#همتیِ کلاسِ سوم ابتدایی:
آقا اجازه چرا به بابای بغل دستیم گفتی «مرحوم»؟!
#انتخابات #تربیت
#طلبه_خبرنگار
#نویسندگان_حوزوی
https://eitaa.com/joinchat/3834314754C58903f67c6
🔴 همتها و همتیها
بخشهایی از مناظرهی اول نامزدهای ریاستجمهوری هزار و چهارصد تراوش خلقیات طبقهای بود که انقلاب پابرهنگان را دزدیدهاند. من دکترا دارم پس لیاقت دارم، حرف اول و آخر مدیرانی است که وضع شلمشوربای فعلی را برای اقتصاد و زندگی ما به وجود آوردهاند. تحصیلات، تسهیلات کلان و بدون بهرهی یک مشت رئیس و مدیر مدعی و بیمصرف است که باعث دو قطبی دولت-ملت شدهاند. سواد سوداگرانهی این جماعت طبقه میسازد و طبقه، فاصله ایجاد میکند. فاصله نیز سر از تفرعن در میآورد. تفرعن خدایی میکند بر این جماعت اعلیحضرتی. فخر مدرک از اینها فخریزاده نمیسازد تا استکبار جهانی به خونشان تشنه باشد؛ بلکه خودشان میشوند یک پا مستکبر. امام خمینی (در جایگاه رهبر بزرگترین انقلاب فکری معاصر) سواد حوزوی بدون مدرک داشت. نابغه و موفقترین استراتژیست نظامی معاصر (شهید حاج قاسم سلیمانی) برای تخصص خود به جز همان دیپلم، مدرکی نداشت. همتی برای ادارهی مهمترین نهاد مالی و اقتصادی کشور دکترایی دارد که فقط باید به آن پز بدهد و با آن بز بچراند. او با همین دک و پز با اعتماد به سقف میگوید بروید خدا را شکر کنید که دلار نشد پنجاه هزار تومان. ارز بیست و چند هزار تومان هم از سرتان زیادی است. بازی برد-برد برجام نیز در سایهی دکترای حقوق بینالملل حسن روحانی از باخت ششتاییها افتضاحتر از آب در آمد. یک مثقال فرزانگی و فهم عمیق به صد خروار از این مدارک پوچ میارزد. یک کاغذ گلاسه با مهر آموزش عالی سند قطعی و ششدانگ نخبگی و فرزانگی هیچکس نیست. از کوزهی لیبرالها، این بوهای تند و گند کم نتراویده است. این گلهای به سبزه آراسته سالیانی است که با ازک-بزک خود خار چشم اقتصاد، سیاست و فرهنگ شدهاند. انقلاب، مول زاییده و این فرزندان ناخوانده و ناخواسته کم سینهی مادر را نگزیدهاند. مناظره نشان داد که پدیدآورندگان وضع نابسامان موجود چگونه با ارزشهای موهوم و ظاهرگرایی باعث طبقهسازی و فاصلهگذاری شدهاند. اینها بین خود و مردم دیوارهای عریض و بلندی کشیدهاند. رای و انتخابات تنها پلی است که بین آنان و عموم مردم ارتباط ایجاد میکند. با مدرک فول پروفسوری هم کسی از پخمگی به نخبگی نمیرسد. کارآمدی به کارنامهی پر از نمرهی بیست کاری ندارد. ضحاک ماردوشِ اقتصاد ایران کاوهی آهنگر میخواهد؛ نه دکترهای خالق سلاطین فولاد، سکه، ارز، خودرو، مرغ و تخممرغ. امام خمینی با تحصیلات بدون مدرک حوزه، طاغوت را در هم شکست. مدیران مولصفت و مدرکدار عین طاغوت شدهاند برای ملت انقلابی. همتها برای فتح خونینشهر پز مدرک به کسی ندادند، همت خرج کردند و عرضه و قابلیت نشان دادند؛ اما همتیها برای سقوط اقتصاد ایران پشت مدرک دکترای خود پنهان شدهاند.
✍ سعید احمدی، عضو تحریریهی مدادالفضلاء
#انتخابات
#مناظره #اخلاق
#نویسندگان_حوزوی
https://eitaa.com/joinchat/3834314754C58903f67c6
💠 این یادداشت سیاسی نیست
این یادداشت سیاسی نیست و من هم سیاسی نیستم هر چند بی اخلاقیهای سیاسی، قلم را در این وجیزه به حرکت در آورده است.
در مناظره اخیر انتخابات ریاست جمهوری 1400 یکی از نامزدها به تحصیلات حوزوی نامزد دیگر جسارت کرد و این تحصیلات را برای اداره کشور ناکافی دانست. فارغ از اینکه روحانیون باید وارد عرصههای اجرایی بشوند یا نشوند، این نوشته به دنبال دفاع از حوزه و کیان روحانیت و علم حوزوی و دینی و وسعت و عمق آن است.
کتابهای درسی حوزه و روش آموزشی آن نزدیک هزار سال است که روحانیون و علمای زیادی را مجهز به مبانی دینی کرده تا حدی که ملاحظه می کنیم ده ها تن از آن ها جریان سازان سیاسی- اجتماعی جامعه بوده اند.
ملا احمد اردبیلی، میرزای شیرازی، عبدالکریم حائری یزدی، سید جمال الدین اسدآبادی، شیخ فضل الله نوری، میرزای نائینی، آخوند خراسانی، سید محمد طباطبایی، عبدالله مازندرانی، سید محمد کاظم یزدی، سید عبدالله بهبانی، سید ابوالقاسم کاشانی، شهید بهشتی، شهید مطهری و در رأس آن ها حضرت امام خمینی رحمت الله علیه و مقام معظم رهبری فقط تعدادی از روحانیونی هستند که در تاریخ اجتماعی- سیاسی ایران نقش آفرینی کرده اند. و جالب آنکه عمده آن ها شاید شش کلاس هم سواد کلاسیک نداشته باشند! اما کتاب هایی را خوانده اند که در مدرسه و دانشگاه یافت نمی شود و برای خواندن هر کتاب زحمات زیادی را متحمل شده اند و به قول معروف، غیر از عاشورا، هر روز آن ها را آموخته و مباحثه کرده اند.
کتاب سیوطی و مطول در ادبیات عرب را دانشجویان دکتری و ارشد رشته زبان عربی در کشورهای عربی می خوانند اما طلاب در همان سنین کم و در آغاز ورود به حوزه با آن دست و پنجه نرم می کنند. لمعه که فقه نیمه استدلالی است را در همه ابواب فقهی اعم از عبادات، جهاد، تجارت و ... می آموزند. عبور اولیه از این ابواب فقهی همان آشنایی اولیه و مبانی با تمام مناسبات جامعه نیز هست. در ادامه، کتاب مکاسب محرمه که اساس اقتصاد اسلامی است چند سال مورد مطالعه و مباحثه طلبه قرار می گیرد. همه این ها در کنار اصول فقه قدرتی علمی در طلبه بوجود می آورد که گویی فن مواجهه با هر مسأله جامعه خویش را بدست می آورد و ابزار لازم برای تحلیل و حل را در اختیار خواهد داشت. تمام این ها را بگذارید کنار بدایه و نهایه و اسفار فلسفی که ذهن طلبه را آماده پیچیده ترین مسائل می کند.
کتابهای غیر درسی حوزه اما شاید مهمتر هم باشند. کتاب تنبیه الامه و تنزیه المله محمدحسین نائینی را خواندهاید؟ کتابی که یک روحانی که شش کلاس سواد آکادمیک نداشته است، نگاشته و نظریه سیاسی شیعی را چنان تدوین کرده که هنوز روش تدوین آن ناب و تازه است. کتاب اقتصادنا نوشته بینظیر شهید صدر در اقتصاد را کسانی که دکترای اقتصاد از دانشگاه دارند نیز شاید به چشم ندیده باشند اما آن را یک حوزوی نوشته و بسیاری از روحانیون خوانده اند. کتابهای السیاسه المدنیه فارابی در اقتصاد سیاسی و کتاب آراء اهل المدنیه وی در علم اجتماعی نظریه های اجتماعی ویژه ای است که اکنون نیز بدان ها رجوع می شود. این ها فقط نمونه ای از صدها کتاب حوزوی است که از یک روحانی، یک اندیشمند همه جانبه می سازد.
کسی که اندکی زیست اجتماعی و مطالعه عمومی در تاریخ ایران داشته باشد بدون توجه به ماهیت نظام آموزشی حوزه براحتی خواهد فهمید که روحانیون همیشه در رأس امور جامعه بوده اند و این، نه به دلیل ریاست طلبی و حب مقام بلکه به خاطر این بوده که آن ها زودتر از دیگران مسأله را کشف و برای آن کنشگری عینی مبتنی بر راه حل دینی اختیار می کردند. دیگر پس از گذشت 42 سال از انقلاب اسلامی صحبت از بی فایده بودن تحصیلات حوزوی برای امور جاریه کشور یا از سر کم سوادی است یا از سر غرض ورزی.
قطعا اگر قرار باشد صرف تحصیلات ملاک قرار گیرد، تحصیلات حوزوی با آن عقبه و عمقی که بیان شد برای اداره کشور مفید تر است. اگر تحصیلات حوزوی ناکافی است به طریق اولی تحصیلات اقتصادی هم در کشوری اسلامی که مسائل آن ذو ابعاد است و با مبانی دینی گره خورده است، ناکافی خواهد بود.
در پایان ذکر چند نکته لازم است؛
اول؛ این یادداشت در تأیید یک نامزد انتخاباتی نیست بلکه در دفاع از کیان حوزه و تحصیلات حوزوی نگاشته شده است.
دوم؛ ورود روحانیون به عرصه های اجرایی مانند پست ریاست جمهوری مسأله ای پیچیده است که باید متخصصان امر بحث کنند. اما امکان آن را دوران ریاست جمهوری مقام معظم رهبری که موفقیت آمیز نیز بود، اثبات می کند.
سوم؛ عملکرد ضعیف برخی روحانیون نباید به اسم حوزه و روحانیت نوشته شود. حوزه و روحانیت همیشه با صلابت و متکی به علم دینی در صحنه حاضر است.
چهارم؛ شورای نگهبان در گزارههای توهینآمیز این چنینی که نه فقط فرد بلکه یک نهاد را جریحهدار میکند، می تواند ورود کرده و برخورد کند.
✍ احمد اولیایی
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
امروز شهادت #امام_صادق علیه السلام، مؤسس، رئیس و استادتمامِ بزرگترین دانشگاه اسلامی است، شب گذشته در کشور شیعی ایران، به سطح علمی شاگردانش حمله شد. #نامهر_ناعلی_زاده #بی_همت
✍ علی اسفندیار
#حوزه_علمیه
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
📌توهین به دروس حوزوی در مناظره ۱۴۰۰
🔻محسن مهرعلیزاده در اولین #مناظره ریاست جمهوری ۱۴۰۰ خطاب به آقای رئیسی گفت:
“من از آقای رئیسی سوال میکنم که حاضرید زن و بچه خود را به دست فردی بسپارید که گواهینامه ندارد تا آنها را به چالوس ببرید. آقای رئیسی شما ۶ کلاس سواد دارید. البته من به سواد حوزوی حضرتعالی احترام میگذارم، ولی با این سواد نمیشود #اقتصاد را اداره کرد.”
🔹اینکه مهرعلیزاده در اولین مناظره ۱۴۰۰، به #رئیسی می گوید تحصیلات شما در حد شش کلاس می باشد نشان از عمق #غربزدگی آقایان #اصلاح_طلب دارد چرا که از نگاه آنان، فقط مهندسین و پزشک ها و کمی هم اقتصاددان ها با سوادند و بقیه چیز زیادی بلد نیستند. از نگاه این جماعت پوزیتیویست و حتی آمپریست، علوم دینی و انتزاعی، علومی تزیینی بیش نیستند!
🔹بدون شک این دیدگاه #مهرعلیزاده ترجمان توهینی زشت به تمام حوزویان فاضل و عالم بود و ما آن را از باب “الغریق یتشبث بکل حشیش” دانستیم.
🖊حمید برزگار، مدیر مسئول
📢 صدای_حوزه
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
#بازتاب یادداشت دکتر احمد اولیایی در دفاع از ساحت علمی حوزه علمیه شیعی
💠انتشار در کانال نویسندگان حوزوی
https://eitaa.com/howzavian/5516
1️⃣بازتاب در خبرگزاری رسا
https://rasanews.ir/002rOP
2️⃣بازتاب در پایگاه خبری تحلیلی صدای حوزه
https://v-o-h.ir/latest-news/14914
3️⃣بازتاب در خبرگزاری شفقنا
https://fa.shafaqna.com/news/1161440/
4️⃣ بازتاب در کانال صدای حوزه
https://eitaa.com/Sedayehoze/3752
5️⃣ بازتاب در خبرگزاری فارس
http://fna.ir/1vqjy
6️⃣ بازتاب در قدس آنلاین
http://qudsonline.ir/news/755802/
7️⃣ بازتاب در هفتهنامه پرتو
https://eitaa.com/howzavian/5556
#انتخابات #مناظره
#حوزه_علمیه #اخلاق #دانش
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
🔆 از ما بپرسید
همۀ ما این جملۀ معروف را از قول حضرت علی علیه السلام کم و بیش شنیده ایم که می فرماید: بپرسید از من، پيش از آن كه مرا از دست دهيد (سَلوني قَبلَ أن تَفقِدونی).
شیعه و سنی در کتاب هایشان این جملۀ حضرت علی علیه السلام را تا دلتان بخواهد به وفور نوشته اند.
اما ساعتی پیش در برخی از کتاب های اهل سنت، مشابه این جمله را از قول امام صادق علیه السلام نیز پیدا کردم.
عبارتی را که سنّی ها در کتاب هایشان از قول امام صادق علیه السلام نگاشته اند اینگونه است: بپرسید از من، پيش از آن كه مرا از دست دهيد (سَلوني قَبلَ أن تَفقِدونی) زیرا بعد از من کسی نیست که با شما چون من سخن بگوید (فإنه لا يحدثكم أحد بعدي بمثل حديثي).
منابع: جلد پنجم کتاب تهذیب الکمال، نوشتۀ جمال الدین یوسف مِزّی، عالم شافعی قرن هشتم.
و جلد ششم کتاب سِیَرُ اَعلام النُبَلاء نوشتۀ شمس الدین ابوعبدالله ذهبى، عالم سنی در قرن هفتم و هشتم.
و نهایتا جلد یکم کتاب تذکرة الحفاظ که این کتاب هم نوشتۀ شمس الدین ابوعبدالله ذهبى می باشد.
✍️علیرضا نظری خرّم
#امام_صادق
#امام_صادق_علیه_السلام
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
👈 پیلی که از خود میرمید!
حتما شما هم این سوال برایتان مطرح است که چرا جناب آقای همتی در مناظرۀ اول، دائما کاندیداهای رقیب را پوششی مینامید و به قول بیهقی «بر خشم خود طاقت نداشت... و بر خویشتن میژکید»؟
تحلیل روانشناختی
چون بندهخدا خودش از اول قرار بود به همراه جهانگیری، کاندیدای پوششی کاندیدایی دیگر باشند که نشد.
به قول مولانا در فیه ما فیه
«پیلی را آوردند بر سرِ چشمهای که آب خورَد. خود را در آب میدید و میرَمید. او میپنداشت که از دیگری میرمد، نمیدانست که از خود میرمد.»
و همو در مثنوی، در داستان شیری که عکس خود در چاه دید و رقیب پنداشت و در چاه پرید:
عکسِ خود را او عدوی خویش دید
لاجَرَم بر خویش شمشیری کشید
✍️جیم جواتی
#انتخابات #مناظره
#حوزه_علمیه #اخلاق
#نویسندگان_حوزوی
https://eitaa.com/joinchat/3834314754C58903f67c6
☑️ هر چه قویتر بهتر
شالوده حکومتی اگر بر پایه قدرت و صلابت استوار گردد، میتوان با نامه ای در دو خط ورق را برگرداند... "إِنَّهُ مِنْ سُلَيْمَانَ وَإِنَّهُ بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ؛ أَلَّا تَعْلُوا عَلَيَّ وَأْتُونِي مُسْلِمِينَ"؛ عظمت مقام و توان و قدرت حکومت حضرت سلیمان*علیه السلام* بر ملکه سبا و همراهانش مخفی نماند و به سوی او گرویدند.
عامل نفوذ، عظمت و شکستناپذیری هر سرزمینی، قدرت حکومتی آن سرزمین است. حکومتی که در تمام عرصه ها در صحنه های داخلی و خارجی قدرتمند ظاهر شود، میزان دوام، پایداری و تاثیرگذاریش بالا تر میرود. از جمله مسائلی که قدرت حکومت را ثبات میبخشد، وحدت ملت است. وحدت نقطه عطفی است در تداوم و اقتدار یک کشور. چنانکه رسول خدا *صلوات الله علیه* توصیه فرمودند:"ای مردم! به یکپارچگی روی آورید و از اختلاف و پراکندگی بپرهیزید".
زمانیکه وحدت، برادری و همفکری در بین افراد یک ملت بیشتر گشته، از اختلافات و مشکلات چشم پوشی نمایند و اهداف عالی و والا را مد نظر قرار دهند، احدی جرأت تعرض بر آن پیدا نخواهد کرد.
مشارکت در صحنه انتخابات و فراخواندن ملت به پای صندوق های رای صرف از نظر از دین و مذهب، زبان و قومیت، سلایق و تفکرات متفاوت و صرفا با هدف اعتلا و موفقیت کشور، نماد و نمایانگر وحدت ملی است.
برادران، خواهران، ملت شریف ایران!
وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ اللَّهِ جَمِيعًا وَلَا تَفَرَّقُوا...
#مشارکت_حداکثری
#مناظره #اخلاق #انتخابات
#نویسندگان_حوزوی
https://eitaa.com/joinchat/3834314754C58903f67c6
🔻یادداشت حسین قدیانی درباره مناظرات؛
🔹آفرین #رئیسی، مرحبا #جلیلی
حق: امروز فقط سالروز شهادت رئیس مذهب تشیع نیست؛ فیالواقع روز شهادت رئیس مذهب آدم و آدمیت است. شیخالائمه و فقه پویای جعفری که ریشه در مکتب سرشار از صدق ایشان دارد، شیخ علم و عمل و اخلاق و انسانسازی است. اگر مادر دهر هزار و چهارصد سال بعد از صدر اسلام میتواند برای خمینی، مصطفی چمران بزاید و برای خامنهای، مصطفی صدرزاده بسازد؛ اینها همه به مدد از مداد جعفر بن محمد است. ناظر بر خبرگی در امور دین و چیرگی در امور دنیا و البته لسان علوی رئیس مذهب، امام صادق را میتوان «امام مناظره» نامید و همزمانی مناظرههای انتخابات هزار و چهارصد با شهادت ششمین اختر تابناک آسمان امامت را به فال نیک گرفت. روش و منش آقایان مهرعلیزاده و همتی در این میدان اما حکایت کارنامهی دولت فعلی حقیقتا اسباب تأسف شد. شورای نجیب نگهبان همهی زور خود را زد بلکه جماعت مدعی اصلاحات، بینامزد نباشد در این انتخابات و به زعم من، اعضای محترم گشتند و دو تا خوشخیمشان را در صحنه نگه داشتند ولی هم همتی و هم مهرعلیزاده برای بار هزارم ثابت کردند که در قبیلهی افسادات، همه بدخیم و با عرض معذرت بیشعورند. آنقدر عاری از الفبای ادب و بدیهیات شریعت محمدی که همه دیدیم؛ حتی صدای مدیرمسئول یکی از مطبوعاتشان هم درآمد. او اذعان کرد مهرعلیزاده و همتی بازندهی اخلاق بودند و اعتراف کرد رئیسی برندهی مسابقهی اخلاق بود. من جلیلی را هم اضافه میکنم. دریدگی هر دو کاندیدای دوم خردادی به حدی بود که بنا دارم با سوءبهره از این متن، یک سؤال مشترک از حضرت آقا و آیتالله جنتی بپرسم: «دیگر چطور شما را ملتفت کنند افسادطلبها که مثلا خوبهایشان حتی از واقعا بدهایشان هم بدترند؟» شگفتا! خود حقیر نیز مکرر سعی کردهام که از زاویهی مصلحت، پنجرهی مشارکت، روزنهی جمهوریت و دریچهی انسانیت اینجور فکر کنم که عبدی به بیحیایی تاجزاده نیست لیکن جماعت همگی سر و ته یک کرباس تشریف دارند. آنطرف اما درسآموز بود نحوهی مواجههی آقایان رئیسی و جلیلی. میتوان یکی از این دو تن را بیش از دیگری دوست داشت یا مناسبتر تشخیص داد برای ریاستجمهوری و حتی میتوان مایل به سیاستورزی هیچیک نبود ولی هم #ابراهیم و هم #سعید جوری حرف زدند که آدمی افتخار کند به حضور در جناح حزبالله. فراتر از آدم حکومت یا آدم ملت، در نقش خود آدم ظاهر شدند. همان آدم که حضرت صادق قصد ساختنش را داشت. اول #اخلاق و دوم و سوم هم باز اخلاق. باور دارم که آحاد مردم هم پسندیدند این اخلاقمداری را. این گمشدهی امروز دولتمردان را...
🔗 سایت حقدیلی
#مشارکت_حداکثری
#مناظره #اخلاق #انتخابات
#نویسندگان_حوزوی
https://eitaa.com/joinchat/3834314754C58903f67c6
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌اگر یک جمله بخواهید به آیت الله #اعرافی بگویید...
🎙 #طلبه هارو دریابید...
🎙 طلبه ها به اسم و عشق سربازی امام زمان وارد #حوزه میشوند اما...
🎙 کاری کنید که بهتر، راحتتر و سریعتر با شما ارتباط برقرار کنیم
#صدای_حوزه
@sedayehowzeh
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
پ.ن:
🔸در حاشیه گعدهی یادداشتخوانی مدادالفضلاء
🔸با سپاس از مدیران پایگاه خبری تحلیلی صدای حوزه
May 11
🔆 امام خميني(ره) با تحصيلات حوزوي و کمک مردم انقلاب کرد
🔻ملا احمد اردبيلي، ميرزاي شيرازي، عبدالکريم حائري يزدي، سيد جمال الدين اسدآبادي، شيخ فضل الله نوري، ميرزاي نائيني، آخوند خراساني، سيد محمد طباطبايي، عبدالله مازندراني، سيد محمد کاظم يزدي، سيد عبدالله بهباني، سيد ابوالقاسم کاشاني، شهيد بهشتي، شهيد مطهري و در رأس آن ها حضرت امام خميني رحمت الله عليه و مقام معظم رهبري فقط تعدادي از روحانيوني هستند که در تاريخ اجتماعي- سياسي ايران نقش آفريني کرده اند.
✍️ سراج روزنامه سراسری صبح ایران
#انتخابات
#مناظره #اخلاق
#نویسندگان_حوزوی
https://eitaa.com/joinchat/3834314754C58903f67c6
نویسندگان حوزوی
💠 امام روح الله با تحصیلات حوزوی دنیا را تکان داد. 👈 بازنشر کنید تا امثال #همتی و #مهرعلیزاده بیدا
#غرب_زده_ها_بدانند
✔️ امام با تحصیلات حوزوی دنیا را تکان داد
🌐 طرح: خبرگزاری رسا
#انتخابات #اخلاق
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
🔹اندیشکده دین و حکمرانی برگزار می کند؛
🔸رویداد نخبگانی حل مسائل حکمرانی با رویکرد دینی "دلیل"
مهلت نام نویسی:
15 خرداد الی 15 تیر 1400
🔴 اگر میخواهید در حل مسائل بنیادین نظام اسلامی موثر و بخشی از ساختار جدید حل مسائل حکمرانی باشید ، در این فراخوان شرکت کنید.
♦️سامانه ثبت نام:
http://sabtename.ir/din_hokmrani
جهت اطلاعات بیشتر به آیدی @mhsh1414 در ایتا پیام دهید.
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
🔴حمله به جمهوریت❗️
یکی از افتخارات نظام جمهوری اسلامی این است که ملت ریشه داری که دارای تنوع قومی و زبانی و حتی در برخی مناطق تنوع عقیدتی دارد، را زیر پرچم واحد، متحد و مهربان نگه داشته است. دشمنان این جمهوریت همیشه تلاش کرده اند تا با ترفند های مختلف این یکپارچگی را از بین ببرند، ولی نتوانسته اند.
متأسفانه در مناظره اول انتخابات ریاست جمهوری، جناب همتی و مهرعلی زاده حرکتی انجام دادند که از آدم تحصیل کرده امروزی خیلی بعید بود، بلکه از افرادی که مدیریت کلانی چون ریاست بانک مرکزی و استانداری اصفهان را نیز داشتند دور از انتظار بود.
این دو نفر چنان مردم ترک زبان را برای رای به خودشون دعوت کردند که گویی چندین قرن به عقب برگشته ایم و در عصر تعصبات قومی قرار داریم و وظیفه اهالی هر منطقه رای دادن به هم استانی خودش است.
طبق باور این دو نامزد، مردم آذربایجان شرقی، اردبیل، همدان و زنجان اشتباه کردند که درسال۸۸ بجای میرحسین موسویِ آذری زبان به احمدی نژاد رای دادند.
یا در سال ۹۶ مردم سمنان اشتباه کردند که به رئیسی بیشتر از روحانی رای دادند.
آیا بنظر این آقایون، در سال ۸۴ اصفهانی ها مرتکب خطا شدند که در بین نامزدها، کمترین رای را به مصطفی معین دادند؟
و آیا مردم لرستان بخاطر رای پایین در سال ۸۸ به کروبی باید سرزنش شوند؟
نظر این دو نامزد نسبت به اهالی کرمان که در مرحله دوم انتخابات سال۸۴ به رقیب مرحوم هاشمی رفسنجانی بیشتر اقبال نشان دادند، چیست؟
ملت ایران در این چهل و چند سال در تحریم و جنگ و کرونا کنار هم بوده و خواهندبود. ولی سوال اینجاست؛ افرادی که توجهی به انسجام جمهوریت ندارند، چگونه قرار است رئیس جمهور بشوند⁉️ این افراد در ساده ترین قضیه امنیتی که می تواند تحریک احساسات قومی را از طرف بیگانگان به دنبال داشته باشد را چرا درک نکرده اند⁉️
📢آقایان مراقب باشند؛ جمهوریت، انسجام ملی و امنیت کشور را فدا چند رأی نکنند.
✍️ امین محمدلو
#مناظرات
#انتخابات
#ایران_قوی
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
👈 انتخاب آگاهانه
وقتی که به دنیا آمد پدرش مرده بود. از کودکی مویسفید بود. مردم او را مستجاب الدعوه میدانستند. به سخاوت معروف بود. یکتاپرست بود و موحد.همه او را به عدالت و نیکی می شناختند. مردم اموال خود رابرای تجارت، به فرزندان او می سپردند. سالیان سال بود که کلیددار شده بود.خانوادهاش هم با او همراه بودند. این میراث اجدادی آنان بود.کعبه را مانند چشمانش دوست میداشت. نه! مانند فرزندانش. نه! بالاتر از فرزندان. کعبه را مهیای زیارت و طواف اقوام مختلف کرده بود، از شام، یمن، فلسطین. میهمانان را به بهترین وجه پذیرایی میکرد. فقرا را در سایه خانه امن الهی پناه می داد و اطعام.
🔗 متن کامل در دل گویه
#انتخابات
#ایران_قوی
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
🔴پرسشی از اعضای محترم شورای نگهبان
🔶در همه سالهای گذشته، از سوی افراد و طیفهای مختلف سیاسی و فکری، نقدهای وارد و ناوارد فراوانی به عملکرد و تصمیمات شورای محترم نگهبان مطرح شده است. مع الاسف، شما هیچگاه خود را موظف به اقناع افکار عمومی ندانستهاید و صرفاً به این سخن کلی بسنده کردهاید که ما نگهبان قانونیم و آنگونه که قانون و اسلام را میفهمیم از آن نگهبانی میکنیم. اما این سخن ناصحانه را بپذیرید که با این سخنان کلی، افکار عمومی و افکار نخبگانی کشور قانع نمیشود و نیاز به گفتگوی بیشتری با جامعه نخبگانی دارید.
🔶در بررسی صلاحیت نامزدهای سیزدهمین دوره ریاست جمهوری قاطعیتی مثالزدنی و بیسابقه از خود نشان دادید که موجب دلگرمی همه قانونگرایان و مدافعان اسلامیت و جمهوریت نظام شد. اما هنوز پرسشهای بیپاسخ فراوانی مطرح است که متأسفانه شما خود را موظف به پاسخگویی نمیدانید.
در اصل یکصد و پانزدهم قانون اساسی آمده است که «رئیس جمهور باید از میان رجال مذهبی و سیاسی که واجد شرایط زیر باشند انتخاب گردد: ایرانیالاصل، تابع ایران، مدیر و مدبر، دارای حسن سابقه و امانت و تقوی، مؤمن و معتقد به مبانی جمهوری اسلامی ایران و مذهب رسمی کشور.» و احراز این شرایط هم قانوناً بر عهده شورای محترم نگبهان نهاده شده است.
🔶مع الاسف، شورای نگهبان در همه ادوار گذشته، هیچگاه پاسخی روشن به معنا و مراد از سه کلمه «رجل»، «مذهبی» و «سیاسی» نداده است. قطعاً معنای لغوی آنها مراد قانونگذار نبوده است و شما هم معنای لغوی آنها را مراد نگرفتهاید. اما شاخصههای «رجولیت» و «مذهبیبودن» و «سیاسیبودن» چیست؟ مراد از «تقوی» و «ایمان» چیست؟ علیالقاعده تقوا و ایمان درونی و باطنی که مراد نیست. زیرا جز خدا کسی از چنان تقوا و ایمانی خبر ندارد. تقوا و ایمان بیرونی و مشهود مراد است. اما شاخصههای انسان متقی و انسان مؤمن از نظر شما چیست؟
🔶خود شما به عنوان مجتهدان و حقوقدانان شناخته شده کشور به احتمال زیاد مناظره اول هفت نامزد تأیید شده خودتان را مشاهده کردهاید. آیا واقعاً در همه آنها مردانگی و مذهبی بودن و سیاستمداری به معنای حقیقی کلمه را مشاهده کردید؟ آیا در همه آنها تقوا و ایمان اسلامی را مشاهده کردید؟
🔶همه مردم ایران دیدند که برخی از آنان در همین نخستین مناظره، در وقاحت و پردهدری و بیاخلاقی و ناجوانمردی روی ماکیاولی را هم سفید کردند! مذهب و دیانت به کنار، هیچ نشانهای از مراعات ابتداییترین اصول اخلاقی هم در گفتار و رفتار برخی از آنها دیده نشد! هیچ نشانهای از صداقت و سیاست اسلامی در برخی از آنها مشاهده نشد! به صراحت دروغ گفتند! علناً تهمت زدند! آشکارا توهین کردند! واقعا اینها رجال کدام مذهب و کدام سیاستاند؟ شما بر اساس کدام معیار و شاخصه اینها را تأیید صلاحیت کردهاید؟ آیا شما صلاحیت تکتک این هفت نفر را در اعتقاد و دفاع از اقتصاد اسلامی، فرهنگ اسلامی، سیاست اسلامی احراز کردهاید؟ با کدام مؤلفهها و شاخصهها؟ این چه تقوا و ایمانی است که بدون هیچ خجالت و حیایی در جلوی دوربینها و با قرائت مطالب از قبل نوشته شده در مقابل همه مردم ایران دروغ بگویند و تهمت بزنند و ناجوانمردی کنند؟
🔶اینها بخشی از صدها پرسشهای یک معلم علوم اسلامی و انسانی و یک پژوهشگر اخلاق اسلامی است. امیدوارم که از طرح این سؤالات رنجیده خاطر نشوید. و همانطور که سخنگوی محترم شورای نگهبان گفتند «شورای نگهبان هم مصون از خطا نیست» اگر خود شما هم به این نتیجه رسیدهاید که در تعیین صلاحیت برخی از این افراد خطایی رخ داده است تا دیر نشده است جبران کنید و به همگان نشان دهید که در اجرای قانون، ملاحظه هیچ فرد و جریانی را ندارید و اگر خطایی رخ نداده است و هنوز هم از تصمیم خود دفاع میکنید، پاسخی روشن و شفاف به این پرسشها بدهید.
✍️ احمدحسین شریفی
#انتخابات
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
#مطالبه_جبهه_انقلاب_و_حوزویان
📛مطالبه عذر خواهی مهر علیزاده از توهینش به ساحت علمی حوزویان
❌ صدای اعتراض جمعی از اساتید و طلاب انقلابی جامعه الزهراء به خبرگزاری فارس رسید.
لطفا تا عذرخواهی رسمی مهرعلیزاده حمایت کنید👇🏻
https://farsnews.ir/my/c/71475
#انتخابات
#مناظره #اخلاق
#نویسندگان_حوزوی
https://eitaa.com/joinchat/3834314754C58903f67c6
⏪ بازنشر به احترام حوزه علمیه شیعی
📌 علم بهتر است یا سواد
فرض بگیرید دور از جان مریض میشویم دکتر تشخیص میدهد این وامانده کروناست یا زکام. بعد به زبان ساده میگوید: یک «جناب» ویروس است از این ویروس جدیدا....ما هم نه از ساختار ویروس میپرسیم نه حتی اسمش را. میدانیم بگوید هم متوجه نمیشویم. نه از فرمول دارو و شربت می پرسیم نه از عملکرد آن بر بدن. همین که دکتر برایمان سادهاش کرده تا بفهمیم از این ویروس جدیدا ست و دوتا کپسول شربت کارمان را راه میاندازد راضی هستیم.
حالا فرض بگیرید یک آخوند بالای منبر باشد و به زبان ساده مطالبی را بگوید که مردم چیزی بارشان بشود. چون به زبان ساده و عامیانه مطلب را گفته و مردم فهمیدهاند، پس چیز خاصی نگفتهاست.
مدتی که برای مقاله پایانی جامعهالزهرا با موضوع تربیت حماسی مطالعه میکردم دو تا نکته را متوجه شدم اول اینکه چقدر تا حالا بیتربیت بودهام و اینکه چقدر خوبیم ما که این آیات و روایات به عنوان منبع غنی علوم انسانی داریم. فکری شدم چرا بعضی میروند سراغ ترجمه علوم شکست خورده غربی؟ چرا مرغ همسایه ارگانیک است مرغ خودمان هورمونی؟
در قرآن وقتی به نشانههای طبیعی که گهگاه عقل بشر به آن میرسد و کشفش میکند اشاره میشود خدا میگوید افلا یعقلون افلا یتدبرون؛ یعنی ای بشر آدمیزاد انسان باش. حالا کجاشو دیدی؟!اینا که چیزی نیست. اصل انسان بودن است بشرجان عجول! انسان بدون اخلاق یعنی حیوان؛ گوشت و پوست رگ و ریشه و اندکی پشم. خیلی ریز میپرسد هذا فازا ماذا تو اونجا دنیا؟!
همه این مباحث را آخوندها که علوم حوزوی میخوانند میگویند. همین علوم حوزوی که دیروز در مناظره به هیچ گرفته شد. یکی از نامزدها به آقای رییسی گفت: « شش کلاس سواد داری و با سواد حوزوی نمیشود مملکت را اداره کرد.»سواد حوزوی مگر چیست؟ قال صادق و قال باقر است دیگر. یعنی با حرف ائمه نمیتوان مملکت را اداره کرد؟
این حرف، تنها یک شانتاژ و ترفند در مناظره انتخاباتی نبود. عقبه دارد. یک تفکر خطرناک دارد. فقط یک وادادگی در برابر غرب نیست. امام خمینی با همین سواد حوزوی دنیا رو تکان داد و تمام تزهای اجتماعی را چهارچنگولی فرستاد بروند سماق بمکند. آن مدرکدارها از دانشگاه گلاسکو را هم دیدیم چه کردند. ننهآقای مرحومه آقای کروبی بهتر از اینها که دنیا را دیدهاند و بلدند با زبان دنیا حرف بزنند، مملکت را میچرخاند. بیایید صادق باشیم. بترسیم از روزی که بپرسند راستی مدرک تحصیلی امام زمان چیست؟
✍️ س. رستمی، عضو تحریریهی مدادالفضلاء
#انتخابات
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
💠 زنانه با نامزدهای انتخابات
🌿من یک زن هستم.زنی خانه دار،فعال، تحصیلکرده.
🌿من زنانی را میبینم که در کنار همسرانشان روزهای خوشی تجربه نمیکنند.
🌿من فمنیست نیستم اما میخواهم به جای شعارهای توخالی، مردان بد، خود را مواجه با قانون بدانند ونظام خانوادهام، حفظ شود.
🌿من یک زن هستم وزن بودن همسر نامزدها برایم عجیب نیست.
👀من یک زن هستم و مشکل مرا نه استادیوم رفتن حل میکند،نه بی روسری گشتن.
🌿مشکل من پیامک بی حجابی آمدن نیست،
🌿مشکل من بیکاری همسرم است.
مشکل من فرزندآوری است که دلم میخواهد فرزند داشته باشم اما بخاطر وضع معیشت محرومم.
🌿مشکل من شغل داشتن خودم نیست، کارخانهی شهرمان تعطیل شده و جوانان کوچ کرده اند.
🌿مشکل من روسری نیست، اتفاقا من میخواهم از زنانی که امنیت روانی من وهمسر وپسرجوانم را تهدید میکنند، گله کنم.
🌿من زن هستم واولین کسی که در ایران، مطالعات زنان وابسته به حکومت تشکیل داد، رهبرم بود که در سالهای ریاست جمهوریاش، این کار را کرد اما عدهای بازیگر هرچهارسال، مرا به سخره میگیرند و به اسم من، برای خودشان رای میخرند.
من یک زن آزاد در ایران اسلامی ام هستم وازهمهی این خباثتها وشعارزدگی ها خستهام.
🌿من از تمام نامزدهایی که به جفا به اسم من، به کام خودشان رای میخرند، شاکی ام.
🌿یکی بیایدحالی بعضی نامزدها کند، اگرمردید، برای مردان،ایجاد اشتغال کنید. وکارگرها را دریابید.
🌿ما زنها باهمان روسری، ودر کنار همسر وفرزندانمان،بیشتر حس امنیت داریم. وگوشمان از این شعارها پر است.
✍️ب. نجاتی
#انتخابات
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
👆👆همتی و مهرعلیزاده شلوغ نکنید، بشینید کتاب بخونید!
و حال، جدی👇
📒معرفی یک کتاب حوزوی_اقتصادی به نامزدهای اهانتکننده
#اِقتصادُنا، کتابی از سید محمدباقر صدر در زمینه اقتصاد اسلامی. این کتاب نظریههای اقتصادی مارکسیسم و سرمایهداری را معرفی و نقد کرده و سپس مکتب اقتصادی اسلام را ارائه داده است.
پ.ن 1️⃣ البته اول بایستی کتاب #لمعه ی شهید اول و دوم و بعد #مکاسب محرمه شیخ مرتضی انصاری را به شما معرفی میکردیم.
پ.ن2️⃣ وقتی مغزتان را با تئوریهای سرمایهداری و ضدمردمی پر کنید، از قم و تاریخ شیعی جا میمانید.
🔅مثلا بچه شیعه هستید، کتاب داخل را هم بخوانید.
#انتخابات
#مناظره #اخلاق
#نویسندگان_حوزوی
https://eitaa.com/joinchat/3834314754C58903f67c6
🔴 فرار از برنامه
📌بررسی ابعاد اهانت مهرعلیزاده در مناظره
یکی از نکات برجستهای که در مناظره اول کاندیدای ریاست جمهوری نمود عینی داشت، اهانت محسن مهرعلیزاده به آقای رئیسی بود؛ مبنی بر اینکه ایشان شش کلاس سواد دارد و چیزی از اقتصاد نمیداند؛ حالا اهانت دیگر که ایشان سندروم پست بیقرار دارد بماند و در جای خودش محفوظ.
این اهانت را نمیتوان صرفا اهانت به آقای رئیسی قلمداد کرد، بلکه ابعاد بیشتری را در برمیگیرد. آقای مهرعلیزاده با این سخن، خواسته یا ناخواسته به حوزه و روحانیت اهانت کرده است و عملا علوم حوزوی را به سخره گرفته؛ علومی که به مراتب از دروس دانشگاهی سنگینتر است و هر کسی تاب این را ندارد که تا سطوح عالی این مراحل را طی کند؛ مراحل عالی پیشکش؛ خیلیها در همان سالهای اول کمیتشان لنگ است و سنگینی این مباحث باعث میشود که عطای آن را به لقایش ببخشند.
نکته قابل توجهی که باید به آن توجه کنیم این است که آقای رئیسی، رئیس قوه قضائیه است و ریاست این قوه باید مجتهد باشد و شخص رهبری نیز این پست را برای ایشان درنظر گرفته است؛ بنابراین ایشان نه تنها بیش از 6 کلاس سواد دارد، بلکه مجتهد است و اجتهادش هم به تأیید رهبر معظم انقلاب رسیده است وگرنه در این سمت منصوب نمیشد.
از طرفی فراموش نکنیم که امام خمینی(ره) با همین تحصیلات حوزوی دنیای معاصر را متحول کرد. رهبر معظم انقلاب هم که سکاندار انقلاب است همچنین؛ بنابراین دایره اهانت آقای مهرعلیزاده وسیع است و فقط ناظر به شخص آقای رئیسی نیست.
سوالی که جا دارد از آقای مهرعلیزاده پرسیده شود این است که وقتی ادعا میکنی آقای رئیسی اقتصاد نمیداند آیا سید محمد خاتمی که شما او را مراد خود میدانی و 8 سال رئیس جمهور بود اقتصاد میدانست؟ آیا رشته تخصصیاش اقتصاد بود؟
نکته دیگری که مهرعلیزاده مطرح کرد این است که آقای رئیسی اقتصاد نمیداند. به نظرمیرسد که این ادعا نوعی مغالطه به حساب میآید؛ چرا که اصولا لازم نیست رئیس جمهور به طور تخصصی اقتصاد بداند و تحصیلات آکادمیک دراین زمینه داشته باشد. درهیچ کجای دنیا نیز چنین شرطی برای رئیس جمهور قائل نیستند. البته طبیعی است که بیگانه هم نباید باشد، ولی تحصیلات آکادمیک لازم نیست.
از طرفی این نکته را هم باید لحاظ کنیم که با توجه به اینکه آقای رئیسی ده سال ریاست بازرسی کل کشور را داشته، تولیت آستان قدس رضوی هم بوده و درحال حاضر رئیس قوه قضاییه هست؛ تمام این موارد رابطه جدی با مباحث اقتصادی دارد و نیتجه این میشود که نه تنها آقای رئیسی بیگانه با اقتصاد نیست؛ بلکه تجربه و اطلاعات زیادی نسبت به این مباحث دارد و اتفاقا با توجه به سِمَتهایی که داشته به زیر و بم و جزئیات آن نیز واقف است.
اهانت دیگر مهرعلیزاده داستان سندروم پست بیقرار است که به آقای رئیسی نسبت داد. درباره این موضوع باید گفت که اگر پستها را روی کاغذ بشماریم، پستهای آقای مهرعلیزاده از آقای رئیسی بیشتر است و اگر قرار باشد که به صرف داشتن پستهای زیاد کسی سندروم پست بیقرار داشته باشد آن آقای مهرعلیزاده است و نه آقای رئیسی.
از طرف دیگر معمولا پستها از طرف مقام بالاتر به شخص تفویض میشود و الزاما به این معنا نیست که خود شخص دنبال آن پست بوده است.
ازاین که بگذریم دست کم دو پست از پستهای شاخص آقای رئیسی از پستهایی است که مستقیما از طرف رهبر تفویض شده است. از این جهت این اهانت اقای مهر علیزاده نا خواسته ایراد گرفتن به رهبری هم هست.
✍️ بابک شکورزاده، عضو تحریریهی مدادالفضلاء
#انتخابات
#مناظره #اخلاق
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
تاکتیک #اصلاح_طلبان در #انتخابات_1400
یک: فرار از برنامه
دو: انکار کارنامه
📌 از جوجه کُشی تا صف مرغ
#انتخابات
#همتی #مهرعلیزاده
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
30M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ شماره ۱
"رویا" علت انتخاب آینده متفاوت
سلسله وبینارهای حکمرانی انقلابی
✳️نشست سوم
«انتخابات و رویای یک ملت»
✅با ارائه استاد محترم:
🔸حجت الاسلام حسین مهدیزاده (پژوهشگر و آینده پرداز پیشرفت)
🔸نقادی و ارزیابی:
🔻حجت الاسلام دکتر کوهی (مدیر گروه آینده پژوهی مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی )
🔻خانم دکتر اردبیلی (آینده پژوه و هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی قم)
📆 برگزار شده در دوشنبه ۳ خرداد ۱۴۰۰
🔸دفتر مطالعات حکمرانی و سبک زندگی اندیشکده معنا🔸
آیدی اینستاگرام
https://instagram.com/maana_hamandishi?utm_medium=copy_link
#انتخابات
#مناظره #اخلاق
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN