▪️امام صادق علیه السلام:
هرکس در مسجد سهله نماز بخواند و با نیّتی صادقانه به درگاه خدا دعا کند خدا او را حاجتروا برمیگرداند.
مَا صَلَّى فِيهِ أَحَدٌ فَدَعَا اللَّهَ بِنِيَّةٍ صَادِقَةٍ إِلَّا صَرَفَهُ اللَّهُ بِقَضَاءِ حَاجَتِه.
📚 المزار الکبیر ص134.
👈🏻 به امید اینکه زائران اربعین، از مسجد سهله غافل نشوند و در اجابتخانه سهله، برای تعجیل فرج صاحب سهله دعا کنند.
#مسجد_سهله
#از_سهله_تا_کربلا
مقام معظم رهبری(حفظه الله ):
این نهجالبلاغه قاموس؛ یعنی فرهنگ مفاهیم اسلامی است به یک معنا. خیلی عزیز است نهجالبلاغه و چقدر دور است از دسترس ما! مردم ما نهجالبلاغه را فقط اسمش را شنیدهاید. اصلا نمیدانند نهجالبلاغه کتاب عمل است. نهجالبلاغه واقعا کتاب عمل است، کتاب معرفی اسلام است. از قول من به دشمنان اسلام هم بگوئید، به آنهایی که اسلام را هی میکوبند، هی نیش میزنند، هی زهر میریزند؛ اینهایی که هی خوششان میآید به هر مناسبت یک حملهای به اسلام بکنند آقایانی که توی قشرهای جدید روشنفکری هستید، از قول بنده به اینها بگوئید که اینها اگر میخواهند اسلام را رد کنند، قبلا یک دور نهجالبلاغه را بخوانند. هر کسی نهجالبلاغه را نمیخواند از قرآن خبری ندارد، خیلی بیجا میکند اسلام را رد میکند. بیجا میکند که نه، دلش میخواهد بکند بکند، اما جاهلانه عمل میکند. جاهلانه است. هیچ عاقلی، هیچ عالمی، این عمل را قبول ندارد. ۱۳۸۸/۰۶/۰۱
https://eitaa.com/howzeh1399
با نهج البلاغه انس بگیرید....
💥خُذْ مِنَ الدُّنْيَا مَا أَتَاكَ، وَتَوَلَّ عَمَّا تَوَلَّى عَنْكَ
🌎«از دنيا همان قدر را بگير كه به سراغ تو مى آيد و از آنچه از تو روى گردانده روى بگردان (و به دنبال آن مشتاب)
✍اشاره به اين كه هر انسانى در شرايط معمولى و كسب و كار عادى، درآمدى دارد كه اين درآمد خواه ناخواه به سراغ او مى آيد. مثلاً هنگامى كه زراعت مى كند معمولاً اين زراعت درآمدى دارد و همچنين دامدارى و تجارت و صنعت. ولى بسيار مى شود كه اضافه بر آن به سراغ انسان نمى آيد. امام(عليه السلام) مى فرمايد: چه بهتر كه تو هم به سراغ آن نروى و اين حقيقت زهد و بى اعتنايى به دنياست. هرگز منظور امام عليه السلام اين نيست كه انسان در خانه خود بنشيند تا رزق و روزى اش به سراغ او بيايد اين همان چيزى است كه با صراحت در روايات از آن نهى شده است. بلكه منظور آن است كه اصرار بر افزودن مال و ثروت در جايى كه اسبابش فراهم نيست نداشته باشد چراكه هم مشقت زيادى را بر انسان تحميل مى كند و هم ممكن است آلوده انواع گناهان و انحراف از مسير شرع شود و اى بسا اگر به آن نرسد زبان به ناشكرى و كفران بگشايد.
📘حکمت393
https://eitaa.com/howzeh1399
🔻یک توصیه مهم برای زائران #اربعین و یک توصیه مهم برای جاماندگان از #اربعین
#استاد_پناهیان در آیین بدرقۀ خادمان و زائران اربعین در مصلی بزرگ تهران:
✨سعی کنیم آداب اربعین و این زیارت باشکوه را حفظ کنیم. امامصادق(ع) فرمود: به من خبر رسیده که عدهای در مسیر زیارت امامحسین(ع) غذاهای خوش آب و رنگ و مفصّل میخورند درحالیکه آنها وقتی به زيارت قبر عزیزان خود میروند، از این غذاها نمیخورند.
در این مسیر، غذاهای ساده بخوریم. هرچند عراقیهای عزیز و خونگرم، با همۀ مشکلاتی که دارند پذیراییشان عالی است. اما باید خیلی رعایتها صورت بگیرد؛ از رعایت در ارتباطها، از رعایت در احترام به ملت شریف عراق، از رعایت برای همیاریها. برای باشکوه برگزار شدن اربعین، هر کسی هر کاری که میتواند انجام بدهد.
کسانی که برای اربعین نمیروند به کسانی که میروند کمک کنند. امام هادی(ع) پول میدادند یک کسانی به نیابت از ایشان بروند زیارت کنند. نیابت از زیارت سفارش شده است. اگر نمیتوانی، یک کسی را بفرست برود. آنوقت دیگر هیچ جوانی نخواهد گفت «من هزینۀ سفر ندارم»
🚩 مصلای تهران- 1401/06/10
🔰 شهادت #شهید_علی_قدوسی (۱۳۶۰ش)
♻️شهید آیت الله علی قدوسی (۱۳۰۶ - ۱۳۶۰ ش)، مبارز انقلابی، دادستان کل انقلاب اسلامی، داماد علامه طباطبایی و از مؤسسان مدرسه علمیه حقانی است.
💠وی در ۱۲ مرداد ۱۳۰۶ش (5 صفر 1346 ق) در نهاوند به دنیا آمد. قدوسی مقدمات تحصیل را در مکتبخانه و نزد پدر آموخت و سپس وارد آموزشگاههای جدید شد.
🌀در سال۱۳۲۱ و در 15 سالگی برای ادامه تحصیل به قم مهاجرت کرد و درسهای مقدمات تا خارج حوزه علمیه را از اساتیدی مانند شهید صدوقی، آیت الله بروجردی و امام خمینی و علامه طباطبایی آموخت و در سال۱۳۴۱ به درجه اجتهاد رسید.
🔆ایشان در جریان ملی شدن صنعت نفت در سال۱۳۳۰ تا ۱۳۳۲ش با آیتالله کاشانی همکاری و با فداییان اسلام نیز ارتباط برقرار کرده و از حامیان نواب صفوی بود.
⚡️قدوسی از طرفداران نهضت امام خمینی بود و عضو گروهی از مدرسین انقلابی حوزه بود که بعدها به گروه یازده نفری موسوم شدند.
🔹قدوسی به همراه شهید بهشتی کوشید با حفظ اصالتهای حوزه و تکیه بر امتیازها و ویژگیهای این نظام، برنامههای جدیدی طراحی کند. چنین تفکری به تأسیس مدرسه حقانی در سال ۱۳۳۹ش انجامید که به مدت 14 سال مدیریت آن را بر عهده داشت و بعد از انقلاب با حکم امام خمینی به ریاست دادستانی کل کشور منصوب شد.
🔸تاسیس مکتب توحید:از فعالیتهای دیگر آیت الله قدوسی تأسیس «مکتب توحید» در سال ۱۳۵۲ش بود.
🌑ایشان سرانجام ۱۴ شهریور ۱۳۶۰ش (6 ذوالقعده 1401) بر اثر انفجار بمبی در دادستانی به شهادت رسید و در حرم حضرت معصومه (س) مدفون شد.
#زندگی_نامه