داستان زاغری فارغ از اینکه بخاطر جاسوسی و ضربه به کیان ایران،فقط پنج سال محکوم میشود مانند سایر جواسیس دستگیر شده تا کنون،(البته تخفیف بخاطر لو دادن شبکه جاسوسان همکار تاثیر زیادی داشته)،بیشباهت به رامین جهانبگلو نیست..جهانبگلو سال هشتاد و پنج شناسایی و دستگیر میشود و پس از اتمام محکومیت از ایران میرود اما،ثمره تلاش او برای ایجاد شکاف سیاسی در ایران و انقلاب رنگی،نهایتا سه سال بعد در اتفاقات هشتاد و هشت خود را نشان میدهد.زاغری اما در حوزه فرهنگی و مسائل زنان و فمنیسم و کشیدن آن به سیاست تلاش میکند که بخشی از برهنگی فرهنگی و جنبشهای کوچک ولی پر سروصدای فمنیستی امروز که خود را در قالب نافرمانی مدنی نمایان کرده تنها گوشهای از آن است.زاغری هم اما شناسایی و دستگیر و محکوم میشود و پس از طی محکومیت و چندماه مانده به آزادی ،مبادله میشود اما میتوان پنج سال پس از دستگیری او تاثیرات فعالیت و شبکهسازیهایش در حوزه بانوان و تغییر ارزشهای حوزه زنان را با یک پیشروی موریانهوار و ویرانگر در جامعه به نظاره نشست.کوتاه عرض میکنم،صبر دستگاههای امنیتی در شناسایی سرشبکههای اصلی،گاهی سبب تاثیر عمل جواسیس در بعد زمان میشود. جان کلام آنکه باید مدنظر گرفت که آثار یک ضربه فرهنگی میتواند در بلند مدت مانند یک مسئله امنیت ملی رخ نشان دهد. البته،در این زمینه نباید فقط دستگاههای امنیتی پاسخگو باشند و نقش سایر نهادها باید برجستهتر شود.هشدار/شوالیههای ناتوی فرهنگی مشغول کارند!!
#حسینکمیل۵
سیاست در واپسین لحظات /حسین کمیل
توضیح👇👇
🎯عبرت تاریخ!!
چگونه آمریکا خرس نشستهی روسیه را روی دو پایش ایستاند؟/ولادیمیر پوتین؛بازگشت از نیمهراه غربگرایی به استقلال ملی
پوتین امروز، همان #پوتینغربگرای پس از یلتسین است که وقتی به قدرت رسید، پیشنهاد عضویت روسیه در اتحادیه اروپا و حتی #ناتو را داد! در حمله به افغانستان آمریکا را همراهی کرد و سقوط صدام،همپیمان شوروی را به نظاره نشست. اما درمقابل آمریکا به او میدان نداد. سال ۲۰۰۷ پایان بازی امریکا و لبریز شدن صبر روسیهی پوتین لبریز با سخنرانی معروف او در آلمان به جهان اعلام شد.او در آن سخنرانی میگوید:
«اشتباه ما تا کنون این بود که زیادی به غرب اعتماد داشتیم و اشتباه آنان این بود که از این اعتماد زیادی سوءاستفاده کردند» و نقطه عطف در روابط روسیه-آمریکا اینگونه از پانزده سال پیش رقم خورد تا آنچه امروز در #اوکراین،اولین زمینه محتمل درگیری مستقیم غرب و شرق پس از فروپاشی آلمان شرقی باشد ...آمریکا با تکیه بیش از حد به اعتمادبهنفس حاصل از قدرت اقتصادی و رسانهای خود، و با رویای یک امپراطوری بیرقیب،با اسم رمز مبارزه با تروریسم،یک فرصت تاریخی برای موازنه قدرت در جهان را از دست داد.غافل از آنکه اشتغال به جنگهای عراق و افغانستان،فرصت رشد سایر رقبا را فراهم نمود. اگر واقعبینانه بنگریم،ریشه بحران فعلی امریکا در روحیهای است که امام خمینی آمریکا را به این صفت خواند: #استکبار_جهانی!!
برخورد امریکا با دوست و دشمن از همین موضع است که سبب شده در همین لحظه،چرخش عربستان و امارات به سمت چین،سکوت هند در مقابل روسیه و حمایت پاکستان از پوتین،بعنوان همپیمانان سنتی امریکا در منطقه رخ دهد!دقیقا همان راهی که خورشچف،گورباچوف و یلتسین رفتند و پوتین از #دوربرگردان میانه راه،بازگشت!
#حسینکمیل۵
#حسامالدینحائری
سیاست در واپسین لحظات /حسین کمیل
ملی شدن صنعت نفت و روایتی که از تاریخ حذف شد👇
🎯یک عکس مشهور و ربطِ فراموش شده آن به ملی شدن صنعت نفت/ورق بزنید
.
در تاریخ۲۹اسفند و دعوای همیشگی بر سر اینکه نفتِ ملی،حاصل سیاست مصدق بود یا کیاست کاشانی،باید پرانتزی باز کرد برای این سنت همیشگی تاریخ،آنکه که باید در فراموش خانه دنیا،انها که باید آینه مجسم باشند،در پستوی زمان در لابهلای حوادث و اخبار گم شوند.
در همه این دعواها،واقعیت آن است که ملی شدن نفت،جز با رقم خوردن حادثهای که تصویر بالا را آفرید،فرصت ظهور پیدا نکرد.و واقعیتر آن که قحطیِ تاریخنگار بیطرف، این روایتهای گوناگون است که زوایای پیدا و پنهان را بازگو میکنند. بگذریم!!!!
اما ربط عکس و نفت: در اوج مطالبه ملی شدن نفت توسط مجلس،سپهبد رزم آرا نخست وزیر وقت به مجلس رفت و ضمن مخالفت صریح با ملی شدن نفت این جمله تاریخی را گفت:"ملتی كه لیاقت لولهنگ(آفتابه) سازی ندارد چگونه میتواند صنعت نفت را اداره كند"!!
کشمکشها ماهها ادامه داشت و سرانجام در۱۶اسفند سپهبد رزم آرا که به نمایندگی از دربار به مانع اصلی در برابر این طرح ملی تبدیل شده بود،با کسب حکم شرعی توسط شهید نواب صفوی و طی یک اقدام انقلابی، توسط خلیل طهماسبی (از اعضای فدائیان اسلام به رهبری شهید نواب صفوی)با شلیک سه گلوله از پای درآمدو راه برای ملی شدن نفت هموار گشت.روز بعد از ترور و در۱۷اسفند، مجلس طرح ملی شدن صنعت نفت را تصویب کرد و با تصویب طرح در مجلس سنا در روز۲۹اسفند۱۳۲۹،نفت ملی شد. پس از نخست وزیر شدن مصدق و شروع اختلافات با کاشانی،رابطه جبهه ملی و فدائیان روبه زوال نمود و اعضای آن به بهانههای مختلف از جمله حرام دانستن و مقابله با مشروب فروشی دستگیر شدند که از جمله آنها نواب صفوی به مدت بیست ماه در زندان مصدق به سر برد. پس از سقوط مصدق،نواب صفوی و یارانش به جرم تلاش برای ترور حسین علاء اعدام شدند
https://www.instagram.com/p/CbS3bJYu4hz/?utm_medium=share_sheet
سیاست در واپسین لحظات /حسین کمیل
محاصره ایران👇👇
🎯رفت و آمدهای اخیر سران عرب،آشتیکنان امارات و ترکیه،ملاقات صهیونیستیها با الهام علیاف و اردوغان و بنزاید و اخیرا اجلاس شرم الشیخ و دیدار بِنِت،بنزاید و السیسی همه مربوط به جهان پسا حمایتِ امریکا و تشکیل ائتلافهای امنیتی برای مقابله با ایران و حفظ اسرائیل است.ائتلافهای امنیتی که در مرحله اول در حال اقدام برای محاصره کردن ایران میباشند« ائتلاف ترکی-آذری با پشتپرده سرویس مخفی انگلیس،ائتلاف عبری-عربی در جنوب و البته کردستان عراق، طالبان در شرق و ارتش تجهیز شده و البته کاملا غربگرای عراق و قدرتگیری جریانات معاند با م.ق.ا.و.مت و ایران در بغداد». مرحله بعدی شامل دوگانه تجهیز گروههای تجزیه طلب و همزمان تلاش برای رشد اقتصادی کشورهای فوق و مقابله با تجارت و رشد اقتصادی ایران جهت کمتر شدن اعتماد به نفس ملی آریاییها و ایجاد نارضایتی بیشتر برای همراهی با تجزیه طلبان است.البته قضیه طالبان متفاوت از سه مورد بالا است و ائتلافهای مذکور با تغذیه مادی آن،صرفا مصائب امنیتی و مهاجران را بر ایران تحمیل خواهند کرد.نتیجتا همه موارد فوق نشان از این دارد که اگر ایران بدنبال ارتقای بازدارندگی،هم در بعد نظامی و هم اقتصادی و بازسازی سرمایه اجتماعی حاکمیت خود نباشد، بتدریج محاصره و تضعیف شده و چه بسا با قدرت یافتن جریانات تجزیه طلب تبدیل به «یوگسلاوی خاورمیانه» شود. فرصت بحران نفت و احتمالا تنفس موقت برجام باید به تقویت زیرساختهای اقتصادی و نظامی کشور بیانجامد در غیر این صورت ایران قافیه را باخته و به ایرانستان تبدیل خواهد شد.نکته مهم در مورد مذاکرات وین آنکه،برای در امان ماندن از ناتوی بینالمللی،نباید میز برجام به فروپاشی بازدارندگی هست.ه.ای ایران بیانجامد در غیر این صورت،قبل از انکه ائتلافهای فوق بخواهند تمام قوای خود را بکار گیرند، یا چند ضربه کاری و هزینه ساز میتوانند زیرساختهای قدیمی نظامی ایران بخصوص ارتش را،زمین.گیر و اعتمادبنفس ملی ایران را ویران نمایند،کاری که با ترور فرمانده در فرودگاه بغداد گام اول آن را برداشتند و حالا با سعی برای دور کردن سوریه از ایران تا حدودی پیش رفتهاند .اگر بخواهم با نگاه عاقلانه جهت حفظ امنیت ملی کشورم نظری بدهم،امروز روز عدم مخاصمه با طالبان،و همچنین فروش برخی فناوریهای هایتک و موردنیاز روسیه در جنگ با ناتو، در عوض نوسازی برخی ساختارهای مهم نظامی خصوصا در حوزه هوایی،پدافندی و دریایی و همچنین نیروگاههای ات.می و صنعت گاز و نفت است.
#حسینکمیل۵
https://www.instagram.com/p/CbdubZhogGb/?utm_medium=share_sheet
🎯🎯جلسه پارلمان عراق به کدام سو میرود؟
شنبهای که گذشت برای عراق بسیار مهم بود. در پارلمان، ائتلاف جریانهای مقتدی صدر(شیعهها_کمونیست و بعثیون)،خمیس الخنجر، حلبوسی(بعثی_سنی) و بارزانی(کوردی)،در قبال معرفی جعفر صدر(پسرعمو و داماد مقتدی صدر)برای تصدی نخست وزیری، بر سر انتخاب«ریبر احمد»(طبق قانون باید کورد باشد) جهت ریاست جمهوری توافق و در پارلمان تشکیل جلسه دادند.نوری المالکی(چارچوب هماهنگی شیعی) برای نصاب شکنی توانست 126 نماینده شامل شیعیان و معترضین کورد چارچوب هماهنگی(اطار التنسیقی)،ائتلاف عزم (مثنی السامرایی) و اتحادیه میهنی(بافل طالبانی)را گرد هم آورد که باعث از نصاب افتادن مجلس برای انتخاب رییس جمهور شدندو البته بحث ائتلاف اکثریت صدر را نیز زیر سوال ببرد.گزینه های صدر(ائتلاف مدعی اکثریت پارلمان) برای نخست وزیری به ترتیب اولویت جعفر صدر، الکاظمی و العامری هستند. برای جلسه چهارشنبه متصور است که: اول صدر با تهدید و تطمیعِ مستقلین باعث رسیدن حدنصاب در جلسه روز چهارشنبه شود(باتوجه به سابقه شرارتبار جریان صدر،بعید نیست) که با توجه به حمله دیشب به دفتر حزب دمکرات در بغداد و نیز اقدام جهت تجمع در نجف علیه صدر(بیسابقه بوده)،فعلا نمیخواهد آش را خیلی شور کند و احتمالا جلسه مذکور باز هم به نصاب نرسد. دومین حالت، توافق صدر با مالکی برای دولت آینده است که این سناریو محتمل است، کما اینکه مالکی با نخستوزیر جعفر صدر مشکل ندارد بلکه مسئله تقسیم قدرت و جایگاه چهارچوب شیعی است،و سومین حالت ادامه نصاب شکنیها و در نهایت برگزاری انتخابات مجدد در آینده است که بدلیل اصرار امارات و ترکیه برای ورود عراق به فرآیند معامله قرن و اقدامات اخیر الکاظمی و حضور غیر مستقیم در اجلاس مصر_نقب بعید نیست
سیاست در واپسین لحظات /حسین کمیل
این زن منشا دگردیسی اقتصادی روسیهست!
تا میتونید در موردش بخونید؛ نابغهای به نام الویرا نابیولینا...
تغییراتی که از سال ۲۰۱۳ در سمت ریاست بانک مرکزی به وجود اورد خصوصا تا سال ۲۰۱۷، چیزی شبیه به معجزه است.و بعد از تبدیل ذختیر روسیه به طلا و دستور به کشف طلاهای غرق شده تزارها و جنگ جهانی،حالا..
🔴 پاتک روسیه به آمریکا و ناتو
🔹ابتکار عمل کرملین در جنگ ترکیبی و مقابله با جنگ اقتصادی آمریکا و ناتو، غرب را در شرایط کیش و مات در شطرنج روسی قرار میدهد.
🔹روسها با جایگزینی روبل به جای دلار در معاملات انرژی، از یک سو ارزش پول ملی خود را حفظ کردند و از سوی دیگر با وادار نمودن کشورهای متقاضی انرژی به گشایش حساب در نزد بانک ملی روسیه، مانع از بلوکه شدن درآمد ناشی از فروش انرژی در خارج از کشور میشوند. روسیه با طولانی کردن عملیات ویژه نظامی خود در اوکراین، بهای نفت خام و حاملهای انرژی را بالا نگه داشته و عملا درآمد خود را نیز حفظ میکنند. ابتکار عمل روسیه در ارتقاء و توسعه همکاری اقتصادی با کشورهای دوست، به ویژه در منطقه کشورهای شانگهای، بخش مهمی از بازار این کشورها را به روی غرب مسدود میسازد.روسیه تحریم سوئیفت را با ایجاد سوئیفت جداگانه با شرکای تجاری خود پاسخ داد. تجارت با ارزی غیر از دلار با چین، هند، ایران و... به بی اعتبار شدن تحریمها کمک خواهد کرد و آغازی بر پایان سیادت دلار در تجارت جهانی خواهد شد. کشورهای اروپایی با تحریک آمریکا و بدون محاسبه، آسمان خود را به روی روسیه بستند. اقدام مسکو برای بستن آسمان خود به روی کشورهای تحریم کننده، شرکتهای هواپیمایی را متضرر و به زیاندهی نزدیک کرده است. در چنین شرایطی یورو استات نرخ تورم سالانه در کشورهای حوزه یورو را ۷/۵% اعلام کرد. این نرخ تورم در منطقه یورو از سال ۱۹۹۷ بدین سو بیسابقه بوده است.اینها بخشی از پاتک روسیه در جنگ ترکیبی به جنگ اقتصادی غرب است. آمریکا و ناتو باید در آینده خود را آماده پاتکهای دیگر کرملین در موضوع عرضه محصولات کشاورزی و پیامدهای ناشی از تورم و رکود نمایند.
#حسینکمیل۵
#رضاسراج
با زدن روی لینک،وارد صفحه اینستاگرام #حسینکمیل بشین و تحلیل صوتی ماجرا رو بشنوید
+
🎯این یک فضاسازی از یک واقعیت مسلم، برای بهره برداری سیاسی در آینده و البته نجات عوامل اصلی است.شرح یک داستان دور از فایده نیست.«آوردهاند که مردان یک قبیله به شکار رفتند و در غیاب انها،غارتگران وارد دهکده شده و به زنان تعرض کردند.در این بین تنها یک زن از خود دفاع کرد و عفتش لکه دار نشد..پس از رفتن غارتگران،سایر زنان برای انکه در مقابل سوال همسرانشان در مورد چرایی عدم مقاومت وممانعت از تجاوز مانند آن یک زن،رسوا نشوند،همدست شده و آن زن را کشتند!! و پس از برگشتن همسرانشان به ناله و مویه پرداختند». جماعت امضاکننده،همانها هستند که هشتک«من ناموس کسی نیستم- من بی ناموسم» را ترند میکردند.مسلمان شدنشان را باور نکنید!!!!!
#حسینکمیل
https://www.instagram.com/p/Cb7s9OSIHwH/?utm_medium=share_sheet
سیاست در واپسین لحظات /حسین کمیل
🎯اینروزهای پاکستان
به صورت خلاصه،نزدیکی دولت عمران خان و حزب تحریک به ایران،چین و روسیه،قرار گرفتن پاکستان در مسیر راهگذر جاده ابریشم،اقدام جهت واردات گاز از روسیه از مسیر ایران،عدم اعطای پایگاه نظامی به آمریکا پس از خروج از افغانستان و منطقه استراتژیک نزدیک به ایران و چین،گسترش مراودات اقتصادی با شرق،داشتن گرایشات نزدیک به تشیع و مخالفت با حزب مسلم لیگ به رهبری نواز شریف و نزدیک به وهابیت سعودی،عدم شرکت در معامله قرن و مخالفت با حضور در جنگ یمن،از جمله موارد مخالفت جبهه غربی_عربی_عبری با او است؛تا جایی که مانند «بی نزیر بوتو» اقدام برای حذف فیزیکی او در دستور کار بخش اسیای جنوبی وزارت خارجه امریکا قرار گرفت،اما پس از ناکام ماندن این پلن،پارلمان این کشور تحت نفوذ سفارتخانهها درصدد برکناری او برآمدند. پس از درخواست کمک عمران خان از یکی از کشورهای منطقه که سابقه خنثی سازی کودتا در ترکیه،کودتا علیه امیر قطر نجات قطر از بحران، نجات سوریه و عراق از داعش و حفظ دولت های قانونی آنها در کارنامه خود داشته، اطلاعاتی در اختیار سازمان اطلاعات ارتش پاکستان قرار میگیرد که قطعیت اقدام جهت تجزیه پاکستان در آن سبب میشود تا ارتش غربگرای پاکستان و دستگاه امنیتی آن نیز به توطئه بودن اقدام پارلمان صحه بگذارد و با دستور رئیس پارلمان،جلسه رایگیری کنسل شود.در این هنگام با اقدام غیرقابل پیشبینی و البته مشورت شده از سوی عمرانخان،درخواست انحلال پارلمان و انتخابات مجدد اعلام،و با موافقت رئیس جمهور،فتنه پارلمان در نطفه خفه میشود. همچنین انحلال پارلمان،همزمان سبب ساقط شدن نخست وزیر نیز میگردد،که بنظر میرسد عمرانخان با این عمل بر روی اقبال مردم به خود و یکدست کردن پارلمان وارد قماری نزدیک به پیروزی شده است. در شرایط عادی،با برکناری نخست وزیر توسط پارلمان،باید رئیس مخالفین پارلمان،نخست وزیر موقت تا انتخابات مجدد پارلمان شود،اما درصورتی که نخست وزیری با انحلال پارلمان، به پایان برسد، این خود عمرانخان است که میتواند تا انتخابات مجدد(نود روز دیگر)،نخستوزیر موقت کشور باقی بماند.البته در این مدت ائتلاف غربی_عربی_عبری بیکار نخواهند ماند!
#حسینکمیل
انفجار در کلوب شبانه باکو که با افراد مسلح نگهبانی و محل رفت و آمد افسران ارتجاع منطقه بود،یک هشدار به علیاف بود تا اندازه قوارهش گز کند و بداند ساختن قرارگاه بین خانههای مردم نمیتواند سبب امنیت جاسوسها شود.
پ.ن:به بحرین هشدار رسمی داده شد که از اربیل درس بگیرد!
#حسینکمیل
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این ابتدای راه ایرانیان بخصوص شیعیان است..اهل سنت،جان ما هستند،اما وحدت با وهابیت و امان دادن به انها عین خریت است،اصلل وهابی سنی هم نیست،آدم هم...همان مدارس علمیه سیستان که در خفا عبدالمالک ریگی پرورش میدهد برایمان کم بود،پروبال دادن به لیدرشان و تهدید حاکمیت به عدم سکوت و خواستن سهم از حکومت و خم شدن دولت قبل تا زانو هم قوزبالاقوز و آخر اعتماد به نفس به آنها....وهابی جماعت،نه شیعه میشناسد و نه سنی،نه ناموس مسلمان نه غیر مسلمان...میکشد تا به بهشت برود...تکفیر میکند و کسی را ادم نمیداند..حالا عدهای با خریت،از گفتمان وحدت اسلامی،گفتمان تسامح بسازند تا ده سال دیگر نشود در هیچ خیابانی راه رفت..زادو ولدشان که هم ماشاالله و سیاستهای جمعیتی شیعیان حکومت جمهوری اسلامی تبارک الله!!!!...ناگفته نماند،مهاجرت گسترده افغانهای سنی مذهبِ تعلیم داده شده در مدارس طالبان که با ممنوعیت کشت خشخاش و جنگ وارد ایران شده اند،دیگر محدود به سیستان و کرمان نیست..از اهواز و تهران تا قزوین و همدان و مشهد و بزودی در همه شهرها.....در هر صورت خدا به دادمان برسد/حسینکمیل
سیاست در واپسین لحظات /حسین کمیل
🎯 روز یکشنبه در شهر بزرگ و کوچک پاکستان(در تصویر) تجمعات اعتراضی مردمی و بیسابقه از زمان استقلال پاکستان تا کنون نسبت به دخالت غرب و برکناری عمرانخان رخ داد(گستردهتر اما شبیه اقدام تقابلی مردمی در ترکیه که اردوغان را از کودتا نجات داد). بدون شک احزاب وابسته به آمریکا و انگلیس و ارتش پاکستان(که عملا و به ذات با همان احزاب وابسته_نواز و بوتو_مشکل اساسی دارند)،شکلگیری و قدرت مانیفست جدید این کشور که توسط عمرانخان در مورد دخالت آمریکا و غرب و ضرورت استقلال در سیاست داخلی و خارجی پاکستان را دیدهاند،به وحشت افتادهاند. بدین صورت،برگزاری انتخابات پارلمانی در کوتاه مدت نخواهد بود و احتمال حذف فیزیکی خان نیز وجود دارد تا احزاب وابسته به غرب بتوانند باخرید زمان فرصت لازم برای دلسرد کردن حامیان عمران خان را پیدا کنند غافل از اینکه،خان فقط گفتمانی را در میان مردم زنده کرده که چه خودش در سیاست باشد و چه نباشد به مسیر خود ادامه خواهد داد.البته برای شهباز شریف که قرار است از لندن بیاید و نخست وزیر شود،این امر بسیار ناگوارتر خواهد بود و هر چه زمان بگذرد، اوضاع اقتصادی با توجه به شرایط جهانی بدتر میگردد و بیشتر به ضررشان تمام خواهد شد.حالا ارتش این کشور بخاطر خبطی که در یک شبه کودتا علیه خواست مردم کرده،در مقابل سه انتخاب سخت قرار دارد:یا به نحوی با همین احزاب که عملا با ارتش رابطه خوبی ندارند و قطعا در آینده هم پایگاهی بین مردم ندارند،همکاری کند،یا بنحوی فضا را مدیریت کند تا حزب عمرانخان به قدرت برگردد که قطعا هزینه آن تصفیه برخی از ژنرالهای قدرتمند خواهد بود یا با کودتای رسمی قدرت را بدست گیرد که البته سرنوشت ژنرال پرویز مشرف برای آنان عبرت خوبی است باید بترسند!
در هر صورت،این فرصت برای ایران پیش آماده،تا با بیداری صورت گرفته،یک کشور دیگر را در محور مقابله با استکبار جای دهد و خیال خود را از شرق راحت کند!
#حسینکمیل
حمله دولت جدید و امریکایی پاکستان به جنوب افغانستان که پشتون تبار و از متحدان طالب هستند،در چشمانداز خود،متوقف کردن مهاجرت به پاکستان و سوق دادن همه مهاجران به سمت ایران است.
بحران غذا و بهداشت و خشونت،عوارض آن بوده و ایران باید مهاجرین جدید را مستقیما به مرز ترکیه بفرستد!
#حسینکمیل۵
هدایت شده از اندیشه و قلم | احمد قدیری
🔷 چرا نباید از مواضع خائنانه فائزه هاشمی درخصوص تحریم سپاه تعجب کرد؟
🔸ویکیلیکس: هاشمی در دیدار سفیر اتریش خواستار تحریم حقوق بشری ایران شد.
wikileaks.org/plusd/cables/09UNVIEVIENNA553_a.html
🔸نیکآهنگ کوثر: مهدی از من خواست در واشنگتن دنبال تحریمهای جدید علیه ایران باشم.
aparat.com/v/WVOhi
🔸مهدی هاشمی خطاب به نیکآهنگ: کاری که ما میکنیم صد برابر بدتر از اقدامات ضدانقلاب در خارج است. در خانواده تقسیم کار کردهایم.
yjc.ir/fa/news/4187204
🔸فهرستی از گرای اصلاحات برای تحریم ایران:
eitaa.com/ghadirinetwork/4409
@GhadiriNetwork
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
✨چرا نئولیبرالها درباره اثر تورمی نقدینگی دروغ میگویند؟!
پیرو انتشار آماری از نسبت بالای نقدینگی به تولید ناخالص داخلی در جهان (ژاپن: ۲۸۰٪؛ کانادا: ۱۲۲٪؛ انگلیس: ۱۶۰٪؛ کره جنوبی: ۱۶۵٪؛ سوئیس: ۱۸۲٪؛ استرالیا: ۱۳۷٪؛ چین: ۲۱۱٪؛ مالزی: ۱۳۷٪؛ میانگین جهانی: ۱۴۳٪)، و اشاره به پایین بودن نسبی این نرخ در ایران (۹۵ درصد) نئولیبرالهای کراواتی و ریشدار هجمه سنگینی علیه حقیر شروع کردهاند که عمدتا فحاشی است و استدلال و استنادی در میان ناسزاهایشان دیده نمیشود. هدف از انتشار این آمار، به چالش کشیدن تلاشهای بیوقفه و ایدئولوژیک این جریان برای تقلیل دادن مسئله تورم به نقدینگی و در نتیجه تجویز سیاستهای خسارتبار و تورمزایی چون افزایش نرخ ارز و قیمت سوخت بود.
هیچ کس منکر اثر نقدینگی روی تورم نیست. مسئله ما اولا اغراق درباره اثر نقدینگی و انکار اثر متغیرهای دیگر است؛ ثانیا نتایجی است که از این اغراق گرفته میشود و سیاستهای ویرانگری که در پی آن تجویز میشود.
آقایان مدعی هستند که نقدینگی در ایران تورم ایجاد میکند - و در جاهای دیگر خیر- چون رشد نقدینگی در ایران بیش از رشد تولید است. دوباره و پیش از ادامه تذکر دهم که خلق نقدینگی توسط شبکه بانکی خصوصی برای فعالیتهای سوداگرانه حتما باید متوقف شده و خلق پول صرفا باید توسط حاکمیت و صرفا برای تولید باشد. اما توجه بفرمایید؛
در سال ۹۲ نقدینگی حدود ۶۴۰ همت و تولید ناخالص داخلی ۱۰۵۵ همت بوده است. یعنی نسبت نقدینگی به تولید حدود ۶۱٪ بوده است. در سال ۹۶ این نسبت به حدود ۹۵ درصد میرسد (نقدینگی= ۱۵۳۰ همت و تولید ناخالص داخلی= ۱۶۲۰ همت). به عبارت دیگر، در این دوره نقدینگی نسبت به تولید، نجومی بالا رفت اما تورم پائین بود!
برعکس، طی سالهای ۹۶ تا ۱۴۰۰، ما شاهد کاهش نسبت نقدینگی به تولید ناخالص داخلی هستیم. در ۱۴۰۰ نقدینگی حدود ۴۹۰۰ همت برآورو میشود و تولید ناخالص ۵۷۰۰ همت؛ یعنی نسبت فوق با ۱۰ واحد درصد کاهش، به ۸۵٪ رسیده است. اما در همین دوره، تورم وحشتناکی را تجربه کردیم.
نئولیبرالهای تصمیمساز، تصمیمگیر و مجری رخنه کرده در دولت آقای رئیسی توضیح دهند که چگونه در دورهای که نسبت نقدینگی به تولید ناخالص داخلی فزاینده بوده، تورم پائین بوده، اما در دورهای که این نسبت کاهشی بوده، تورم نجومی داشتیم و اینک نیز داریم؟!
آقایان جوابی ندارند چون با چهار عمل اصلی نه میتوان اقتصاد را فهمید و نه میتوان مدیریتش کرد. پاسخ این معما را در ادامه بخوانید.
ساختار تولید در ایران معالاسف یک ساختاری است که حقیر آن را ساختار تولید استعماری مینامم. یعنی ساختار تولیدی است که تا حد زیادی وابسته به واردات است(مونتاژ خودرو تا مرغ و برّه). نتیجه این وابستگی آن است که اقتصاد به شدت از تلاطم نرخ ارز و قیمت جهانی اقلام وارداتی متاثر میشود.
علت اینکه در دوره ۹۲ (۲۰۱۳) تا ۹۵(۲۰۱۶) با وجود رشد وحشتناک نسبت نقدینگی به تولید، تورم بالا نداشتیم، تورم منفی در جهان و عدم افزایش نرخ ارز بود(بماند که از محل حراج ذخایر ارز و طلای کشور، نرخ ارز ثابت نگه داشته شد). در این دوره، قیمت جهانی مواد اولیه مرتبط با انرژی ۵۷٪، گندم حدود ۴۰٪، ذرت ۳۹٪، ماده اولیه لاستیک ۴۳٪، دانه سویا ۲۶٪، جو ۴۹٪ کاهش یافت.
بنابراین، علت تورم پائین سالهای ۹۲ تا ۹۶ نه هنرمندی آقای روحانی بود، نه اینکه نرخ رشد نقدینگی به تولید کم بود! مسئله، تورم منفی در جهان بود. با معکوس شدن این روند و افزایش وحشتناک قیمت مواد اولیه تولید و اقلام کشاورزی، قیمتها در ایران نیز سر به فلک کشید.
شاید برایتان جالب باشد که ما چون وارد کننده محصولات نفتی هستیم، با افزایش قیمت نفت، قیمت این محصولات نیز افزایش مییابد، لذا افزایش قیمت نفت اثر تورمی روی اقتصاد ما دارد.
نئولیبرالها - چه با محاسن و چه بیمحاسن- با چشم بستن بر اینهمه واقعیت، میخواهند با تقلیل همه ماجرا به نقدینگی، سیاستهای معیشتسوز خود را که عبارتست از بیتفاوتی نسبت به تولید داخلی، بیتفاوتی به مسئله هدایت نقدینگی، تجویز افزایش نرخ ارز و قیمت سوخت و... به دولت تحمیل کنند.
من واقعا برای آقای رئیسی نگرانم. البته هیچ کس جز خود ایشان نخواهد توانست آقای رئیسی را دست نئولیبرالها نجات دهد. دعا کنیم بتواند. حرف آخر اینکه راهکار، تولید دانشبنیان است و آنچه من از تولید دانش بنیان میفهمم، رفع وابستگی تولید و مصرف کشور به اقلام وارداتی است.
@syjebraily
جریانی که با رمز #سیسمونی در کمینِ پرواز #معراج وابسته به #ارتش از مبدا ترکیه و مطلع از مسافرینش بودند،دقیق میدانند محموله چمدانها،دلیل سفر و انتخاب این ایرلاین چه بود.جریانی که هنوز انتقام تامین مالی نبرد در شام توسط شهردارِ وقت تهران را با رمزِ #وام_همسران باقر و قاسم میگیرند...
بیشتر نمیتونم توضیح بدم،دقیقا بهمون دلیل که شورای عالی ام.ن.ی.ت ملی،اجازه صحبت در مورد تامین مالی جنگ رو نداده،و این جماعت هم از این استفاده میکنن و هر تهمتی که میخوان میزنن...یکی نیست بپرسه منبع ارتزاق مالی جماعت عدالتخوار کجاست؟
من از قالیباف حمایت شخصی نمیکنم و مسئله شخصی نیست،بلکه لجن مال کردن تمام مسئولین کشور توسط یک عده خاص هست که عین تکفیریها میگن همه کافرن و فقط ما خوبیم..از نظر اینا در بهترین حالت،شخص رهبری رو هم کانالیزه کردن و از مملکت بی خبره!
گوشی ایفون دستشونه و پول باد آورده یا یار آوردن ته جیبشون، ولی اگر یه بچه انقلابی مثلا دوست داشته باشه بره جام جهانی قطر رو ببینه انگ اختلاس و دزدی و پول حروم و خروج از اسلام و انقلاب رو بهش میزنن ولی خودشون نه،حزب الهی نایس و مردم پسند هستن!!!!چون به همه فحش میدن....یکی نیست بگه اشتری،چطور اطلاعات پرواز دستت اومد؟همون جریان الوده امنیتی بهت رسوندن که فایل صوتی سردار جعفری رو دادن بی بی سی و شما؟همونا که بعد از لجن پراکنی اخرش با بار مواد توی قطر دستگیر شدن؟
به هر حال،فعلا همه چیز با چمدون میاد داخل کشور،یا با دیپلماتش یا با خانواده
والسلام
#حسینکمیل
موافق یا مخالف این بنده خدا نیستیم ولی چیزی که میبینیم، هر دو چهره آقای رضایی مربوط به دوران دولت قبل بوده و ربطی به دولت فعلی و آقای رییسی ندارد!
اینکه چرا در چهره و صورت خودشون تغییر ایجاد کرده اند به خودشان مربوط میشود و میتواند ده ها علت داشته باشد
پس اگر میخواهید کسی را بکوبید، دلیل و سند و مدرکی دال بر سوء مدیریت، فساد یا سوءاخلاق و... بیاورید نه تغییر چهره که آنهم به دروغ به دولت قبل و دولت فعلی ربطش دهید!
این روزها صحبت و قضاوت در مورد برخی وزرا و مسئولین و کسانی که در مناصب مختلف قرار میگیرند بسیار زیاد است و موافقان و مخالفانی هم دارند که بیشتر این موافقت ها یا مخالفت ها پشت پرده و زدوبند و امیال و اغراض شخصی و جناحی و... با خود بهمراه دارند.
ان شاءالله جناب رئیسی و دولتمردان هم که کلا گام دوم را فراموش کردهاند و خواهان رزومه مدیریت از نسل جوان در دولت روحانی هستند!!! با مشاوره افراد سالم و کاربلد و بررسی تخصصی عملکرد و سابقه افراد در موردشان تصمیم درست اتخاذ کرده و اسیر جوسازی های رسانه ای شبهه ناک و با قصد و غرض های نفسانی نمی شوند
برجام علیرغم آمادگی کامل اروپا،ایران،چینو روسیه،بخاطر اصرار بایدن بر حفظ مکانیزم فشار حداکثری جهت انتخابات ریاست جمهوری پیشرو در امریکا، فریز شده،و همزمان،بخاطرافزایش هدایتشده قیمتها در داخل ایران،مدیران #بیکفایت و تقلیل دادن عدم توافق بخاطر #۳پاه،انشقاق در ایران پیشمیرود
اولین و مهلکترین اشتباه رئیسی و تیم مشاوره او عمدا یا سهوا،حذف و انحلال ستادهای مردمی و اعضای آن بعنوان سمپاتهای اصلی دولت۱۳ جهت حمایت و توجیه و توصیف فعالیتهای دولت و دومین آن،بکارگیری گسترده عاملان وضع موجود و مدیران دستهچندم دولت احمدینژاد بود.هرچند هنوز زمان جبران هست!
درخواست عدم دخالت در انتصابات، صراحت رهبر انقلاب در انتظار از نمایندگان و تبیین یکی از ملاکهای مجلس انقلابی بود. بخشی از بیکفایتیهای مدیریتی در دولت را باید در عدم رعایت این توصیه مهم و چشمداشت اهالی پارلمان به انتخابات آینده جستوجو کرد!