سیاست در واپسین لحظات /حسین کمیل
توضیح👇👇
🎯عبرت تاریخ!!
چگونه آمریکا خرس نشستهی روسیه را روی دو پایش ایستاند؟/ولادیمیر پوتین؛بازگشت از نیمهراه غربگرایی به استقلال ملی
پوتین امروز، همان #پوتینغربگرای پس از یلتسین است که وقتی به قدرت رسید، پیشنهاد عضویت روسیه در اتحادیه اروپا و حتی #ناتو را داد! در حمله به افغانستان آمریکا را همراهی کرد و سقوط صدام،همپیمان شوروی را به نظاره نشست. اما درمقابل آمریکا به او میدان نداد. سال ۲۰۰۷ پایان بازی امریکا و لبریز شدن صبر روسیهی پوتین لبریز با سخنرانی معروف او در آلمان به جهان اعلام شد.او در آن سخنرانی میگوید:
«اشتباه ما تا کنون این بود که زیادی به غرب اعتماد داشتیم و اشتباه آنان این بود که از این اعتماد زیادی سوءاستفاده کردند» و نقطه عطف در روابط روسیه-آمریکا اینگونه از پانزده سال پیش رقم خورد تا آنچه امروز در #اوکراین،اولین زمینه محتمل درگیری مستقیم غرب و شرق پس از فروپاشی آلمان شرقی باشد ...آمریکا با تکیه بیش از حد به اعتمادبهنفس حاصل از قدرت اقتصادی و رسانهای خود، و با رویای یک امپراطوری بیرقیب،با اسم رمز مبارزه با تروریسم،یک فرصت تاریخی برای موازنه قدرت در جهان را از دست داد.غافل از آنکه اشتغال به جنگهای عراق و افغانستان،فرصت رشد سایر رقبا را فراهم نمود. اگر واقعبینانه بنگریم،ریشه بحران فعلی امریکا در روحیهای است که امام خمینی آمریکا را به این صفت خواند: #استکبار_جهانی!!
برخورد امریکا با دوست و دشمن از همین موضع است که سبب شده در همین لحظه،چرخش عربستان و امارات به سمت چین،سکوت هند در مقابل روسیه و حمایت پاکستان از پوتین،بعنوان همپیمانان سنتی امریکا در منطقه رخ دهد!دقیقا همان راهی که خورشچف،گورباچوف و یلتسین رفتند و پوتین از #دوربرگردان میانه راه،بازگشت!
#حسینکمیل۵
#حسامالدینحائری
سیاست در واپسین لحظات /حسین کمیل
ملی شدن صنعت نفت و روایتی که از تاریخ حذف شد👇
🎯یک عکس مشهور و ربطِ فراموش شده آن به ملی شدن صنعت نفت/ورق بزنید
.
در تاریخ۲۹اسفند و دعوای همیشگی بر سر اینکه نفتِ ملی،حاصل سیاست مصدق بود یا کیاست کاشانی،باید پرانتزی باز کرد برای این سنت همیشگی تاریخ،آنکه که باید در فراموش خانه دنیا،انها که باید آینه مجسم باشند،در پستوی زمان در لابهلای حوادث و اخبار گم شوند.
در همه این دعواها،واقعیت آن است که ملی شدن نفت،جز با رقم خوردن حادثهای که تصویر بالا را آفرید،فرصت ظهور پیدا نکرد.و واقعیتر آن که قحطیِ تاریخنگار بیطرف، این روایتهای گوناگون است که زوایای پیدا و پنهان را بازگو میکنند. بگذریم!!!!
اما ربط عکس و نفت: در اوج مطالبه ملی شدن نفت توسط مجلس،سپهبد رزم آرا نخست وزیر وقت به مجلس رفت و ضمن مخالفت صریح با ملی شدن نفت این جمله تاریخی را گفت:"ملتی كه لیاقت لولهنگ(آفتابه) سازی ندارد چگونه میتواند صنعت نفت را اداره كند"!!
کشمکشها ماهها ادامه داشت و سرانجام در۱۶اسفند سپهبد رزم آرا که به نمایندگی از دربار به مانع اصلی در برابر این طرح ملی تبدیل شده بود،با کسب حکم شرعی توسط شهید نواب صفوی و طی یک اقدام انقلابی، توسط خلیل طهماسبی (از اعضای فدائیان اسلام به رهبری شهید نواب صفوی)با شلیک سه گلوله از پای درآمدو راه برای ملی شدن نفت هموار گشت.روز بعد از ترور و در۱۷اسفند، مجلس طرح ملی شدن صنعت نفت را تصویب کرد و با تصویب طرح در مجلس سنا در روز۲۹اسفند۱۳۲۹،نفت ملی شد. پس از نخست وزیر شدن مصدق و شروع اختلافات با کاشانی،رابطه جبهه ملی و فدائیان روبه زوال نمود و اعضای آن به بهانههای مختلف از جمله حرام دانستن و مقابله با مشروب فروشی دستگیر شدند که از جمله آنها نواب صفوی به مدت بیست ماه در زندان مصدق به سر برد. پس از سقوط مصدق،نواب صفوی و یارانش به جرم تلاش برای ترور حسین علاء اعدام شدند
https://www.instagram.com/p/CbS3bJYu4hz/?utm_medium=share_sheet
سیاست در واپسین لحظات /حسین کمیل
محاصره ایران👇👇
🎯رفت و آمدهای اخیر سران عرب،آشتیکنان امارات و ترکیه،ملاقات صهیونیستیها با الهام علیاف و اردوغان و بنزاید و اخیرا اجلاس شرم الشیخ و دیدار بِنِت،بنزاید و السیسی همه مربوط به جهان پسا حمایتِ امریکا و تشکیل ائتلافهای امنیتی برای مقابله با ایران و حفظ اسرائیل است.ائتلافهای امنیتی که در مرحله اول در حال اقدام برای محاصره کردن ایران میباشند« ائتلاف ترکی-آذری با پشتپرده سرویس مخفی انگلیس،ائتلاف عبری-عربی در جنوب و البته کردستان عراق، طالبان در شرق و ارتش تجهیز شده و البته کاملا غربگرای عراق و قدرتگیری جریانات معاند با م.ق.ا.و.مت و ایران در بغداد». مرحله بعدی شامل دوگانه تجهیز گروههای تجزیه طلب و همزمان تلاش برای رشد اقتصادی کشورهای فوق و مقابله با تجارت و رشد اقتصادی ایران جهت کمتر شدن اعتماد به نفس ملی آریاییها و ایجاد نارضایتی بیشتر برای همراهی با تجزیه طلبان است.البته قضیه طالبان متفاوت از سه مورد بالا است و ائتلافهای مذکور با تغذیه مادی آن،صرفا مصائب امنیتی و مهاجران را بر ایران تحمیل خواهند کرد.نتیجتا همه موارد فوق نشان از این دارد که اگر ایران بدنبال ارتقای بازدارندگی،هم در بعد نظامی و هم اقتصادی و بازسازی سرمایه اجتماعی حاکمیت خود نباشد، بتدریج محاصره و تضعیف شده و چه بسا با قدرت یافتن جریانات تجزیه طلب تبدیل به «یوگسلاوی خاورمیانه» شود. فرصت بحران نفت و احتمالا تنفس موقت برجام باید به تقویت زیرساختهای اقتصادی و نظامی کشور بیانجامد در غیر این صورت ایران قافیه را باخته و به ایرانستان تبدیل خواهد شد.نکته مهم در مورد مذاکرات وین آنکه،برای در امان ماندن از ناتوی بینالمللی،نباید میز برجام به فروپاشی بازدارندگی هست.ه.ای ایران بیانجامد در غیر این صورت،قبل از انکه ائتلافهای فوق بخواهند تمام قوای خود را بکار گیرند، یا چند ضربه کاری و هزینه ساز میتوانند زیرساختهای قدیمی نظامی ایران بخصوص ارتش را،زمین.گیر و اعتمادبنفس ملی ایران را ویران نمایند،کاری که با ترور فرمانده در فرودگاه بغداد گام اول آن را برداشتند و حالا با سعی برای دور کردن سوریه از ایران تا حدودی پیش رفتهاند .اگر بخواهم با نگاه عاقلانه جهت حفظ امنیت ملی کشورم نظری بدهم،امروز روز عدم مخاصمه با طالبان،و همچنین فروش برخی فناوریهای هایتک و موردنیاز روسیه در جنگ با ناتو، در عوض نوسازی برخی ساختارهای مهم نظامی خصوصا در حوزه هوایی،پدافندی و دریایی و همچنین نیروگاههای ات.می و صنعت گاز و نفت است.
#حسینکمیل۵
https://www.instagram.com/p/CbdubZhogGb/?utm_medium=share_sheet
🎯🎯جلسه پارلمان عراق به کدام سو میرود؟
شنبهای که گذشت برای عراق بسیار مهم بود. در پارلمان، ائتلاف جریانهای مقتدی صدر(شیعهها_کمونیست و بعثیون)،خمیس الخنجر، حلبوسی(بعثی_سنی) و بارزانی(کوردی)،در قبال معرفی جعفر صدر(پسرعمو و داماد مقتدی صدر)برای تصدی نخست وزیری، بر سر انتخاب«ریبر احمد»(طبق قانون باید کورد باشد) جهت ریاست جمهوری توافق و در پارلمان تشکیل جلسه دادند.نوری المالکی(چارچوب هماهنگی شیعی) برای نصاب شکنی توانست 126 نماینده شامل شیعیان و معترضین کورد چارچوب هماهنگی(اطار التنسیقی)،ائتلاف عزم (مثنی السامرایی) و اتحادیه میهنی(بافل طالبانی)را گرد هم آورد که باعث از نصاب افتادن مجلس برای انتخاب رییس جمهور شدندو البته بحث ائتلاف اکثریت صدر را نیز زیر سوال ببرد.گزینه های صدر(ائتلاف مدعی اکثریت پارلمان) برای نخست وزیری به ترتیب اولویت جعفر صدر، الکاظمی و العامری هستند. برای جلسه چهارشنبه متصور است که: اول صدر با تهدید و تطمیعِ مستقلین باعث رسیدن حدنصاب در جلسه روز چهارشنبه شود(باتوجه به سابقه شرارتبار جریان صدر،بعید نیست) که با توجه به حمله دیشب به دفتر حزب دمکرات در بغداد و نیز اقدام جهت تجمع در نجف علیه صدر(بیسابقه بوده)،فعلا نمیخواهد آش را خیلی شور کند و احتمالا جلسه مذکور باز هم به نصاب نرسد. دومین حالت، توافق صدر با مالکی برای دولت آینده است که این سناریو محتمل است، کما اینکه مالکی با نخستوزیر جعفر صدر مشکل ندارد بلکه مسئله تقسیم قدرت و جایگاه چهارچوب شیعی است،و سومین حالت ادامه نصاب شکنیها و در نهایت برگزاری انتخابات مجدد در آینده است که بدلیل اصرار امارات و ترکیه برای ورود عراق به فرآیند معامله قرن و اقدامات اخیر الکاظمی و حضور غیر مستقیم در اجلاس مصر_نقب بعید نیست
سیاست در واپسین لحظات /حسین کمیل
این زن منشا دگردیسی اقتصادی روسیهست!
تا میتونید در موردش بخونید؛ نابغهای به نام الویرا نابیولینا...
تغییراتی که از سال ۲۰۱۳ در سمت ریاست بانک مرکزی به وجود اورد خصوصا تا سال ۲۰۱۷، چیزی شبیه به معجزه است.و بعد از تبدیل ذختیر روسیه به طلا و دستور به کشف طلاهای غرق شده تزارها و جنگ جهانی،حالا..
🔴 پاتک روسیه به آمریکا و ناتو
🔹ابتکار عمل کرملین در جنگ ترکیبی و مقابله با جنگ اقتصادی آمریکا و ناتو، غرب را در شرایط کیش و مات در شطرنج روسی قرار میدهد.
🔹روسها با جایگزینی روبل به جای دلار در معاملات انرژی، از یک سو ارزش پول ملی خود را حفظ کردند و از سوی دیگر با وادار نمودن کشورهای متقاضی انرژی به گشایش حساب در نزد بانک ملی روسیه، مانع از بلوکه شدن درآمد ناشی از فروش انرژی در خارج از کشور میشوند. روسیه با طولانی کردن عملیات ویژه نظامی خود در اوکراین، بهای نفت خام و حاملهای انرژی را بالا نگه داشته و عملا درآمد خود را نیز حفظ میکنند. ابتکار عمل روسیه در ارتقاء و توسعه همکاری اقتصادی با کشورهای دوست، به ویژه در منطقه کشورهای شانگهای، بخش مهمی از بازار این کشورها را به روی غرب مسدود میسازد.روسیه تحریم سوئیفت را با ایجاد سوئیفت جداگانه با شرکای تجاری خود پاسخ داد. تجارت با ارزی غیر از دلار با چین، هند، ایران و... به بی اعتبار شدن تحریمها کمک خواهد کرد و آغازی بر پایان سیادت دلار در تجارت جهانی خواهد شد. کشورهای اروپایی با تحریک آمریکا و بدون محاسبه، آسمان خود را به روی روسیه بستند. اقدام مسکو برای بستن آسمان خود به روی کشورهای تحریم کننده، شرکتهای هواپیمایی را متضرر و به زیاندهی نزدیک کرده است. در چنین شرایطی یورو استات نرخ تورم سالانه در کشورهای حوزه یورو را ۷/۵% اعلام کرد. این نرخ تورم در منطقه یورو از سال ۱۹۹۷ بدین سو بیسابقه بوده است.اینها بخشی از پاتک روسیه در جنگ ترکیبی به جنگ اقتصادی غرب است. آمریکا و ناتو باید در آینده خود را آماده پاتکهای دیگر کرملین در موضوع عرضه محصولات کشاورزی و پیامدهای ناشی از تورم و رکود نمایند.
#حسینکمیل۵
#رضاسراج
با زدن روی لینک،وارد صفحه اینستاگرام #حسینکمیل بشین و تحلیل صوتی ماجرا رو بشنوید
+
🎯این یک فضاسازی از یک واقعیت مسلم، برای بهره برداری سیاسی در آینده و البته نجات عوامل اصلی است.شرح یک داستان دور از فایده نیست.«آوردهاند که مردان یک قبیله به شکار رفتند و در غیاب انها،غارتگران وارد دهکده شده و به زنان تعرض کردند.در این بین تنها یک زن از خود دفاع کرد و عفتش لکه دار نشد..پس از رفتن غارتگران،سایر زنان برای انکه در مقابل سوال همسرانشان در مورد چرایی عدم مقاومت وممانعت از تجاوز مانند آن یک زن،رسوا نشوند،همدست شده و آن زن را کشتند!! و پس از برگشتن همسرانشان به ناله و مویه پرداختند». جماعت امضاکننده،همانها هستند که هشتک«من ناموس کسی نیستم- من بی ناموسم» را ترند میکردند.مسلمان شدنشان را باور نکنید!!!!!
#حسینکمیل
https://www.instagram.com/p/Cb7s9OSIHwH/?utm_medium=share_sheet