کرمی استاندار سیستان و بلوچستان شد
🔹با رای هیات وزیران سردار محمد کرمی به عنوان استاندار جدید سیستان و بلوچستان انتخاب شد.
🔸او پیش از این فرماندهی قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه جنوبشرق کشور را به عهده داشت.
پ.ن: این انتصاب رو اون میمونی که از منبر رسول خدا(ص) رفته بالا، خوب درک میکنه
#حسین_کمیل
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
کانال"سیاست در واپسین لحظات/حسین کمیل"
عضویت در کانال ایتا:
https://eitaa.com/joinchat/2743140352Cedd2df7c24
ایتا و تلگرام:
@hosseinkomail1404
اونایی که میگن اعدام نکنید
👆 خودشون جایزه گذاشته بودن برای کشتار
🔹واقعا معلومه زن براشون مهمه! قیمتِ کُشتن زنها بیشتر از مردهاست!
#حسین_کمیل
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
کانال"سیاست در واپسین لحظات/حسین کمیل"
عضویت در کانال ایتا:
https://eitaa.com/joinchat/2743140352Cedd2df7c24
ایتا و تلگرام:
@hosseinkomail1404
به درخواست مخاطبین:
✍انواع نرخ دلار در ایران
دلار نیما: ۲۹ هزار تومن
دلار توافقی: ۳۶ هزار تومن
دلار آزاد: ۴۱ هزار تومن
🔹فاصلهی بین دلار آزاد از پایینترین قیمت دلار (نیما-> شرکتهای صادرات محور) حدود ۴۰٪
پ.ن: حداکثر ۱۰ درصد از مبادلات بازار ارز را دلار بازار آزاد تامین می کند و بیش از ۶۰ درصد دیگر را که شامل حجمهای سنگین مورد نیاز جهت واردات است توسط دلار نیمایی با حجمهای میلیون دلاری تشکیل میدهد. اما نکته اینجاست که تخصیص ارز با قیمت نیمایی یک حداقل یک ماه پس از ثبت سفارش و اخذ حواله صورت میگیرد به همین خاطر عدهای که نیاز فوری به مقادیر قابل تهییه از بازار آزاد دارند قید نیما را زده و بر تقاضا در بازار دامن میزنند. ناگفته نماند ارز مورد نیاز برای واردات کالاهای قاچاق اعم از مواد مخدر، لوازم خانگی و سایر موارد غیرقانونی نیز از بازار آزاد تامین می گردد و قطع این زنجیره و گرفتن مالیات سنگین از کسانی که اصطلاحا دلال بوده و اظهارنامهای برای محل خرج ارزهایشان ارائه نمیکنند، هم به ثبات بازار کمک میکند و هم ضربه بزرگی به شبکههای غیرقانونی میزند. البته درگوشی عرض کنم، بخشی از مبادلات مخفی برای در امان بودن از تحریم نیز در همین سمت تقاضا قرار دارد و شاید تعلل در اجرای مالیات بر عایدی به همین خاطر باشد.
پ.ن۲:
اگر دلار مرز ۴۱.۵۰۰ تومان را شکسته و بیش از سه روز در آن محدوده و بالاتر دوام بیاورد، سیگنال حرکت به سمت رقمهای بالاتر متصور است. اما آنچه بیشتر ممکن بنظر میرسد، از دست رفتن این سطح حمایتی و سقوط آزاد قیمت دلار تا ۳۴هزارتومان است و با توجه به آنکه دولت دیگر دغدغه ارز ۴۲۰۰تومانی را ندارد و بیشترین نفع ریالی از فروش ارز را بدست می آورد، پس از ترمیم کسری بودجه، برای ابراز وجود و کاهش فشارها، تعلل نخواهد کرد و این سقوط احتمالا با سرعت زیادی رخ دهد و متضررین باید مدتها صبر کنند تا دوباره دلار، کانال ۴۰هزارتومانی را تاچ کند؛ البته این امر با فرض تعمد داخلی در کاهش ارزش پول ملی است که از سال ۵۲تا کنون در تمامی دولتها(چه تحریمی و چه غیرتحریمی) به بهانههای مختلف صورت گرفته است.
#حسین_کمیل
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
کانال"سیاست در واپسین لحظات/حسین کمیل"
عضویت در کانال ایتا:
https://eitaa.com/joinchat/2743140352Cedd2df7c24
ایتا و تلگرام:
@hosseinkomail1404
سیاست در واپسین لحظات /حسین کمیل
به درخواست مخاطبین: ✍انواع نرخ دلار در ایران دلار نیما: ۲۹ هزار تومن دلار توافقی: ۳۶ هزار تومن دلا
✒️ نقش تحریم در قیمت دلار چقدر واقعی است؟
بعضی از مخاطبین نسبت به مطلب قبلی معترض شدند که نقش عامل تحریم در قیمت کنونی دلار بسیار بیشتر از مواردی است که در بالا گفته شد. در اینکه مؤلفه تحریم یکی از عوامل نوسانات ارزی در ایران میباشد شکی نیست. ولی بعنوان یک آماتور که البته حق اظهار نظر دارد عرض میکنم، با نگاهی به فایل صوتی مصاحبه دکتر یگانه آخرین رئیس بانک مرکزی رژیم سابق(از قرار دادن فایل معذورم چون فایل بعد از انقلاب در خارج از کشور ضبط شده و مطالبی گفته میشه که مناسب انتشار نیست) و نگاه اجمالی به تاریخ اقتصاد سیاسی ایران بعد از انقلاب، چیزی که مشهود است، آنکه نوسان ارزی بجز در برهه جنگ تحمیلی، همواره پس از آزادسازی قیمتها اتفاق افتاده است؛ منتهی افرادی نظیر حسن روحانی و محمود احمدینژاد بدلیل هوشمندی، اجرای این سیاستها را به دولت دوم خود ارجاع میدادند که سبد رأی آنان دچار چالش نشود.
نوسان ارزی دیماه ۱۳۹۰ پس از هدفمندی یارانهها(پاییز ۱۳۸۹) و چند ماه قبل از تحریم چرخه دلار در تابستان ۱۳۹۱ اتفاق افتاد؛ همچنین نوسان ارزی سال ۱۳۹۶ نیز قبل از خروج ترامپ از برجام(اردیبهشت ۱۳۹۷) ایجاد شد،کما اینکه دلار جهانگیری برای جمع کردن آن نوسان خودساخته حاصل جلسه شب عیدی دولت و قبل از سفرهای عیدانه حسن روحانی به کیش مصوب شد و خروج از برجام ۴۸روز بعد رخ داد. خب شاید پرسیده شود که افزایش شدید قیمت ارز تا ۲۰هزارتومن و بازگشت آن به ۱۵هزار تومان حاصل خروج ترامپ از برجام بود. هیچگاه مقاله دکتر مسعود نیلی مشاور اقتصادی حسن روحانی در فروردین ۹۶ و تنها چند روز پس از تصویب دلار جهانگیری و چند روز قیل از خروج ترامپ از برجام را فراموش نمیکنم که در زمانی که دلار ۵۵۰۰تومان شده و دولت برای بار روانی آن از ارز ۴۲۰۰ رونمایی میکند،صراحتا راه نجات اقتصاد ایران و صادرات_محور شدن آن را کاهش ارزش پول ملی و رساندن ارزش دلار به حداقل ۱۵٠٠٠تومان بیان میکند.و اتفاقا پس از خروج ترامپ از برجامی که برای ایران از نظر مالی بقول دکتر سیف رییس بانک مرکزی آورده «صفر» داشت، قیمت دلار در همان کانالی قرار گرفت که مشاور اقتصادی دولت برای آن تصمیم داشت.
از اینرو اولویت دادن به مسئله تحریم را صرفا نوعی فرافکنی برای توجیه میز مذاکره در دولتهای گوناگون میدانم،کما اینکه همین الان هم بخشی از مخالفین مذاکره بحثشان آن است که با انجام مذاکره و کاهش نهایتا ۱٠درصدی ارزش دلار همه متوجه خواهند شد که اصولا این ساختار اقتصاد ایران است که کاهش ارزش پول ملی را در دستور کار دارد و تحریم فقط بهانه است.کما اینکه پس از کاهش ارزش ریال،رقابت پذیری تولیدکنندگان واقعی در بازار جهانی افزایش و در چندسالهی تحریمهای سنگین،صادرات غیر نفتی جور کشور را کشیده است و بقول دکتر نیلی،صنایعی هم که بظاهر صادرات محور بودهاند اما مواد اولیه کاملا وارداتی داشته و سپس همان را با تغییراتی جزئی دوباره صادر کردهاند، محکوم به ورشکستگی شدهاند، هرچند در این بین خودروسازها بخاطر مصالح ملی،کماکان با ارتزاق دولتی سرپا هستند.
علی ای حال مهمترین برهان ابطال پذیری برای ایده «اولویت داشتن تحریم در نوسانات ارزی» نیز تحریمهای داماتو در سال ۱۳۷۵ است که نه تنها پس از آن نرخ ارز افزایش پیدا نکرد که بدلیل کنار گذاشتن سیاست آزادسازی از اواخر دولت هاشمی، نرخ ارز حتی با وجود انضمام تحریمهای شورای امنیت در نیمه دهه ۱۳۸۰، تقزیبا تثبیت شده باقی ماند.
#حسین_کمیل
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
کانال"سیاست در واپسین لحظات/حسین کمیل"
عضویت در کانال ایتا:
https://eitaa.com/joinchat/2743140352Cedd2df7c24
ایتا و تلگرام:
@hosseinkomail1404
سید حسینی:
متوقف کردن هواپیمای حامل همسر علی دایی کار درستی بود؟
Hossein Komail:
سلام
مگر عزادار نبودن؟
بیخود میکنن برن تفریح و حالا اعتراض کنن
🔴 پاسخ به چند شبهه درباره شهدای گمنام که این روزها بازهم توسط عدهای تکرار شده👇
🔹۱- تاکنون از حدود ۷۰ درصد خانواده معظم شهدای مفقودالاثر نمونهگیری شده است. تعداد قابل توجهی از والدین شهدای مفقود الاثر نیز رحلت کردهاند و امکان نمونهگیری نیست.
🔹۲- نهتنها در ایران بلکه در خارج از کشور هم روند استحصال DNA از جسم سخت همانند استخوانها و دندانها برای شناسایی بسیار دشوار است خصوصا در دو حالت زیر:
الف: استخوان در محیطهای قلیایی مانند مناطق جبهههای جنوب باشد. (اکثر مفقودین دفاع مقدس در این مناطق هستند)
ب: جسم (استخوان) بمدت طولانی در معرض تابش آفتاب بوده باشد.
🔹۳- با توجه به میزان پیشرفت علمی کشورها و تجهیزات فنی در اختیار، روند شناسایی متفاوت است و معمولا از شش ماه تا مدتهای بیشتر بطول میانجامد.
🔹۴- این مسئله فقط مربوط به ایران نیست مثلا در جنگ ترکیه و قبرس در سال ۱۹۴۷ میلادی ۲ هزار نفر مفقودالجسد شدند که در طول ۴۸ سال گذشته، فقط هزار نفر در جزیر یونان پیدا شدهاند و از آنها نیز تنها ۶۰۰ نفر ، آن هم با کمک آمریکاییها شناسایی شدهاند و مابقی حتی با کمک آمریکاییها، شناسایی نشدهاند. پس کشف استخوانهای مفقودین حتی با تجهیزات مدرن امروزی لزوما به شناسایی آنها نمیانجامد.
🔹۵- تاکنون حدود ۴۵ هزار شهید مفقودالجسد شناسایی شدهاند که حدود ۱۰ هزار نفر از آنها بهعنوان شهید گمنام دفن شدهاند و تقریباً ۲۶۰۰ مفقودالجسد دیگر داریم که عملیات تفحص آنها در ایران و داخل عراق ادامه دارد.
🔹۶- اینکه پیکرهای شهدا جا ماندهاند هم به دلیل عدم ایثار رزمندگان نبود بلکه تعداد قابل توجهی از آنها همه با هم شهید و مفقود شدند و کسی نتوانست بازگردد. یا در محاصره قرار گرفتند و تعدادی شهید و تعدادی اسیر شدند. پس مفقودالاثر شدن رزمندگان نتیجه کوتاهی نبوده بلکه اصلا شرایط منطقه متفاوت بوده است وگرنه حتی در عقبنشینیها تا جایی که امکانپذیر بود رزمندگان پیکرها را با خود میآوردند مگر در جاهایی که تعدادی از رزمندگان مجروح شدهبودند و طبعاً باید تحت هر شرایطی با اولویت مجروحین را با خود میاوردند و نه شهدا را
#شهید_گمنام
#شهدای_گمنام
#پاسخ_به_شبهات
💥 اسکرامبل جنگندههای اف15، شلیک پدافند و پرواز دادن جنگندههای پنهانکار، هیچ توفیقی در سرنگونی حتی یک پهپاد از ۵پهباد نفوذ کردهی کره شمالی به آسمان سئول پایتخت کره جنوبی نداشت.
نفوذ این پهپادها، فیلمبرداری مفصل آنها از تاسیسات نظامی ارتش امریکا و کره جنوبی و بازگشت موفقیتآمیز آنها به پایگاه خود، جنجال بزرگی در کره جنوبی در پی داشت و آبرو و حیثیت برای ارتش کره و امریکا باقی نگذاشت.
اهل فن میدانند، که کره شمالی اصولا چنین فناوری پیشرفته در حوزه پهپاد را در اختیار ندارد و بازی از غرب آسیا، به مرزهای کلمبیا در امریکای جنوبی، مرزهای ناتو در اروپا و مرزهای همپیمانان امریکا در شرق آسیا کشیده شده است.
زمان تغییرات اساسی در نظم جهانی فرا رسیده است، اگر خائنین و نفوذیهای اقتصادی را مهار بزنند
#حسین_کمیل
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
کانال"سیاست در واپسین لحظات/حسین کمیل"
عضویت در کانال ایتا:
https://eitaa.com/joinchat/2743140352Cedd2df7c24
ایتا و تلگرام:
@hosseinkomail1404
سیاست در واپسین لحظات /حسین کمیل
✒️ نقش تحریم در قیمت دلار چقدر واقعی است؟ بعضی از مخاطبین نسبت به مطلب قبلی معترض شدند که نقش عامل
سلام . اظهر من الشمس است . متاسفانه خیلی وقته در کشور ما مردم اگرچه بواسطه همت عده ای نظامی شجاع و دلیر که بنده نوکر و دست بوس آنها هستم امنیت اجتماعی و مرزی برقرار هست لیکن امنیت اقتصادی ندارند و در واقع امنیت اقتصادی دچار اضمحلال و علی الظاهر در دستان عده ای به ظن بنده خونخوار قرار گرفته است. عمده مردم جنگ اقتصادی را قبول ندارند و بلکه می گویند گروهی در وزارت اقتصاد و بانک مرکزی بعنوان متخصص نشسته اند و سیاست های پولی عده ای زیاده خواه که معیشت مردم را به طرز وحشتناکی زیر بمباران اثرات تورمی قرار می دهند و هیچ مقام عالی رتبه ای متوجه آنها نیست ، اجرا می نمایند. علم اقتصاد اگرچه پیچیده هست ولی به گفته خود همین متخصصین همانند 2 کفه ترازوست که هر وقت چیز سنگینی در یکطرف کفه قرار بگیرد بایستی به همان تناسب در کفه دیگر چیز دیگری قرار داده شود تا توازن و تعادل به هم نخورد. بانک ها پدر اقتصاد کشور را درآورده اند و علی ماشاء الله که در کشور کارخانه بانک سازی داشته و داریم . در هر کجای دنیا اگر بانکی به دلیل سیاست های غلطتش و یا بی مبالاتی مدیرانش سرمایه اش و یا سپرده های مردم را نابود کند و دچار ورشکستگی شود دیگر اجازه فعالیت خواهد داشت در کشور ما کارشان شده استقراض از بانک مرکزی و یا استقراض از دیگر بانک ها ....... و بانک مرکزی هم علی الظاهر نسبت به بانک ها از ترحم برخوردار است تا نسبت به مردم ؟!!! گفته می شود در 7 ماهه ابتدایی سال بانک ها ناترازی داشته اند و برای جبران آن به میزان 125 همت از بانک مرکزی درخواست استقراض داشته اند و بانک مرکزی توانسته 91 همت به آنها پرداخت کند از طرف دیگر در همین 7 ماهه رشد پایه پولی کشور که در حال حاضر برای اقتصاد ایران از فاکتور های بسیار خطرناک در تنزیل و تضعیف ارزش ریال است به میزان 18 درصد افزایشی گردیده در واقع پرداخت 91 همت به بانک ها با هر روشی که صورت گرفته باشد که قاتل اقتصاد و معیشت بوده که متاسفانه به آن مهم توجهی نشده و یا کمتر مد نظر این متخصصین محترم بوده است. از سوی دیگر نرخ مهاجرت در ماههای اخیر و خروج سرمایه و تقاضا برای دلار بابت این موضوع نیز بشدت بالا رفته و همچنین ذهن تورمی و انتظارات تورمی مزید بر علت گردیده و اسباب تورم و تنزل ارزش پول ملی را بیش از پیش مورد تاثیر قرار داده است. در نتیجه عامل برون زای تحریم آنچنان ربطی به تنزیل ارزش بیش ار پیش پول ملی ندارد جزء سوء مدیریت خودمان .شاید آقایان منکر چاپ پول گردنند ولی افزایش نقدینگی در کشور به هر طرق که باشد حکم چاپ پول و اثر چاپ پول را دارد.
#حسین_کمیل
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
کانال"سیاست در واپسین لحظات/حسین کمیل"
عضویت در کانال ایتا:
https://eitaa.com/joinchat/2743140352Cedd2df7c24
ایتا و تلگرام:
@hosseinkomail1404
به آدم خوبِ بیعرضه یا بدِ اختلاسی مسئولیت ندهید
آیتالله جوادی آملی در دیدار با رئیس مجلس:
🔹دو چیز مملکت را نگه میدارد؛ یکی سواد فعلی و دیگری امید آینده که مسئولان باید تلاش کنند این دو امر از دستشان در نرود.
🔹نباید مسئولیت اجرایی را به آدمهای خوبِ بیعرضه و یا بدِ اختلاسی داد، حضرت امیر علیهالسلام، کمیل را مسئول منطقهای کرد، سربازان اموی به این منطقه حمله بردند و آنجا را غارت کردند، حضرت نامهای به کمیل نوشته که در نهجالبلاغه آمده، مضمون آن این است که برخی تنها به درد دعای کمیل میخورند ولی توان اداره یک منطقه را ندارند!
🔹داشتن رهبر خوب، یک طرف قضیه است، ما بالاتر از امیرالمومنین(ع) که نداریم، اگر مدیران و کارگزاران باعُرضه وجود نداشته باشد و مردم در صحنه نباشند، شکست قطعی است!
🔹اگر ضعف در مدیریت داشته باشیم خداوند نظر خود را از ما بر میگرداند، امیرالمومنین علیه السلام میفرماید «من وجد ماء و تراباً فافتقر فابعده الله» کشوری که آب دارد، خاک دارد، نتواند خود را اداره کند و نیازمند به دیگران باشد خدا او را از رحمت دور کند!
روحانی خطاب به نوبخت: همه موجودی خزانه براساس درخواستهای جنابعالی تخلیه شده شده است. موجودی وجود ندارد.
۱۴۰۰/۴/۲۸
روحانی: خزانه را پر تحویل دادیم.
۱۴۰۱/۱۰/۷
بنده وظیفه دارم مسائلی را پوشش بدهم...
همانقدر که در نامرد بودن روحانی و یارانش، که برای راضی کردن غرب و امضای منویات آنان نظیر FATF، راضی به مرگ روزانه هفتصد ایرانی در اثر کرونا بودند، شک ندارم، به همان اندازه به دلسوزی سید محرومان ایمان دارم اما چه سود که همان سیستم سرکار است و اصولا دلسوزی بدون اقتدار برای ملت نان و آب نمیشود.
علی ای حال، حرف زدن روحانی کمک به همان جریان اتاقهای اقتصادی و بازرگانی است که میخواهد به جولانش ادامه دهد و باز هم ارزش پول ملی را کاهش دهد تا فروش دلاری برایش سودمندتر و خرج ریالی برایش ارزانتر شود..
اما چگونه؟
ساده است! با یک جرقه نظیر مزخرفات شیخ ریش قشنگ، جنگ زرگری سیاسی چپ و راست را راه میاندازند تا سیاسیون و من و شما و مردم بجای انتقاد از اصل ماجرا، به دعوای سیاسی بپردازیم. زبان باز کردن روحانی، دقیقا به نفع همان سیستم و بر اساس منویات آنان است.
#حسین_کمیل
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
کانال"سیاست در واپسین لحظات/حسین کمیل"
عضویت در کانال ایتا:
https://eitaa.com/joinchat/2743140352Cedd2df7c24
ایتا و تلگرام:
@hosseinkomail1404
سیاست در واپسین لحظات /حسین کمیل
در مورد افزایش قیمت دلار ✍افزایش قیمت این روزهای دلار اتفاقی هیچ ربطی سیاستهای ایران نداره، بلکه بخ
این مطلب رو حدود یک ماه پیش در مورد دلار نوشتیم
سیاست در واپسین لحظات /حسین کمیل
دقیقا داریم شرایط سال ۹۷ رو تجربه میکنیم. با توجه به سیاستهای اعمالی فدرال رزرو، ارزش دلار در بازا
بازخوانی این رو هم پیشنهاد میکنم