مولای خوبم : 🌷ای کاش جهان ...
پرتو نورت میشد 🌷
🌷میآمدی و ...
محو حضورت میشد 🌷
🌷 این لشکرِ ...
اربعینِ ارباب حسیــن (ع) 🌷
🌷ای کاش ...
که لشکر ظهورت میشد . 🤲
سلام وارث حسین (ع) .... 🌷 سلامتی و فرج مولا ۵ گل صلوات 🌷 دعای فرج 🌷 یا حسن مجتبی ( ع) مددی 🌷
🔹وضعیت آغاز دولت سیزدهم یک تفاوت اساسی با وضعیت اجتماعی در دولتهای پیشین دارد. دولتهای پیشین در بستر یک نیاز و ضرورت جمعی که جامعه ایران آن را احساس میکرد، شکل یافتند: نیاز به سازندگی، نیاز به آزادی، نیاز به عدالت، نیاز به عقلانیت. میتوان پرسید: دولت سیزدهم با چه جامعهای و با چه تمنّایی رو به رو بوده است؟ آیا روایتی از تمنّای جامعه ایران در طلیعه گام دوم انقلاب وجود دارد؟ به نظر میرسد، جامعه ایران در سالهای ابتدایی گام دوم، بیآنکه بر روی شعار خاصّی مطالبهای داشته باشد یا نیاز خاصّی را ضروری بداند، اساساً در مورد «آینده و سرنوشت» خود به تردید و پرسش افتاده است. در دولتهای قبل، ما با چنین وضعیتی رو به رو نبودهایم و انگار آینده مطلوب، با سطحی از اطمینان و به سهولت «قابل دسترسی» مینمود. راهِ آینده در دولتهای قبل، باز و گشوده به نظر میرسید و شاید به همین دلیل بود که دولتها با شوقی وافر و زانوانی پرتوان برای پاینهادن در مسیر تحوّل و اصلاح به میدان میآمدند. امّا در دولت سیزدهم، وضعیت ویژه جهان و ایران، اساس آینده را در پردهای از ابهام قرار داده است؛ در دولتهای قبل، هیچگاه آینده تا این اندازه، ابهامآلود و پرسشبرانگیز به نظر نمیرسید. این نه وضعیت دولت سیزدهم که وضعیت جمعی ایرانیان در ابتدای قرن پانزدهم هجری شمسی است. با این وضعیت چگونه میشد و میتوان رو به رو شد؟ آیا برساختِ یک شعار یا یک راهبرد یا مجموعهای از گزارهها، میتوانست و میتواند راهی باز کند و کاری را پیش ببرد؟
🔹پرسشبرانگیزی آینده، امری ملّی در ایران نیست و اختصاص به ایران ندارد. جهان امروز در مورد آینده به تردید افتاده است و دستها و افکار و اندیشهها برای حرف زدن از آینده و ساختن آن، قدری سست شدهاند و صاحبنظران سعی میکنند اندکی محتاطانهتر در مورد آینده حرف بزنند. اگر دقّت کنیم، نسبت ایران با جهان نیز دستخوش تحوّلاتی شده است. بعد از ماجرای سوریه، ماجرایِ برجام و از همه مهمتر، بعد از شهادت شهید سلیمانی، انگار دریچهای به سوی دیدن و فهمیدن جهان برای ما ایرانیان باز شده که در سابقه تاریخی ما وجود نداشته است. ما عمدتاً با جهان، از دریچه نوعی شیفتگی یا نوعی غیریتانگاری رو به رو بودهایم. امّا به برکت جمهوری اسلامی و حوادث دهه نود شمسی که به آن اشاره شد، و همچنین وضعیت تحوّلات جهانی و افول قدرت آمریکا و در حال تکوین بودن نظم جدید جهانی، انگار برای اوّلین بار، با دولت سیزدهم امکان آن را یافتهایم که در ورای شیفتگی و غیریتانگاری، جهانی که در آن قرار داریم را بشناسیم. «جهان» در این وضعیت جدید، دیگر «ّبیرونِ» ایران نیست و ما با «ایرانِ در جهان» رو به رو شدهایم. «ایرانِ در جهان»، یعنی سرنوشت و آینده ایران با سرنوشت و آینده جهان امروز پیوند خورده است و این وضعیت، فوق روابط بینالمللی و سیاست خارجی همسو یا ناهمسو با غرب، در دولتهای پیشین است.
🔹شرایط امروز ایران و جهان به گونهای نیست که با انتخاب یک شعار و مجموعهای از گزارهها، بتوان گفتمانی را در جامعه پمپاژ کرد. وقتی اساس آینده مورد سوال و ابهام واقع شده و جامعه ایران بیش از گذشته، مسائل خود را در پیوند با مسائل جهان میبیند، گوشی برای شنیدن راهحلهای دم دستی، مشابه آنچه در گفتمانهای دولتساخته قبلی دنبال میشد، وجود ندارد. تازگیِ وضعیتی را که دولت سیزدهم در آن واقع شده است، دریابیم و به آن بیاندیشیم. این وضعیت نوظهور، ایران و مسئلههای ایران را در شاکله جدیدی پیش روی دولت سیزدهم قرار داده است. دولت سیزدهم به جای دنبال کردن یک «گفتمان سیاسی»، به واسطه شخصیت آقای رییسی، حامل «فرهنگ سیاسی» خاصّی است که امکان مواجه شدن با وضعیت پیچیدهای را که به آن اشاره شد، یافته است.
🔹به بیانات رهبری در دیدار با هیئت دولت در سال 1401 که عمدتاً به ستایش و تحسین «فرهنگ سیاسی» دولت سیزدهم اختصاص داشت، با نظری عمیقتر بنگریم. در میان ویژگیهایی که رهبری برشمردند، به نظرم «زدودن رقابتهای منفی از روابط بین قوا» و «احتراز از فرافکنی و بهانهتراشی» جلوهای ویژه داشت. این دو ویژگی را صرفاً به عنوان ویژگی اخلاقی رئیسجمهور و هیئت دولت فرونکاهیم؛ این دو ویژگی، ظرفیت و امکان جدیدی را پیش روی دولت سیزدهم قرار داده است که دولتهای گفتمانی قبلی فاقد آن بودهاند: «رو به رو شدن با واقعیت و پیچیدگی مسائل کشور». اینکه دولت سیزدهم تا چه اندازه در فهم و حل مسئلههای کشور موفق بوده، در جای دیگری باید مورد بررسی قرار گیرد، امّا میتوان ادّعا کرد که دولت سیزدهم به عنوان نخستین دولت گام دوم انقلاب، با پیچیدگی مسائل واقعی جمهوری اسلامی مواجه شده است.
🔹تمامی دولتهای گفتمانی، چالشهای جمهوری اسلامی را در پرتو گفتمانی که برساخته بودند خوانش میکردند، نه آنگونه که واقعیتِ آن چالشها بود. اغلب گفتمانهای برساخته ـ چه غیرهمسو و چه همسو با انقلاب ـ فضایی آمیخته از ستیز و رقابت منفی و فرافکنی و بهانهتراشی را رقم میزد که امکان مواجه شدن با ابعاد پیچیده مسائل را از آنها سلب میکرد. تنش سیاسی کاذب که من آن را غیر از سیاستورزی و سیاستمداری اصیل میفهمم، اجازه نمیدهد مسائل آنگونه که هستند، خود را بنمایاند. ضرر گفتمانهای دولتساخته، «زدودن پروا» از دولتهای قبلی و حاصل آن نوعی «بیپروایی» در مواجه شدن با چالشهای جمهوری اسلامی بود. این بیپروایی، اگرچه در ظاهر به راهحلهایی میانجامید که پرطنطنه و قاطع و محکم ارایه میشد، اما در مجموع، احساس میشد که پیچیدگیها، آنگونه که باید، فهم نمیشود. در فضای پروپاگاندایی دولتهای گفتمانی، سروصداها اجازه مواجه شدن با ابعاد گوناگون و پیچیده چالشها را سلب میکرد. دولت سیزدهم، امّا، دولتی «بیسروصدا» است و ما که گفتمان داشتن دولتها را با سروصدا و هیاهو تجربه کردهایم، قدری در فهم این دولت با دشواریهایی مواجهیم.
🔹دولتهای گفتمانی قبلی، بعضاً حاویِ سیاستمداران، مدیران و کارشناسان هوشمند و خوشفهمی بودند که شاید درکی از پیچیدگی مسئلهها برایشان فراهم بود، اما فرهنگ سیاسی حاکم بر دولت ـ با نظر به حیثیت کلّی دولت ـ اجازه نمیداد با مسئلههای جمهوری اسلامی، با همه دقائق و پیچیدگیهای آن رو به رو شوند. ما میتوانیم به نحوه صورتبندی مسئلهها توسط دولت سیزدهم انتقاد داشته باشیم و دولت سیزدهم از این منظر قابل نقد است، امّا به تازگی این فرُم از مواجه شدن توجّه کنیم و به استقبال آن برویم. فرهنگ سیاسی حاکم بر دولت سیزدهم که با نظر به سابقه تاریخی دولتهای پس از انقلاب، میتوان آن را بیسابقه دانست، شاید بتواند موانع راه ساخت «دولت اسلامی» را از پیش رو بردارد. ایجاد دولت اسلامی نیازمند «نرمافزار/نظریه اداره» است که با نظریههای آکادمیک متفاوت است و امری در میانه نظر و عمل است. تاسیس چنین نرمافزاری تنها در شرایطی امکانپذیر میشود که فرهنگ سیاسی کشور بستر رو به رو شدن با ابعاد پیچیده مسائل را فراهم نماید. وقتی چنین فرهنگ سیاسی نباشد(همچنانکه در دولتهای قبل نبود)، اذهان درگیر تنشهایی میشود که نتیجه آن غیاب مسئلهها است.
🔹دولت سیزدهم «اصول» دارد، اما گفتمانی نساخته و ندارد. دولت سیزدهم، دولتِ گفتمانی نیست و گفتمانی از سنخ دولتهای گذشته و به سبک آنها را تا کنون ارایه و پمپاژ نکرده و چه خوب که آنگونه به میدان نیامده است؛ زنده باد دولت بیگفتمان! امّا در عین حال، دولت سیزدهم ظرفیت و امکان «ظهور و تکوین» گفتمان متناسب با شرایط تاریخی را که امروز در آن قرار داریم، داراست. میان تکوین گفتمان با برساخت گفتمان میبایست تفاوت قائل شد. برساخت گفتمان، قبل از مواجهه با چالشها، به نحو «پیشینی» انتخاب مشخّصی دارد و با نوعی پمپاژ مصنوعی و پروپاگاندایِ رسانهای همراه است، امّا تکوین گفتمان در حینِ مواجهه عملی با شرایط تاریخی، به صورتی طبیعی شکل میگیرد و زبان متناسب با خود را مییابد. گفتمانهای تکوینی در مقایسه با گفتمانهای برساختی، ظرفیت بیشتری برای تفاهم جمعی و ماندگاری داراست. فراموش نکنیم که گفتمانها را دولتها نمیسازند و دولت سیزدهم تنها میتواند در تمهید شرایط ایجاد و نشر گفتمان نقشآفرینی نماید؛ بنای یک گفتمان را در جایی بیرون از دولت باید جستجو کرد. آیا دولت سیزدهم میتواند مسیر تکوین گفتمانِ متناسب با شرایط تاریخی امروز ایران و جهان را به درستی طی کند؟
✍حمید ابدی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 نماهنگ ویژه ایام راهپیمایی اربعین با نام "ای صبا..." منتشر شد
✏️ بیانات به یادماندنی رهبر انقلاب در ورزشگاه آزادی درباره زیارت اربعین:
ای صبا ای پیک دور افتادگان
اشک ما بر خاک پاکشان رسان
🏴 @e_arbaeen
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اگر قصد زیارت اربعین دارید الان بهترین زمان است
با ارائه اطلاعات مرزها و مسیر های منتهی، زائرین امام حسین علیه السلام را یاری کنیم👇
@zaer_yar
🏴 @e_arbaeen
١٠ کشور اول جهان با بالاترین معدل روسپیگری و تن فروشی:
١. تایلند (بودایی)
٢. دانمارک (مسیحی)
٣. ایتالیا (مسیحی)
٤. آلمان (مسیحی)
٥. فرانسه (مسیحی)
٦. نروژ (مسیحی)
٧. بلژیک (مسیحی)
٨. اسپانیا (مسیحی)
٩. آمریکا (مسیحی)
١٠. فنلند (مسیحی)
١٠ کشور اول جهان در بالاترین آمار دزدی:
١٠. دانمارک و فنلاند (مسیحی)
٩. زیمبابی (مسیحی)
٨. استرالیا (مسیحی)
٧. کانادا (مسیحی)
٦. نیوزلند (مسیحی)
٥. هندوستان (مسیحی)
٤. انگلستان (مسیحی)
٣. آمریکا (مسیحی)
٢. سوئد (مسیحی)
١. آفریقای جنوبی (مسیحی)
١٠ کشور اول جهان با بالاترین آمار مصرف مشروبات الکلی :
١) مولدوفا (مسیحی)
٢) بلاروس (مسیحی)
٣) لیتوانی (مسیحی)
٤) روسیه (مسیحی)
٥) جمهوری چک (مسیحی)
٦) اوکراین (مسیحی)
٧) آندورا (مسیحی)
٨) رومانی (مسیحی)
٩) صربیا (مسیحی)
١٠) استرالیا (مسیحی)
کشورهای با بالاترین آمار آدم کشی:
١_ هندوراس (مسیحی)
٢_ ونروئلا (مسیحی)
٣_ ولز (مسیحی)
٤_ السالوادور (مسیحی)
٥_ گینه (مسیحی)
٦_ آفریقای جنوبی (مسیحی)
٧_ سانتكيتس ونيفيس (مسیحی)
٨_ جزایر باهاما (مسیحی)
٩_ ليسوتو (مسیحی)
١٠_ جامايیكا (مسیحی)
نام خطرناکترین گروهای مافیا در جهان:
١. ياكوزا (بودایی)
٢. أگپيروس (مسیحی)
٣. واه سينگ (مسیحی)
٤. جامايكا بوس (مسیحی)
٥. پريميرو (مسیحی)
٦. برادران آريون (مسیحی)
٧. خون (مسیحی)
٨. خیابان ١٨ گانگ (مسیحی)
٩. مونجیکی (مسیحی)
١٠. ماراسالفاروچا (مسیحی)
بزرگترین مافیای تجارت مخدر در جهان:
١. بابلوإسكوبار - كلمبيا(مسیحی)
٢. آمادوكاريلو - كلمبيا(مسیحی)
٣. كارلوس ليدرجيرمان(مسیحی)
٤. غريسيلدابلانكو - كلمبيا(مسیحی)
٥. خواكين غوزمان - مكزيك(مسیحی)
٦. رافائيل كارو - مكزيك (مسیحی)
با این وجود رسانه های غرب و شرق یک ریز می گویند که:
اسلام سبب همه وحشت و هراس در جهان است !!
تا بدانجا که بسیاری از مسلمانان این ادعاهای پوچ و بی اساس را باور کرده اند...
@rasooll_ir
کلید درهای بسته...!
پیامبر خدا صلی الله علیه و آله و سلم:
الْهَدِيَّةُ تَفْتَحُ بَابَ الْمُصْمَت: «هدیه» درب بسته و قفل را میگشاید!
📚عوالی اللئالی العزیزیة فی الأحادیث الدینیة، ج ۱، ص ۲۹۴.
🎙آیت الله محمد ناصری دولت آبادی رضوان الله علیه:
اهداء مستحبات به پیشگاه آن حضرت[ولیعصر ارواحنا فداه] ، نظیر انجام اصل مستحبات است. چه همانگونه که خداوند مستغنی بالذات است و به اعمال عبادی ما هیچ احتیاجی ندارد و فائده ی آنچه انجام میدهیم تنها نصیب خود ما میشود. ولی عصر نیر مستغنی بالعرض هستند و نیازی به اعمال ما و نیز صدقات ما ندارند؛ بلکه چنین نیازی در ساحت ایشان اصلا متصور نیست.
اما همانگونه که انسان مومن با انجام اعمالی که در شریعت مستحب شمرده شده است، خود را به بارگاه عز ربوبی نزدیک میسازد و لطف بی پایان رب جلیل را برای خود تحصیل میکند، آنکس که چنین اعمالی را به پیشگاه حضرت ولی عصر اهداء می نماید یا برای ایشان تصدق میکند یا ...تنها خود را به دایره ی ولایت نزدیکتر ساخته و سعه وجودی خود را افزایش داده و از موائد ولایت بهرهمند گشته است.
بنابراین پر واضح است که دستور به انجام اینگونه اعمال آنها نشانگر لطف خداوند متعال و مقربان خاص درگاه اوست؛ چه این فرامین به ارتقاء انسان میانجامد و بابهای رحمت الهی را برای او مفتوح میسازد.
🔴 دعا راه نجات برای ظهور
⚫️ امام حسن مجتبی علیه السلام در عالم مکاشفه به آیت الله فقیه ایمانی فرمودند :
🔵 در منبرها به مردم بگویید توبه نموده و برای فرج امام زمان( عج) دعا کنند. دعا کردن برای فرج مانند نماز میت واجب کفایی نیست که اگر عده ای انجام دهند از دوش عده ای دیگر ساقط شود بلکه مانند نمازهای پنج گانه است.
📚 مکیال المکارم ج ۱ ص ۴۳۸
با سلام
لطفا برای تبلیغ حقایق و معارف اربعینی،تصویر بالا را در تمام گروهها و صفحه ها برای استفاده در پروفایلها به اشتراک بگذارید.
#السلام علیک یا اباعبدالله الحسین(ع)
#امام_زمان
#اللهّم عجّل لولیک العزیز الغریب الفرج 💚🤲🏻🤲🏻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹متاسفانه هنوز خیلی از شیعیان نمیدونن این مطالب رو،
و وقتی مشرف میشن کربلا حق مطلب ادا نمیشه!
دعا تحت قبه رعایت نمیشه!
ببینید چکار باید کرد ؟!
چطور و به چه وسیله ای باید اطلاع رسانی بشه!
هر کسی قدم خودش رو برداره
مبادا تو دوستان خودمون کسی آگاه نباشه!
🔶 تصویری از زندانی شماره P01135809 زندان فولتون کانتی!
تصویر ترامپ به عنوان زندانی زندان فولتون کانتی در اولین شب زندانیاش منتشر شد.
پ.ن: والله آواره شد...
@Fars_plus
📣 اطلاعیه مهم و فوری(منتشر کنید) عملیات مرصاد ۲ :
🇮🇷کجایند مردان بی ادعا ؟!
🇮🇷کجایند بسیجیان و نیروهای مومن انقلابی ؟!
⭕️بی حیایی و بی معرفتی یک سلبریتی دیگر. آیا امسال دشمن این خائن را خریده؟ و به او قولی داده اند؟
🔯 مهدی یراحی خواننده ای که سالها سر سفره مردم و کشور، بلعیده و بزرگ شده نمکدان را شکسته و رفته نوکری مسیح علینژاد و علی کریمی و ربع پهلوی را بکنه.
با انتشار ترانه کثیف روسریتو بردار تصمیم داره دوباره کشور را بهم بریزه و مردم را به جون هم بندازه.
🔶اعلام عملیات: شنبه شب ۴ شهریور
ساعت ۲۲ تا ۲۴
🔴حمله به پیج مهدی یراحی خبیث در اینستاگرام:
۱. کامنت گذاری کنید و از خجالت یراحی و طرفداراش در بیایید.
۲. ریپورتش کنید تا نابود بشه.
اطلاع رسانی فوری و وسیع
خبرنگار شبکه ZDF در افریقای جنوبی:
🔴۲۳ کشور برای ورود به BRICS تقاضا داده بودند که فقط با شش کشور موافقت شد، ولی مهمترین اتفاقی که افتاد ورود عربستان و ایران به بریکس بود.
🔴عربستان توسعه اقتصادی بریکس را بالا خواهد برد و ایران وزن سیاسی و استراتژیک را...
🔴در واقع ورود ایران به بریکس یک اعلان جنگ سیاسی و استراتژیک جنگ شرق به غرب بود. روسای جمهور روسیه و چین برای ورود ایران خیلی تلاش کردند،
🟡حالا شما صحبتهای این خبرنگار آلمانی را با صحبتهای اصلاح طلبان خائن و وطن فروشان ضد ایران مقایسه کنید،که میگفتند چین نمی خواهد ایران عضو بریکس شود!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
«آوین قادرزاده» هم دختری بود مثل «مهسا امینی»
📌تنها فرقش این بود که بخاطر زندگی نکبت بارش در گروهک دموکرات خود را کشت و بعنوان رمز عملیات انتخاب نشده بود چون اساسا مایهی سرافکندگی آنان بود
📌اما مهسا امینی بخاطر عوارض جسمی خود جان داد و اسم رمز فتنه شد چون میشد آن را گردن جمهوری اسلامی انداخت!
❓چرا برای آوین قادرزاده لال بودید و حرفی از حقوق زنان نزدید؟؟؟؟؟؟
دختران انقلاب ✍
#سلاطین_تناقض
#جهاد_تبیین
#دختران_انقلاب
🇮🇷کانال دختران انقلاب را دنبال کنید
✅https://eitaa.com/joinchat/3435003923C863f1fbcfc
هدایت شده از 🇮🇷مثل هانیه🇮🇷
🔴 نه به اون زمانی که متهم باید حتما با چادر میرفت داخل دادگاه
نه به الان که لختی و بی #حجاب وارد میشن...
آقای اژهای لطفا رسیدگی بفرمایید که چنین چیزی زیبنده نظام به هیچ وجه نیست!
✅شما هم اگر بی تفاوت و بی دغدغه نیستید با گروه دانشجویی «مثل هانیه» همراه شوید👇
🆔️ @mesle_haniyeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 #فیلم | عمّاریاسر؛ حجت قاطعهی الهی
رهبر معظم انقلاب:
🔺در زندگی امیرالمؤمنین علی علیهالسلام هیچ کس مثل عمار یاسر نیست...
🗓 ۹صفر؛ سالروز شهادت عمار یاسر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ | #پادشاهان_پیاده
خانم دکتر لوسی، آلمانی الأصل است و از هامبورگ آمده. دکترای فیزیک دارد.
کنار حرم امیرالمؤمنین علیهالسلام با او ملاقات کردیم.
از چرایی و چگونگی مسلمان شدنش حرف زد و ...
اینکه چرا جاده نجف به کربلا را سِحرآمیز میداند.
※ لینک مصاحبه در مدیا منتظر
@ostad_shojae
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌خدایا این چه مسیریه؟!
🔹شباهت اربعین و دفاع مقدس
🔹اربعین نمونۀ واقعی حکومت امام زمان(عج)
🔻گزیدۀ ششم #مستند #معبر
👈 نسخهٔ کامل این مستند را اینجا ببینید
#اربعین #تصویری
@Panahian_ir
✅ کانال رسمی علیرضا پناهیان/ عضو شوید 👇
http://eitaa.com/joinchat/653459456C219897ad4f
@Panahian_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کار بسیار جالب در مسیر پیادهروی
28.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #کشیش ارشد آمریکایی:
رفتن به کربلا برای همه واجب است.
⭕️ اگر تا به حال #کربلا نرفتهاید، همین الآن برای رفتن به آنجا برنامهریزی کنید.
🔰 صحبتهای «کِنِث جی فلاورز» کشیش ارشد کلیسای دترویت درباره تجربهاش از زیارت حرم حضرت #اباعبدالله_الحسین علیهالسلام
✨✨✨✨✨✨✨✨