📝 یادداشت تحلیلی| انتخابات چهلم و حرکت با شاخص
🔹در طلیعه چهلوپنجمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، دو انتخابات ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری و دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی برگزار میشود. این موضوع، یعنی رعایت کامل اصول و روندهای دموکراتیک مبتنی بر مردمسالاری دینی، خود از دستاوردهای انقلاب اسلامی امام(ره) برای مردم عزیز ایران اسلامی است.
🔸مردم در چهلمین حضور انتخاباتی در حالی به پای صندوقهای رأی خواهند رفت که در بسیاری از کشورهای دنیا و حتی در همسایگی ما خبری از اعطای قدرت تعیین سرنوشت سیاسی به مردم نیست یا اگر در برخی از کشورهای مدعی توسعه و دموکراسی هم ظاهری از دموکراسی و رجوع مستقیم به آرای مردم برای مناصب سیاسی دیده میشود، پشت صحنههای وحشتناکی از طراحی و مهندسی رأی به نام مردم و به کام قدرتمندان کارتلها و تراستهای سرمایهداری وجود دارد که به اصطلاح با دموکراسی هدایت شده رأی مردم را مصادره به مطلوب نظر خود میکنند. بنابراین، باید قدر نعمت انتخابات واقعی در جمهوری اسلامی را دانست و این قدردانی علاوه بر شکر زبانی، نیازمند اقدامات و انجام دادن کارهای عملی نیز هست.
🔹یکی از این اقدامات حضور و مشارکت گسترده مردم در انتخابات است. در این باب هرکس باید مبلّغ و مبیّن مشارکت برای خانواده و دیگران باشد؛ چرا که این انتخابات علاوه بر حساسیتهای همیشگی، به دلایلی از جمله تحولات در حال شکلگیری هندسه قدرت جهانی، روندهای تعیینکننده در تحولات منطقه و بهخصوص اقدامات برنامهریزی شده از سوی دشمن برای پس از انتخابات (در صورت مشارکت پایین مردم) اهمیت و حساسیتی مضاعف دارد و ضرورت مشارکت بالای مردم را بیش از پیش برجسته میکند.
🔸دشمن امروز خط تبلیغی و جنگ شناختی مشخصی را مبتنی بر وجود نارضایتیها و گلایههایی که مردم از وضعیت اقتصادی و معیشتی دارند، در دستور کار خود قرار داده تا برگزاری انتخاباتی باشکوه و مطلوب مردم ایران را با چالش و مانع و فتنه مواجه کند؛ از این رو باید صحنه و میدان انتخابات و فعالیت دشمنان عنود جمهوری اسلامی را که در حال تبدیل کردن میدان تعیین سرنوشت مردم به صحنه جنگی دیگر هستند، خوب رصد کرد و با حضور در پای صندوق رأی که راه حل واقعی مشکلات مردم است، به دشمن پاسخ داد.
🔹البته این حضور در وهله و گام بعدی باید با رأی آگاهانه و دست زدن به انتخاب نامزدهای اصلح و ارجح که دارای برنامه برای آینده و البته کارنامه موفق و کارآمد در گذشته هستند، کامل شود. شاخص تشخیص و حرکت در این میدان حساس رهبر معظم انقلاب است که بیاناتی را در راستای راهبردهای انتخاباتی از جمله مشارکت پرشور فرمودهاند و در روزهای آتی هم قطعاً رهنمودهای راهگشا خواهند داشت.
https://eitaa.com/shahideakbarzade
🔴 نمــاز شــب بیسـت و ششم مـاه رجـب برای ایمنی از پل صراط
🔵 پیامبر اکـرم صلی الله علیه وآله وسلم فرمودند:
🟡 هر کس در شب بیست و ششم ماه رجب
دوازده رکعت(۶دورکعتی) نماز بخواند
در هر رکعت بعد از سوره حمد چهل بار سوره توحید
فرشتگان با او دست مىدهند و هر كس كه فرشتگان با او دست بدهند، از ايستادن بر [پل] صراط، حسابكشى و ميزان عمل ايمن مىگردد و خداوند هفتاد فرشته به سوى او گسيل مىدارد تا براى او استغفار نموده و ثواب او را بنويسند تا اينكه صبح فرداى آن روز فرا برسد.
📚 اقبال الاعمال ص ۶۶۸
🟣 چه خوب است که این نماز پرفضیلت را به امام عصر ارواحنا فداه هـدیه کنیم.
#امام_زمان
#اعمال_منتظران
https://eitaa.com/shahideakbarzade
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💞💞💞
🤍 عصر زمستانی تون
سرشار از عشق☕️🤍❄️
و
موفقیت 🤍
و لطف خدای مهربان 🤍
https://eitaa.com/shahideakbarzade
1707160585946_ASR_۲۰۲۴_۰۲_۰۵_۱۹_۲۴_۲۴.m4a
15.43M
🎙سخنرانی استاد نصیری
🏴یکی از ویژگی های بارز آقا موسی بن جعفر علیه السلام علاقه شدید ایشون به عبادت بود ✨
🔹عبادت و نیایش یکی از نیازهای فطری انسان هست🔹
اسرائیل 👈 سنگ محک غربال آخرالزمان
اسرائیل 👈ترازوی بین کفر و ایمان
نظر کارن ؛(پدر علم روانشناسی):
سقوط ملت👈 فقدان نیایش
🌱حدیث از امام موسی بن جعفر :
اوقات شبانه روزخود چهارقسمت تقسیم شود
1⃣ عبادت
2⃣ امرارمعاش
(نبود احساس کارایی و مفید بودن دربعضی بانوان ......)
https://eitaa.com/shahideakbarzade
3⃣ روابط اجتماعی و رفت و آمد با دوستان مورد اعتماد ومخلص
4⃣ِلذات حلال
چطور از لذت حلال عمیق لذت ببرم❓
🇮🇷🇵🇸
﷽
🎥 عکس نوشت (2) | حضور در انتخابات یکی از مستحکم ترین وسیله هایی است که ملت می تواند آن را مانند یک زره پولادین در مقابل خود و حملات دشمنان نگه دارد.
🍃🌹🍃
#ثامن۳۷ | #رای_میدهم
https://eitaa.com/shahideakbarzade
🌹سحرم دولت بیدار به بالین آمد گفت: «برخیز که آن خسرو شیرین آمد
قدحی درکش و سرخوش به تماشا بخرام تا ببینی که نگارت به چه آیین آمد🌹
✅ فضاسازی و تزئین مسجد علی ابن ابیطالب علیه السلام به مناسبت دهه فجر
#ایران_قوی
#دهه_فجر
#بسیج_سازندگی
#گروه_جهادی_شهیده_رودباری
#کانون_تخصصی_خواهران_صالحات
#پایگاه_مقاومت_بسیج_شهیده_اکبرزاده
#حوزه_مقاومت_بسیج_حضرت_نرجس
https://eitaa.com/shahideakbarzade
📝یادداشت تحلیلی/ حقی که میخواهند ما را از آن محروم کنند...
🔴«مردم ایران، خواهش میکنیم در انتخابات شرکت نکنید.» جملهای که این روزها نقل شبکههای معاند شده است. اینها از محروم کردن ملت ایران از حقی سخن میگویند که ملتها برای رسیدن به آن فداکاریها کردهاند.
🔹در سال ۱۸۲۰، بیش از دو هزار زن آمریکایی در تقاضانامهای خواستار اعطای حق رأی برابر با مردان شدند. این تقاضانامه مورد اعتنای دولت آمریکا واقع نشد. در سال ۱۹۱۰، زنان آمریکا راهپیماییها و تظاهرات وسیعی را در نیویورک، ماساچوست و نیوجرسی سازمان دادند. در سال ۱۹۲۰، «ویلسون» رئیس جمهور ایالات متحده، نوزدهمین متمم قانون اساسی آن کشور را به مجلس سنا رساند که بر اساس آن تمام زنان ایالات متحده آمریکا برای اولین بار حق رأی برابر با مردان را مییافتند یا در سال ۱۹۲۰ یکی از دو حزب اصلی ژاپن، از حق رأی زنان پشتیبانی کرد. در سال ۱۹۲۴، ارتش ژاپن تمام جنبشهای اجتماعی مردمسالاری و فمینیستی را سرکوب کرد. در سال ۱۹۴۵ نیروهای متفقین، ژاپن را شکست دادند. در سال ۱۹۴۷، تظاهرات سراسری در ژاپن به طرفداری از حق رأی زنان سازماندهی شد. سرانجام در سال ۱۹۴۸، قانون اساسی جدید ژاپن حق رأی برابر زنان را به رسمیت شناخت.
🔺هرچند در اثر این جنبشهای جهانی، بارقههای انتخابات آزاد به ایران نیز رسیده بود؛ اما شواهد حاکی از آن است که انتخابات در ایران پیش از انقلاب نیز مسئلهای بوده که شاه نمیخواست آن را تمام و کمال به مردم واگذار کند؛ لذا «حسین فردوست» (رئیس سازمان بازرسی شاهنشاهی) در کتاب خود مینویسد: «در دوران قدرت علم که در واقع مهمترین سالهای سلطنت محمدرضاست، نمایندههای مجلس با نظر او تعیین میشدند. محمدرضا دستور داد که با علم و منصور یک کمیسیون سه نفره برای انتخابات نمایندگان مجلس تشکیل دهم. هر روز، منصور با یک کیف پر از اسامی به آنجا میآمد. منصور اسامی افراد مدنظر را میخواند و علم هر که را میخواست تأیید میکرد و هر که را نمیخواست دستور حذف میداد. منصور نیز با جمله «اطاعت میشود»، با احترام حذف میکرد.»
✅ بعد از انقلاب اولین حرکت سیاسی و اجتماعی امام خمینی(ره) برگزاری همهپرسی بود. در واقع، امام(ره) از همان اول حق انتخاب آزاد را برای همه مردم کشور به رسمیت شناختند و پس از آن نیز، این مهم در کشور به اجرا درآمد.
🔹در سلامت و تأثیر انتخابات در جمهوری اسلامی همین مسئله کافی است که دشمنان تلاش دارند در وهله اول مردم را به نرفتن پای صندوق دعوت کنند و در وهله دوم تلاش دارند که مردم انتخاب درستی نداشته باشند؛ آیا اگر رأی مردم در کشور تأثیری نداشت، دیگر نیازی به تلاش برای منحرف کردن افکار عمومی بود؟ لذا باید از این ظرفیت بزرگ به خوبی پاسداری کرد.
#ثامن۳۷ | #رای_میدهم
https://eitaa.com/shahideakbarzade
اهمیت شرکت در انتخابات و مشارکت حداکثری.mp3
6.95M
👆🏻👆🏻
◉━━━━━────
↻ ◁ㅤ❚❚ㅤ▷ㅤ⇆
﷽
🎧 نشست بصیرتی
🗞موضوع:
🔹مشارکت حداکثری
🔹 اهمیت انتخابات مجلس خبرگان
🔹 ارتباط نزدیک انتخابات مجلس با انتخابات ریاست جمهوری آینده
🔹تلاش دشمن برای عدم شرکت مردم
🎙کارشناس: آقای دکتر مهدی سعیدی
#نشست_بصیرتی_مجازی
#انتخابات
#ثامن۳۷
https://eitaa.com/shahideakbarzade
╲\╭┓
╭ 🌸🍃
┗╯\╲