شهید مطهری: «بدون شک پدیده برهنگی، بیماری عصر ماست، دیر یا زود، این پدیده به عنوان یک بیماری شناخته خواهد شد. فرضاً ما کورکورانه از غرب تقلید کنیم، خود پیشتازان غربی ماهیت این پدیده را اعلام خواهند کرد، ولی ما اگر به انتظار اعلام آنها بنشینیم، میترسم خیلی دیر شده باشد. کار برهنگی در غرب، به جائی رسیده است که فریاد بسیاری از بزرگان غرب، از جمله هنرمندان را درآورده است. »
مقام معظم رهبری: «اسلام انسان را شناخته است که حکم حجاب را داده، حکم عدم اختلاط زن و مرد را داده. اسلام من و شما را شناخته؛ انسان مال خدا است و او آفریننده ما است.»
بنابراین طبق فرموده مقام معظم رهبری این خیلی مهمه که در قدم اول بفهمیم و باور کنیم که حفظ حجاب و رعایت حریم با نامحرم از قوانین و احکام خداوندیه که سازنده و آفریدگار ما هست.
قابل توجه کسائی که اهل حجاب و عفاف هستن ولی سر چادر گذاشتن مردد و دودل هستن👇👇👇👇
مقام معظم رهبری: «حجابِ برتر همین چادر ایرانی خود ماست، حقیقتا حجاب برتر است؛ هیچ تردیدی در این نباید داشت.»
مقام معظم رهبری: «مسأله حجاب، به معنای منزوی کردن زن نیست. مسأله حجاب، به معنای جلوگیری از اختلاط و آمیزش بیقید و شرط زن و مرد در جامعه است. این اختلاط، به ضرر جامعه و به ضرر زن و مرد، بخصوص به ضرر زن است.»
لئو تولستوی نویسنده و فیلسوف روسی: مسبّب ازدیاد طلاق در اروپا، تمدّن فاسد و اختلاط جنسی و نبودن حجاب است كه زن به واسطه معاشرت با مردی كه موافق میل اوست، از همسر خود روی میگرداند و محبّت صادقانه به عنوان اساس رابطه خانوادگی در اروپا نادر است.»
چارلی چاپلین بازیگر معروف كمدی: «دخترم هیچكس و هیچ چیز دیگر را در این جهان نمیتوان یافت كه شایسته آن باشد كه دختری ناخن پای خود را به خاطر آن عریان كند، برهنگی بیماری عصر ماست، به گمان من تن عریان تو باید از آنِ كسی باشد كه روح عریانش از آن توست.»
مقام معظم رهبری: «حجاب یک ضرورت شریعتی است؛ شریعت است؛ ضرورت شرعی است؛ یعنی هیچ تردیدی در وجوب حجاب وجود ندارد؛ این را همه باید بدانند. این که حالا خدشه کنند، شبهه کنند که آیا حجاب هست، لازم است، ضروری است، نه، جای خدشه و شبهه ندارد؛ یک واجب شرعی است که باید رعایت بشود.»
آلفرد هیچكاك كارگردان غربی: «معتقدم زن هم باید مانند فیلمی پرهیجان باشد، بدین معنا كه ماهیت خود را كمتر نشان دهد و بگذارد مرد برای كشف آنها بیشتر به خود زحمت دهد.»
شهید مطهری: «به نظر ما فلسفه پوشش برای بانوان به چند چیز بر میگردد. بعضی از آنها جنبه روانی دارد و بعضی جنبه خانوادگی و بعضی دیگر جنبه اجتماعی. از جنبه روانی، حجاب به بهداشت روانی اجتماع کمک میکند. از جنبه خانوادگی، حجاب، سبب تحکیم روابط افراد خانواده و برقراری صمیمیت کامل بین زوجین میگردد. از جنبه اجتماعی، حجاب، موجب حفظ و استیفای نیروی کار و فعالیت اجتماع میگردد. به عبارت دیگر اسلام میخواهد انواع التذاذهای جنسی، چه بصری و لمسی و... به محیط خانوادگی و در کادر ازدواج قانونی اختصاص یابد، و اجتماع منحصراً برای کار و فعالیت باشد. بر خلاف سیستم غربیِ عصر حاضر که کار و فعالیت را با لذّتجوئیهای جنسی به هم میآمیزد، اسلام میخواهد این دو محیط را کاملاً از یکدیگر تفکیک کند.»
مهاتما گاندی رهبر فقید انقلاب هند: «زن با اینكه به ظاهر در صدد آزادی برآمد، ولی در خطر جدیدی قرار گرفت و آن خطر، بازیچه قرار گرفتن و وسیله هوسرانیهای مرد شدن است.»
استاد مطهری: «اگر رعایت پارهای مصالح اجتماعی، زن یا مرد را مقیّد سازد که از معاشرت، روش خاصّی ر ا اتخاذ کنند و طوری راه بروند که آرامش دیگران را بر هم نزنند و تعادل اخلاقی را از بین نبرند، چنین مطلبی را زندانی کردن یا بردگی نمیتوان نامید و آن را منافی حیثیت انسان و اصل آزادی فرد نمیتوان دانست.»
استاد رحیم پور ازغدی: «اگر اسلام به زن می گوید حجاب داشته باشد چون میخواهد زن در جامعه حضور داشته باشد، البته حضور انسانی، نه جنسیّتی»
برتراند راسل فیلسوف انگلیسی: «از لحاظ هنر مایه تأسف است كه به آسانی بتوان به زنان دست یافت و خیلی بهتر است كه وصال زن دشوار باشد، بدون آنكه غیرممكن گردد.»
دكتر مهري سويزی: «حجاب يعني خيابان، ادامه اتاق خواب نيست، بلكه جاي كار و تلاش و ترقّي جامعه است.»
سالی کلاین: «در حقیقت آنچه به دست آمد آزادی زیاد زنان نبوده، بلکه مشروعیّت بخشیدن زیاد بی بند و باری مردان بوده است.»
مقام معظم رهبری: «لباس براي جلب نظر و نگاه نيست؛ بلكه براي پوشش است كه زن بتواند بدون اينكه جنبه زن بودن و جنسياش مطرح شود به فعاليت خود بپردازد. در مجامع جهاني، در كنفرانسها، در مراكز علمي و دانشگاهها حضور پيدا كند بدون اينكه مورد تعرّض قرار بگيرد.»
وصیّتنامه شهید محمد حسن جعفرزاده: «خواهرم استعمار، قبل از هر چیز از سیاهی چادر تو میترسد تا سرخی خون من.»
مقام معظم رهبری: «تصرف كشوری كه تنها تفكر شهوت در اذهانشان باقي است، بدون صرف هزينه خواهد بود.»
مقام معظم رهبری: «غربیها زن را وسيله التذاذ مرد كردهاند و اسمش را گذاشتهاند آزادي زن! در حالي كه اين در واقع آزادي مردان هرزه، براي لذّت بردن از زن است.»
خب حالا که یه مقداری ذهنتون آماده شد
در ادامه به حکم فقهی حجاب اشاره می کنم
آخه هنوزم خیلیا در اصل وجوب این مسئله شک و تردید دارن
طبق فتوای تمام مراجع گذشته و کنونی، رعایت حجاب و پوشش اسلامی در مقابل نامحرم و همچنین حفظ حریم با نامحرم واجب و ضروریه و رعایت نکردن اون حرامه
انشالله در ادامه جلسات میگیم که حد و حدود این پوشش و حریم به چه صورت و چه اندازه هست