مقام معظم رهبری: «اسلام انسان را شناخته است که حکم حجاب را داده، حکم عدم اختلاط زن و مرد را داده. اسلام من و شما را شناخته؛ انسان مال خدا است و او آفریننده ما است.»
بنابراین طبق فرموده مقام معظم رهبری این خیلی مهمه که در قدم اول بفهمیم و باور کنیم که حفظ حجاب و رعایت حریم با نامحرم از قوانین و احکام خداوندیه که سازنده و آفریدگار ما هست.
قابل توجه کسائی که اهل حجاب و عفاف هستن ولی سر چادر گذاشتن مردد و دودل هستن👇👇👇👇
مقام معظم رهبری: «حجابِ برتر همین چادر ایرانی خود ماست، حقیقتا حجاب برتر است؛ هیچ تردیدی در این نباید داشت.»
مقام معظم رهبری: «مسأله حجاب، به معنای منزوی کردن زن نیست. مسأله حجاب، به معنای جلوگیری از اختلاط و آمیزش بیقید و شرط زن و مرد در جامعه است. این اختلاط، به ضرر جامعه و به ضرر زن و مرد، بخصوص به ضرر زن است.»
لئو تولستوی نویسنده و فیلسوف روسی: مسبّب ازدیاد طلاق در اروپا، تمدّن فاسد و اختلاط جنسی و نبودن حجاب است كه زن به واسطه معاشرت با مردی كه موافق میل اوست، از همسر خود روی میگرداند و محبّت صادقانه به عنوان اساس رابطه خانوادگی در اروپا نادر است.»
چارلی چاپلین بازیگر معروف كمدی: «دخترم هیچكس و هیچ چیز دیگر را در این جهان نمیتوان یافت كه شایسته آن باشد كه دختری ناخن پای خود را به خاطر آن عریان كند، برهنگی بیماری عصر ماست، به گمان من تن عریان تو باید از آنِ كسی باشد كه روح عریانش از آن توست.»
مقام معظم رهبری: «حجاب یک ضرورت شریعتی است؛ شریعت است؛ ضرورت شرعی است؛ یعنی هیچ تردیدی در وجوب حجاب وجود ندارد؛ این را همه باید بدانند. این که حالا خدشه کنند، شبهه کنند که آیا حجاب هست، لازم است، ضروری است، نه، جای خدشه و شبهه ندارد؛ یک واجب شرعی است که باید رعایت بشود.»
آلفرد هیچكاك كارگردان غربی: «معتقدم زن هم باید مانند فیلمی پرهیجان باشد، بدین معنا كه ماهیت خود را كمتر نشان دهد و بگذارد مرد برای كشف آنها بیشتر به خود زحمت دهد.»
شهید مطهری: «به نظر ما فلسفه پوشش برای بانوان به چند چیز بر میگردد. بعضی از آنها جنبه روانی دارد و بعضی جنبه خانوادگی و بعضی دیگر جنبه اجتماعی. از جنبه روانی، حجاب به بهداشت روانی اجتماع کمک میکند. از جنبه خانوادگی، حجاب، سبب تحکیم روابط افراد خانواده و برقراری صمیمیت کامل بین زوجین میگردد. از جنبه اجتماعی، حجاب، موجب حفظ و استیفای نیروی کار و فعالیت اجتماع میگردد. به عبارت دیگر اسلام میخواهد انواع التذاذهای جنسی، چه بصری و لمسی و... به محیط خانوادگی و در کادر ازدواج قانونی اختصاص یابد، و اجتماع منحصراً برای کار و فعالیت باشد. بر خلاف سیستم غربیِ عصر حاضر که کار و فعالیت را با لذّتجوئیهای جنسی به هم میآمیزد، اسلام میخواهد این دو محیط را کاملاً از یکدیگر تفکیک کند.»
مهاتما گاندی رهبر فقید انقلاب هند: «زن با اینكه به ظاهر در صدد آزادی برآمد، ولی در خطر جدیدی قرار گرفت و آن خطر، بازیچه قرار گرفتن و وسیله هوسرانیهای مرد شدن است.»