🔴 موفقیت ایران در خنثی کردن نقشه غرب
🔹المیادین: ایران یک سال قبل توانست نقشه کشورهای غربی برای هدف قرار دادن امنیت و ثبات این کشور از طریق به راه انداختن آشوب در سراسر آن را از طریق به کارگیری یک راهبرد داخلی و خارجی خنثی کند.
🔹رویارویی ایران با جنگهای بین المللی که به داخل کشور کشانده شده بود با خاموش شدن اغتشاشات پایان نیافته است بلکه این کشور همچنان با نقشههای کشورهای غربی برای تضعیف ایران رو به رو است و از طریق راهبرد تثبیت معادله بازدارندگی و نمایش قدرت در عرصه بین الملل در کنار بازسازی روابط دیپلماتیک خود با کشورهای همسایه، تلاش میکند توطئه چینیهای مذکور را خنثی کند.
🔹ایران همزمان با نشان دادن قدرت نظامی خود می کوشد روابط حسنهاش را با کشورهای همسایه برپایه اصل حسن همجواری تقویت بخشد. ازسرگیری روابط با عربستان و تقویت روابط سیاسی با قطر، عمان، کویت و امارات نیز در همین راستا میگنجد. تمام این تحولات نشان داد که ایران قدرت خنثی کردن توطئه کشورهای غربی برای به راه انداختن انقلابهای رنگی را دارد.
7.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رضا پهلوی پشت خطه
داره از اوضاع براندازی جمهوری اسلامی سوال میکنه 😬😂
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حالا مکرون و تیر و طایفهاش دیدند که ملت انقلابی نیجر در نهایت سفیر وقیح و مداخلهگر فرانسه را از نیامی اخراج و مجبور به ترک این کشور کردند؟ این ویدیو برشی از تاریخ استعماری غرب در قاره سیاه است تاریخی پر از قتل و غارت و تحقیر و رفتارهای غیر انسانی که حالا اینگونه واکنش نشان میدهد... بدون شک تاریخ تکرار رفتارها و اقداماتی است که هر یک از طرفین آن انجام میدهند. چند هفته درخواست پیاپی دولت انقلابی نیجر برای ترک نیامی توسط سفیر فرانسه و تخلیه پایگاه نظامی این کشور سرانجام به این شکل به پایان رسید تا استعمارگران قدیم و جدید بدانند بازی روزگار پیچیده و پر از درسهایی است که حالا بیش از آنکه خود این استعمارگران بخواهند یاد بگیرند دیگر ملتهای آفریقا آن را به دست خواهند گرفت و شما شک نداشته باشید که چنین تصاویری را در زمانی نه چندان دور در سایر کشورهای آفریقایی که فرانسه یا هر کشور اروپایی دیگر در حال غارت آن است خواهیم دید.
@syriankhabar
8.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کی شود حر شوم و توبه مردانه کنم:
💠 ته دلِت چه خبره؟
خدای متعال یه روزی بیماریهای ته دل را بیرون میکشه و رسوا می کنه
#استاد_پناهیان
#درس_اخلاق
📣انهدام گروهک تروریستی در مریوان، سنندج و دیواندره
فرمانده سپاه کردستان:
🔺صبح امروز از یک تیم وابسته به ضدانقلاب در مریوان ۲ نفر شناسایی و بازداشت شدند.
🔺در سنندج نیز ۷ نفر از عناصر وابسته به گروهکهای تروریستی با اقدامات اطلاعاتی سربازان گمنام امام زمان(عج) در سازمان اطلاعات سپاه استان کردستان شناسایی و دستگیر شدند.
🔺۳ نفر از عوامل ضدانقلاب نیز در دیواندره بازداشت شدهاند.
🔺با اشراف اطلاعاتی متولیان امنیت ۱۲ نفر از عوامل گروهکهای ضدانقلاب در سطح استان بازداشت شدهاند.
🔺این عوامل ضدانقلاب قصد ایجاد ناامنی در سطح استان را داشتند که با اقتدار اطلاعاتی ناکام ماندند.
🔺تمام نقاط استان به ویژه شهر سقز همانند روزها و ماههای گذشته در امنیت کامل بسر میبرد و مردم در سایه امنیت پایدار در حال گذران زندگی خودشان هستند.
@mashreghnews_channel
🌷🍃🌷🍃🌷🍃🌷🍃🌷🍃
#کانال_پاسخگویی_به_سوالات_مذهبی
#دهه_محسنیه ‼️
❌ در مورد ایام محسنیه در هیچ یک از روایات اهل بیت علیهم السلام
و سیره اهل بیت علیهم السلام این دهه سفارش نشده است❌
.در منابع قدیمی تشیع روایاتی مبنی بر بزرگداشت ایام محسنیه نقل نشده
و تنها در صد سال گذشته تا کنون این دهه مطرح شده است
با توجه به اینکه ماه ربیع الاول ماه شادی و سرور اهل بیت است که در روز نهم آن سالروز آغاز امامت حضرت ولیعصر(عج) و روز هفدهم هم سالروز ولادت آخرین پیامبر الهی(صلی الله علیه و اله) و ذریه پاکش حضرت امام جعفر صادق(علیه السلام) است، باید در این ماه به شادی پرداخت
.
وقتی تاریخ دقیق شهادت (سقط شدن) فرزند حضرت زهرا(س) مشخص نیست، چگونه عده ای از 28 صفر تا هشتم ربیع را، آغاز ایام محسنیه میدانند؟!
شهادت حضرت محسن و هجوم به بیت وحی از قطعیات است ولی اینکه این اتفاق در چه زمانی افتاده است، مورد بحث است، مشهور شده که بلافاصله بعد از رحلت پیامبر صلی الله علیه واله وسلم ایام محسنیه یا دهه محسنیه بر پا می کنند.
دلایلی است که شهادت حضرت محسن را بلافاصله بعد از رحلت پیامبر صلی الله علیه واله وسلم زیر سوال می برد و این دلایل حاکی از آن است که اقلا بعد از یکماه پس از رحلت پیامبر صلی الله علیه واله وسلم و هجوم به خانه وحی اتفاق افتاده است. از آنجا که چند هجوم به خانه وحی صورت گرفته و در حمله آخر منجر به شهادت محسن علیه السلام و ضرب و شتم حضرت زهرا سلام الله علیها شده، بعضی هجوم نهایی را با هجوم اول خلط کرده اند. به دلایل زیر در هجوم اول محسن علیه السلام شهید نشده و پس از یک ماه این اتفاق افتاده است.
🔰دلیل اول:
با توجه به حدیث امام صادق علیه السلام که حضرت زهرا سلام الله علیها پس از مضروب شدن دچار مریضی شدید شدند نشان از آن دارد که بعضی از تحرکات اجتماعی حضرت زهرا سلام الله علیها قبل از مضروب شدن اتفاق افتاده است.
بنابراین خطبه فدکیه حضرت زهرا سلام الله علیها قبل از هجومی بوده که منجر به شهادت حضرت محسن علیه السلام شده است چون نحوه حرکت ایشان به مسجد نشان از عدم بیماری ایشان دارد.
ابن ابی الحدید در توصیف چگونگی آمدن حضرت فاطمه(س) به مسجد برای ایراد خطبه فدکیه آورده است که آن حضرت با پوشش کامل در میان جمعی از زنان در حالی که چادرش بر اثر بلندی به زیر پاهایش می رفت و همچون رسولخدا(ص) راه می رفت، به مسجد آمد. با توجه به این تعبیر که:
«ما تخرم من مشیه رسول الله؛
راه رفتنش هیچ تفاوتی با راه رفتن رسولخدا(ص) نداشت»،
می توان چنین نتیجه گرفت که تا هنگام ایراد خطبه، هنوز هجمه ای به خانه حضرت فاطمه(س) صورت نگرفته بود، زیرا در صورت حمله و مضروب شدنِ آن حضرت، نوعِ حرکت او نمی تواند معمولی باشد تا راوی آن را به راه رفتنِ رسولخدا(ص) تشبیه کند. مسئله بعدی رفتن حضرت زهرا سلام الله علیها به خانه مهاجر و انصار برای جذب نیروست. بنا بر نقل سلمان فارسی، پس از غصب خلافت و فدک، امیرالمؤمنین(علیه السلام) همراه حضرت فاطمه(سلام الله علیها) و حسنین شب هنگام به درِ خانه مهاجران و انصار رفته و آنان را به همراهی برای بازپس گیری حق خویش فرا خواندند.
از آنجا که بنا بر روایت سلمان، پس از حمله مهاجمان به خانه حضرت فاطمه(سلام الله علیها) و واقعه سقط جنین، آن حضرت به طور مداوم و پیوسته بستری بود تا به شهادت رسید، می توان چنین نتیجه گرفت که تا زمان ملاقات های شبانه آن حضرت با مهاجر و انصار، هنوز حمله ای به خانه او صورت نگرفته بود؛ زیرا در صورتِ وقوع حمله، آن حضرت دیگر توان رفتن به در خانة تعداد زیادِ مهاجران و انصار(حتی فقط اهل بدر) را نداشت.
🔰دلیل دوم: اعزام سپاه اسامه است، طبق برخی شواهد هجوم به خانه حضرت فاطمه(س) بعد از برگشت سپاه اسامه صورت گرفته است.
حضور شخصی به نام بریده بن حصیب اسلمی که در جریان هجوم به منزل حضرت زهرا سلام الله علیها نامش آمده و در سپاه اسامه نیز بوده است، گویای این مطلب است که این اتفاق نمی تواند در روزهای اول ماه ربیع افتاده باشد چون سپاه اسامه تقریبا بیش از یک ماه بعد از رحلت پیامبر صلی الله علیه واله وسلم به مدینه باز گشت
. بریده در این جریانات طرفدار حضرت علی علیه السلام بوده است