سیاست در واپسین لحظات /حسین کمیل
📌برای سید محمود دعایی
خبر درگذشت سیدمحمود دعایی برایم بسیار تلخ بود، چه آنکه چندین بار ایشان را دیده بودم و نمک گیر مرامش...
آخرینبارش،انتهای دوران «دانشگاه»!
بیتعارف او فردی سیاسی بود اما هیچ وقت «اطلاعات» را سیاسی نکرد!
اهل سیاست بود،اما سیاستزدگی نه!
حرف و دلیل و برهان خودش را داشت اما تریبوندار اغیار نه!
شاید همواره او را نه یک مطبوعاتی،که یک دیپلمات روزنامهنگار میدیم! چه آنکه هیچگاه مواضع روزنامهاش برای نظام و انقلاب و مردم هزینهسازی نکرد.
روزنامه «اطلاعات» باوجود فراز و نشیبهای بسیار، میراثی ماندگار و نمونهای کامل از رسانهای است که علیرغم داشتن دیدگاه سیاسی مشخص، دامنش را از تبدیل شدن به تریبون سیاسی باندی و جناحی پاک نگاه داشت و حرمت نمایندگی ولایت فقیه توسط دعایی در آن جریده محترم همواره صیانت گردید.
خدایش بیامرزد اما حواشی دعایی را هم نمیشود فراموش کرد:
در نشست خبری محمدجواد ظریف، دعایی سعی داشت دست او را ببوسد..! بعدها
در فروردین ۱۴۰۱ او دست رییسی را بوسید. عباس عبدی در این مورد نوشت«دستبوسی امروزه بعنوان عملی مذموم شناخته شدهاست اما در نظام فکری دعایی این کار تنها نشانه محبت و تواضع است و نه کرنش در برابر صاحبان قدرت!» و البته در مورد سید محمود دعایی با عباس عبدی همنظرم!
هرچند این سوال به دلم ماند که دلیل نماز خواندن چند سال پیشش بر پیکر «عبدالعلی ادیب برومند» لیدر جبهه ملی ایران آنهم با پرچم شیر و خورشید چه بود!! شاید اما پاسخش را میدانم ولی هنوز وقت گفتنش نیست! در هر حال، کاش در دفتر خاطراتش نوشته باشد.
علی ای حال در این روزگار که رسالت قلم و قلمزن در برابر فشار اقتصاد کمر به کرنش اصحاب سفارشدهنده خم کرده، رفتن سیدمحمود دعایی،آن یار دیرین امام، و آن رفیق باوفای رهبری،خبر تلخی بود و خسرانی غیر قابل جبران...
حسینکمیل
۱۷اردیبهشتماه ۱۴۰۱
در چند ماه گذشته،سازمان منافقین،چندین بار اقدام به خرابکاری در مسیر ریلی کشور کردهاند. باید منتظر ماند و دید، آیا این فاجعه حاصل اقدام تروریستی است یا صرفا نقص فنی بوده است.
علی ای حال،افزایش فشار روانی بر جامعه از برنامههای قطعی جریان معاند است که در کنار مافیای داخلی،برنامه ریزی نامناسب،اطلاعرسانی فشل و کم صحبت کردن مسئولان با مردم،در حال تبدیل به بحران است./پارک شدن یک بیل مکانیکی در کنار ریل،عاکل حادثه اعلام شده
حسین کمیل
️وقتی قشر کارمند و نهایتا بازنشسته، افزایش حقوق کمتر از تورم داشته باشند یعنی سفره انها کوچکتر میشود. وقتی از بازنشسته میگوییم یعنی سن ازدواج فرزندان، پشتیبانی از پسر و خرید جهیزیه برای دختر،،، تازه اگر اجاره نشین نباشی کلاهت را باید بالا بندازی... در تمام دنیا اگر جراحی اقتصادی صورت گیرد، حداقل در چند بخش نظیر درمان، آموزش یا غذا حمایتهای بیشتر صورت خواهد گرفت اما آنچه امروز شاهد آن هستیم خلاف نیت دولت مردمی است که باید عاجلا دلایل آن مشخص و رفع اثر گردد.
دولت سعی کرد در افزایش حقوق عدالت را رعایت کند، اما فراموش کرده انکه امروز حقوق بازنشستگی او بیشتر است، همان کسی است که حق بیمه بازنشستگی بیشتری در زمان خدمتش پرداخت کرده تا در دوران بازنشستگی فشار کمتری را تحمل کند. کاهش قدرت خرید در سالهای اخیر باعث شده تا امروز بخش عمدهای از قشر متوسط جامعه با حقوق کارمندی در لبه خط فقر یا زیر آن قرار گیرند. نزدیک شدن حقوق حداقل بگیران به سایر سطوح شاید کار پسندیدهای باشد اما بشرطی که از کیسه سایرین کم نشده باشد، بلکه دولت خود با روشهای مختلف به تقویت بنیه آنها کمک کند. چپاول صندوقهای بازنشستگی که محل ماه عسل سیاسیون از کار افتاده در دولتهای گذشته بوده، اگر سریعتر علاج نشود، پاشنه آشیل امنیت داخلی ایران ظرف پنج سال آینده خواهد بود. متذکر میشوم، این مسئله دستمزد بازنشستگان میتواند محل تجمیع و مرکز وحدت تمام اعتراضهای کف خیابانی که امروز بصورت لکهای و با علل مختلف در حال برگزاری است، باشد!
حســیــنکمــیــل
.
اینستاگرام:
@h.komail5
@h.komail7
ایتا و تلگرام:
@hosseinkomail1404