فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 ویدیویی روز چهارشنبه هفتم شهریور، در شبکههای اجتماعی منتشر شده که در آن نشان میدهد شهروندان به نشانه اعتراض به بیبرقی نام خیابان برق در نسیمشهر استان تهران را به خیابان «بیبرق» تغییر دادهاند!
🔹 این اقدام نمادین و اعتراضی با واکنشهای مختلفی از سوی کاربران مواجه شده و توجهات بیشتری را به مسئله مدیریت بحران انرژی در کشور جلب کرده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴توصیه مهم سخنگوی جایگاهداران برای مسافرت در شهریور: بدون کارت سوخت سفر نکنید!
✅ اعتراض به رئیسجمهور برای صحبت های پیرامون قیمت بنزین:
اگر منطق قیمت بنزین را تایید نمی کند، منطق حداقل حقوق ۲۰۰ دلاری را نیز تایید نمی کند، منطق تایید نمی کنند تعرفه واردات خودرو ۱۰۰ درصد باشد،
منطق تایید نمی کنند برای خرید خودروی تولید داخل از مردم حدود ۲۰ درصد انواع و اقسام مالیت ها اخذ شود، اصلا منطقی نیست پس از ده سال قیمت یک خودرو کارکرده حدودا ۱۰ برابر قیمت زمان خرید خود باشد، منطق حکم نمی کند برای سریعتر به خودرو رسیدن بهترین راه فرزند آوری باشد و بسیار موارد دیگر که منطق حکم نمی کند.
آقای رئیس جمهور از شما به عنوان یک آدم تحصیلکرده انتظار بیشتری می رود.
#قیمت_خودرو
♦️گزارش حیرتآور مرکز پژوهشها درباره ازدواج!
🔹در برخی از استانهای کشور سن ازدواج از این سن عبور کرده و در کل کشور با ثبت میانگین سن ۲۸.۳ سال برای پسران در سال ۱۴۰۲ به این سن نزدیک شدهاست.
🔹بررسی فراوانی ازدواج، نشان از کاهش حدود ۴۵ درصدی نرخ ازدواج از ابتدای دهه ۹۰ تا سال ۱۴۰۲ دارد.
🔹نگرش مثبت جامعه نسبت به ازدواج در سنین بالاتر افزایش پیدا کرده و ازسوی دیگر هرچه سن افزایش پیدا میکند، نگرش افراد بهضرورت ازدواج کاهش مییابد.
🔹اولویت ایمان بهسمت اخلاقیات تغییر کرده و دینداری در ردههای پایینتری از اولویت قرار گرفته است./خبرفوری
13.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه عمریه هواییم
همه میدونن امام رضاییم💚
#مهدی_رعنایی🎙
#شهادت_امام_رضا(ع)🏴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
[ یڪ پنجره فولاد دلم تنگ تو آقاسٺ
ای ڪاش ڪہ زوار خراسان تو بودم ]😭
#شهادت_امام_رضا(ع)🍂🖤
#تسلیت_باد 🥀
"متن پرسش و پاسخ این استفتاء که در پایگاه اطلاع رسانی مقام معظم رهبری منتشر شده بدین شرح است:
سوال: چند سالى است در شب اول ماه ربيعالاول حركتى در بعضى مساجد باب شده است شائبه بدعت و يا ترويج نوعى خرافه در آن مىرود، ماجرا از اين قرار است كه در شب اول ماه ربيعالاول از حدود نيمهشب تا اذان صبح افرادى كه غالباً خانمها هستند با در دست داشتن شمع پشت درب مساجد مراجعه و با كوبيدن به درب مساجد و خواندن اذكارى توسل جسته و حاجات خود را طلب مىنمايند، البته اين عمل را تا هفت مسجد ادامه مىدهند و خصوصا اين حال توسل در هنگام اذان صبح به اوج خود مىرسد و معتقد هستند بدينوسيله اتمام ماه صفر و آمدن ماه ربيعالاول را خبر مىدهند نظر حضرتعالى در اين باره چيست؟
پاسخ: عمل مذكور مستند روايى ندارد و شيوهاى قابل تأييد نيست. اگر چه اصل اذكار و ادعيه و طلب حاجات از خداوند متعال عمل پسنديدهاى است، لكن اشكال در شيوه عمل به نحو ياد شده است، آقايان علماى اعلام (دامت افاضاتهم) و مؤمنين (ايدهم الله تعالى) با پند و اندرز و موعظه و نصيحت از رواج چنين رفتارهايى كه چه بسا ممكن است منتهى به وَهْن مذهب گردد، جلوگيرى نمايند.