eitaa logo
حوزه علمیه مسجدجامع شهرستان نکا-پایگاه آیتین (ره)
191 دنبال‌کننده
3.7هزار عکس
909 ویدیو
273 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
"کذلک الله ربی" سورۀ توحید دارای مضامین بلندی است که به نوعی شناسنامه خداوند است، در این سوره خداوند را به توحید و بی‌نیازی معرفی می‌کند؛ لذا عبارت «کذلک الله ربّی» تأکید و اعترافی است از طرف قاری و خواننده که خداوند همین گونه است که این سوره مبارکه معرفی می‌کند. در روایتی آمده است که امام باقر(ع) بعد از قرائت سورۀ توحید، می‌فرمود: کذلک الله ربّی؛ یعنی خدای من همان‌گونه است که در این سوره بیان شده است. لذا فقها در باب قرائت سوره توحید در نماز گفته‌اند: مستحب است بعد از خواندن سورۀ «قل هو اللّهُ احد»، یک، یا دو، یا سه مرتبه «کَذَلِکَ اللهُ ربّى» یا سه مرتبه «کَذَلِکَ اللّهُ رَبُّنا» بگوید. پس گفتن این عبارت مخصوص رکعت دوم و قبل از قنوت نیست و در هر رکعت که سورۀ توحید خوانده شود، مستحب است بعد از آن این عبارت گفته شود. پی نوشت ها : حر عاملی، محمد بن حسن، وسائل الشیعه، ج ۶، ص ۷۱، موسسه آل البیت، قم، ۱۴۰۹ ق. توضیح المسائل(محشی)، ج ۱، ................................................................................................................ پرسش آیا در رکعت دوم پس از هر سوره ای گفتن ذکر "کذلک الله ربی" درست است یا فقط بعد از سوره اخلاص باید باشد؟ پاسخ اجمالی در هر رکعتی که بعد از حمد، سوره اخلاص خوانده شود، مستحب است بعد از تمام شدن آن، ذکر " کذلک الله ربی" را یک یا دو یا سه مرتبه گفت. بنابراین گفتن این ذکر فقط بعد از سوره اخلاص گفته می شود. توضیح المسائل (المحشى للإمام الخمینی)، ج‏1، ص 559. « مکبرین در نماز جماعت توجه داشته باشند »
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📌 چرا رهبری اجازه بررسی داد؟ چرا رهبری علیرغم صراحت بیانشان در مورد استعماری بودن کنوانسیونها (بخصوص لوایح مرتبط با یعنی پالرمو و مقابله با تروریسم) در دیدار نمایندگان مجلس در خرداد 97 ، اما در پاسخ نامه علی لاریجانی فرمودند که مخالف بررسی لوایح مربوط به کنوانسونها در مجلس نیستند؟ 1- لوایح پیوستن به کنوانسیونها را دولت ارائه کرده بنابراین می بایستی فارغ از نتیجه آن، در مجلس مورد بررسی قرار گیرند تا روال جاری کشور مختل نشود 2- بخاطر جایگاه قانونی مجلس در قانون اساسی که نظر رهبری بر این است که تا حد ممکن به این حوزه ورود نکنند . تجربه حدود 30 سال رهبری ایشان همین را نشان می دهد که به ندرت در این حوزه ورود کرده اند. 3- بررسی این لوایح باعث می شود که نقاط ضعف آنها و تفکر ناکارآمد غرب گرای حامی آنها بیشتر آشکار شود کما اینکه هم اکنون حجم بسیار زیادی گزارش کارشناسی در مورد آسیبهای غیر قابل جبران این معاهدات و کنوانسونها و دفاع ضعیف موافقان آنها آشکار شده است. 4- یکی از ترفندهایی که دولتها برای پوشاندن نقاط ضعف و ناکارآمدی خود استفاده می کنند «» است که رهبری نمی خواهد بهانه ای در این زمینه به کسی بدهد لذا اختیارات بی سابقه ای به دولت فعلی داده اند (از جمله مذاکره با آمریکا). 5- و اما یک دلیل مهم دیگر از اجازه رهبری برای بررسی لوایح مرتبط با FATF در مجلس، رساندن جامعه به بلوغ فکری است. قرار نیست تمام کارها را رهبر و امام جامعه انجام دهد. مردم اگر پای کار نباشند امام معصوم هم خانه نشین می شود. پس ما مردم باید نقش خود را به درستی انجام دهیم. مطالبه گری و روشنگری دو کار مهم ما مردم است که حاصل آن انتخاب مدیران شایسته خواهد شد. انشاالله با مدیریت جدید آیت الله آملی لاریجانی با آزمون بزرگ بررسی لوایح استعماری نظام سلطه مرتبط با FATF یعنی و مقابله با مواجه است. بهترین مصلحت، عمل به فرامین رهبری است نه جریان غرب گرا ... . ✍
📌 بزرگان و حضرات مجمع تشخیص مصلحت نظام ⛔️ مبادا شما اولین نفری باشید که داغ ننگ تصویب لوایح استعماری مربوط به FATF از جمله و را بر دامان تشیع بنشانید. 🔸 یادمان نرود که هدف اصلی FATF و لوایح مرتبط با آن به تصریح بیانیه آخر این نهاد در 29 مهرماه 97، دسترسی به اطلاعات مالی و اقتصادی کشور برای و در نتیجه تحمیل فشار اقتصادی به مردم است.