🔸 کارگاه دانشافزایی فلسفه و علوم کامپیوتر
🔰 توسط هسته “حکمرانی و هوش مصنوعی” مرکز رشد و خانه خلاق و نوآوری و گروه معرفت شناسی و علوم شناختی پژوهشگاه با همکاری موسسه فرهنگی و هنری حکمت بالغه برگزار میشود:
🎙مدرس کارگاه:
حجت الاسلام دکتر #علیرضا_قائمی_نیا
عضو هیأت علمی گروه معرفت شناسی و علوم شناختی پژوهشگاه
➖ مبانی فلسفی هوش مصنوعی نقدهای ویتگنشتاین برتورینگ و دیگران(۵جلسه)
➖ فلسفه علوم کامپیوتر(۱۰ جلسه)
🗞 هزینه ثبت نام: ۳۰۰ هزار تومان
📆 شروع دوره: از ابتدای دی ماه ۱۴۰۲
⏰ زمان برگزاری: شنبه ها ساعت ۱۳:۳۰
🏢 قم، پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی
🔍 مشروح خبر و جزئیات کامل کارگاه👇
🌐 iict.ac.ir/phkargah-2
📡 ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر:
🌐 inandin.ir/event/phkargah
#کارگاه
#مرکزرشدونوآوری
🆔 @iictchannel
〰〰〰〰〰〰〰〰
📮@hoomas
جنگ جهانی هوش مصنوعی: نقد فیلم سینمایی «خالق»
فیلم سینمایی «خالق» اثر «گرت ادواردز» و با نقشآفرینی «جان دیوید واشنگتن» این روزها سروصدا کرده است. فیلم سینمایی «خالق» تقابل اصلی و پیشین فیلمهای سایبرپانکی را همان ابتدا حل کرده است. قبلا مساله نزاع انسان و هوش مصنوعی بود. اینجا اصلا مساله این نیست که هوش مصنوعی چه خصومتی با انسان دارد. تقابل اصلی در فیلم سینمایی «خالق» بر سر «هوش مصنوعی آمریکایی» و «هوش مصنوعی چینی» است. هوش مصنوعی آمریکایی، مثل خود دولت آمریکا، جنگطلب، نابودگر، ضدزندگی، ضدانسان، و حتی ضدهوش است، و در مقابل هوش مصنوعی آسیای نو (همان چین خودمان) طرفدار زندگی، آزادی، صلح و صفا و صمیمیت است. عجیبتر اینکه فیلم سینمایی «خالق» طرف هوش مصنوعی چین را میگیرد!
مطالعه متن کامل یادداشت:
https://cyberpajooh.com/ikg7
〰〰〰〰〰〰〰〰〰
📮@hoomas
گوگل بهصورت آزمایشی قابلیت تغییر والپیپر ازطریق هوش مصنوعی را به مرورگر کروم اضافه کرد.
گوگل درحال آمادهشدن برای افزودن قابلیتهای بیشتر هوش مصنوعی به مرورگر محبوب خود است.
مدت کوتاهی پس از اضافهکردن بخش «پیشرفته» به تنظیمات مرورگر با محوریت هوش مصنوعی، اکنون شاهد اولین گزینهی آن هستیم: امکان تغییر تصویر پسزمینهی گوگل کروم با استفاده از فناوری محبوب این روزها.
براساس پست یکی از کاربران ایکس با نام Leopeva64، قابلیت جدید کروم، دکمهای تحت عنوان Expanded Theme Gallery است که با کلیک روی آن، پنل کناری Customize Chrome باز میشود و در آن میتوانید از گزینههای جستوجوی پیشرفتهی والپیپر در مرورگر خود استفاده کنید.
دیگر افزونههای هوش مصنوعی موجود در کروم از جمله Compose AI و Organize Tabs همچنان در دسترس هستند.
〰〰〰〰〰〰〰〰
📮@hoomas
نسخه تحت وب هوش مصنوعی تولید تصویر Imagine متا از راه رسید.
متا در رویداد Meta Connect 2023 از هوش مصنوعی تولید تصویر Imagine رونمایی کرد و نسخه پیشنمایش آن را در اختیار کاربران قرار داد.
حالا نسخه تحت وب این هوش مصنوعی از راه رسیده است تا کاربران از طریق مرورگر خود بتوانند از آن استفاده کنند.همانطور که متا در پست جدید وبلاگ خود توضیح میدهد، مدل تولید تصویر Imagine این شرکت اکنون از طریق یک وبسایت اختصاصی نیز قابل دسترس است.
درست مانند سایر ابزارهای هوش مصنوعی، Imagine نیز به کاربران اجازه میدهد تا از طریق پیامهای متنی ساده خود تصاویری را ایجاد کنند. Imagine که به مدل Emu متا متکی است، برای هر دستور متنی کاربر چهار تصویر تولید میکند.
همچنین تمام تصاویر تولیدشده توسط این مدل در گوشه پایین سمت چپ خود دارای واترمارک هستند تا ساخت آنها توسط هوش مصنوعی متا مشخص شود.
غول فناوری همچنین وعده داده که در آینده روی واترمارک نامرئی کار خواهد کرد که در برابر تغییرات رایج تصاویر مانند برش، تغییر رنگ و موارد دیگر مقاوم خواهد بود.
〰〰〰〰〰〰〰〰
📮@hoomas
مایکروسافت احتمالاً روی نسخه هوش مصنوعی ویندوز کار میکند
مایکروسافت تاکنون در زمینه هوش مصنوعی فعالیتهای مهمی داشته است و حالا گفته میشود که این شرکت روی یک بهروزرسانی مبتنی بر هوش مصنوعی برای ویندوز کار میکند. این بهروزرسانی با اسم رمز «Hudson Valley» درحقیقت نسخه هوش مصنوعی ویندوز محسوب میشود و احتمالاً در سال 2024 از راه میرسد.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
📮@hoomas
1402-09-23 فقه هوش مصنوعی-10.mp3
25.33M
🔖#فقه_هوش_مصنوعی
استاد#مفیدی یزدی
جلسهی دهم
〰〰〰〰〰〰〰〰〰
🏷اسباب الهی و ارتباطش با بحث
🏷پایه فیزیکی و پایه غیرفیزیکی
🏷 تقسیمات پایهی فیزیکی:
▪️پایهی زیر اتم (ذرات بنیادی)
▪️پایهی در سطح اتم (جدول مندلیف)
▪️پایهی وراء اتم (سطحهای مولکولی)
🏷نورون اولین پایهی آگاهی
🏷پروژهی #مغز_آبی
🏷مراتب آگاهی ( تفاوت بین درک معنا و آگاهی )
〰〰〰〰〰〰〰〰〰
📮@hoomas
شرکت تسلا روز سهشنبه ۱۲ دسامبر (۲۱ آذر) از «اپتیموس» تازهترین نسخه رباتهای انساننمای خود رونمایی کرد.
در ویدئویی که در حساب شرکت تسلا منتشر شده است، این ربات با دستهای جدیدی دیده میشود که به آن اجازه میدهد کارهای ظریفی مانند پختن تخم مرغ را انجام دهد.
این ربات انساننما که اولین بار در سال گذشته رونمایی شد، بخشی از سرمایهگذاری تسلا در حوزه توسعه هوش مصنوعی و شبکه عصبی آموزشدیده برای خودکارسازی کامل کارهای فیزیکی و جایگزینی انسان تشکیل میدهد.
وزن ربات نیز ۱۰ کیلوگرم کاهش یافته است و تعادل آن نیز بسیار بهتر شده است. در نسخه کنونی همچنین هندسه پاها تغییر کرده و مفصلهای جدیدی نیز برای انگشتان پا تعبیه شده است.
تسلا میگوید هدفش، ساخت «رباتی انساننما و قادر به انجام کارهای ناامن، تکراری یا خستهکننده» است.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰
📮@hoomas
پیش بینی ویروسهای جدید با هوش مصنوعی…!
🔹محققان دانشگاه آکسفورد یک هوش مصنوعی جدید برای پیشبینی ویروسها قبل از اینکه همهگیر بشن ارائه دادن.این مدل هوش مصنوعیEVEscape نام نامیده شده در واقع مخفف عبارت انگلیسی Evolutionary Model of Variant Effect به معنی مدل تکاملی اثر متغیر هست.
پاسکال نوتین، یکی از محققان این پژوهش گفته اکه این مدل قبل از کوید ساخته شده بود جلوی همه گیری این بیماری رو میگرفت.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
📮@hoomas
قابلیت دیپ سرچ به مرورگر بینگ مایکروسافت اضافه شده است که گفته میشود امکان جستوجوی عمیقتری را فراهم میکند.
مایکروسافت در وبلاگ رسمی بینگ اعلام کرد که Deep Search، ویژگی جدیدی است که با پشتیبانی مدل هوش مصنوعی GPT-4 به مرورگر بینگ افزوده شده و میتواند پاسخهای مرتبطتری برای جستوجوهای پیچیده ارائه دهد.
مایکروسافت بهطور خاص اشاره کرد که دیپ سرچ جایگزین جستوجوی وب فعلی نیست، بلکه تجربهی جستوجو را بهبود میبخشد.در صورت وجود ابهام در درخواست کاربر، دیپ سرچ صفحهای را برای تعیین دقیقتر هدف جستوجو نشان میدهد.
در نتیجه کاربر یکی از دستهبندیها را از پنل رفع ابهام انتخاب میکند تا سریعتر به نتایج مطلوب خود برسد.هرچند دیپ سرچ جذاب بهنظر میرسد، اما مشکل بزرگی وجود دارد و آن اینکه ممکن است عملکردش تا ۳۰ ثانیه طول بکشد.
مایکروسافت ادعا میکند که جستوجوی عمیق در وب، ارزش صبر کردن را دارد. همانطور که مایکروسافت در وبلاگ رسمی خود ذکر کرده است، این ابزار برای درخواستهای پیچیده مناسب است.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰
📮@hoomas