هدایت شده از کانال رسمی حسینیه اندیشه
نگرشی نوین به دعای افتتاح ـ جلسه اول.pdf
493.7K
📋 متن کامل سخنرانی ماه مبارک #رمضان
🔰 با موضوع: «نگرشی نو به دعای افتتاح؛ دعای مشارکت امّت در رفع موانع ظهور»
🎙حجتالاسلام محمدصادق حیدری
♦️ #عنوان_جلسه_اول:
معرفی «عنوان اصلیِ دعای افتتاح» به «دعای مشارکت جامعهی شیعه در رفع موانع ظهور حضرت ولیعصر»
با توجه به تجزیهی آن به سه عنوان ساختاریِ «حمد، صلوات، دعا»
✅ eitaa.com/HossiniehAndisheh
هدایت شده از کانال رسمی حسینیه اندیشه
نگرشی نوین به دعای افتتاح-جلسه دوم.pdf
349.8K
📋 متن کامل سخنرانی ماه مبارک #رمضان
🔰 با موضوع: «نگرشی نو به دعای افتتاح؛ دعای مشارکت امّت در رفع موانع ظهور»
🎙حجتالاسلام محمدصادق حیدری
♦️ #عنوان_جلسه_دوم:
اشکال بر «عنوان پیشنهادی برای دعای افتتاح» و پاسخ به آن
با توجه به تحلیل «علّـت غیبت» به «ضعف مؤمنین در توازن قوا با کفر و نفاق» بر اساس فرهنگ آیات و روایات
✅ eitaa.com/HossiniehAndisheh
هدایت شده از کانال رسمی حسینیه اندیشه
نگرشی نوین به دعای افتتاح-جلسه سوم.pdf
312.9K
📋 متن کامل سخنرانی ماه مبارک #رمضان
🔰 با موضوع: «نگرشی نو به دعای افتتاح؛ دعای مشارکت امّت در رفع موانع ظهور»
🎙حجتالاسلام محمدصادق حیدری
♦️ #عنوان_جلسه_سوم:
تحلیل «حمد» (ستایش زیبایی) به عنوان منشأ گرایش به جامعه دینی؛ با محوریت رفتار زیبا و کریمانهی انبیاء و اوصیاء
در مقابل «تزیین زیبایی مادّی» توسط ائمهی کفر برای ساخت جامعه باطل
✅ eitaa.com/HossiniehAndisheh
هدایت شده از کانال رسمی حسینیه اندیشه
🔰بخشی از پیام تاریخی حضرت امام خمینی:
🇮🇷 صبحگاه ۱۲ فروردین ـ که روز نخستین حکومت الله است ـ از بزرگترین اعیاد مذهبی و ملی ماست... روزی که کنگرههای قصر ۲۵۰۰ سال حکومت طاغوتی فرو ریخت، و سلطۀ شیطانی برای همیشه رخت بربست و حکومت مستضعفین که حکومت خداست به جای آن نشست...
۱۲ فروردین ۱۳۵۸
🇮🇷https://eitaa.com/HossiniehAndisheh
هدایت شده از کانال رسمی حسینیه اندیشه
🏴«شب قدر»، شاخص ارزیابی برای فهم و تحقق از دین
🔷 در دین اسلام «#شب_قدر» ناظر به مدیریت در حال تحققِ خدای متعال است و به جریان ارادهی الهی مربوط میشود. در این شب، متناسب با قدرت سه نظامِ «کفر، نفاق، ایمان» امور مختلفی تقدیر میشود؛ یعنی اندازه و میزان قدرت کفر و نفاق برای ضربهزدن به جبههی ایمان، در نزد دستگاه خدای متعال روشن و معین است و در مقابل، حول و قوه و قدرتی که به پرچمداران توحید برای مقابله با هجمههای آنان عطا میشود، مقدار معینی در علم ربوبی دارد.
🔹پس همانگونه که در مدیریت و برنامهریزی امروزین و متداول برنامهی سالانه در قالب لایحهی بودجه ارائه میشود، برنامهی خدای متعال برای سال پیش رو در شب قدر معین میشود. البته طبق روایات، شب قدر از زمان هبوط حضرت آدم و سایر انبیای سلف جریان داشته و این در حالی است که کفار پس از گذشت ۶۸۰۰ سال از دورهی اول تاریخ و طیّ ۱۴۰۰ سال از سرفصل دوم آن، به تازگی برنامهریزی سالانه برای نظم در کشورداری و مدیریت در دستور کار خود قرار دادهاند.
🔹در واقع شاخص ما برای ارزیابی فهم از دین و تحقق آن، توجه به شب قدر است که در آن «کل امر» بر حضرت ولیعصر(عج) نازل میشود و بالاترین درک از این مقوله، به نایب عام ایشان الهام میگردد تا فهم صحیح از «خطابات» و اولویتبندی دقیق در «تحقق» بهصورت سالانه نصیب منزلت نیابت عامه شود.
🔹یعنی اگر در شب قدر «کُلِّ اَمرٍ» بر ولیاللهالاعظم نازل میشود، آیا میتوان پذیرفت که رزق نایب عام آن حضرت نیز در همین شب معین نگردد؟! پس هماهنگی ولایت اجتماعی با ولایت تاریخی باید چگونه و با چه نرمافزاری تحقق یابد؟!
🔹آیا آیهی شریفهی «فَأَلْهَمَهَا فُجُورَهَا وَتَقْوَاهَا» یک انسان عامی و بیسواد را در بر میگیرد اما پرچمدار توحید در عصر غیبت را شامل نمیشود و تکلیف نایب عام برای راهبری امت دینی و چگونگی آن به او الهام نمیگردد؟!
🔹البته روشن است که این الهام و اعطاء الهی باید در مراحل بعدی خود از طریق عقل و منطق و علم اصول زباندار شود و قابل انتقال به سایر فقهاء باشد و به یک مقولهی اجتماعی در میان أقران او تبدیل گردد.
✍️مرحوم حجتالاسلام و المسلمین استاد مسعود صدوق
📗کتاب «بررسی سه تئوری تولید قدرت، اطلاع و ثروت در سبک زندگی غربی و سبک زندگی اسلامی»، فصل دوم، گفتار دوم، چهارم و نهم
☑️https://eitaa.com/HossiniehAndisheh
هدایت شده از کانال رسمی حسینیه اندیشه
🔰رفت و برگشتی بین «امید و رغبت و عطا»
🏴خب چه کار کنیم؟ عادت کردهایم دیگر. عادت کردهایم که ذهنمان هی از این کلمات شما بپَرد به آن جملههایتان، از این نور به آن نور، از این دُرّ و گوهرها به آن لعل و لُعبتها.
🏴 مثل وقتی که ابوحمزه میخوانیم و به «الیک تأمیلی» میرسیم و فریاد میزنیم که «امیدواریم به توست» و لبهای مبارک حضرت سجاد را تصور میکنیم که لابد موقع خواندن این دعا از اشک خیس شده و با گفتن این جمله در مدینه و مثلاً کنار قبر نبیاکرم، داشته به تاریخ امید میداده.
🏴 بعد ذهنمان می پَرد به زیارتنامه امیرالمومنین و همان لبهای مبارک را تصور میکنیم که این «تأمیلی» را جای دیگری هم تکرار کرده: وقتی سیدالساجدین به اطراف کوفه رفته و به نقطهای رسیده و همانجا ایستاده و گریه کرده _ و لابد لبهایش خیس اشک شده _ و کنار قبر گمشدهی علی، سلام به جدش را شروع کرده: «السلام علی ابی الائمه و خلیل النبوه...» و گفته و گفته تا برای درخواست شفاعت از پسر ابوطالب، از این واژهها کمک گرفته: «و لی حق موالاتی و تأمیلی» من حقی دارم، حق دوستداشتن تو و حق امیدواری به تو...
کدام دم و دستگاه است که بخاطر امیدبستن، حقی برای کسی قائل بشود؟! اما کار خدا از گذشت و بخشیدن گذشته و همینطور برای ما حق درست میکند... حق امیدواری و امیدبستن!
🏴 بعد دوباره ذهنمان بر میگردد به سحرهای ماه مبارک و ابوحمزههایش و میبیند که ماجرای لطف و محبت خدا به ما، با «حق امید» هم تمام نشده؛ که «اندازهی امید» ما را هم جزء حساب و کتابش قرار داده و ما را عزتتَپان کرده: «فأعطنی من عفوک بمقدار أملی... به اندازهی امیدم، از عفوت به من عطا کن» و بعدتر در شبهای ماه رمضان، وقتی پای حضرت ولیعصر به میان میآید و در دعای افتتاح، ضمیرهای «به» مرجعی جز او پیدا نمیکند، حدّ عطا و بخشش را از این مقدارهای کوچک ما هم گذرانده و میخواهد بالاتر از میل و رغبت ما را به ما بدهد: «و أعطنا به فوق رغبتنا... به برکت امامزمان، بالاتر از میل و رغبتمان را به ما عطا کن.»
🔘 میشود بگویی که این چه وضعی است؟ میشود توضیح بدهی که چرا این قدر خوبی؟
☑️ پینوشت: امید و امل و رغبت ما در این شب قدر این است که به درد این زمانه بخوریم و در این جنگ فرهنگی و اقتصادی، درک درستی از نقشه دشمن پیدا کنیم و سهمی در فتح «خرمشهر»ها داشته باشیم و لبخندی بر لب ولیّ بنشانیم. میدانم که این آرزوها و خواستها به قدّ و قواره و قدرِ «اراده و علم و عمل» ما نمیخورد و با پروندهی سال قبلمان هیچ تناسبی ندارد؛ اما مگر تو خودت قواعد بخشش و امید را به هم نریختی و مرزهای محبت را جابجا نکردی؟! مگر خودت نبودی که با مهربانیت از اندازههای ما و کوچکیشان عبور کردی؟! مگر از تو چیزی کم میشود که ما هم وسط این معرکه خواب نباشیم و پیش خودت شرف و آبرویی پیدا کنیم؟! مگر با این همه بزرگواریت چیزی باقی گذاشتهای که ما طمع خواستنش را نکنیم؟! خلاصه؛ هر افتضاحی هم که به بار آورده باشیم، باز هم آخرش وقت قرآنبهسر و «بعلی بن الحسین» گفتن، پشت جملههای محبوب خودت پناه میگیریم که همیشه در سحرهای این ماه به تو می گفت: «أَنْتَ إِلَهِي أَوْسَعُ فَضْلًا وَ أَعْظَمُ حِلْماً مِنْ أَنْ تُقَايِسَنِي بِفِعْلِي وَ خَطِيئَتِي... تو ای خدای من، فضلت گستردهتر و بردباریت بزرگتر از این است که من را با کارم و خطایم بسنجی و مقایسه کنی.» نه نشد! متن نباید اینجا تمام میشد. اینجا و پای نحوهی مقایسه و سنجش تو نسبت به خرابکارها، تازه باید نوشتن را شروع میکردم...
✍ حجتالاسلام محمدصادق حیدری
☑️https://eitaa.com/HossiniehAndisheh
هدایت شده از کانال رسمی حسینیه اندیشه
🏴«شب قدر»، شب تقدیر بلاء و «طلب بلاء برای همراهی با مصائب حضرت حجت»
🔸گرچه همهی امور در #شب_قدر معین میشود اما موضوع اصلی که در لیلةالقدر مقدّر میشود، مصائب و بلایایی است که بر اثر تنهایی و غربت ائمّهی هدی و بیوفاییِ امتها، نازل خواهد شد. زیرا دستگاه کفر و دستگاه نفاق پدیدههایی واقعی و عینی هستند که آثار عملکرد جنایتکارانه و وحشیانهی آنان، هر روز در مقابل دیدگان بشریت قرار میگیرد.
🔸یعنی در شب قدر، تمام مصائب و بلایایی که توسط کفار و منافقین در سال آینده محقق خواهد شد و بهدلیل جاهلی یا کاهلیِ امت دینی کسی در برابر آنها نمیایستد، به حضرت ولیعصر(عج) عرضه میشود و آن قلب محزون، تمامی این مقدّرات را میپذیرد تا در تناسب با ظرفیت موجود در دستگاه ایمان، تاریخ به سمت تکامل به پیش رود.
🔸در نتیجه... کسانی که در درجات بالای ایمان قرار گرفتهاند و به تدریج موفق شدهاند تا مصائب خود را به مصائب ولیاللهالاعظم گره بزنند، در شب قدر مصیبت و بلاء طلب میکند.
🔸به این معنا که میخواهد در این معرکهی بین کفر و ایمان نقشی ایفا کند و مسؤولیتی بپذیرد و با تلاش و کوشش و مجاهدت خود، از واردشدن ضرباتِ تکوینی و تاریخی و تمدنی به وجود مقدس امام زمان جلوگیری نماید و توفیق فداکاری در این راه را به دست آورد و به جای توجه به چالشهای معمول زندگی، حول محور حوائج حضرت ولیعصر(عج) طواف کند.
🔸ممکن است تصور شود که تعبیر به «سلامٌ هی حتی مطلع الفجر» برخلاف تعریف شب قدر به شب تقدیر بلاء و مصیبت است اما باید توجه داشت که این آیه باید در این چارچوب معنا شود که در شب قدر، عبور از حجم عظیم و متنوع مصائب، فشارها، جسارتها و هتکحرمتهایی که در مقیاس تمدنی و تاریخی بر وجود مبارک امام زمان وارد میشود، جز با باران سلام و صلوات و نصرت و رحمت الهی بر ولیّ خود امکانپذیر نیست.
✍️مرحوم حجتالاسلام و المسلمین استاد مسعود صدوق
📗کتاب «بررسی سه تئوری تولید قدرت، اطلاع و ثروت در سبک زندگی غربی و سبک زندگی اسلامی»؛ فصل دوم، گفتار نهم
✅https://eitaa.com/HossiniehAndisheh
هدایت شده از کانال رسمی حسینیه اندیشه
نگرشی نوین به دعای افتتاح-جلسه چهارم.pdf
347.1K
📋 متن کامل سخنرانی ماه مبارک #رمضان
🔰 با موضوع: «نگرشی نو به دعای افتتاح؛ دعای مشارکت امّت در رفع موانع ظهور»
🎙حجتالاسلام محمدصادق حیدری
♦️ #عنوان_جلسه_چهارم:
الف) تحلیلی درباره «تزیین» (ساخت زیبایی مادّی) در دستگاه طغیان و سه دروغ بزرگ در آن
ب) تحلیل «صلوات»: اعلام همراهی با «رحمت الهی بر پیامبر اکرم» به عنوان «غرض از خلقت عالَم» و اعلام وفاداری به سلسله مراتب الهی در مدیریت جهان
✅ eitaa.com/HossiniehAndisheh
هدایت شده از کانال رسمی حسینیه اندیشه
🇮🇷اسعدالله ایامکم سعیدا🇮🇷
🌺 یومالله شکست دوباره هیمنه پوشالی و جهانی رژیم اسرائیل توسط دلاورمردان انقلاب اسلامی مبارک 🌺
🌸http://eitaa.com/HossiniehAndisheh
هدایت شده از کانال رسمی حسینیه اندیشه
🔰 امروز اسرائیل نمیتواند برای خودش تأمین امنیت کند. این را کم حساب نکنید
🎙 مرحوم آیتالله علامه سید منیرالدین حسینی الهاشمی:
👹 اسرائیل، یعنی بیشترین سهام خبری دنیا؛ بیشترین سهام پولی دنیا؛ بیشترین سهام تکنولوژی دنیا؛ یعنی بیشترین سهام سیاسی، اقتصادی و نظامی دنیا.
اما با همه اینها، امروز اسرائیل نمیتواند برای خودش تأمین امنیت کند. این را کم حساب نکنید...
🌺 مبانی فکری غرب در برابر ارتقاء وجدان عمومی مردم دنیا در حال شکسته شدن است. تئورسینهای غرب نمیتوانند این شکستهای مدیریت را حل کند.
نه فقط علوم انسانی که تئوریهای محاسباتی آنها مثل ریاضیاتشان هم وابسته است و فروریختنی...
🌺 به نظر من انقلاب فرهنگی در عالم آغاز شده، یعنی انگیزه مردم جهان دیگر در ساختار اندیشه قبل جریان ندارد.
این تغییر فرهنگی، ضروری است؛ منتهی کار ما باید این باشد که حضور و نقش انقلاب اسلامی را در این دگرگونی بالا ببریم.
۷۵/۵/۲۵
🌸http://eitaa.com/HossiniehAndisheh
هدایت شده از کانال رسمی حسینیه اندیشه
🔰ابرقدرت در «سطح شجاعت» و «نحوهی اقدام»
و آیندهی پیش رو
🇮🇷دو هفته بود که پیامهای تهدید و تطمیع امریکایی و اسرائیلی، به زبان انگلیسی و فرانسوی و آلمانی و چینی و ترکی و عربی، پشت در «بیت» صف کشیده بودند. مترجمان ایرانی زبردست البته پشت در نماندند و با تکرار عبارت «تلهی جنگ»، به همه جا سر زدند. اما سیل «وعده و وعید مادّی» که از طرف ابرقدرتها و قدرتکها سرازیر شده بود، به سدّ «یقین پولادین»ش خورد. قاعدهی «وَلَمَّا رَأَى الْمُؤْمِنُونَ الْأَحْزَابَ ...مَا زَادَهُمْ إِلَّا إِيمَانًا»، موج جدیدی از ایمان برایش به ارمغان آورد که «نظام تصمیمگیری» را به حرکت درآورد. بامداد بیستوشش فروردین «أ لیس الله بکافٍ عبده؟! و یخوّفونک بالذین من دونه» دوباره تفسیر شد. ذکاوت و شجاعت الهی، «مکر و جسارت در مقیاس جهانی» را زمین زد.
🇮🇷«ائتلاف پدافند هوایی» بین امریکا و فرانسه و اسرائیل با مزدوری اردن و سعودی، در مقابلمان قد علم کرده بود و به «لبهی فنّاوری» تکیه داده بود. راه حل مقابله اما دویدن به دنبال «تکنولوژی برتر» نبود. ترکیب «مزیتهای ایمانی و غیرت ایرانی» با «تکنولوژی متوسط و ارزان»، نقطه ضعفهای دشمن را نمایان کرد و نوک «پیکان اسراییل» را به سمت خودش برگرداند و «گنبد آهنین» را زخم کرد. بامداد بیستوشش فروردین، «فئه کثیره» در جبهه کفر و نفاق، دوباره مغلوبِ «فئه قلیله» در جبهه ایمان شد. ابتکار ایمانی که «ساختار متداول فنّاوری» را تغییر داده بود، شانه های «هایتِک» را در برابر چشم جهان به خاک مالید.
🇮🇷ابرقدرت حالا صادراتش به صورت تصاعدی افزایش خواهد یافت؛ صادراتِ «سطح شجاعت» و «نحوهی اقدام».
🇮🇷 اما دشمن و «هایتِک»ش هم از خاک بلند خواهد شد و دوباره به سمتمان خواهد آمد؛ مخصوصاً اگر موفقیت سیاسی و نظامیمان دنباله نداشته باشد و مهندسی معکوسِ این موفقیت، در «فرهنگ» و «اقتصاد» تکرار نشود. «توفیقهای موردی و مصداقی» در جبهه فرهنگی و جنگ اقتصادی، باید به «فرمولهای تکرارپذیر» تبدیل شوند و دستیابی به فرمول، کار «اهل علم» است.
حوزه و دانشگاه کِی «ابتکارهای ایمانی» را به میدان میآورند و به توان ساخت «موشک فرهنگی» و «پهپاد اقتصادی» برای جمهوری اسلامی دست پیدا میکنند؟ این سوالِ «خون شهدا» از نخبگان حوزوی و دانشگاهی است.
🇮🇷 این پرسش اگر پاسخی نگیرد و به سوال اصلیِ «افکار عمومی» تبدیل نشود، بهمنی از جنس مردم را به راه خواهد انداخت که «مفاهیم تخصصی» اما «ناکارآمد» را زیر فشار خود دفن خواهد کرد. این خط؛ این نشان!
🌺 سپاسگزار و خاکسار حضرت ولیعصر(عج)؛ که در دوران غیبت هم یادگاریهای از جنس «نیابت عامّه» برایمان باقی گذاشت تا با «امّا من کان من الفقهاء صائناً لنفسه...»، توضیحات تازهای برای «بکم اخرجنا الله من الذُل و فرّج عنّا غمرات الکروب» بوجود بیاید.
در برابر این نعمت، فقط با کلمات جدّ مطهرش در «مناجات الشاکرین» میتوان شکرگزاری کرد:
إِلَهِي أَذْهَلَنِي عَنْ إِقَامَةِ شُكْرِكَ تَتَابُعُ طَوْلِكَ
وَ أَعْجَزَنِي عَنْ إِحْصَاءِ ثَنَائِكَ فَيْضُ فَضْلِكَ
وَ شَغَلَنِي عَنْ ذِكْرِ مَحَامِدِكَ تَرَادُفُ عَوَائِدِكَ
وَ أَعْيَانِي عَنْ نَشْرِ عَوَارِفِكَ تَوَالِي أَيَادِيكَ
وَ هَذَا مَقَامُ مَنِ اعْتَرَفَ بِسُبُوغِ النَّعْمَاءِ
وَ قَابَلَهَا بِالتَّقْصِيرِ وَ شَهِدَ عَلَى نَفْسِهِ بِالْإِهْمَالِ وَ التَّضْيِيع
✍ حجتالاسلام محمدصادق حیدری
✅https://eitaa.com/HossiniehAndisheh
هدایت شده از کانال رسمی حسینیه اندیشه
16.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ما به تنهایی در برابر ائتلاف هوایی بزرگی قرار داشتیم
ــــــــــــــــــــــــ
حجتالاسلام محمدصادق حیدری:
عملیات وعده صادق مصداقی از آیه شریفهی «كَم مِن فِئَةٍ قَليلَةٍ غَلَبَت فِئَةً كَثيرَةً بِإِذنِ اللَّهِ» است، چون ما در برابر ائتلافی از پدافند هوایی قرار داشتیم و توانستیم ضربه بزنیم!
#وعده_صادق
ــــــــــــــــــــــــ
تولید شبکهٔ مبلغان و عملیاتهای تبلیغی
eitaa.com/ShabakeTabligh
✅https://eitaa.com/HossiniehAndisheh
هدایت شده از کانال رسمی حسینیه اندیشه
🏴به هوای حمزه یا «لا یخسر من یهواکم»
▪️شیر «ثُوَیبه» باعث شده بود که با هم برادر شیری شوند و حتی هنگام خواستگاری از خدیجه هم، برادرش را تنها نگذارد. به حبشه نرفت و حتی در شعب ابیطالب هم در کنار برادرزادهاش ایستاد.
▪️دهها سال بعد، حضرت صادق شهادت داد که: «هیچ حمیت و تعصبی نیست که صاحبش را وارد بهشت کرده باشد مگر تعصّب #حمزه به نبیّاکرم.» در فضیلت «جعفر طیّار»، برادریِ «علی» کافی است اما پسر ابوطالب در هنگام نداریِ پدرش به حمزه سپرده شد تا لابدّ بالهای بهشتیاش را مدیون حمزه هم باشد.
▪️در سریّهی «سیفالبحر»، وقتی برای اولین بار مسلمین عازم جنگ شدند، پیامبر پرچم را برای حمزه بست و عموی پیامبر، فرماندهی سپاه خدا شد. طوری برای تشکیل حکومت نبوی شمشیر زد که ابوسفیان سالها بعد و در دوران خلافت عثمان، نتوانست کینهاش را پنهان کند و به سراغ مزار سردار اسلام آمد و لگدی به آن زد که: «آنچه برای آن بر روی هم شمشیر کشیدیم، امروز در دستان کودکان ماست.»
▪️وقتی به قول حضرت باقر «بر ستون عرش نوشته شده: حمزه؛ شیرخدا و شیر رسول خدا و سرور شهداء»، معلوم میشود که چرا پیامبر میگفت: «حمزه را از همهی عموهایم بیشتر دوست دارم و [یکی از] محبوبترین اسمها برای من حمزه است.»
▪️چه وقتی که علی میخواست بر ضدّ غاصبان خلافت احتجاج کند و چه هنگامی حسن و حسین و علیبنالحسین میخواستند مکر بنیامیه را باطل کنند، میگفتند: «حمزهی سیدالشهداء از ما بود» و دشمن خفهخون میگرفت. چون ردپای عموی پیامبر در آیات قرآن هم باقی مانده بود و از «هذان خصمان اختصموا فی ربهم» و «من المومنین رجال صدقوا ما عاهدوا الله علیه» تا «ام نجعل المتّقین کالفجار» و «فاولئک مع الذین انعم الله علیهم من النبیین و الصدیقین و الشهداء»، شجاعتهای حمزه بود که به شأننزولها رنگ بنیهاشمی میزد.
▪️فرقی نمیکند که بعضی گفته باشند پانزده شوال و عدّهی دیگری بگویند هفده شوال. به هر حال همین روزها بود که وعدهی پیامبر محقق شد. یکسال از جنگ قبلی گذشته بود؛ همان جنگی که کفار با شمشیر علی در بدر دربهدر شده بودند و پسر ابوطالب راضی نشده بود که کسی را به اسارت بگیرد و همه را از دم تیغ گذرانده بود یعنی علی از هفتاد اسیرِ کفار حتی یک سهم هم نداشت اما از هفتاد کشتهی مشرکین، بیستهفت تا را شکار شمشیرش کرده بود. همانجا بود که بعضیها به فکر برگرداندن پولهایشان افتادند و به پیامبر گفتند: «این اسراء از قوم تو هستند آنها را آزاد کن و در مقابل، فدیه بگیر.» نبیّخدا هم با این که میدانست بشر به عقلانیت خودش بیشتر از خبرهای خدایی ایمان دارد و باور نمیکند که کفر ذرّهای از دشنه و دشنامش نمیگذرد و در برابر فروختن اسیر، شهید میخرد؛ اجازه داد اما وعده کرد: «ولی هر تعداد اسیر دشمن را که در قبال فدیه آزاد کنید، به همان تعداد در جنگ سال بعد، از شما کشته خواهد شد.»
▪️همین شد که سال بعد و در شبی که فردایش جنگ احد آغاز میشد، پیامبر با عمویش خلوت کرد و از او خواست حالا که قرار است غیبت طولانی مدّتی داشته باشد، به توحید و نبوّت و امامت شهادت دهد و سپس گواهی کند که حمزه سیدالشهداست! آنجا بود که حمزه چشمان برادرزادهاش را بوسید و به گریه افتاد و با صورت به زمین خورد و با رضایت به تقدیر از خاک برخاست.
صبح، وقتی اشعهی خورشید روی قلب سپاه ـ جای همیشگی حمزه ـ افتاد، سایهی دو شمشیر روی زمین نقش بست؛ اسدالله و اسدالرسول با دو شمشیر میجنگید و در نزدیکترین نقطه به سپاه کفر ایستاده بود تا تنها کسی باشد که به جای پنج تکبیر، مهمانِ هفتاد تکبیر نبیّاکرم بر بالای پیکر پاره پارهاش شود.
▪️فاطمه هم این پیکر پاره پاره را رها نمیکرد. از پدر شنیده بود که حمزه فقط سید شهدای احد نیست که سرور همهی شهیدان به جز انبیاء و اوصیاست. این شد که بعد از پیامبر، فاطمه مزار حمزه را ترک نکرد و طوری روی خاک عمویش اشک میریخت که محمود بن لبید گفت: «به خدا که رگهای قلبم را با گریهات قطع کردی!» البته ابن لبید نگفته که فاطمه در کنار قبر شیر خدا چه روضههایی میخوانده ولی کسی چه میداند؟ شاید فاطمه روضهی بیکسیِ علی را برای حمزه خوانده و به عمو گفته که در روزهای بعد از پیامبر چقدر جایش خالی است. شاید همان عباراتی را برای اسدالرسول نقل کرده باشد که اسدالله وقتی برای بیعت به سمت مسجد کشیده میشد، به زبان آورد: وا حمزتاه ... و لا حمزه لی الیوم ...
🏴 پینوشت:
امیدوارم که این نوشته را به حساب این بگذارید که هوای شما را کردهام و بخاطر همین، نگذارید که ورشکسته شوم؛ یا اسدالله و اسد رسوله! اصلا از زیارت خودتان یاد گرفتهام که: «انتم اهل بیت لایشقی من تولّاکم و لایخیب من أتاکم و *لا یخسر من یهواکم*... هر کس هوای شما را کند، دچار خسران نمیشود...
✍حجتالاسلام محمدصادق حیدری
✅https://eitaa.com/HossiniehAndisheh
هدایت شده از کانال رسمی حسینیه اندیشه
18.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 #کلیپ_نوشت | «پیشنهادی برای حادثهسازی جدید در موضوع غزه»
🎙 #حجت_الاسلام_حیدری
🔻مردم چطور میتوانند محاصره #غزه را بشکنند؟
داوطلبان مردمی از کشورهای مختلف جهان اسلام میتوانند از راه دریا و با حمایت امنیتی و نظامی ایران، کمکهای بشردوستانه خود را به مردم مظلوم غزه برسانند...
🏷 #حسینیه_اندیشه | دنبال کنید👇🏻
✅ eitaa.com/HossiniehAndisheh
هدایت شده از کانال رسمی حسینیه اندیشه
📣 اطلاعیه
دومین اجلاسیه مشترک جریانهای تمدنی روز ۳ خرداد ۱۴۰۳ از ساعت ۷ صبح در شهر تمدنساز قم آغاز میگردد.
🎙 سخنرانان اجلاسیه:
۱. حجتالاسلام محمد صادق حیدری (عضو هیئت علمی حسینیه اندیشه)
با موضوع: نگاهی نو به عوامل تورم و گرانی
۲. حجتالاسلام محمد رضا قدیری (پژوهشگر انجمن پولطلا)
با موضوع: میزان طلای مورد نیاز برای تغییر واحد پول در ایران
۳. حجتالاسلام اصغر قاسمی (پژوهشگر طب اسلامی)
با موضوع: پیشگیری و درمان بیماری های مغز و اعصاب
۴. حجتالاسلام امیر نادری (پژوهشگر طب اسلامی)
با موضوع: ساختار دواء در طب اسلامی
۵. حجتالاسلام سید ناصر میرمحمدیان (مدیر عامل بنیاد هدایت)
با موضوع: تعریف جدید محله
۶. حجتالاسلام امیر جهانی فر (مدیر مدرسه علمیه)
با موضوع: نقش نظریات غربی روانشناسی در گسترش ناامنی
۷. حجتالاسلام محمد اسماعیل زاده (مدیر مکتب اسلامی)
با موضوع: شیوه ارزیابی دانش آموز در مدارس آینده
✅http://eitaa.com/HossiniehAndisheh
هدایت شده از کانال رسمی حسینیه اندیشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نجوای ماندگار و زیبای آیتالله سید ابراهیم رئیسی با شهید حاج قاسم سلیمانی
✅http://eitaa.com/HossiniehAndisheh
🏴إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُونَ🏴
اعظم الله اجورکم و اجورنا
خوش به سعادت آیتالله رئیسی
در حال مجاهدت برای انقلاب اسلامی و کشور اسلام و تشیع و مردم مستضعف، در شب میلاد امام رضا علیهالسلام توفیق شهادت نصیبشان شد
☑️http://hosseiniehandisheh.ir
هدایت شده از واحد خواهران حسینیه اندیشه (کریمه ولایت)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔘 اشکهای شهید رئیسی به یاد شهدا در راه سفر به نیویورک
☑️ شهید آیتالله رییسی:
🔹 باید صدای ملت ایران باشم، صدای قدرتی که متعلق به ملت، شهدا و شهید سلیمانی است.
🔹 من یک طلبهام ... کسی نیستم؛ در سازمان ملل فقط نماینده این قدرت مردم خواهم بود.
✅https://eitaa.com/Khaharanhosseiniehandisheh
هدایت شده از کانال رسمی حسینیه اندیشه
تحلیلی نوین از علل تورم مدام در ایران ـ حسینیه اندیشه.pdf
774.6K
📣 اطلاعیه
📈 انتشار جزوه نگاهی نو به عوامل تورم و گرانی مزمن در اقتصاد ایران در دومین اجلاسیه جریانهای تمدنی
🔰عنوان اصلی: فقدان تحلیل و توان کنترلِ «اثر انقلاب اسلامی بر رفتار اقتصادی مردم ایران» از سوی علم اقتصاد متداول؛ عامل اصلی در ناهنجاریهای اقتصادی
📂پیوست: فایل PDF
🎙صوت توضیحات شفاهی این جزوه در دومین اجلاسیه جریانهای تمدنی
✅http://eitaa.com/HossiniehAndisheh
هدایت شده از کانال رسمی حسینیه اندیشه
◼️سالگرد ارتحال جانگداز و جانسوز بنیانگذار انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی ایران، حضرت امام خمینی (قدس سره) تسلیت باد.
🏴مقام معظم رهبری:
امام بزرگوار یکی از معجزات دهر بود، خود او از آیات بزرگ الهی بود، آیتالله العظمای واقعی، او بود.
☑️https://eitaa.com/HossiniehAndisheh
هدایت شده از کانال رسمی حسینیه اندیشه
◼️سالگرد ارتحال بنیانگذار انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی ایران حضرت امام خمینی (قدس سره) تسلیت باد.
امام خمینی در نامه به اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام:
«... #حکومت، فلسفه عملی برخورد با شرک و کفر و معضلات داخلی و خارجی را تعیین میکند و این بحثهای طلبگی مدارس، که در چارچوب تئوریهاست نه تنها قابل حل نیست که ما را به بنبستها میکشاند که منجر به نقض ظاهری قانون اساسی میگردد... باید تمام سعی خودتان را بنمایید که خدای ناکرده اسلام در پیچ و خمهای اقتصادی، نظامی، اجتماعی و سیاسی متهم به عدم #قدرت_اداره_جهان نگردد...»
۸ دیماه ۶۷
☑️ https://eitaa.com/HossiniehAndisheh
هدایت شده از کانال رسمی حسینیه اندیشه
🔹بخشهایی از وصیتنامه حضرت امام خمینی:
🏴باید بدانند که اگر این جمهوری اسلامی شکست بخورد، بهجای آن یک رژیم اسلامی دلخواهِ بقیه الله روحی فداه یا مطیع امر شما آقایان تحقق نخواهد پیدا کرد، بلکه یک رژیم دلخواه یکی از دو قطب قدرت به حکومت میرسد و محرومان جهان، که به اسلام و حکومت اسلامی رو[ی] آورده و دل باختهاند، مأیوس میشوند و اسلام برای همیشه منزوی خواهد شد؛ و شماها روزی از کردار خود پشیمان میشوید که کار گذشته و دیگر پشیمانی سودی ندارد.
🏴و شما آقایان اگر توقع دارید که در یک شب همه امور بر طبق اسلام و احکام خداوند تعالی متحول شود یک اشتباه است و در تمام طول تاریخ بشر چنین معجزهای روی نداده است و نخواهد داد و آن روزی که ان شاءالله تعالی مصلح کل ظهور نماید، گمان نکنید که یک معجزه شود و یکروزه عالم اصلاح شود؛ بلکه با کوششها و فداکاریها ستمکاران سرکوب و منزوی می شوند..
🏴یک مرتبه دیگر در خاتمه این وصیتنامه، به ملت شریف ایران وصیت میکنم که در جهان حجم تحمل زحمتها و رنجها و فداکاریها و جان نثاریها و محرومیتها مناسب حجم بزرگی مقصود و ارزشمندی و علوّ رتبه آن است، آنچه که شما ملت شریف و مجاهد برای آن بپاخاستید و دنبال میکنید و برای آن جان و مال نثار کرده و میکنید، والاترین و بالاترین و ارزشمندترین مقصدی است و مقصودی است که از صدر عالم در ازل و از پس این جهان تا ابد عرضه شده است و خواهد شد و آن مکتب الوهیت به معنی وسیع آن و ایده توحید با ابعاد رفیع آن است.
☑️https://eitaa.com/HossiniehAndisheh
🔰 #تعادل_قوا
🏴 این روزها،
ذهنم مدام میدوَد طرف تو
و هی دارم به این فکر میکنم که الان در چه حالی هستی
و تخیّلات میکنم که جایی در آن بالاها
به حالتی شبیه همین عکس
بر ارائک بهشتی ِ برزخ تکیه زدهای
و از پشت آن ابروهای پرپشتات
با لبخندی ملیح داری به نتیجهی دسترنج هایت نگاه میکنی
حالا دیگر آن غیرتی که در رگهایت جوشید
خیلی از جوانهای منطقه را هم به خروش درآورده وحتی اگر هنوز خیلی از حقائق را بلد نباشند
بر وحشت از مرگ غلبه کردهاند و یاد گرفتهاند که آزادگی و کرامت، از زنده ماندن مهمتر است و دیگر یقین کردهاند که بقول خودت، دوران بن بست و ناامیدی و تنفس در منطقه کفر بسر آمده است
خیالت راحت که آن نظم لعنتی که دائما نگرانش بودی، بدجور بهم ریخته و
نفَست، از دالانهای زمان گذشته و تاریخ را درنوردیده و بعد از سالها، تعادل قوا را در جهان به هم ریخته؛ #خمینی!
🏴 کاش بلد بودم بگویم و لفظها قدرتش را داشتند برسانند که چقدر دلم را ربودهای...
همیشه پیش خودم میگویم اگر پیرغلام ِاربابم، عظمت غیرتش و پولادین بودن ِ یقینش اینطور معجزه میکند،
پسای دل! دریاب ارباب را
✍️ حجتالاسلام محمدصادق حیدری
☑️https://eitaa.com/hosseiniehandisheh
هدایت شده از کانال رسمی حسینیه اندیشه
▪️بمناسبت سالگرد رحلت جانسوز بنیانگذار انقلاب اسلامی▪️
🔹مرحوم علامه سیدمنیرالدین حسینی الهاشمی:
🏴«شدّت موضعگیری رهبر» در برابر موضوعات اصولی است كه امكان تحرک در عموم را ایجاد میكند. شدّت موضع #امام_خمینی در طول مبارزهای كه در برابر طاغوت پهلوی و سپس در برابر آمریكا داشتند، کاملاً در نوشتههای ایشان منعکس است. شما خیال نكنید هر كسی که تمرین نویسندگی بكند، میتواند عباراتی مثل عبارات حضرت نائبالامام امام خمینی را بنویسد. این شدّت روحی ایشان بود كه در یک صفحه اعلامیه به ظهور میرسید و جمعیتها را به حرکت در میآورد. یعنی اگر یک استراتژی برای انقلاب ترسیم شود، فقط کسی میتواند آن را محقق کند که به هیچ وجه و در هیچ مرحلهای، هیچ تردیدی در او پیدا نشود.
🏴 اگر ایشان میخواست در «موضوعشناسی» به نظریه كارشناسان اعتماد کند، هیچ گاه به پیروزی نمیرسید. شما تصور میکنید تردیدهایی که كارشناسان وارد كردند، کم بود؟! پیش از پیروزی انقلاب، كارشناسهای «مبارزه» عبارت بودند از آقای بازرگان و اتباعش که تابع نظریات غرب بودند و همچنین امثال مجاهدین خلق که تابع نظریات شرقی در مبارزه بودند. هر دو گروه، در مسیر انقلاب دچار تردید شدند. حتی بزرگان مذهبی هم كه مُشرف بر زمان و مكان نبودند، ایستادند و تردید كردند. كسی كه به هیچ وجه دچار تردید نشد، خود امام خمینی بود.
🏴 بعد از پیروزی انقلاب هم ایشان در راهی كه انتخاب کرده بود، ابداً به تردید نیافتاد. کما اینکه در طول هشت سال جنگ خیلی از این گزارشهای کارشناسی را خدمت امام فرستادند اما امام به همین راحتی نمیپذیرفت بلکه میتوانست به گزارشگران وضعیت و کارشناسها در تحقیقشان خط بدهد. بله، یک وقتی است كه معلوم میشود كسانی كه باید همراه باشند، در یک سطوحی همراهی نمیكنند. در این صورت، از این باب که جامعه دیگر ظرفیت و کشش ندارد، جام زهر را مینوشد. اما در همان پیام قطعنامه هم هیچ مطلبی که دالّ بر تردید باشد، وجود ندارد بلکه مینویسد: «خدایا تو شاهد باش که ما قصد سازش با کفر نداریم».
🏴 لذا فتوای قتل سلمان رشدی انصافاً حادثهای بود كه ایشان به نحو بسیار زیبایی در موضوع ولایت كفار تصرف کرد. آنها شرائطی را ایجاد كردند كه امام قطعنامه را بپذیرد تا از ایشان نسبت به سازمان ملل و چارچوب آن، امضاء گرفته باشند که در نتیجه، کفر به اعتراف رهبر مسلمین، حق قضاوت بر اسلام پیدا کند. اما امام گرچه قطعنامه را امضاء کرد اما فوراً با فتوای قتل سلمان رشدی، آن را پارهپاره کرد. پاره کردنش هم به این صورت نبود که آتشبس را نقض کند و دوباره فرمان آغاز جنگ را آغاز بدهد. بلکه با «عواطف عمومی نسبت به دین»، اصول دموکراسی غربی را نقض کرد و شکست. یعنی فرهنگ ولایت غرب، بر ادعای عدم دخالت در امور دیگر کشورها [و آزادی بیان تکیه داشت] اما امام خمینی(ره) فرمود دین میگوید كسی كه به پیامبر صلیاللهعلیهوآله اهانت کرده، باید کشته شود گرچه در کشور دیگر باشد. معنای آن این است كه ایشان در یک وجه، چنان حادثهای ایجاد كرد كه آنها به انفعال افتادند. در ابتدا هم سفرایشان را فراخواندند اما بعداً مجبور شدند با سرافكندگی خاصی آنها را برگردانند.
🏴 البته بعضی از مقامات داخلی هم در ابتدا بسیار نگران بودند و میگفتند كه چرا امام این دستور را داده است. ولی توجه نداشتند که سیاستهای سطح «كلان» همیشه رهین سیاستهای سطح «توسعه» است. یعنی تصمیمگیری درباره پول، درباره تولید، درباره بازار كار و... رهین این است كه شما قدرت داشته باشید. پس محال است که بدون عنصری که محور قرار بگیرد و شدّت داشته باشد، بتوان برنامه تغییر را محقق کرد. در واقع جریان جزمیّت در مراتبی که بیان شد، ضابطهای عقلی در تعیین ولیفقیه است.
📘سلسله مباحثی پیرامون ولایت مطلقه فقیه
☑️https://eitaa.com/HossiniehAndisheh
🔰«اصحابالفیلِ» مدرن و «عبدالمطلب»های دوران
《صفحه اول》
🔹خدا در سوره «صد و پنجم» وقتی میخواهد سپاه ابرهه را معرفی کند، از آنها به «اصحابالفیل» تعبیر میکند. انگار فیل، محور بوده و لشگر به تبع او شکل گرفته و انسانها را صحابی خودش کرده. گویا همگی به امید آن فیل بودند که دور هم جمع شدند و به خودشان جرأت نابودی کعبه دادند. تاریخ ـ وقتی در بیان مشکلگشای جعفربنمحمد (ع) آمده ـ هم همین را تایید میکند: «آن فیل را به همهی زینتهای زیبا آراسته بودند و خرطومهایش با انواع درّ و گوهر، جواهرنشان و مرصّع شده بود و ابرهه با آن فیل، به پادشاهان زمین مباهات میکرد.» ابرهه بیشترین قدرت و بهترین ابزار را بدست آورده بود و باید آن را بکار میگرفت تا توازن قدرت بین «حبشه و یمن و روم مسیحی» با «حجاز و مکّهی ابراهیمی» را تغییر دهد و محوریّت «خانهی خدا» در بین اعراب را از بین ببرد.
🔸حتی وقتی خدا صحنه را مدیریت کرد تا با مصادرهی آن گلّهی شتر، ابرهه در برابر عبدالمطلب ـ «آیهی انسانی خدا» در برابر «قدرت مادّی اهل دنیا» ـ قرار گیرد، باز هم دستور داد تا فیل بزرگش را بیاورند تا عبدالمطلب را بشکند. اما این هیبت نورانیِ نوادهی ابراهیم بود که ابرهه را شکست: «پس به صورت عبدالمطلب نگاه کرد و زیبایی و نور جمالش او را شگفت زده کرد و وقتی فهمید پدران او هم چنین جمالی داشتهاند، گفت: شما از نظر فخر و شرف، بر پادشاهان فائق شدهاید.» بعد سریعاً خودش را جمع کرد و به عبدالمطلب پیشنهاد مذاکره داد تا با بدون جنگ و با کمترین هزینه، مکّه را از دور خارج کند. اما عبدالمطلب از شترانش گفت و نشان داد که وارد بازی قدرت مادّی نمیشود و «امنیت کعبه» را با فروش «مرکزیت و تقدس مکّه» تاخت نمیزند. غضب بود که وجود ابرهه را فراگرفت و دستور داد پیرمرد را به مکه برگردانند و حمله را آغاز کنند. آنجا فیلی مانده بود که هر چقدر «مایهی مباهات بر قدرتمندان دنیا» شده بود، به همان میزان در اجبار عبدالمطلب به «مذاکره با دشمن توحید» شکست خورده بود.
🔹اما معجزهای که از نور پیامبر برمیخاست به همین جا ختم نشد؛ که امتداد پیدا کرد. عبدالمطلب در راه بازگشت و در نزدیکی حریم حرم، با فیل همصحبت شد و سوالهای سهمگینی از او پرسید: «آیا میدانی چرا تو را به اینجا آوردهاند؟ فیل سرش را تکان داد که نه! عبدالمطلب گفت: تو را آوردهاند تا خانهی پروردگارت را نابود کنی. آیا چنین خواهی کرد؟ فیل سرش را تکان داد که نه!»
🔸 وقتی صدای توحید در فطرتِ طبیعت پیچید، هر چقدر تلاش کردند تا فیل را از هر یک از ورودیها وارد حریم حرم کنند، مینشست و وارد نمیشد و هر گاه رهایش میکردند، هرولهکنان از حرم دور میشد. افتضاح را نمیشد رها کرد و معجزه باید نابود میشد: «پس به فیل حمله بردند و آن را قطعهقطعه کردند.» شاید اصلا خدا بخاطر این اسم سوره صد و پنجمش را «فیل» گذاشته که ابرقدرتها گرچه باور نکنند اما بدانند که چطور مبهوتِ قدرت خدا خواهند شد. یعنی خدا با عبدالمطلباش، محور قدرت و تکیهگاه توانِ کفار را به بزرگترین معجزه توحید تبدیل کرد و فقط وقتی این اتمام حجت بزرگ رقم خورد و سپس انکار شد، «ابابیل» در افق مکّه آشکار شدند. همان موقع بود که عبدالمطلب پسرش عبدالله را صدا زد و گفت: به بالای کوه برو و به طرف دریا نگاه کن و خبر بده که چه میبینی...
❗️ادامه دارد👇👇
✅https://eitaa.com/hosseiniehandisheh
🔰«اصحابالفیلِ» مدرن و «عبدالمطلب»های دوران
《صفحه دوم》
...همان موقع بود که عبدالمطلب پسرش عبدالله را صدا زد و گفت: به بالای کوه برو و به طرف دریا نگاه کن و خبر بده که چه میبینی...
ـــــــــــــــــــ
🔸چند قرن گذشته از دوران «استعمار سخت»؛ که ابرهههای مدرن به «علم جدید» و «تسخیر طبیعت» رسیدند و توانستند سلاحها و جنگافزارهای جدید بسازند و با تکیه بر آنها، سرزمینها و منابع ملتها را درو کردند و و از هند و آسیای غربی تا افریقا و امریکای لاتین را به بند استعمار و اشغال کشیدند. حالا چند دهه است که تغییر رویّه دادهاند و سراغ «تحول نرمافزاری» رفتهاند و همان ظلمها را پیچیده کردهاند و به «علوم اجتماعی و انسانی» تعمیم دادهاند و با فرمولهکردن «ادبیات توسعه» در «دانشگاهها»، نیروی انسانی جدید تربیت میکنند. پس دیگر به زحمت «استعمار علنی» نمیافتند و فرمانداران نظامی منصوب نمیکنند بلکه با تربیت تحصیلکردگان بومی که ظاهراً منتخب مردم هستند، منابع و منافع ملتها را به تاراج میبرند و «استعمار پنهان» را رقم میزنند.
🔹اما خدا هم بیکار ننشسته و با انقلاب اسلامی و به دست خمینی، دندان فاسدِ «ترس از ابرقدرتهای مادی و ابزار پیچیدهشان» را از دهان ملت ایران و امت اسلام کشیده و دفاع در برابر استعمار پنهان را تا جایی تشدید کرده که «طوفانالاقصی» رقم بخورد و اسرائیل به اوج عصبانیت برسد و وحشیانهترین آدمکشیها را جلوی چشم بشریت بیاورد و به همه بفهماند که ابرهههای مدرن، روی حیوانات درنده را هم سفید کردهاند.
🔸 حالا «علم و دانشگاه»ی که محور استعمار پنهان بوده و «اصحابالفیل» جدید را به دور خودش جمع کرده بود، به محلّی برای اعتراض به ستم و حفاظت از انسانیت تبدیل شده. همانهایی که باید فرمولها را یاد میگرفتند و ظلم پیچیده را به جهان صادر میکردند و به لطائفالحیل، «فلسطین»ها را همانند لقمهی چربی در دهان «اسرائیل»ها میگذاشتند، در برابر ظلم عریان فریادگر شدهاند. حالا وجدان عمومی در دانشگاههای دشمن بیدار شده و موقع آن است که صدای توحید در گوش فطرت بپیچد و همانند عبدالمطلب، سوالهای سهمگین بپرسد و با ابزار قدرت کفر، به تخاطب و گفتگو بنشیند و تبدیل آن به قدرت اسلام را آغاز کند:
«جوانان عزیز دانشجو در ایالات متّحدهی آمریکا! شما اکنون در طرف درست تاریخ ایستادهاید. شما اکنون بخشی از جبههی مقاومت را تشکیل دادهاید، و در زیر فشارِ بیرحمانهی دولتتان مبارزهای شرافتمندانه را آغاز کردهاید. جبههی بزرگ مقاومت در نقطهای دور، با همین ادراک و احساسات امروز شما، سالها است مبارزه میکند. هدف این مبارزه، توقّفِ ظلمِ آشکاری است که یک شبکهی تروریست و بیرحم به نام «صهیونیستها»، از سالها پیش بر ملّت فلسطین وارد ساخته و پس از تصرّف کشورشان، آنها را زیر سختترین فشارها و شکنجهها گذاشته است! آیا ملّتی که در سرزمین متعلّق به خود در برابر جنایتهای اشغالگران صهیونیست از خود دفاع میکند، تروریست است؟ و آیا کمک انسانی به این ملّت و تقویت بازوان او کمک به تروریسم به شمار میرود؟»
♦️ تقدیم به سید علی خامنهای در سیوپنجمین سال پرچمداریاش برای توحید و مبارزه خالصانه و هوشمندانهاش با ابرهههای مدرن؛ به امید آن که حجاب معاصرت با این بزرگمرد، رهزن روح و فکر ما نشود و به شفاعت جدش، لیاقت کمک و یاری او نصیبمان گردد و در روز قیامت و هنگامهی «لتُسئلنّ یومئذ عن النعیم»، شرمساری و بیعملی عایدمان نشود و پایان دنیای ما را به شهادتمان قبل از رفتن او و ندیدنِ دنیای بی او ختم کند؛ لا ارانا الله ذلک الیوم ابداً...
✍حجتالاسلام محمدصادق حیدری
✅https://eitaa.com/hosseiniehandisheh
هدایت شده از کانال رسمی حسینیه اندیشه
🔘 یومالله ۱۵ خرداد گرامی باد 🔘
🔆 حضرت امام خمینی(قدس سره):
☑️ سالروز [۱۵] خرداد ۴۲ خمیرمایۀ نهضت مبارک ملت بزرگ ایران و روز بذر انقلاب بزرگ اسلامی ماست... ملت بزرگ ایران سالروز ۱۵ خرداد را که یوم الله است زنده نگه میدارد... ۱۵ خرداد و دیگر ایام الله را که در پی داشت و از نور الهی عاشورا فروغ و از شمس جمال حسینی گرمی و از پرتو هدایت او معرفت به وظیفه و از استقامت او در مقابل باطل استواری فرا گرفت، ارجمند می دارد. (۱۵ خرداد ۱۳۶۱)
☑️ من روز ۱۵ خرداد را برای همیشه عزای عمومی اعلام می کنم. (۱۲ خرداد ۱۳۵۸)
✅ @HossiniehAndisheh
هدایت شده از کانال رسمی حسینیه اندیشه
🔰بهمناسبت سی و پنجمین سال رهبری حضرت آیتالله العظمی خامنهای🔰
🎙مرحوم علامه سیدمنیرالدین حسینی الهاشمی:
🔹«اَعدل بودن» [برای ولایت و مرجعیت] به عدالت فردی در موضوعات جزئی توصیف نخواهد شد، بلکه توسعه یافتهتر میشود. مثلاً اگر کسی سؤال کند که «أعدل» مقام رهبری است یا یک عالم درجه یک خوبی که زهد دارد و در قم است (در عین حال که شرافت و مقام این بزرگواران خیلی زیاد است. من نمیخواهم خدای ناخواسته تنقیص و تضعیف کنم بلکه میخواهم مثال بزنم) اگر بگویند فلان مرجع عارف، اعدل است یا آقای «خامنهای»؟ میگویم ریسک خطری را که آقای خامنهای از اول عمر خود تا به حال کرده، خیلی عظیم بوده است.
🔸شاید کسی بگوید که «ریسک خطر را که (بلا نسبت حضرت آیةالله خامنهای) مبارزین کمونیست هم کردهاند؛ خوب این چه ربطی به عدالت دارد؟!» میگوئیم آنها در جهت کفر، عادل هستند و حضرت ایشان در جهت ایمان، عادل است. دلخوشی ایشان به این نبوده است که معروف شود بلکه دلخوشی ایشان به این بوده است که در برابر جدش چگونه کار کرده است. الان مخاطراتی که روبروی ایشان قرار دارد، مسأله کوچکی نیست. بهرحال خبرهای جزئی، من و شما را تکان میدهد اما به ایشان خبرهای مهم میرسد. اینکه دشمنان حملات سختی دارند اما ایشان از جا تکان نخورد [مساله عظیمی است].
🔹من معذرت میخواهم از اینکه اینگونه مثالها را مطرح میکنم اما اگر همسر شما بر علیه شما ادعای تندی کند، حداقل یک ساعت در فکر میروید (حالا چه جواب به او بدهید چه جواب ندهید) حالا کسانی به سوی مقام معظم رهبری توپ بسته و ایشان را تهدید میکنند که مثل کلینتون و امثال آن، در موضوع کار خودشان صاحب قدرت هستند؛ یعنی فشارهایی که بر علیه ایشان وارد میشود فشارهای زیادی است. از داخل حوزه گرفته (که پشتیبانها و دوستهای اسلام هستند) تا آنهایی که ضد اسلام هستند. در این فشارهای جهانی و داخلی، وقتی ایشان استعانت خود را به خدای متعال محکم نگه میدارد، از نظر عقلی عدالت خیلی بیشتری دارد از کسی است که صرفاً اهل مراقبت نسبت به خطورات ذهنیهی خودش است.
🔸آیتالله خامنهای نیز طبیعی است که خطورات ذهنیه شخصیه خود را مراقبت کند. ولی این خطورات برای ایشان در موضوعات و برخوردهایی است که شعاع و توسعه و موضوعات آن بسیار متنوعتر و گستردهتر است. در این صورت، چگونه میتوان گفت ایشان در مقایسه با کسی که چنین فشارهایی روی او وجود ندارد، اعدل نیست؟!
🔹علاوه بر این، با وجود اینکه حوزه نتوانسته «اصول فقه احکام حکومتی» را تولید کند و در اختیار نظام بگذارد، آیتالله خامنهای مجبور است که موضعگیری کند و تصمیم بگیرد و این برای کسی که اهل توحید باشد، سختی زیادی دارد.
📘جلسه ۲۶ مبادی علم اصول فقه احکام حکومتی، ۱۳۷۴/۲/۲۳.
✅ https://eitaa.com/HossiniehAndisheh
🔸رفت و برگشتی بین «روز جشن و شادی» و «دعای ندبه و زاری»
❇️ وسط «اعمال روز عید قربان»، یکیشان هست که خیلی توی چشم است؛ چون خیلی سریع این سوال را به ذهن میآورَد که: «عید قربان و دعای ندبه؟! روز شادی و دعای زاری؟»
نمیدانم. شاید هم یکی از حکمتهایی که باعث شده حضرت باقر خودش «عبداللهبندینار» را صدا بزند و این حدیث را به او هدیه کند، پاسخدادن به همین سوال بوده:
«ای عبدالله! هیچکدام از عیدهای مسلمانان _ چه قربان و چه فطر _ نیست مگر اینکه حزن و غم آل محمد را تازه میکند... چون حق خودشان را میبینند که به دست دیگران افتاده»
❇️نمازهایی که باید به امامتِ امامان حق برپا میشده، به دست «عن صلاتهم ساهون»هایی افتاده که نمونه بارز «هم یراءون» هستند و نماز را به دکان تقدسشان تبدیل کردهاند و خطبههایی که باید هدایت را با زبان ائمه هدی به کام مردم میگذاشته، بلندگوی منافقینی شده که با «یحرفون الکلم عن مواضعه» مشغول توسعه مرزهای بدعت و تأویلاند و با «اخوانهم الذین کفروا» نرد عشق میبازند و با ابرقدرتهای دنیاپرست، بر سر «بهرهمندی بیشتر از لذات دنیا» تقسیم کار میکنند و به آنها چشمکِ "لئن اخرجتم لنخرجنّ معکم" می زنند.
❇️ انگار عیدهای مسلمین که ابزاری ایمانی برای تشکّل و تجمّع مومنین و فرصتی اجتماعی برای همدل و همفکر و همکار کردنشان بوده، به آلتدستی برای قدسیّت حکومت منافقین و رفاقت با مشرکین تبدیل شده. همینجاست که حزن بر حاکمیت الهی و دریغ بر غصب نرمافزارهایش تجدید میشود. گویا عیدهای خدا نه از جنس شادمانیهای عادی در خردهفرهنگهای قومی، که جشنهای حکومتی و تجمعهای سیاسی برای قدرتهای ایمانی هستند که میخواهند «پرستش اجتماعی خدا» را به رخ بکشند.
❇️ اصلا هر وقت خداپرستان جامعه تشکیل میدهند و «پرستش دستهجمعی» را ابراز میکنند، درگیر شدن دنیاپرستان با آنها حتمی است و اینجاست که «سیاست الهی» متولد میشود و رشد میکند تا با برقراریِ «توازن قدرت» بین «پرچمداران ایمان و مهندسین طغیان» به بلوغ برسد...
♥️ تقدیم به جمهوری اسلامی ِ عزیزتر از جان که با همه تنگناها و فشارها و کاستیها، پرچم «پرستش اجتماعی خدای متعال» بر روی کره زمین را به دوش میکشد و بعد از حضور در توازن قدرت جهانی در بُعد «سیاسی»، باید در جستجوی توازن قدرتِ «فرهنگی و اقتصادی» در هماوردی با «بتپرستی مدرن» باشد تا بلوغ شیعه و آمادگی عملی برای ظهور معنادار شود...
✍️ حجتالاسلام محمدصادق حیدری
✅https://eitaa.com/hosseiniehandisheh
هدایت شده از کانال رسمی حسینیه اندیشه
جلسه با حجتالاسلام روحالله صدوق ۱.mp3
8.66M
#انتخابات_ریاست_جمهوری
🔰 رشد نظام اسلامی در مشارکت حداکثری مردم در انتخابات
🎙حجتالاسلام روحالله صدوق (سرپرست حسینیه اندیشه)
🕌 کانون فرهنگی تبلیغی سوده همدانی ــ مشهد مقدس
🗓 ۲۸ خرداد ۱۴۰۳
✅https://eitaa.com/HossiniehAndisheh