هدایت شده از آستان قدس رضوی و حرم مطهر
🖼 #طرح | بیایید خودمان را مسخره نکنیم!
🔹 اهمیت تلاش در مسیر موفقیت از نگاه امام رضا (علیهالسلام)
#حدیث_رضوی
@aqr_ir
#موقت
(جهت رفع دغدغه دوستان گرامی)
🔺سامانه آنلاین تست #کرونا
👉 https://test.corona.ir/
💯این سایت تلاش میکند با مطرح کردن چند پرسش پزشکی به یک تصمیم بالینی برسیم: آیا هم اکنون نیاز یه مراجعه به پزشک و مراکز درمانی دارم یا نه؟
⚠️ توجه: الگوریتمهای این برنامه با همکاری اساتید و نظارت سازمان نظام پزشکی تهیه شده اما نباید نتایج آن را به صورت ۱۰۰ درصد قابل اتکا بدانید.
💯ڪانال جامــع اســتاد حـسینۍ نسبـــ(ایتا)
🆔 http://eitaa.com/joinchat/3122200596Cc5e29a931e
‼️ #نمیدانم ...
⚠️(نکته ای از سیره علمی و عملی علامه طباطبایی رحمهالله علیه)
#بدایه
#نهایه
#فلسفه
💯ڪانال جامــع اســتاد حـسینۍ نسبـــ(ایتا)
🆔 http://eitaa.com/joinchat/3122200596Cc5e29a931e
🔘 #صوت_تدریس
🔺دوره فلسفه مقدماتی(بدایه الحکمه)
🔺از ابتدا تا مبحث حرکت
🔺مدرس: استاد حسینی نسب
🔹49 جلسه
🔹میانگین هر جلسه : 80 دقیقه
🔊بسیار مناسب برای اون دسته از طلابی که علاقه دارند فلسفه رو با سرعت و کیفیت مناسب آموزش ببینند !
♦️پیوند دریافت صوت ها👇
📲 https://drive.google.com/open?id=1wZj-LmrghUUFHwC47tp53o-BajZXtlQb
#فلسفه
#بدایه
#نهایه
#حکمت
#علوم_عقلی
💯ڪانال جامــع اســتاد حـسینۍ نسبـــ(ایتا)
🆔 http://eitaa.com/joinchat/3122200596Cc5e29a931e
هدایت شده از فـــداۍِ غُربَتـــِ ولایتـــ
✍ #پرسش_از_استاد
💢نقش #عرف در احکام💢
🔰برای توضیح بیشتر در مورد نقش عرف در احکام عرض می کنم که جايگاه عرف در استنباط احكام شرعى در سه جهت است:
🔹الف) تعیین مفاهیم: فهم متون دينى وابسته به مفاهیم به کار رفته در آن متون است. متون فقهى شامل معانى و مفاهيم عرفى بسيارى است كه فهم آنها مبتنى بر تفاهمات عرفى است. اگر شارع تعریف خاصی برای مفهومی ارائه نکرده باشد، به ارتكاز اهل محاوره (عرف زمان صدور) در تعیین مفاهیم به کار رفته در متن شرعی اعتماد شود. ظاهرا این کاربرد اختلافی نیست.
🔹ب) تطبیق احکام بر موضوعات و مصادیق خارجی: در تعیین مرجع برای تطبیق مفاهیم بر مصادیق خارجی سه دیدگاه میان فقها وجود دارد:
1) عقل مطلقا(مسلک آخوند خراسانی)
2) عرف مطلقا(مسلک مرحوم خوئی، میرزا جواد تبریزی، آقای شبیری زنجانی و ...
3) تفصیل بین احکام امضائی و احکام تاسیسی(مسلک مختار و مستفاد از کلمات مرحوم حائری و شاگردانشان).
طبق مسلک اخیر که مختار ما نیز هست در تاسیسیات عقل نمی تواند تعیین مصداق کند چرا که از مناط حکم اطلاع ندارد، ولی در امضائیات كه مناطشان نزد خودمان است، عقل با تکیه بر آن مناط می تواند تعیین مصداق کند. به هر صورت، در اين موارد اگر عرف به گونه ای تغيير كند که چیزی از مصداق یک موضوع حکم شرعی به موضوع حكم شرعی دیگری تبدیل شود، حکم شرعی آن نیز تغيير پيدا مىكند.
براى مثال منفعت خون در یک زمانی خوردن و ... بوده و در نتیجه منفعت غالبه آن حرام بوده لذا بیع آن نیز حرام بود، ولی امروزه منفعت خون تزریق به بیمار است و به نجات جان بیمار کمک می کند. در نتیجه حکم آن نیز تغییر کرده و بیع آن حلال می شود.
🔹ج) كشف #سیره : اگر در زمان معصوم (ع) چيزى در عرف آن زمان رواج داشته و معصوم نیز منع نکرده است با این که شرایط منع وجود داشته معلوم می شود که آن فعل مجاز بوده است. مانند عقد فضولى.
💯ڪانال جامــع اســتاد حـسینۍ نسبـــ(ایتا)
🆔 http://eitaa.com/joinchat/3122200596Cc5e29a931e
#پرسش_از_استاد
#مشاوره
#رجال
🔺لطفا #سیر_مطالعاتی مناسب برای طلاب در موضوع #رجال را معرفی بفرمایید
➖➖➖➖➖➖➖پاسخ➖➖➖➖➖➖
✍در مورد سیر مطالعات رجالی عرض میکنم که سه مرحله باید طی شود:
♦️الف) رجال مقدماتی: کتبی مانند کلیات فی علم الرجال آقای سبحانی، پژوهشی در علم رجال استاد عزیزم آقای ترابی شهرضایی و ... مربوط به این مرحله اند.
یک دوره رجال مقدماتی نیز بنده درس داده ام که دوستان ضبط کرده و در کانال آدرس آن را گذاشته اند
می توانید دانلود کرده و گوش دهید👇
🔺دانلود جلسات به صورت تک تک
https://eitaa.com/hoseininasab/13
🔺دانلود جلسات به صورت یکجا
https://eitaa.com/hoseininasab/100
♦️ب) رجال متوسط: کتاب «اصول علم الرجال» آقای «سید محمد جواد شبیری زنجانی» کتاب خوبی برای این مرحله است. حل پیچیدگی هایی همانند تقطیعات اضمار و ... در اسنادروایات ، تمییز مشترکات رایج و ... از اموری هستند که باید در این مرحله حل شوند. تابستان امسال نیز بنده یک دوره رجال متوسط گفته ام.
خواستید از کانال دانلود کنید👇
https://eitaa.com/hoseininasab/157
♦️ج) رجال پیشرفته: یک دوره نوارهای حدودا 90 جلسه ای از آقای شبیری زنجانی موجود است که به خوبی این دوره رجال پیشرفته را تدریس کرده اند. ظاهرا مدرسه فقهی امام باقر(ع) این نوارها را دارند. می توانید از آنها بگیرید و گوش دهید.
⚠️بیش از این سه دوره که عرض کردم کلاس لازم نیست و باید #تتبع کرده و در اسناد #تمرین و #تکرار انجام دهید.
💯ڪانال جامــع اســتاد حـسینۍ نسبـــ(ایتا)
🆔 http://eitaa.com/joinchat/3122200596Cc5e29a931e
هدایت شده از اطلاع رسانی ایتا
📣 اطلاعیه
کاربران گرامی
ضمن تبریک #ميلاد_امام_علی (ع) و #روز_پدر به استحضار میرساند برطبق گزارشهای رسمی مسئولان ارتباطات زیرساخت، در روزهای اخیر و به دلیل تعطیلی مدارس و دانشگاهها و دورکاری برخی کارمندان و نیز حضور بیشتر مردم در منازل، مصرف دیتا در کشور افزایشی حدوداً پنجاه درصدی داشته است
در این شرایط کیفیت سرویسهای ارائه شده توسط اغلب اپراتورهای اینترنت نسبت به گذشته افت محسوسی دارد. این موضوع با انجام تست سرعت قابل بررسی است
مع الاسف برخی اپراتورها نیز در مناطقی که پهنای باند آنها محدودیت دارد، به سرویسهای بینالملل اولویت داده و برخی برنامههای داخلی را محدود میکنند. شاهد مثال این مدعا کاربرانی هستند که با اتصال به VPN میتوانند سرعت بالاتری در ایتا داشته باشند
البته در وضعیت فعلی و با تغییر الگوی مصرف، در برخی موارد احتمال بروز اختلال فنی از ناحیه ایتا نیز وجود دارد که همکاران ما با تمام توان بصورت شبانهروزی در حال تلاش برای پیشگیری و رفع چنین مواردی هستند
در پایان از همراهی همه کاربران گرامی سپاسگزاری نموده و امیدواریم با اهتمام همگانی به رعایت توصیههای بهداشتی و ایمنی، بزودی شاهد اعلام رسمی پایان #کرونا در ایران و جهان باشیم
•┈••✾••┈•
🔰کانال رسمی اطلاعرسانی ایتا:
https://eitaa.com/eitaa
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 توصیههای رهبر انقلاب درباره مقابله با کرونا
🔺️ رهبر انقلاب اسلامی، در تاریخ ۹۸/۱۲/۱۳ با توجه به شیوع بیماری #کرونا، توصیههایی در این زمینه نمودند که پایگاه اطلاع رسانی KHAMENEI.IR در این اطلاع نگاشت، آنها را مرور میکند.
💻 @Khamenei_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔍 مطالعه بیشتر | توازن شخصیّت امیرالمؤمنین (علیهالسّلام)
🔻 رهبر انقلاب اسلامی: «#توازن عجیبی در شخصیت آن بزرگوار است. یعنی صفات ظاهراً متضاد و ناسازگار در وجود امیرالمؤمنین، آن چنان کنار هم زیبا چیده شده که خود یک زیبایی به وجود آورده است!»
حضرت آیتالله خامنهای در سخنرانیهای متعددی به تبیین ابعاد مختلف شخصیت و سیرهی امیرالمومنین (علیهالسلام) پرداختهاند. از جمله در بیانات مورخ خطبههای نماز جمعه در تاریخ ۱۳۷۵/۱۱/۱۲ موضوع «توازن شخصیّت امیرالمؤمنین (علیهالسّلام)» را مورد بحث قرار داده و ضمن آن، جمع شدن #صفات ظاهراً متضاد و ناسازگاری همچون: رحم و رقّت قلب در کنار قاطعیت و صلابت، ورع و حکومت، قدرت و #مظلومیت، زهد و سازندگی و... را در شخصیت حضرت علیبنابیطالب (علیهالسّلام) مورد بحث قرار دادهاند.
🔺 پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR در آستانهی میلاد مبارک مولود کعبه، مطالعهی این #بیانات رهبر انقلاب را جهت آشنایی بیشتر با ابعاد شخصیتی امیرالمومنین (علیهالسلام) به شما مخاطبین ارجمند پیشنهاد میکند.
🔍 از اینجا بخوانید:↙️
http://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=9828