سیاست در واپسین لحظات /حسین کمیل
🎯 روز یکشنبه در شهر بزرگ و کوچک پاکستان(در تصویر) تجمعات اعتراضی مردمی و بیسابقه از زمان استقلال پاکستان تا کنون نسبت به دخالت غرب و برکناری عمرانخان رخ داد(گستردهتر اما شبیه اقدام تقابلی مردمی در ترکیه که اردوغان را از کودتا نجات داد). بدون شک احزاب وابسته به آمریکا و انگلیس و ارتش پاکستان(که عملا و به ذات با همان احزاب وابسته_نواز و بوتو_مشکل اساسی دارند)،شکلگیری و قدرت مانیفست جدید این کشور که توسط عمرانخان در مورد دخالت آمریکا و غرب و ضرورت استقلال در سیاست داخلی و خارجی پاکستان را دیدهاند،به وحشت افتادهاند. بدین صورت،برگزاری انتخابات پارلمانی در کوتاه مدت نخواهد بود و احتمال حذف فیزیکی خان نیز وجود دارد تا احزاب وابسته به غرب بتوانند باخرید زمان فرصت لازم برای دلسرد کردن حامیان عمران خان را پیدا کنند غافل از اینکه،خان فقط گفتمانی را در میان مردم زنده کرده که چه خودش در سیاست باشد و چه نباشد به مسیر خود ادامه خواهد داد.البته برای شهباز شریف که قرار است از لندن بیاید و نخست وزیر شود،این امر بسیار ناگوارتر خواهد بود و هر چه زمان بگذرد، اوضاع اقتصادی با توجه به شرایط جهانی بدتر میگردد و بیشتر به ضررشان تمام خواهد شد.حالا ارتش این کشور بخاطر خبطی که در یک شبه کودتا علیه خواست مردم کرده،در مقابل سه انتخاب سخت قرار دارد:یا به نحوی با همین احزاب که عملا با ارتش رابطه خوبی ندارند و قطعا در آینده هم پایگاهی بین مردم ندارند،همکاری کند،یا بنحوی فضا را مدیریت کند تا حزب عمرانخان به قدرت برگردد که قطعا هزینه آن تصفیه برخی از ژنرالهای قدرتمند خواهد بود یا با کودتای رسمی قدرت را بدست گیرد که البته سرنوشت ژنرال پرویز مشرف برای آنان عبرت خوبی است باید بترسند!
در هر صورت،این فرصت برای ایران پیش آماده،تا با بیداری صورت گرفته،یک کشور دیگر را در محور مقابله با استکبار جای دهد و خیال خود را از شرق راحت کند!
#حسینکمیل
حمله دولت جدید و امریکایی پاکستان به جنوب افغانستان که پشتون تبار و از متحدان طالب هستند،در چشمانداز خود،متوقف کردن مهاجرت به پاکستان و سوق دادن همه مهاجران به سمت ایران است.
بحران غذا و بهداشت و خشونت،عوارض آن بوده و ایران باید مهاجرین جدید را مستقیما به مرز ترکیه بفرستد!
#حسینکمیل۵
هدایت شده از اندیشه و قلم | احمد قدیری
🔷 چرا نباید از مواضع خائنانه فائزه هاشمی درخصوص تحریم سپاه تعجب کرد؟
🔸ویکیلیکس: هاشمی در دیدار سفیر اتریش خواستار تحریم حقوق بشری ایران شد.
wikileaks.org/plusd/cables/09UNVIEVIENNA553_a.html
🔸نیکآهنگ کوثر: مهدی از من خواست در واشنگتن دنبال تحریمهای جدید علیه ایران باشم.
aparat.com/v/WVOhi
🔸مهدی هاشمی خطاب به نیکآهنگ: کاری که ما میکنیم صد برابر بدتر از اقدامات ضدانقلاب در خارج است. در خانواده تقسیم کار کردهایم.
yjc.ir/fa/news/4187204
🔸فهرستی از گرای اصلاحات برای تحریم ایران:
eitaa.com/ghadirinetwork/4409
@GhadiriNetwork
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
✨چرا نئولیبرالها درباره اثر تورمی نقدینگی دروغ میگویند؟!
پیرو انتشار آماری از نسبت بالای نقدینگی به تولید ناخالص داخلی در جهان (ژاپن: ۲۸۰٪؛ کانادا: ۱۲۲٪؛ انگلیس: ۱۶۰٪؛ کره جنوبی: ۱۶۵٪؛ سوئیس: ۱۸۲٪؛ استرالیا: ۱۳۷٪؛ چین: ۲۱۱٪؛ مالزی: ۱۳۷٪؛ میانگین جهانی: ۱۴۳٪)، و اشاره به پایین بودن نسبی این نرخ در ایران (۹۵ درصد) نئولیبرالهای کراواتی و ریشدار هجمه سنگینی علیه حقیر شروع کردهاند که عمدتا فحاشی است و استدلال و استنادی در میان ناسزاهایشان دیده نمیشود. هدف از انتشار این آمار، به چالش کشیدن تلاشهای بیوقفه و ایدئولوژیک این جریان برای تقلیل دادن مسئله تورم به نقدینگی و در نتیجه تجویز سیاستهای خسارتبار و تورمزایی چون افزایش نرخ ارز و قیمت سوخت بود.
هیچ کس منکر اثر نقدینگی روی تورم نیست. مسئله ما اولا اغراق درباره اثر نقدینگی و انکار اثر متغیرهای دیگر است؛ ثانیا نتایجی است که از این اغراق گرفته میشود و سیاستهای ویرانگری که در پی آن تجویز میشود.
آقایان مدعی هستند که نقدینگی در ایران تورم ایجاد میکند - و در جاهای دیگر خیر- چون رشد نقدینگی در ایران بیش از رشد تولید است. دوباره و پیش از ادامه تذکر دهم که خلق نقدینگی توسط شبکه بانکی خصوصی برای فعالیتهای سوداگرانه حتما باید متوقف شده و خلق پول صرفا باید توسط حاکمیت و صرفا برای تولید باشد. اما توجه بفرمایید؛
در سال ۹۲ نقدینگی حدود ۶۴۰ همت و تولید ناخالص داخلی ۱۰۵۵ همت بوده است. یعنی نسبت نقدینگی به تولید حدود ۶۱٪ بوده است. در سال ۹۶ این نسبت به حدود ۹۵ درصد میرسد (نقدینگی= ۱۵۳۰ همت و تولید ناخالص داخلی= ۱۶۲۰ همت). به عبارت دیگر، در این دوره نقدینگی نسبت به تولید، نجومی بالا رفت اما تورم پائین بود!
برعکس، طی سالهای ۹۶ تا ۱۴۰۰، ما شاهد کاهش نسبت نقدینگی به تولید ناخالص داخلی هستیم. در ۱۴۰۰ نقدینگی حدود ۴۹۰۰ همت برآورو میشود و تولید ناخالص ۵۷۰۰ همت؛ یعنی نسبت فوق با ۱۰ واحد درصد کاهش، به ۸۵٪ رسیده است. اما در همین دوره، تورم وحشتناکی را تجربه کردیم.
نئولیبرالهای تصمیمساز، تصمیمگیر و مجری رخنه کرده در دولت آقای رئیسی توضیح دهند که چگونه در دورهای که نسبت نقدینگی به تولید ناخالص داخلی فزاینده بوده، تورم پائین بوده، اما در دورهای که این نسبت کاهشی بوده، تورم نجومی داشتیم و اینک نیز داریم؟!
آقایان جوابی ندارند چون با چهار عمل اصلی نه میتوان اقتصاد را فهمید و نه میتوان مدیریتش کرد. پاسخ این معما را در ادامه بخوانید.
ساختار تولید در ایران معالاسف یک ساختاری است که حقیر آن را ساختار تولید استعماری مینامم. یعنی ساختار تولیدی است که تا حد زیادی وابسته به واردات است(مونتاژ خودرو تا مرغ و برّه). نتیجه این وابستگی آن است که اقتصاد به شدت از تلاطم نرخ ارز و قیمت جهانی اقلام وارداتی متاثر میشود.
علت اینکه در دوره ۹۲ (۲۰۱۳) تا ۹۵(۲۰۱۶) با وجود رشد وحشتناک نسبت نقدینگی به تولید، تورم بالا نداشتیم، تورم منفی در جهان و عدم افزایش نرخ ارز بود(بماند که از محل حراج ذخایر ارز و طلای کشور، نرخ ارز ثابت نگه داشته شد). در این دوره، قیمت جهانی مواد اولیه مرتبط با انرژی ۵۷٪، گندم حدود ۴۰٪، ذرت ۳۹٪، ماده اولیه لاستیک ۴۳٪، دانه سویا ۲۶٪، جو ۴۹٪ کاهش یافت.
بنابراین، علت تورم پائین سالهای ۹۲ تا ۹۶ نه هنرمندی آقای روحانی بود، نه اینکه نرخ رشد نقدینگی به تولید کم بود! مسئله، تورم منفی در جهان بود. با معکوس شدن این روند و افزایش وحشتناک قیمت مواد اولیه تولید و اقلام کشاورزی، قیمتها در ایران نیز سر به فلک کشید.
شاید برایتان جالب باشد که ما چون وارد کننده محصولات نفتی هستیم، با افزایش قیمت نفت، قیمت این محصولات نیز افزایش مییابد، لذا افزایش قیمت نفت اثر تورمی روی اقتصاد ما دارد.
نئولیبرالها - چه با محاسن و چه بیمحاسن- با چشم بستن بر اینهمه واقعیت، میخواهند با تقلیل همه ماجرا به نقدینگی، سیاستهای معیشتسوز خود را که عبارتست از بیتفاوتی نسبت به تولید داخلی، بیتفاوتی به مسئله هدایت نقدینگی، تجویز افزایش نرخ ارز و قیمت سوخت و... به دولت تحمیل کنند.
من واقعا برای آقای رئیسی نگرانم. البته هیچ کس جز خود ایشان نخواهد توانست آقای رئیسی را دست نئولیبرالها نجات دهد. دعا کنیم بتواند. حرف آخر اینکه راهکار، تولید دانشبنیان است و آنچه من از تولید دانش بنیان میفهمم، رفع وابستگی تولید و مصرف کشور به اقلام وارداتی است.
@syjebraily
جریانی که با رمز #سیسمونی در کمینِ پرواز #معراج وابسته به #ارتش از مبدا ترکیه و مطلع از مسافرینش بودند،دقیق میدانند محموله چمدانها،دلیل سفر و انتخاب این ایرلاین چه بود.جریانی که هنوز انتقام تامین مالی نبرد در شام توسط شهردارِ وقت تهران را با رمزِ #وام_همسران باقر و قاسم میگیرند...
بیشتر نمیتونم توضیح بدم،دقیقا بهمون دلیل که شورای عالی ام.ن.ی.ت ملی،اجازه صحبت در مورد تامین مالی جنگ رو نداده،و این جماعت هم از این استفاده میکنن و هر تهمتی که میخوان میزنن...یکی نیست بپرسه منبع ارتزاق مالی جماعت عدالتخوار کجاست؟
من از قالیباف حمایت شخصی نمیکنم و مسئله شخصی نیست،بلکه لجن مال کردن تمام مسئولین کشور توسط یک عده خاص هست که عین تکفیریها میگن همه کافرن و فقط ما خوبیم..از نظر اینا در بهترین حالت،شخص رهبری رو هم کانالیزه کردن و از مملکت بی خبره!
گوشی ایفون دستشونه و پول باد آورده یا یار آوردن ته جیبشون، ولی اگر یه بچه انقلابی مثلا دوست داشته باشه بره جام جهانی قطر رو ببینه انگ اختلاس و دزدی و پول حروم و خروج از اسلام و انقلاب رو بهش میزنن ولی خودشون نه،حزب الهی نایس و مردم پسند هستن!!!!چون به همه فحش میدن....یکی نیست بگه اشتری،چطور اطلاعات پرواز دستت اومد؟همون جریان الوده امنیتی بهت رسوندن که فایل صوتی سردار جعفری رو دادن بی بی سی و شما؟همونا که بعد از لجن پراکنی اخرش با بار مواد توی قطر دستگیر شدن؟
به هر حال،فعلا همه چیز با چمدون میاد داخل کشور،یا با دیپلماتش یا با خانواده
والسلام
#حسینکمیل
موافق یا مخالف این بنده خدا نیستیم ولی چیزی که میبینیم، هر دو چهره آقای رضایی مربوط به دوران دولت قبل بوده و ربطی به دولت فعلی و آقای رییسی ندارد!
اینکه چرا در چهره و صورت خودشون تغییر ایجاد کرده اند به خودشان مربوط میشود و میتواند ده ها علت داشته باشد
پس اگر میخواهید کسی را بکوبید، دلیل و سند و مدرکی دال بر سوء مدیریت، فساد یا سوءاخلاق و... بیاورید نه تغییر چهره که آنهم به دروغ به دولت قبل و دولت فعلی ربطش دهید!
این روزها صحبت و قضاوت در مورد برخی وزرا و مسئولین و کسانی که در مناصب مختلف قرار میگیرند بسیار زیاد است و موافقان و مخالفانی هم دارند که بیشتر این موافقت ها یا مخالفت ها پشت پرده و زدوبند و امیال و اغراض شخصی و جناحی و... با خود بهمراه دارند.
ان شاءالله جناب رئیسی و دولتمردان هم که کلا گام دوم را فراموش کردهاند و خواهان رزومه مدیریت از نسل جوان در دولت روحانی هستند!!! با مشاوره افراد سالم و کاربلد و بررسی تخصصی عملکرد و سابقه افراد در موردشان تصمیم درست اتخاذ کرده و اسیر جوسازی های رسانه ای شبهه ناک و با قصد و غرض های نفسانی نمی شوند
برجام علیرغم آمادگی کامل اروپا،ایران،چینو روسیه،بخاطر اصرار بایدن بر حفظ مکانیزم فشار حداکثری جهت انتخابات ریاست جمهوری پیشرو در امریکا، فریز شده،و همزمان،بخاطرافزایش هدایتشده قیمتها در داخل ایران،مدیران #بیکفایت و تقلیل دادن عدم توافق بخاطر #۳پاه،انشقاق در ایران پیشمیرود
اولین و مهلکترین اشتباه رئیسی و تیم مشاوره او عمدا یا سهوا،حذف و انحلال ستادهای مردمی و اعضای آن بعنوان سمپاتهای اصلی دولت۱۳ جهت حمایت و توجیه و توصیف فعالیتهای دولت و دومین آن،بکارگیری گسترده عاملان وضع موجود و مدیران دستهچندم دولت احمدینژاد بود.هرچند هنوز زمان جبران هست!
درخواست عدم دخالت در انتصابات، صراحت رهبر انقلاب در انتظار از نمایندگان و تبیین یکی از ملاکهای مجلس انقلابی بود. بخشی از بیکفایتیهای مدیریتی در دولت را باید در عدم رعایت این توصیه مهم و چشمداشت اهالی پارلمان به انتخابات آینده جستوجو کرد!
#حسینکمیل:
💥منافع ملی/جدای از بحث دینی و ایدئولوژیک//فلسفه دشمنی با اسراییل و آمریکا💥
ما ایرانیها که ذاتا اهل جنگ و دشمنی نیستیم و در سیصد سال گذشته به هیچ کشوری تجاوز نکردیم. ولی چرا همیشه مورد تجاوز کشورهای دیگه بودیم؟
اینطوری بگیم بهتره که:
سال 32 مگر دکتر مصدق چه ظلمی در حق آمریکا کرده بود که باید علیه اون کودتا میشد؟(در صورتی که ملی شدن نفت در اون زمان فقط به ضرر انگلیس بود و امریکا در نفت ایران هیچ نقشی نداشت)
سالها بعد امریکا،شاه رو مجبور به جنگ در خلیج فارس کردند و هفتصد شهید در جنگ بااعراب دادیم و امریکا پیروز این جنگ بود،ولی چند سال بعد بحرین رو از ایران جدا کرد و داد به اعراب تا پایگاه نظامی انگلیس و بعد امریکا در اونجا باشه
چند سال بعد،مردم ایران درست یا غلط انقلاب کردن. کسی در این انقلاب نمیگفت مرگ بر امریکا یا شوروی،بلکه میگفتن"نه شرقی نه غربی جمهوری اسلامی...یا استقلال آزادی جمهوری اسلامی" کسی علیه کسی دیگه هنوز "مرگ "نمیگفت. بعد با حمایت شوروی و امریکا(برای اولین بار بعد از جنگ جهانی دوم) غائله کمونیستهای و دموکراتها راه افتاد. مگر ملت ما با امریکا یا شوروی چکار کرده بود؟(باز هم نگفتیم مرگ بر امریکا)
این وسط یک دفعه فشارهای هر روزه امریکا به ما و تسلیح صدام توسط بلوک غرب و بلوک شرق و حملات غیر رسمی و گاه و بیگاه صدام به غرب کشور و پاره کردن قرارداد الجزایز و ادعای حاکمیت بر اروندرود،بمب گذاریها و ... باعث تصرف سفارتخانه امریکا شد و اسنادی که از اونجا بدست اومد که بالغ بر یازده جلد میشه،عمق فاجعه رو نشون داد و برای اولین بار شعار مرگ بر امریکا سر داده شد..ولی هنوز ما با امریکا جنگی نداشتیم در صورتی که اونها هر روز داشتن مشکلی برای ما ایجاد میکردند...
هشت سال جنگ و توطئه منافقین و در سالهای اخر جنگ حمله مستقیم امریکا به ایران و البته معجزه پیروزی ایران در جنگی که 129 کشور دنیا مستقیم و غیر مستقیم علیه ایران میجنگیدن اتفاق افتاد.
همون اواسط جنگ بود که ایران به این فکر افتاد که برای جلوگیری از مشارکت مستقیم امریکا در جنگ،باید منافع امریکا در نقاط دیگه دنیا رو به خطر بندازه و به نحوی منافع امریکا رو گروگان بگیره چون امریکاییها هیچ جوره حاضر نبودن دست از سرمون بر دارن...از بین گزینه ها،بهتر از همه،امنیت اسراییل بود و برای این کار ایران شروع به حمایت از جنبش فتح کرد و این حرکت برای جلوگیری از حضور مستقیم امریکا در جنگ موفق بود تا زمانی که پیمان کمپ دیوید رسما اجرا شد(پیمان صلح اسراییل و جنبش فتح در سال 1356 که چندین سال بعد به اجرا دراومد) و امریکا از سال 65 رسما با ایران در خلیج فارس درگیر شد.
حالا جنگ تموم شده بود و ایران قطعنامه 598 رو پذیرفته بود و امریکا که بدنبال حمله مستقیم به ایران بود،باید بهانه ای میداشت. لذا صدام رو به جنگ با کویت فرستاد و عوامل داخلی امریکا در ایران، هم سعی کردند که ایران تحت عنوان اینکه صدام مثل خالدبن ولیده و حالا باید بهش کمک کرد،به جنگ کویت بکشن ولی امام مخالفت کرد. در همون زمان امریکا به صدام حمله کرد در صورتی که برنامه اصلی،حمله به ایران بود ولی ایران با هوشیاری از اون عبور کرد.
این ماجراها ادامه پیدا کرد تا زمانی که حماس در فلسطین ظهور کرد و ایران بر اساس نقشه ای که در زمان جنگ برای جلوگیری از ورود مستقیم امریکا به جنگ با ایران اجرا کرده بود، شروع به حمایت از حماس و قبلتر از اون حزب الله کرد و موفقیت آمیزبودن این روش زمانی مشخص شد که امریکا،عراق و افغانستان رو تصرف کرد و زمانی که میخواست به ایران حمله کنه،میدید که اسراییل با خطر جدی روبه رو میشه...جالب در همون زمان آقای خاتمی بحث گفت و گوی تمدنها رو مطرح کرده بود و به نحوی خواستار صلح بود،ولی جرج بوش اعلام کرد که تهران رو بمباران اتمی میکنه....
و این ماجراها، و دشمنی امریکا و متحدانش با ما تا امروز ادامه داره.در هیچ زمانی ما متجاوز نبودیم و همیشه در حال دفاع بودیم.ما خواستار دشمنی نبودیم،ولی در مقابل هیچ دشمنی هم نمیشه ابراز دوستی کرد
امام گفت ما مخالف رابطه با امریکا نیستیم،اما رابطه ی گرگ و میش را هم قبول نداریم
اصولا ایرانیا این رابطه رو قبول ندارن
#حسینکمیل
@hosseinkomail1404
https://eitaa.com/hosseinkomail1404
بعد از نزدیکی بشار به امارات و سرکار آوردن خاندان نزدیک به امارات در سوریه و ترس از معامله قرن،کوتاه آمدن از حفظ امنیت ایرانیها در سوریه در عوض بازسازی سوریه توسط ارتجاع عرب،نهایتا پس از مشاهده اوضاع سرزمینهای اشغالی و تبل توخالی بودن قدرت شیاطین،و کاهش حضور روسیه در سوریه،گوشش بشار توسط ایران چنان پیچانده شد که باید برای عرض «غلط کردم»خودش به ایران میآمد/حسینکمیل
هدایت شده از اخبار سوریه
🔴 دمار از صهیونیستها در خواهیم آورد... منتظر باشید...
🔻چند روز پیش در ضمن گزارش و خبرهایی در مورد یک حادثه بزرگ و مهم در منطقه خبر دادیم که هدف اصلی و نهایی آن رژیم صهیونیستی است. میزان آمادگی جبهه مقاومت برای تنبیه این رژیم به شکل غیرقابل انکاری بالا رفته و شرارههای آتش بدون شک «ارابههای آتش» را در بر خواهد گرفت.... ترس و وحشت سران رژیم صهیونیستی را به گونهای در بر گرفته که آنها دستپاچه، به سراغ برگزاری یک رزمایش بزرگ، گسترده و بیسابقه رفتهاند... این رزمایش با این هدف برگزار میشود که به محور مقاومت میزان آمادگی این رژیم را یادآور شود اما...
🔻اما حقیقت این است که این رزمایش هیچ اثری ندارد. تصمیم گرفته شده، قرار نهایی صادر شده، یکی از مهمترین اضلاع محور مقاومت در تهران با فرماندهی کل قوا آخرین طرحها و برنامهها را چیده و هماهنگیها در عالیترین سطوح صورت گرفته است، مقاومت در باریکه غزه، کرانه باختری، بلندیهای جولان و جنوب لبنان در آمادهباش کامل است. موشکهای نقطهزن 360 به مقصد رسیده است... پدافند به شکل کامل تا باریکه گسترش پیدا کرده است...
🔻در عراق مقاومت در تونلهای خود آماده دستور است و در یمن پس از یک ماه آتشبس همه چیز دوباره برای یک حرکت بزرگ و گسترده مهیا شده است. در ایران اما، ما همیشه در آمادهباش بودهایم و میزان آماده باش داخل برای ادب کردن صهیونیستها در پایین سطح هم که باشد، کفایت میکند. زلزلهای غرب آسیا را در خود فرو میبرد، آتش از آسمان بر زمین خواهد ریخت، انتقام همه همه شهدا بار دیگر یکجا گرفته میشود...
🔻صهیونیستها فکر میکنند ظرفیت و توان مقابله با چهار جبهه به صورت همزمان را دارند، کرانه باختری به خمپاره و راکت مجهز شده است، روز موعود که فرا برسد از در و دیوار بر روی شهرکهای اشغالی در برد خمپارهها و راکتها آتش ریخته میشود. کاخ سفید با موافقت نکردن با درخواستهای ایران در وین حماقت بسیار بزرگی مرتکب شد، آنها شاهد ادب شدن صهیونیستها خواهند بود، شاید امضای برجام تنبیه آنها را کمی عقب میانداخت....
🔻با عجله امیر قطر و مذاکره کننده اروپایی را به تهران فرستاده تا زمان بخرد، اما وقت تمام است، هر چیزی یک زمانی دارد. امریکا در شرق اروپا درگیر است و میداند ادامه محاصره اقتصادی ایران یعنی بازی با یک آتش سهمگین و اگر بخواهد وارد این بازی شود، دمار از روزگار خودش هم درخواهد آمد. سعودیها و اماراتیها از یمنیها شکست خوردهاند و اردوغان در بلای اقتصادی خودخواسته غوطهور است...
🔻مصریها برای 60 روز بیشتر گندم ندارند، کویتیها وحشتزده دارند آسمان را نگاه میکنند که آیا موشکی به تاسیسات نفتی آنها اصابت میکند یا نه، میدانند که اگر کوچکترین پروازی از پایگاه شیخ علی سالم به آسمان برود، آسمان روی سر آنها خراب خواهد شد. مانند شناگری که میخواهد شیرجه بزند، نفسها در سینه حبس شده و عقربهها به سختی حرکت میکنند، دبیرکل مقاومت هم ساعتی پیش همه هشدارهای نهایی را داد...
🔻جنگ که بشود، آتش را با آتش خاموش خواهیم کرد، ماهها پیش نوشتم که ایران به طرف امریکایی گفته که اگر برجام امضا نشود، رژیم صهیونیستی تنبیه خواهد شد و صهیونیستها پس از ضربات مرگبار اربیل حالا باید منتظر ضربات خوردکننده در تلآویو و نتانیا و اللد باشند... باید گوشدان را نگاه کنید که چگونه در زلزله موشکها و آتش خشم ایرانیها و دوستان ایران در منطقه خواهد سوخت... میخواستند به تاسیسات ایران حمله کنند، حالا اگر عرضه دارند از خودشان دفاع کنند.....
☑️شما هم منتظر لحظه موعود باشید، وقتش که برسد فقط خبرش را میشنوید و پیش از آن فقط و فقط صدای تپش قلبی شنیده خواهد شد که دستش روی ماشه است...
@syriankhabar
امروز انتخابات سرنوشت ساز لبنان است..
ا۳قاطیل،این روزها از عدم رویارویی با ایران میگوید..حلقه محاصره آن بشدت تنگ شده و حالا به درگیری مجدد تکفیریها در سوریه با نیروهای مستشاری ایران در اطراف حلب و ادلب،به هم ریختن عراق،و درگیری داخلی در ایران و نزاع در لبنان بعنوان تنها راههای خرید زمان برای طولانی کردن چند نفس پایانی خود دل بسته است
از رسانههای حوزه انرژی کسی نفهمید،که چه اتفاقی رخ داد که کویت و عربستانی که تا دیروز خود سرانه در صدد غصب یکجانبه میدان گازی آرش بودند،حالا سر عقل آمده اند.! توضیح کوتاه اینکه:
پس از اقدام عملی و برقآسای وزارت نفت در مستقر کردن یک سکو استخراج آنهم فقط چند روز پس از ادعای کویت و عربستان وپیش از اقدام عملی آن کشورها نسبت به این میدان گازی،نیاز بود تا در حوزه سختافزاری هم یک پیغام محکم به کشورهای غیر دوست منطقه ارسال گردد که پس از اقدام کویت در دستگیری ماهیگیران عراقی،سازمان نظامی مق.اومت بهانه لازم را کسب و دستور رونمایی و استقرار قوای دریایی «الحشدالشعبی» برای اولینبار صادر شد و قایقهای تندور آن با تعقیب گارد ساحلی کویت،اولین بار پس از جنگ خلیج فارس تا عمق آبهای کویت پیشروی کردند،اقدامی که علاوه بر کشورهای منطقه،نیروی دریای خود عراق را هم غافلگیر کرد. پیغام واضح بود: جغرافیای مقاومت از اروند تا مدار ده درجه در اقیانوس هند صرفا توسط خود آن اداره میشود/حسینکمیل
🎯در باب تبلیغات این روزهای صداوسیما در همراهی مردم با طرح اصلاح یارانهها
💥دستگاههای تصمیمگیر دچار اشتباه محاسباتی نشوند/متد سازمان عملیاتی دشمن برای آشوب در ایران،از اقدام هیجانی و آنی و تخلیه یکجای انرژی،به حرکت دانه برفی،زمانبر و ویرانگر تغییر یافته است!
اگر حوادث ۸۸ با رویه آرام شروع و با حمله به مقدسات،دادن بهانه تحریمهای فلج کننده و بعد آگاهی مردم پایان یافت، اگر اتفاقات ۹۶ با حمله به پایگاههای نظامی و سوزاندن پرچم ایران،طومار خود را در چند روز پیچید، و اگر اعتراضات 98 از شوک ساعت 12 شب،و بیداری و بیاطلاعی حسن روحانی در صبح جمعه آغاز شد و بعد از چند روز با وارد شدن سلاحهای خودکار و آرپیجی توسط هسته نفوذی آشوب، به اوج رسید و نهایتا با ورود قوای مسلح به پایان رسید؛ ولی شیوه عملیات روانی رسانهها غربی برای اعتراضات اردیبهشت 1401 از چند لایهی عجیب و خطرناک برخوردار است که البته گزارشهای صداوسیما،گفتار برخی مسئولین و وضعیت واقعی حاکم بر بازار، ناخودآگاه در حال کمک به آن است.
سه بخش این روش به قرار زیر است:
بخش اول: بی تفاوتی و القای یأس و ناامیدی مطلق به بخشی از جامعه(که نمیتوان هیچ کار موثری انجام داد و فریاد به جایی برد)که در ادوار گذشته حداقل در حوزه رسانه یا جامعه کنشگری داشتهاند!
خروجی این قسمت،کاهش انرژی و نشاط جامعه و البته اهمیت مسائل کلان کشور در این بخش از مردم ایران است که اولین ثمره آن سقوط سرمایه اجتماعی نظام و کاهش احتمال بگارگیری و کمکگیری از این بخش از جامعه در بزنگاههای موردنیاز کشور است.
بخش دوم:القای سقوط انقلاب و ارزشهای آن و لزوم داشتن کنشگری عملگرایانه در مقابل حاکمیت،توسط نیروهای مذهبی،سیاسی انقلابی. این امر هم باعث ریزش در بدنه انقلابی و هم کاهش حمایت جریان اصلی حامی دولت جهت برنامههای اصلاح اقتصادی و نهایتا کاهش گشتاور دولت جهت اجرای برنامههای خود است.
بخش سوم:القای حالت عادی(که اتفاق خاصی نیوفتاده و حمایت بدون انتقاد) در عرصه رسانه،بخشی از مردم و نهایتا برخی سیاسیون و ثروتمندان جامعه. این امر بدون استفاده از روشهای صحیح اقناعسازی،عملا به عامل تشدید دو مورد فوق میانجامد.
علی ای حال،شوکهای قبلی اگر حاملهای انرژی را هدف میگرفت، شوک فعلی و عملیات روانی دشمن و نبود پیوست رسانهای صحیح در داخل، متن جامعه را هدف قرار داده است. با این تفاسیر، هرچند اعتراضات فعلی مثل سال 98 رادیکال نیست،اما رصد برنامهها و تحلیلهای انتشار یافته توسط اندیشکدهها و رسانههای معاند، تلاش برای ایجاد پایستگی بیشتر و تجمیع انرژی برای انفجار در یک موعد مقرر(به دلیل حادثهای خاص یا انفجار تورم) را نشان میدهد. ذکر این نکته نیز مهم است که شعارهای رادیکال امروز از شهرهایی است که بیشترین پیوستگی را با نظام سیاسی داشته و دارای بزرگترین گلزار شهدا هستند.
آنچه بنظر نگارنده برای امروز واجب بنظر میرسد،تبیین دلایل ناچاری همراه با نقد علمی و منصفانه اقدام شجاعانه دولت در شرایطی است که جامعه ایران در پایین ترین سطح سرمایه اجتماعی و اعتماد عمومی به سر میبرد که از عوامل آن شوک بنزینی، شهادت فرمانده، شوک هواپیمای اوکراینی، سقوط بورس،کاهش هر روزه ارزش پول ملی و هشت سال دولتی که مسائل مردم را آخرین موضوع مهم خود میدانست، میباشد.
همچنین،اشتباه دولت در ابقای عواملی که در بین مردم وجاهت نداشته و انتصاب ساکتین و یقه سفیدهای عافیتنشین و ساکت در هشت سال گذشته و همچنان ساکت در شرایط جدید و نیز حذف ستادهای مردمی بعنوان سمپاتهایی که در صورت داشتن ارتباط با دولت و اطلاع از چرایی تصمیمات فعلی آن میتوانست به کمک «جهاد تبیین» آمده و آگاهی جامعه را تقویت نماید، باید هرچه سریعتر جبران شود.
#حسینکمیل
۳۰/اردیبهشت/۱۴۰۱
تلگرام و ایتا:
@hosseinkomail1404
سیاست در واپسین لحظات /حسین کمیل
آیا برای شما هم سوال است؟؟؟ جواب ی که میتوان بخشی از آن را علنی کرد👇👇
هفتاد درصد رودخانههای آسیای میانه از تاجیکستانِ فارس زبان، سرچشمه میگیرد. ازبکستان و قرقیزستان به عنوان همسایه دیوار به دیوار و قزاقستان و ترکمنستان بعنوان ذینفعان رودخانههای تاجیکستان در سالهای گذشته فشار بسیاری بر تاجیکستان وارد کردهاند. در این بین،زبان مشترک ترکی کشورهای یاد شده و توهم اردوغان برای احیای عثمانی در کشورهای عرب و سرزمین توران در کشورهای تورک زبان آسیای میانه و این اواخر حمایت اردوغان و پشتیبانی اسرائیل از آذربایجان در جنگ با ارمنستان،اعتماد به نفس کشورهای اتحادیه تورک زبان را تا حدی بالا برد که با وجود بازیگران قدرتمندی همچون روسیه و ایران،تصمیم گرفتند تا با تکیه بر ترکیه و قطع مسیرهای ارتباطی ایران و روسیه و همچنین دعوت غیر رسمی از ناتو که خلاف پیمان کشورهای عضو در شانگهای است،به نوعی قدرت نمایی کرده و معادلات قدرت در آسیای مرکزی را تغییر دهند. همه این فشارها در سالیان گذشته سبب شد تا تاجیکستانی که تا چهارسال پیش، از مخالفین سرسخت ایران در شانگهای بشمار میرفت برای در امان ماندن از فشار کشورهای تورک،به ایران پناه ببرد و البته توسعه راهها و سدهای خود را به ایران بسپارد. حالا همان سدها،سبب کاهش دبی آب به کشورهای مذکور شده و با گران شدن قیمت انرژی در آن کشورها،بحرانهایی در حال رخ دادن است.تفاوت قزاقستان با سایر کشورهای تورک زبان آسیای میانه در آن است که قسمت شمالی این کشور اصالتا روس و خواهان جدایی و پیوستن به روسیه هستند و تنها مردم حوزه جنوبی آن قزاقتبارند،به همین دلیل اجتماع امشب مردم در پایتخت در شمالیترین نقطه این کشور،برای قزاقستان بسیار ترسناک است و رسانههای آن نوک پیکان اتهام را سریعا سمت ایران،روسیه و تاجیکستان گرفتهاند. علی ای حال،اردوغان یک بازی را شروع کرده که اتمام آن دست دیگران است و ایران امروز،ایران گذشته و گذشتنهای دیروز نیست! بنظر میرسد این مورد،تنها یک هشدار باشد و بزودی خاتمه یابد
#حسینکمیل۵
جای تعجب نیست اگر کسی که روزگاری از رابطه نامشروعش فیلم میگیرد،امروز بر روی فرش قرمز جشنواره «کن» و فاتحانه جایزه بهترین «بازیگر زن» را دریافت کند./ این همان پیوست فرهنگی برای عبور از «غیرت و ناموس» از عصر جنگ و انقلاب به دهکده جهانی در عصری است که در حوزه سیاسی با «برجام روحانی» و فروختن سلاح و ناموس نظامی در عوض چند امتیاز سیاسی_انتخاباتی، و در عرصه اقتصاد، معتبر شدن امثال سازندگان «متروپل و ازادسازی اقتصاد به نفع سرمایهداری» و بی مفهموم شدن غیرت ملی_مذهبی_اخلاقی در مقابل اصالت سرمایه را تداعی میکند. برههای که سرعت این گذار سیاسی-اقتصادی را میتوان در تولید انبوه فیلمهای ضد غیرت و نتیجتا سطح جامعه و راهروهای دادگاه خانواده مشاهده کرد.همانطور که غیرت در مفهوم خرد از «ناموس» محافظت میکند استقلال در مفهوم کلان از «وطن» دفاع می کند. بوجود آمدن یک نسل تهی از مقاومت، فروش بازدارندگی در پروژه برجام و پدید آمدن طبقه لاکچری و ثروتمند که تمام شئونات دولت را با قدرت پولش بمثابه متروپل گروگان میگیرد، برای تغییرات داخل ایران است؛
لذا چارهجویی این امر،دقیقا، از بالا به پایی درن مناسبات حکومت بر کشور باید اصلاح شود و نه بالعکس!!!
حسینکمیل
هدایت شده از دلنوشته های یک طلبه
#پروژه_عنکبوت
✍ محمد رضا حدادپور جهرمی
🔺 بهار سال 98 بود که دو پیج معروف و مطرح درباره پرونده سعید حنایی و ارتباط بعضی عناصر خاص با وی، مطالبی بیان کردند و به جان هم افتادند (که در اصل، دعوای زرگری بود) که حکایت از پاس کاری پرونده آن معدوم به این نهاد و آن نهاد داشت. اگر یادتان باشد همان موقع به شما عرض کردم که بی دلیل، کسی را نبش قبر نمیکنند و لابد برای آن برنامه دارند.
🔺 بهار 99 محسن تنابنده از به تولید رسیدن یک فیلم با موضوع سعید حنایی در پیجش خبر داد.
🔺 بهار 1400 ابر سایت های فیلم و سریال هالیود خبر از آغاز تولید یک فیلم با همان موضوع اما در خارج از کشور خبر دادند اما عوامل آن را معرفی نکردند ولی قول دادند که کلیه عوامل اصلی ایرانی الاصل هستند.
✔️ جمعا سه سال گذشت و الان که در حل تایپ این سطور هستم دو فیلم اکران شده که عبارت است از:
⛔️1.عنکبوت: به نویسندگی اکتای براهنی و کارگردانی ابراهیم ایرج زاد و با بازی محسن تنابنده (در داخل کشور)
⛔️ 2.عنکبوت مقدس: به نویسندگی علی عباسی و افشین کامران بهرامی و کارگردانی علی عباسی و با بازی زهرا امیر ابراهیمی (در خارج از کشور)
اینقدر فکت داریم که نه متهم به توهم بشویم و نه جای فراری برای گردانندگان و پشت صحنه های فضای موجود داخلی و خارجی باشد. لطفا به این موارد دقت کنید:
1.دو فیلم با یک نام مشترک
2. موضوع اصلی و حتی ریز موضوعات مشترک
3. تمرکز روی یک شهرِ مشخصِ مقدس
4. زمان پیش تولید و تولید در دو سال به صورت تقریبا مشترک(یکی در داخل و دیگری در خارج از کشور)
5. حتی زمان اکران آن دو فیلم تقریبا مشترک(تقریبا دو هفته)
6. با حضور عوامل سفارتی(نزدیک و پر رفت و آمد به سفارت انگلستان) و کاملا همسو با عوامل پناهنده
7. حتی برخی دیالوگ ها و لوکیشن ها خیلی شبیه به هم !!
و ده ها مورد دیگر. کمترین نتیجه ای که میتوان گرفت این است که فیلم عنکبوت مقدس، نسخه خارجی فیلم عنکبوت است. یعنی هر دو یک فیلم هستند اما با دو نسخه داخلی و خارجی. یا به عبارت بهتر؛ هر چه نتوانستند در نسخه داخلی بگویند، واضح تر و با صدای بلندتر در نسخه خارجی آن گفتند.
✅ پس لطفا این دو فیلم را دو روی یک سکه یک جریان حساب کنید. با این تفسیر که نسخه داخلی عنکبوت، مرحله شلیک را به عهده داشت و نسخه خارجی عنکبوت، تیر خلاص را زد. تنها با یک تفاوت: نسخه ایرانی، به روایت قاتل بود اما نسخه خارجی به روایت مقتولین و خبرنگارها به این مسئله پرداخته بود.
این تا اینجا.
لذا اصلا این عنکبوت ها را دوفیلم نبینید. بلکه آن را یک پروژه و به نام پروژه عنکبوت بدانید و تفسیر کنید.
اما ...
در طول هفت سال اخیر، در دو فاز، حدود 200 نفر از مدل ها و بانوانی که به بهانه مدلینگ به بی حیایی و ترویج اباحه گری مشغول بودند دستگیر و مجازات شدند. افرادی که بخاطر آنها سر و صدای زیادی در فضای رسانه های معاند به پا شد. به گونه ای که ده ها مستند از زندگی و شرایط کاری آنها توسط رسانه های بیگانه تولید و منتشر گردید که دل هر بی خبری را به درد می آورد. گفتند نگویید اما ظاهرا در سالهای ابتدایی شناسایی و دستگیری آنان، این پروژه به عنکبوت موسوم شد و در طی آن، تعداد قابل توجهی از زنان عنکبوتی فعال در حوزه مدلینگ که عموما بهایی بودند و یا گرایش قوی به بهاییت داشتند دستگیر و محاکمه شدند.
بررسی این کلید واژه در ادبیات نمایشی علی الخصوص در فیلم های اصغر فرهادی و نشان دادن عنکبوت و تارهای او در گوشه خانه نقش های منفی فیلم هایش و حتی تتوی عنکبوت روی بدن دو تن از بازیگران درجه دو و سه آن فیلم ها در مسیر نمادسازی و آشنا کردن ذهن و نگاه مخاطب به این کلیدواژه و به نوعی تسویه حساب با پروژه دستگیری و محاکمه زنان دستگیر شده در فاز اول و دوم پروژه عنکبوت تفسیر میشود.
بعدها همان کارگردان، داور جشنواره کن شد و شاگرانش در داخل کشور اقدام به تصویر کشیدن عنکبوت و در خارج از کشور، به نمایش آن (موسوم به عنکبوت مقدس) نمودند.
✔️ لذا این پروژه شوم حداقل دو نتیجه را دنبال میکند:
👈 1.تسویه حساب با برخورد کنندگان با آن 200 نفر. و اینکه جمهوری اسلامی با همان تفکر تکفیری و خشن امثال سعید حنایی، با آن 200 نفر برخورد کرده.
👈 2. کشاندن دعوا به عزیزترین مقولات دینی و مذهبی (ایجاد نماد منفی از حرم امام مهربانی ها) و القای این که ریشه خشونت در مذهب است. علی الخصوص خشونت علیه زنان. با یک تمهید دراماتیک ناشیانه که یک خبرنگار زن جوان (زهرا امیرابراهیمی) به مشهد اعزام شود تا از طریق او شاهد پیگیری پرونده باشیم در حالی که این شخص و این مسئله در تمام طول فیلم از نظر منطقی و دراماتیک کارایی ندارد اما کارگردان نسخه خارجی عنکبوت سعی دارد از طریق حضور او در تمام طول فیلم به وجود زنستیزی در ایران علی الخصوص در جامعه مذهبی و انقلابی اشاره کند.
https://eitaa.com/mohamadrezahadadpour