰھُمَعجِّلْلِّوَلیڪَالفࢪَج
#اَللّهمّعجّلفَرَجَهوسَهِّلمَخْرَجَهُ
#بِحقِّحسینالشَّهید
#رئیسی_خستگیناپذیر
#طوفان_الاقصی
🕊🌼🌹🍃🍃🕊🌼🌹🍃
روز عرفه آمد و این مرغ دل من
پرواز کنان رو به سوی کرب و بلا شد
با ذکر حسین آمده ام توبه کنم من
نامش ببرم این دل سنگم چو طلا شد
ذکر فرج امروز دعای همگان است
عالم همه دل تنگ گل آل عبا شد
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج🌷
#بحق_الحسین_الهی_العفو😔💔
#عرفہ🌙
#التماس_دعای_فراوان💐
اگر دچار گرفتگی گلو و تجمع مخاط در گلو شدهاید از مصرف «شیر» خودداری کنید 👇
چون شیر دیوارهی گلویتان را میپوشاند ، دیوارهای که به سبب بیماری مملو از مخاط است ! همچنین مصرف شیر باعث افزایش تولید مخاط میشود
#سلامت
هر کس دعای عرفه را تا آخر بخواند متحول میشود
▪️روز عرفه را قدر بدانيد!
رهبرانقلاب:
🔹دعای عرفه امام حسین پُر از معارف است؛ یعنی واقعاً این را من با قاطعیّت به شما عزیزان عرض میکنم و بپذیرید که هر کسی مثلاً دعای عرفه را با توجّه به معنایش بخواند، از وقتی که این دعا را شروع میکند به خواندن تا به آخرش برسد، بکلّی تغییر میکند [نسبت] به آن آدمی که قبل از خواندن دعا بود؛ ولو دَهبار قبلاً خوانده باشد این دعا را؛ این جور معارفی در این دعاها هست.
🔹دعاهای صحیفه سجّادیّه همین جور است؛ دعاهای صحیفهی سجّادیّه درس زندگی است؛ در همین دعاهایی که حضرت به حسب ظاهر، با گردن کج نشستهاند، گریه کردهاند و این دعا را خواندهاند، منش سیاسی یک آدم سیاستمدار در دنیای امروز فهمیده میشود؛ یعنی همان هویّت لازمِ یک انسان والای با شخصیّتِ قویّ فعّالِ پیشرو که در همهی زمینهها میتواند چنین آدمی پیش برود؛ در علم، در سیاست، در صنعت، در جنگ، در همه چیز. تمام این [دعاها] این هویّت را به انسان میبخشد.
🔸 از ظهر عرفه تا غروب عرفه ساعات مهمی است؛ لحظه لحظهی اين ساعات مثل اكسير حائز اهميت است. روز عرفه را قدر بدانيد!
#عرفه
جلوی عرق کردن را نگیرید !❌
▫️عمل تعریق به بدن کمک می کند تا مواد سمی را از خود خارج کند و به ما در کنترل دمای بدن خود کمک می کند جلوگیری از عرق کردن برای سلامت ما بسیار خطرناک است
▫️ضدعرق ها با مسدود کردن غدد چربی پوست، جلوی تعریق را می گیرند.استفاده ی مداوم از محصولات ضد عرق منجر به بروز مشکل در میکروبیوم ما میشود
+ بنابراین بهتر است بیشتر از ۲ یا ۳ بار در هفته از این محصولات استفاده نکنید و قبل از خواب هم پوست خود را از این مواد پاک کنید
#سلامت
موقع ورزش چه بخوریم ؟🏃♀
▫️نوشیدن آب ولرم در حین ورزش از گرفتگی عضلات جلوگیری میکند
▫️سعی کنید آب را با بهارنارنج، برگ نعنا، خیار یا میوه طعم دار کنید
+ اگر مدت ورزش بیشتر از 1 ساعت باشد می توانید در کنار مایعات، خوراکی هایی مثل موز بخورید
#سلامت
ای عزیزان به شما هدیه ز یزدان آمد
عید فرخندهی نورانی قربان آمد
حاجیان سعی شما شد به حقیقت مقبول
رحمت واسعهی حضرت سبحان آمد
🌹 #عید_قربان بر مسلمین جهان مبارک باد
#عید_قربان
عید قربان؛ یعنی
هرچه غیر تو را در نفس خویش ذبح کردن یعنی تمام هستی ام به قربان تو
یعنی آماده کردن خویش برای یاری و ظهور تو
یعنی اللّهُمَّ عَجِّلْ لِوَليِّكَ الْفَرَج
عید سعید قربان بر #امام_زمان ارواحنا فداه و منتظران حضرتش مبارک🌷
#روز_عرفه
#اللّٰھُمَعجِّلْلِّوَلیڪَالفࢪَج
#اَللّهمّعجّلفَرَجَهوسَهِّلمَخْرَجَهُ
#رئیسی_خستگیناپذیر
#طوفان_الاقصی
🕊🌹🌷🌷🌷🕊🌹🌷🌷
👩طرز تهیه بلغور پلو با عدس😋
🔹مواد لازم: بلغور ۲ پیمانه، برنج ۱ پیمانه، عدس ۲ پیمانه، فلفل قرمز و نمک به مقدار لازم، زیره سیاه، ۱ قاشق چای خوری، کره ۶۰ گرم، زعفران، ۱/۲ قاشق چای خوری، رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپ خوری، مرغ ۴ قطعه
🔹ابتدا پیاز را نگینی كرده و در كره خوب تفت میدهیم . سپس عدس را شسته و به همراه رب و ادویه داخل آبكش میریزیم و بعد آن را كمی داخل پیاز تفت میدهیم و بعد از آن با ۲ پیمانه آب جوش اجازه میدهیم بپزد. بلغور را شسته و۲۰ دقیقه با آب جوش خیس میكنیم و بعد از پخت عدس به همراه برنج و زعفران آب كرده وكمی آب (در صورت نیاز)به آن اضافه میكنیم و آن را پس از تبخیر آب دم میكنیم. مرغ را با افزودنی های دلخواه ابپز كرده و پس از پخت در كره یا روغن خوب سرخ میكنیم و همراه غذا سرو میكنیم.
🔹سایر نکات: بلغور كمی دیر دم میكشد بنابراین حتما از قبل آن را خیس كنید
اگر دوست دارید به جای رب از گوجه فرنگی خشك شده استفاده كنید تا غذایتان شكیل تر شود. حتی الامكان سعی كنید بعد از پخت روی غذا كره بزنید.
#آشپزی
#مربا_آلو
#مربای_آلو_سیاه
مواد لازم برای۴ نفر
آلو سیاه ۴ کیلوگرم
شکر ۳ کیلوگرم
گلاب به مقدار لازم
هل به مقدار لازم
۱- ابتدا آلوهارا شسته وخشک میکنیم
۲- آلوهارا درون قابلمه ریخته وشکر را به آن اضافه کرده درب قابلمه را گذاشته وبه مدت ۳ساعت کنار میگذاریم تا آب بندازد
۳- قابلمه را روی شعله متوسط میگذاریم تا خوب شکر آب شود و آلو ها پخته شود
۴- کف جمع شده روی مربا را برمیداریم
۵- مربا که قوام آمد هل و گلاب را اضافه میکنیم
۶- بعد از سرد شدن در ظرف مورد نظر میریزیم
سایر نکات
اندازه شکربستگی به طعم آلوها داره اگه شیرین باشه این اندازه شکر کفایت میکنه اگه ترش باشه نیم کیلو اضافه تر بردارید.
استفاده از هل وگلاب اختیاری است ولی برای خوش عطرشدن پیشنهاد میکنم استفاده کنید.
درصورت تمایل میتونین هسته آلو رو بعد از سرد شدن جدا کنید.
نیاز به آب نداریم چون خود آلو ها خیلی آب میندازه
🔸اضطرار برای ظهور...
کلید ظهور دست ماست.
#ظهورشراتمناکنیم
#اللّٰھُمَعجِّلْلِّوَلیڪَالفࢪَج
#اَللّهمّعجّلفَرَجَهوسَهِّلمَخْرَجَهُ
#بِحَقِّفاطِمَهوُآَبیهاوَبَعلهاوَبَنیها
#رئیسی_خستگیناپذیر
#طوفان_الاقصی
🌸🍃🌷🌹🌼🌼🍃🌷🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌼🌼🌼
🗓امروز 29 خرداد 1403
#7_روز تا #عید_بزرگ_غدیر😍
دلم با #یاعلے هر بار جانے تازه مےگیرد
ڪتاب عشق با نام علے شیرازه مےگیرد
مڹ از #الیوم_اڪملت_لڪم اینگونہ فهمیدم
خدا با مهر او دین مرا اندازه مےگیرد
#أشهد_ان_علیا_ولےالله❤️