با سلام
ان شاء الله امروز از ساعت ۱۷:۳۰ الی ۱۹ جلسه دوم تربیت فرزند هفت سال اول سالن مسجد قائم (جنب آموزش خانواده شهید همراهیان) برگزار خواهد شد.
@sabkzendegia
💠 اگر با یک #سوزن به تختهی مداری الکتریکی در کامپیوتر یعنی مادِربورد و یا به بورد گوشی، ضربه بزنیم ممکن است #تخریب آن زیاد باشد و حتی کامپیوتر یا گوشی را با اختلال مواجه کند. #پیچیدگی سیستم ظریفِ مادربورد یا بورد گوشی اقتضا میکند که حتی از ضرباتِ به ظاهر کوچک، محافظت شود.
💠 گاه زن و مرد میگویند اتفاق خاصی در زندگی ما نیفتاده اما گویا همسرم روحیهی خوبی ندارد. روح انسان سیستم ظریف و #پیچیدهای دارد و با ضربههایی از جنس بیاحترامی، بددهنی، بیتوجّهی، قضاوت زود، طعنه و نیش زبان، تهمت، تمسخر و ... ضربات سختی میخورد.
💠 این توقع که همسرم بعد از این ضربهها، نباید #ناراحت شود توقع بیجاست و هر دو باهم برای ترمیم آن باید اقدام سریع کنند.
💠 رفتارها و گفتارهای ما باید دقیق، متفکّرانه و سنجیده باشد چرا که حتی رفتار و گفتارهای کوچک و #سوزنی ما ممکن است #روحِ_مادربوردی همسرمان را بشدّت تخریب کند. بیدلیل نیست که قرآن میفرماید: "هرکس #ذرهای خوبی یا بدی انجام دهد نتیجه آن را میبیند."
(سوره زلزال/آیه ۷ و۸)
@sabkzendegia
بنیانهای روانی متفاوت زن و مرد
💠 برای حرکت یا توقّف ماشین، #هماهنگی بین دنده، کلاچ، ترمز و گاز الزامی است. وگرنه حرکت نمیکند و یا خاموش میشود. در آموزش رانندگی، افراد ناشی، هنگام #آموزش به دنده یا کلاچ و ترمز نگاه میکنند امّا پس از #تمرین زیاد حتی اگر مشغول صحبت و یا در حال تفکّر باشند طبق عادت، دنده را کم یا زیاد میکنند و پای خود را #خودکار به سمت گاز، ترمز یا کلاچ میبرند چرا که با تمرین زیاد، #قلقِ کار با ماشین دستشان آمده است.
💠 زن و مرد در زندگی، هرکدام باید خود را #راننده و محرّک رفتار، گفتار و حالات روحی همسر خود بدانند. لذا ابتدا باید #قلقهای یکدیگر و تفاوتهای کلی و روانشناسی زن و مرد را که نقش همان دنده، ترمز، گاز و کلاچ را دارند بشناسند که از راه مطالعه و #مشاوره دینی به دست میآید.
💠 در مرحله بعد باید تلاش کنند در عمل مثل تمرین داخل شهریِ رانندگی، رفتار، گفتار و افکار خود را با تفاوتهای همسر، #هماهنگ کرده و مدارا، سازگاری و درک جنس زن یا مرد را #تمرین کنند.
💠 عمل به توصیههای زندگیساز مانند گذشت، تغافل، خوش خُلقی، صبوری، دلسوزی، احترام، خدمت به یکدیگر و ...از الزامات #اخلاقی راننده است تا ماشین زندگی با امنیت حرکت کرده و حرکتی هموار و #متناسب با پیچ و خم زندگی داشته باشد
@sabkzendegia
🔴 #اعتماد_به_نفس_کودک
💠 يكی از راههای ساده و در عين حال بسيار مهم در شكل گيری اعتماد به نفس كودك، تماشای #بازی او است.
لطفا روزانه چند دقيقه را به تماشای بازی يا ساير فعاليتهای كودك خود اختصاص دهيد.
@sabkzendegia
با سلام
ان شاء الله امروز از ساعت ۱۷:۳۰ الی ۱۹ جلسه دوم تربیت فرزند هفت سال دوم سالن مسجد قائم (جنب آموزش خانواده شهید همراهیان) برگزار خواهد شد.
@sabkzendegia
با سلام
ان شاء الله امروز از ساعت ۱۹ الی ۲۰:۳۰ جلسه دوم مدیریت روابط زوجین در سالن مسجد قائم (جنب آموزش خانواده شهید همراهیان) برگزار خواهد شد.
@sabkzendegia
#ازتوبه_یک_اشاره_ازمابه_سردویدن
#منم_ماسک_میزنم
من حتما ماسک میزنم...
رهبر انقلاب اسلامی در ارتباط تصویری روز هفتم تیرماه ۹۹ با مسئولان قضایی نسبت به عدم استفاده از ماسک توسط برخی مسئولین که در اجتماعات حاضر میشوند، گلایه کردند و گفتند: اگر دو سه نفر دور من باشند، بنده هم حتماً ماسک میزنم، کما اینکه آدم میبیند این ماسک زده نمیشود؛ خب وقتی که شما که مسئول دولتی هستید، در یک اجتماع مردمی ماسک نمیزنید، این جوانی هم که در خیابان دارد راه میرود و حوصلهی ماسک ندارد، تشویق میشود که نزند.
@sabkzendega
سیدکمال حسینی یمین|خانواده موفق|تربیت هدفمند
با سلام کلاس پایه ریزی ازدواج موفق(ویژه دختران) چهارشنبه ۹۹/۴/۱۱ برگزارخواهد شد ساعت ۱۸الی ۱۹:۳۰
با سلام
♦️جلسه اول کلاس پایه ریزی ازدواج موفق(ویژه دختران)
امروز برگزارخواهد شد
ساعت ۱۸الی ۱۹:۳۰
بارعایت پروتکل های بهداشتی
در ضمن زدن، ماسک و دستکش الزامی است
📣📣📣📣📣جلسه اول رایگان می باشد
موسسه آموزش خانواده شهید همراهیان درخدمت شما هستیم
❤️ من تو را #دوست دارم
🚫اما این #کار تو #غلط است!
اگر می خواهید از بیان و صحبت کردن کودک ایراد بگیرید
دقیقا برایش مشخص کنید که کار یا رفتارش اشتباه است
و آن را نمی پسندید،
نه خود کودک را.
🔹خوب و بد بودن به شخصیت کودک ارتباطی ندارد
و طوری صحبت نکنید که به او احساس گناه و کودک بد بودن بدهید،
به کودک اطمینان دهید که او را دوست دارید
اما رفتارش غلط است و به خاطر این تنبیه شده است.
@sabkzendegia
💕💕
براي تربيت كودكي سالم از اين چهار اشتباه پرهيز كنيد:
بکار بردن جملات منفی
(بچه بد، نکن، دست نزن، لجباز)
پرسیدن علت رفتار از کودک
(چرا این کارو کردی؟ به جاش مستقیم به او بگویید چه کار بدی کرده)
صحبت طولانی با توضیح اضافه
(نصیحت نصیحت نصیحت)
تهدید کودک به دوست نداشتن
(میذارمت میرم، بچه بد، دیگه دوستت ندارم)
اين چهار كار باعث پايين آمدن اعتماد بنفس كودك شده لجبازي را در كودكان افزايش ميدهد.
@sabkzendegia