eitaa logo
هنرکده بانوان هنرمند
5.7هزار دنبال‌کننده
8.7هزار عکس
3.4هزار ویدیو
15 فایل
استفاده از مطالب کانال بدون #لینک مجاز نیست❎❎ دو کانال دیگر ما👇👇 💞 @zendegiasheghane_ma ❤️ @asheghanehalal ❤️
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
✅7 نکته مهم درباره چای 🍵• طبع چای، سرد و خشک است. بنابراین هر چه کمتر بخورید به نفع تان است. 🍵• اگر چای را به خاطر آنتی اکسیدان آن می خورید، چای سبز گزینه بهتریست. 🍵• خوردن چای با قند، ضرر در ضرر است. اگر داخل چای عسل میریزید، موقعی عسل را به آن بیفزایید که چای داغ نباشد. دمای بالای 60 درجه، خواص عسل را از بین می برد. 🍵• چای خوب چاییست که دیر دم بکشد ، زود رنگ ندهد و معطر نباشد. 🍵• خوردن چای بعد از غذا دو ضرر عمده دارد: اخلال در کار معده - اختلال در جذب آهن 🍵• خوردن چای داغ، زمینه ساز سرطان حنجره است. 🍵• نکته آخر: چای را کمرنگ بخورید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
✅10 ماده غذایی وجود دارد که سوخت مورد نیاز برای عضلات را فراهم می‌کند، شما را سیر می‌سازد و در نهایت به شما کمک می‌کند شکم تختی داشته باشید. ✔️ماهی ✔️تخم مرغ ✔️جوی دوسر ✔️بادام ✔️اسفناج ✔️حبوبات ✔️سویای خشک ✔️دانه‌های کدوتنبل ✔️روغن زیتون 💊
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
✅عوارض دیر خوابیدن در کودکان 💠کاهش آمادگی جسمی و مغزی 💠پوکی استخوان در دختران 💠تجمع مواد سمی در بدن 💠کاهش میزان یادگیری 💠کاهش رشد قدی 💠افسردگی 💠بدغذایی 💠چاقی 💊
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
♨️اشتیاق ما به فرج، در تقدیر الهی تأثیر دارد... 🔸یادمان باشد تنها کســانی برای فرج دعا نمیکنند که خداوند متعال را نسبت به وعده های خود وفادار نمیدانند، یا عنایت او را در حق بندگان خود بــه قدر کافی باور ندارند؛ و این هر دو، مایۀ سوءظن به خداوند متعال است که به شدت ما را از آن نهی کرده اند. 🔸ما باید باور کنیم که احساس و اشتیاق ما نسبت به امر فرج، در عالم تأثیر دارد. جدا از تأثیراتی که این اشتیاق در جان ما، جامعۀ ما و جهان ما می‌گذارد، مهمترین اثر آن در تقدیر الهی است. او که تصمیم گیرندۀ نهایی برای تحقق فرج است، برای تصمیم گیری به دل های ما نگاه می‌کند. او تنها کسی است که میتواند میزان معرفت و محبت ما را اندازه بگیرد و بر اســاس مقدار آن، مقدرات ما را بهبـود بخشد. 📚«انتظارعامیانه،عالمانه،عارفانه» استاد پناهیان 🍃🌹🌻💔💔🍃🌹🌻💔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
1403/7/2 سلام دوشنبه تون بخیـر و نیکی یه روز پر نشـاط یه روز پراز لبخند خدا یه روز خوب و با برکت یه دنیـا لبخند و آرامش یه زنـدگی پراز دلخوشی و خـوشبختی بی پایان بـرای تک تک تون آرزومندم♥️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
و سبزيجات تو فر پيازهاي خلالي و سيب زمينيايي كه متوسط مكعبي خرد كردمو فلفل دلمه قاچ شده رو با نمك و پودرسير و فلفل سياه و پاپريكا و پودرسير و كمي روغن زيتون مزه دار كردم و گذاشتم كف سينيِ فر ، يه جوجه ي متوسط رو از سمت سينه نصف كردم و با ادويه هاي بالا تمام سطح مرغ رو مزه دار كردم ( واسه محض احتياط من يه رون هم اضافه گذاشتم ) و مرغو روي سبزيجات گذاشتم ، و تو فر قرار دادم .نيم ساعت اول رو با حرارت ٢٠٠ درجه طبقه وسط فر با فويل گذاشتم بپزه بعد فويل رو برداشتم تا بدون فويل بپزه و خوشرنگ بشه ( مرغ من پوست نداشت ) . مرتب چك كنيد هر موقع پخت از فر خارج میکنیم
مواد لازم : آرد : ۳ قاشق غذاخوری کره : ۳ قاشق غذاخوری شکلات خرد شده : ۱ پیمانه شیر : ۱ پیمانه تخم مرغ : ۴ عدد وانیل : ۱ قاشق چای خوری شکر : ۱/۴ پیمانه ✍ طرز تهیه : - قبل از آماده شدن مواد کیک، فر را در دمای ۱۸۰ سانتیگراد یا ۳۵۶ درجه فارنهایت تنظیم کرده و روشن می کنیم. - کره را در تابه‌ای ریخته و روی شعله ملایم گاز قرار می دهیم تا آب شود. - آرد را ۲ بار الک کرده، آرام آرام به کره آب شده اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا کاملاً یکنواخت شود. - شیر را آرام آرام به آرد اضافه کرده و خوب هم می زنیم تا مایه یکنواختی بدست آید. سپس به مدت ۲ دقیقه روی حرارت میگذاریم تا بجوش آید و غلیظ شود. - مایه آماده شده را از روی گاز برداشته و شکلاتها را به آن اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کاملاً حل شوند. - زرده‌های تخم مرغ را دانه دانه به مواد آماده شده اضافه کرده و هم میزنیم تا کاملاً حل شوند. - سفیده‌های تخم مرغ و شکر را جداگانه در کاسه ریخته و با سرعت بالای هم زن آنقدر میزنیم تا سفت شده و مانند فوم شود. - سفیده تخم مرغ و سس شکلات آماده شده را با هم مخلوط میکنیم. - ظرفهای سوفله را با کره چرب کرده و تا ۳/۴ آن را از مواد سوفله شکلات آماده شده، پر می کنیم و در سینی فر قرار می دهیم. - سینی فر را به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه داخل فر میگذاریم. (کنار سوفله‌ها باید سفت، و وسط آن نرم باشد) - سوفله شکلات آماده را می توانیم با یک قاشق خامه یا شکلات داغ تزیین کرده و سرو نماییم. نکته : داخل ظرف های سوفله شکلات را می توانیم کاغذ روغنی گذاشته، و چرب کنیم. سپس از مواد سوفله را داخلش بریزیم.
شکری شیرین آرد 3لیوان +سە قاشق برای اردپاشی صفحه کار نمک نوک ق م خمیر مایه ۱ ق غ شکر یک ق غ کره ۵۰ گرم شیر ولرم ۱ لیوان وانیل ۱/۴ق چ تخم مرغ ۱ عدد درشت روغن سرخ کردنی آرد الک شده+ نمک+ خمیر مایه+ وانیل و شکر رو باهم مخلوط کنید داخل کاسه ای یه دونه تخم مرغ رو کمی با چنگال ەم زدە و مخلوط کنید و به مواد آردی اضافه کنید بعد که کمی مخلوط شدن بهش کم کم شیر اضاف کنید تا خمیر خودشو جمع کنه سپس بهش کره نرم رو اضافه کنید و اینقد ورز بدید (دە دقیقە)تا یه خمیر لطیفی به دست بیادبعد بزارید داخل ظرف چرب شده و سلفون بکشید روش و بزارید داخل فر خاموش تا نیم ساعت استراحت کنه( استراحت اولیه) بعد از نیم ساعت خمیر را بازکرده و با لیوان و قیف کاتر میزنیم و روی دایره خمیری ساده را با اب خیس میکنیم و دایره خمیری دوم که وسطش رو کاتر زدیم را روش میزاریم روشونو بپوشونید و بزارید جای نسبتا گرم(استراحت دوم) تا حجمشون دوبرابر شە(یە ربع) بعد داخل روغن سرخشون کنید بعد در مخلوط شکر و دارچین بغلطونید و داخلشونو با شکلات یا مارمالاد پرکنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سينه مرغ يكعدد كامل پيازچه خردشده ٦عدد جعفري خردشده ٢٠٠گرم گردو خردشده ٢٠٠گرم نان تست يك بسته خيارشور خردشده ١٥٠گرم سس مايونز نصف پيمانه ماست خامه اي يك پيمانه نمك،فلفل،آبليمو به ميزان لازم ، مرغ را با پياز و برگ بو و سير و فلفل دلمه بذاريد بپزه،بعد ريز خردش كنيد،پيازچه و جعفري خردشده و گردو و خيارشور و اضافه كنيد سس مايونز و ماست و نمك و فلفل و آبليمو و مخلوط كنيد.به موادتون اصافه و يكساعت زمان بديد تا مزه ها تركيب بشه چهارتا نون تست و به شكل مربع بچينيد با رينگ برشش بزنيد و به اندازه سه لايه آماده ش كنيد بعد نون و بچينيد كف رينگ،روش مواد و بزنيد و بعد نون و بعد مواد تا انتها بعد با دست يه فشار بديد تا لايه ها بچسبه.بعد دور كيك و با سس پوشش بديد و تزيين كنيد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کوکوی لوبیا سبز
موادلازم: لوبيا سبز خرد شده 400 گرم هويچ خرد شده 2 عدد متوسط سيب زميني خرد شده 1 عدد متوسط تخم مرغ 2–3 عدد مغز گردو خرد شده نصف استکان زعفران دم کرده 1 قاشق غذا خوري پياز داغ 1 قاشق غذا خوري شير 1 قاشق غذا خوري بکينگ پودر ½ قاشق چاي خوري زرد چوبه، نمک، فلفل به مقدار لازم ✍طرزتهیه: لوبيا سبز را بعد از پاک کردن و شستن ، کاملا خشک کنيد و به اندازه هاي يک سانتي متري خرد کنيد . هويچ و سيب زميني را پوست بگيريد و نصف اندازه لوبيا خرد کنيد . لوبيا را با يک ليوان آب و يک قاشق چاي خوري مخلوط نمک و زرد چوبه بگذاريد به مدت 10 دقيقه بپزد. بعد از اين مدت هويچ خرد شده را اضافه کنيد و 10 دقيقه ديگر مواد را بپزيد . ( دقت کنيد که حرارت زير مواد به حدي نباشد که آب آن کشيده شود و مجبور به اضافه کردن آب شويد ) بعد از 10 دقيقه، سيب زميني نگيني خرد شده را نيز اضافه کنيد و بعد از 5 دقيقه حرارت زير مواد را خاموش کنيد و صبر کنيد مواد کمي سرد شوند . در يک کاسه متناسب با اندازه مواد ، 2 عدد تخم مرغ را بکشنيد ، با چنگال تخم مرغ ها را هم بزنيد تا مخلوط شوند ، بعد بکينگ پودر ، پياز داغ ، ادويه مورد نظر ، شير ، مغز گردو و زعفران را اضافه کنيد و مواد را کاملا با هم مخلوط کنيد . سبزيجات پخته را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنيد و با قاشق هم بزنيد . توجه کنيد هم زدن به اندازه و شدتي نباشد که مواد را له کند . در حدي که مواد کاملا با هم مخلوط شوند کافي است . بعد از مخلوط شدن مواد اگر احساس کرديد مايه کوکو غلظت لازم را ندارد يک عدد تخم مرغ باقيمانده را نيز به مواد اضافه کنيد . بعد از مخلوط شدن مواد ، مايه کوکو را به مدت 10- 15 دقيقه داخل يخچال قرار دهيد تا کاملا مزه دار و کمي سفت شود در يک تابه نچسب ، به اندازه اي روغن بريزيد که تمام سطح تابه را به ارتفاع 2 ميليمتر بپوشاند . حرارت را کمي بالا ببريد تا روغن داغ شود ، مايه کوکو را داخل تابه بريزيد ، روي آن را کاملا صاف کنيد و صبر کنيد تا کوکو کمي ببندد و بعد درب تابه را ببنديد و با حرارت ملايم 30 دقيقه زمان دهيد تا کوکو کاملا مغز پخت شود و يک روي آن طلايي شود . بعد کوکو را برگردانيد تا روي ديگر آن هم طلايي شود .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ماست بدون چربی ¼ پیمانه خیار شور ۱ قاشق غذاخوری تن ماهی ۱ قوطی ۱۵۰ گرمی سس مایونز کم چرب ¼ پیمانه سس خردل ۱ قاشق غذاخوری نمک و فلفل سیاه به اندازه کافي پاستا فرمي يك بسته ابتدا داخل قابلمه اب ميريزيم ميزاريم روي اجاق تا بجوش بياد نمك و زردچوبه اضافه كرده حالا پاستا را داخل ابجوش ريخته ميزاريم بجوش بياد و نرم بشه حالا ابكش كرده ميزاريم اب اضافيش بره داخل ي ظرفي تمام مواد رو با پاستا ابكشي كرده قاطي ميكنيم ميزاريم داخل يخچال تا سس جذب موامون بشه بعد سرو ميكنيم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با این روش نه گازت کثیف میشه نه ماهی خورد میشه کاملا برشته و آبدار میشه اینارو میخوایم ماهی قزل ۱ عدد اب لیمو تازه ۱ عدد روغن زیتون ۲ ق غ زعفرون ۲ ق غ نمک فلفل سیاه پودر سیر پیاز ۱ عدد فلفل دلمه ۱ عدد 🔸همه مواد که باهم ترکیب شد بزارید دو ساعت داخل بخچال 🔹تو فر ۲۰۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه حرارت همزمان از بالا و پایین بزارید بپزه 🥰 @honarmandankhane                        ─┅═ঊঈ🍰ঊঈ═┅─
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا