🔎 جامعترین دوره تخصصی تحقیق و نشر
📝 مقاله نویسی
📖 پژوهش پیشرفته
📁 ابزارهای تخصصی تحقیق و نشر
با ارائه ۵ گواهی مجزای معتبر بین المللی
🔻متقاضیان ثبت نام به آدرس زیر مراجعه کنند:
🌐 b2n.ir/r56558
#دوره_آموزشی
#نویسندگان_حوزوی_البرز
@howzavian_alborz
💠 حجتالاسلام والمسلمین دکترغلامرضا پرهیزکار تبیین کرد:
اهداف و انگیزه تالیف کتاب "آشنایی با جامعه شناسی"
🔘 کتاب "آشنایی با جامعه شناسی" افزون بر آشنایی با علم جامعه شناسی، مخاطب را با جامعه و مسائل گوناگون نیز آشنا می کند، این کتاب مخاطب را به مفاهیم و نظریه هایی مجهز می سازد که جامعه شناسان به کمک آنها به تحلیل مسائل اجتماعی می پردازند، همچنین ذهن مخاطب را متوجه اموری می سازد که روزانه در جامعه با آنها سروکار دارد و به دنبال شناخت بهتری از آن می باشد.
🔘 هماینک کتاب های زیادی با عناوینی همچون "مبانی جامعه شناسی"، "درآمدی بر جامعه شناسی" و غیره در دسترس علاقه مندان است و همچنان کتاب های جدیدی با نام های مشابه ترجمه یا تعریف می شود، بی شک اقبال نویسندگان مختلف به این حوزه دلایل خاص خود را دارد.
🔖 ادامه مطلب را اینجا بخوانید
📲 لینک خرید کتاب
#معرفی_کتاب
#نویسندگان_حوزوی_البرز
@howzavian_alborz
🔰 پـــــیـــامــبـــر اســــلام
✍🏻 الناز رحمت نژاد
° پیامبر خدا بود اما در بازار که راه میرفت سخت میشد تشخیص داد که با کسی فرق کند!
° نمیگذاشت کسی دستش را ببوسد! میگفت این رسم پادشاهان است! من هم یکی از خودتان هستم، مثل همه بود و مثل هیچکس نبود!
° اغلب یک روز در میان روزه میگرفت، همیشه حق بر زبانش جاری، لبخند بر لب و متواضعترین مردم بود.
° آن قدر مهربان و نازک دل بود که همه مردم مشتاق زیارت آن حضرت بودند.
° در امانت داری سرآمد همه بود و در راستگویی از دوران جوانی لقب امین به او بود.
° در زیبایی سیرت و صورت همتایی نداشت، به پیمانش وفادار بود و عفت کلام آن حضرت سر مشق همه نیکان بود.
° هرکه را میدید مبادرت به سلام میکرد و کسی در سلام بر او سبقت نگرفت. با مردم چنان معاشرت میکرد که هرکس گمان میکرد عزیزترین فرد آن حضرت است.
° هنگام ورود به مجلسی در آخر و نزدیک درب مینشست نه در صدر آن. چون سخن ناصواب از کسی میشنید. نمیفرمود: "چرا فلانی چنین گفت" اما میفرمود: "بعضی مردم را چه میشود که چنین میگویند؟"
° با فقرا زیاد نشست و برخواست میکرد و با آنها هم غذا میشد. هرگز عیب مردم را جستجو نمیکرد.
° هرگز نعمتی را مذمت نکرد. اندک نعمت خداوند را بزرگ میشمرد. همیشه با وضو بود و هنگام وضو گرفتن مسواک میزد. نور چشم او در نماز بود و آسایش و آرامش خود را در نماز می یافت.
° همیشه خوشبو بود و بیشترین مخارج آن حضرت برای خریدن عطر بود. چون جامه نو میپوشید جامه قبلی خود را به فقیری میبخشید.
° با نیکی به شروران، دل آنان را به دست میآورد و مجذوب خود میکرد. بردباری اش همیشه بر خشم او سبقت میگرفت. میان یارانش انس و الفت برقرار میکرد.
° اوقات داخل منزل را به سه بخش تقسیم میکرد: بخشی برای خدا، بخشی برای خانواده و بخشی برای خودش بود و وقت خودش را نیز با مردم قسمت میکرد.
° ساده بود زندگیاش، آن روز هم نشسته بودند دور هم خرما میخوردند، هسته خرماهایش را یواشکی میگذاشت جلوی علی(علیهالسلام) بعد از مدتی با همان متانت همیشگی گفت: "پرخور کسیست که هسته خرمای بیشتری جلویش باشد!" همه نگاه کردند جلوی امیرالمومنین از همه بیشتر هسته خرما بود! علی(علیهالسلام) لبخندی زد و گفت: " یارسولالله! ولی من فکر میکنم پرخور کسی است که خرماهایش را با هسته خورده است! " همه نگاه برگشت! جلوی پیامبر هسته خرمایی نبود! صدای خنده اصحاب در اتاق پیچید، به رسولالله نگاه میکردی، مسرور که میشد چشم برهم میگذاشت و لبخند به رخ ماهش مینشست، آرام و باوقار بود همیشه ...
میخواهم شبیه تو باشم، شبیه تو ای محمّد که:" همیشه معطر بودی، همیشه تبسم میکردی،فروتن و متواضع بودی،اسراف نمیکردی، با مردم شوخی میکردی،سخن کسی را قطع نمیکردی،با کودکان همبازی میشدی، هرگز بد دهانی نمیکردی، خوشرو و خوش معاشرت بودی، خشن و عیب جو نبودی، همیشه آراسته بودی، اغلب لباس سپید میپوشیدی و نماز را بسیار دوست داشتی ... دوستت دارم یا نبی ... "
#شهادت_پیامبر_اکرم
#نویسندگان_حوزوی_البرز
@howzavian_alborz
#تمرین
هر نقطه از این کرهی خاکی که هستی، تصور کن زنگ خانهات را میزنند و در را که باز میکنی، با خادمی از خدام حرم امام رضا«علیهالسلام» روبرو میشوی که بستهای را به دستت میدهد و میرود؛
✍🏻بی هیچ حرفی او رفت و من ماندم و کوهی از بهت و بستهای که در دست داشتم...
👈 برای تمرین، ادامه را شما بنویسید
#تمرین_نویسندگی
#نویسندگان_حوزوی_البرز
@howzavian_alborz
💻 پژوهش در تاریخ و سیره پیامبر و اهلبیت (علیهمالسلام) با نرمافزار «دانشنامه نبوی»
نرمافزار دانشنامه نبوی به ارائه اطلاعاتی جامع و دستهبندی شده درباره پیامبر خاتم(ص) پرداخته و در هر سربرگ، اطلاعات خاصی را از منابع گردآوری و به کاربر ارائه مینمایند.
🔖 بیشتر بخوانید
#نرم_افزار
#نویسندگان_حوزوی_البرز
@howzavian_alborz
🔰 رئیسعلی دلواری؛ نماد مقاومت و شهادت و استعمارستیزی
🔹️ انتشار به مناسبت سالگشت شهادت رئیسعلی دلواری؛ روز مبارزه با استعمار انگلیس
🔻گزیده ای از خطبه نماز جمعه آیت الله حسینی همدانی ۱۴۰۳/۰۶/۰۹
#نویسندگان_حوزوی_البرز
@howzavian_alborz
مبارزات ضد انگلیسی.mp3
36.98M
🌀 مجاهدتهای ضد انگلیسی
🎧 نقش علما در مبارزات مردم ایران علیه استعمار انگلیس
🎙 عطا یاوری
🔊 آنچه خواهید شنید:
1️⃣ مقدمه: چرا ایران برای انگلیسیها اهمیت دارد؟
2️⃣ قرارداد رویتر
3️⃣ نهضت تنباکو
4️⃣ نهضت مشروطه
5️⃣ قیام مردم جنوب
6️⃣ قرارداد 1919
7️⃣ نهضت ملی شدن صنعت نفت
☑️ کاری از رادیو مناهج
#علمای_مجاهد
#ضد_انگلیس
#ضد_استعمار
#نویسندگان_حوزوی_البرز
@howzavian_alborz
📚روحانیت؛ نگرش ها و نگارش ها
🏷جلد اول
✍️منصور محمدی
💠انتشارات موسسه فرهنگی دین پژوهی بشرا
🔖مؤسسه دین پژوهی بشرا، با هدف انجام پژوهشهای کارآمد و اثربخش در چهار حوزهی؛
۱. #روحانیت
۲. اخلاق
۳.نیایش
۴.نیازهای عاجل در حوزههای دین پژوهی
با تأکید بر جنبههای؛👇
الف) کاربردی
ب) راهبردی
ج) فراملی و جهانی دین
د) مشترکات ادیان
از طریق شناخت چالشها و خلأهای موجود در این حوزه و بهرهگیری از پژوهشگران مجرب و کارآمد، و بهرهمندی از سایر امکانات تأسیس شده است.
🔖 خرید کتاب
#معرفی_کتاب
#تربیت_صنفی
#تربیت_فرهنگی_اجتماعی
#نویسندگان_حوزوی_البرز
@howzavian_alborz
🔔 رئیسعلی دلواری که بود و چه کرد؟
✍ علیرضا تقوینیا
🔸او پسر زایر محمد کدخدای دلوار بود که در سال ۱۲۶۱ متولد شد. وی جوانی بسیار شجاع و متدین بود که در تحولات بوشهر (بندر اصلی ایران در آن دوره) در عصر مشروطه به بعد نقش جدی و اثرگذار بازی کرد.
🔸رئیسعلی رابطه خوبی با حکومت قاجار و حکام بوشهر نداشت و معمولاً نیازهای خود را از طریق قاچاق تأمین می کرد. برای مثال یک بار یکی از یارانش (زایرحسین) برای مبارزه از مَسقَط (عمام) اسلحه تهیه کرد که به علت اقتدار دریایی انگلیس در دریای عمان و فاصله زیاد آن با سواحل ایران، مجبور شد محموله را به دوبی ببرد تا از آنجا از طریق لنج به صورت قاچاقی به دلوار منتقل کند.
🔸️حاکم دبی در آن مقطع شیخ سعید بن مکتوم (پدربزرگ شیخ محمد حاکم فعلی) بود که تحت الحمایه انگلیس بود. هنگامی زایرحسین اسلحه ها را بار می زند و کمی از سواحل دُبی دور می شود، لنج مربوط به نیروهای شیخ سعید آل مکتوم به قصد توقیف محموله به شناور نیروهای تنگستانی حمله می کنند اما از آنجا که تنگستانی ها تیراندازان ماهری بودند، با تفنگچی های شیخ روی آب درگیر شده و تعدادی از آنها را کشتند و گریختند.
🔸️پادشاهی بریتانیا که حامی شیخ دُبی بود، طی نامه ای تقاضای استرداد زایرحسین جهت محاکمه را می نماید که با پاسخ منفی رئیسعلی دلواری روبرو می گردد و ماجرای فوق یکی از عوامل کینه نیروی دریایی انگلیس از این کدخدای با شرف دلوار بود.
🔸رئیسعلی آنچنان متدین بود که مراسم عزاداری امامان شیعه را در منزلش برپا می داشت و عبارت «از خداوندِ جلّی توفیق می خواهد علی» را بر مُهر مخصوصش حک کرد که نشان از ارادت ویژه او به امام اول شیعیان داشت.
🔸️همچنین بر سردر منزلش در دلوار این عبارت زیر دیده می شود که: «زِ تیغ شیرخدا چون رواج شرع نبی شد، از این سبب به همه مسلمین رئیس علی شد.» رئیسعلی در چند مقطع در تحولات سیاسی جنوب کشور نقش مهمی بازی کرد و در واقع کنش گری جدی او از دوران مشروطه شروع شد که با نیروهایش به دستور مجتهدی اهرمی به نام سید مرتضی علم الهدی بوشهر را تصرف کرد و جالب این بود که نیروهای او کوچکترین تصرفی در مال التجاره مردم انجام ندادند و همین امر باعث خوشنامیِ این جوان دلواری شد.
🔸جنگ جهانی اول که آغاز شد، رئیسعلی به فرمان علمای شیعه که حامی امپراطوری مسلمان عثمانی بودند، با لشکرکشی غیرقانونی بریتانیا به بوشهر مخالفت کرد و با آنان به مبارزه برخاست. مثلث پیشرو و مترقی در آن دوره، تُجار (حامی مالی و مادی قیام )، علما (حامی شرعی قیام) و مبارزان (عوامل اجرایی قیام) بودند که مانعی جدی بر سر اهداف انگلیس در جنوب ایران شدند
🔸️این قیام توسط خوانین بزرگ منطقه همچون غضنفرالسلطنه برازجانی، شیخ حسین چاهکوتاهی و زایرخضرخان اهرمی مدیریت می شد، اما هیچ کدام از آنها با وجود تفنگچی و اموال فراوان به اندازه رئیسعلی که کدخدایی بیش نبود، اثرگذاری نداشتند و آوازه جوان دلواری در سرتاسر ایران و حتی بریتانیا پیچید و همین امر حسادت برخی ها (که بنا نیست در اینجا نامشان برده شود) را برانگیخت.
🔸رئیسعلی دلواری و یاران اندکش از بدو برپایی اردوی انگلیس در بوشهر و تبعید حاکم وقت این بندر موقرالدوله و آزادی خواهانی چون عبدالرضا چوبک، به فرمان علمایی چون سید عبدالحسین لاری، شیخ محمدحسین برازجانی ، سید مرتضی علم الهدی و سید عبدالله بلادی بوشهری، به مبارزه علیه انگلیس دست زد و شبیخون های کارآمدی علیه اشغالگران خاک وطن سازماندهی نمود.
🔸انگلیسی ها که از شبیخون های گاه و بی گاه او به تنگ آمده بودند، ابتدا گمان کردند نیت رئیسعلی مالی است و ۴۰ هزار لیره استرلینگ به او رشوه پیشنهاد کردند تا دست از اقداماتش بردارد اما او نپذیرفت!
🔸️نهایتاً بریتانیایی ها در نهایت با چند هزار نیرویی که از هندوستان وارد کردند، در اوت ۱۹۱۵ به دلوار لشکر کشیدند که با مقاومت دلواری ها و شیوه جنگ و گریز رئیسعلی و خالوحسین بُردخونی و دادن تلفات بسیار و کشته شدن چند افسر عالی رتبه مجبور به عقب نشینی شدند.
🔸️پیروزی فوق چنان اثرگذار بود که نام رئیسعلی در تمام ایران پیچید و در لندن نیز روزنامه ها از او و مبارزاتش نوشتند. عاقبت رئیسعلی در یکی از شبیخون ها در محله تنگک بوشهر از پشت بوسیله خائن اجیر شده توسط برخی حسودانی که از قدرت گرفتن او نگران شده بودند، در ۱۲ شهریور سال ۱۲۹۴ به شهادت رسید و داغی بزرگ بر دل مردم ایران گذاشته شد.
🔸واقعیت تاریخی اینست که امپریالیسم انگلستان اگرچه به شدت در پی ترور رئیسعلی دلواری بود، اما در به شهادت رسانیدن این جوان ۳۳ ساله نقشی نداشت و بخیلان پرونده عمر او را بستند.
#نویسندگان_حوزوی_البرز
@howzavian_alborz
📮«الهیات عملی»، «بعثت نبوی» و خودمتناقض بودن «سکولاریسم دینی»
✍ احمدحسین شریفی
🔸مهمترین کارویژه پیامبر خاتم، «تعمیق تفکر توحیدی» و «امتداد توحید» در همهی گستره زیست بشری و «ساماندهی نهادهای اجتماعی بر اساس فکر توحیدی» بود.
نخستین و مهمترین آموزه او این بود که «قولوا لااله الا الله تفلحوا». البته روشن است که صرف گفتن این جمله کفایت نمیکند. بلکه منظور «باور و اعتقاد» به توحید و «عمل بر اساس اقتضائات آن» است. و از اینجا معلوم میشود که توحید صرفاً یک اعتقاد عقلی یا باور قلبی نیست. بلکه امتداد عملی دارد. هم در زندگی فردی و هم در زیست اجتماعی.
🔹به همین دلیل، در آموزههای اسلامی، آیات و روایات بسیار زیادی را میبینیم که دلالتها و اقتضائات اجتماعی، اقتصادی و اخلاقی «باور به خدا» و «باور به معاد» را بیان کردهاند. کافی است عبارت «مَنْ كانَ يُؤْمِنُ بِاللَّهِ وَ الْيَوْمِ الْآخِرِ» را در کتابهای روایی جستجو کنید، تا امتداد عملی و اخلاقی آن باورهای بنیادین را ملاحظه کنید.
حتی سکولارهایی مثل مهندس مهدی بازرگان و مقلدانش که «خدا و آخرت را تنها هدف بعثت» میدانند و همچنین مقلدان حوزهای آنان که شأن و منزلت پیامبر اکرم (ص) را صرفاً در حد یک «مرشد معنوی» میپندارند، [صرفنظر از نادرستی چنین سخنی] اگر اساساً متوجه گفته خود باشند، و تأملی اندک در لوازم آن داشته باشند، هرگز نمیتوانند از سکولاریسم و جدایی دین از سیاست و اجتماع سخن بگویند!
زیرا، انسان موجودی اجتماعی است؛ در بطن جامعه و در دل ارتباطات اجتماعی رشد و نمو جسمی و روحی مییابد. «سلوک فردی» بدون ارتباط با «جامعه» ناممکن است. چگونه یک مکتب میتواند داعیة تربیت افراد را منهای توجه به ساختارها و نهادها و پدیدههای اجتماعی داشته باشد؟! چگونه میتواند داعیه تربیت فردی را داشته باشد اما نحوه سلوک فرد به هنگام معاملات اقتصادی و در روابط سیاسی و قضایی و امثال آن را مشخص نکند؟!
♦️بنابراین اگر نیک بنگریم، ترکیب «سکولاریسم دینی»، ترکیبی «خودمتناقض» است. هیچ دینی اساساً نمیتواند نسبت به جنبههای سیاسی و اقتصادی و اجتماعی افراد بیتفاوت باشد. حتی اگر هدف غایی خود را «فردسازی» بداند و نه «جامعهپردازی» یا «تمدنسازی».
#سکولاریسم
#پیامبر_اکرم
#فلسفه_کاربردی
#نویسندگان_حوزوی_البرز
@howzavian_alborz
✍️ الازهر: جامعه بشری به مسئولیت خود در قبال قتل عام وحشیانه مردم غزه و کرانه باختری عمل کند
◻️همه این جنایات در سایه همدستی بینالمللی و بی توجهی جهانی به قتلعامهای روزانهای که در سرزمین پرافتخار غزه رخ میدهد، انجام میشود و به دشمن این اطمینان را داده است که هیچ کس در مورد آنچه در آنجا اتفاق می افتد، هیچ حرکتی نخواهد کرد.
◻️ جهان اسلام محصولات رژیم صهیونیستی را تحریم کند.
🔖 متن کامل را اینجا بخوانید
#فلسطین #غزه
#نویسندگان_حوزوی_البرز
@howzavian_alborz
📮تفسیری نو از آیات سوره اسراء درباره سرنوشت بنی اسرائیل
✍️ حسین عشاقی
🔹خداوند عدهای از مسلمانان مؤمن را بر میانگیزاند «بَعَثْنا عَلَيْكُمْ عِباداً لَنا أُولي بَأْسٍ شَديد» و آنان با قدرت رعبآوری که دارند، به مرکز اصلی حاکمیت یهود حمله کرده و اقتدار و سلطه بنیاسرائیل را از بینمیبرند....
🔖 متن کامل را اینجا بخوانید
#تفسیر
#نویسندگان_حوزوی_البرز
@howzavian_alborz