•﷽•
اگر انسان برای خدا کار کند؛
و به یاد او باشد و بمیرد شهید است!
#شهیده_زینب_کمایی🌱
سجده شکر
⁉️من تا بحال سجده شکر رو شکرالله حمدالله سبحان الله هرکدام ۳مرتبه میگفتم. این طوری صحیح بوده؟
📝#سجده_شکر میتواند بدون هر ذکر و دعایی نیز باشد ولی سنّت است که ذکری بگوید و بهتر است ذکرهای وارد در روایات باشه مثل:
صد بار «شکراً»
یا صد بار «عفواً»
یا سه بار شُکراً للّه
یا اذکار دیگر
👈بنابراین اذکار شما هم صحيح می باشد
✅پکیج آشپزخونه بهشتی
🔅گرداوری وتهیه طلاب مدرسه علمیه حضرت معصومه سلام الله
❤️ خانوم خونه ❤️
یادمون_باشه غذای خونه رو نذری درست کنیم با وضو، بسم الله گفتن، ذکر و دعا خوندن، نذر اهل بیت علیهم السلام ...
🍱در حین طبخ غذا آیه 35سوره نور (الله نورالسموات والارض) تا (کل شیی علیم) بخونید
هم غذاخیلی خوشمزه میشه هم محبت بین افراد خانواده زیاد میشه هم نورانیت دل میاره هم اخلاق خانواده بیشتر میشه!!!!
https://eitaa.com/howzeh1399
✅آداب غذا خوردن از نظر اسلام
✍امام حسن مجتبی (ع) می فرمایند:
برای غذا و غذا خوردن، دوازده ویژگی است که بر هر مسلمانی واجب است آنها را بداند. چهار مورد از آن واجب است، چهار مورد از آن مستحب است و چهار مورد از آن جزو آداب است.
اما آنچه واجب است، عبارت است از:
معرفت( بداند که رازق کیست)، راضی بودن به روزی خود، بردن نام خدا و شکر نمودن. و آنچه که مستحب است: وضو گرفتن قبل از غذا و نشستن بر طرف چپ و غذا خوردن با سه انگشت و لیسیدن انگشتان.
💥 و آنچه آداب است: خوردن از آنچه پیش روست، کوچک گرفتن لقمهها و خوب جویدن غذا و کمتر به صورت دیگران نگاه کردن است.
📚 منبع: وسائل الشیعه، ج ۱۶،ص ۵۳۹
شیرینی_نخودی_بدون_فر
خیلی خیلی آسون ☺️👌
✅موادلازم:
آرد نخودچی یک لیوان
شکر سرخ یک لیوان ( شکراسلامی مولینکس یا آسیاب میکنم بعنوان پودر قند استفاده میکنم)
پودر هل یک ق چ
کره نصف لیوان
✅طرزتهیه:
آرد نخودچی رو حرارت تفت میدیم.
بعد اینکه تفت خورد میزاریم سرد بشه بعد پودر قند و پودر هل و بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم بعد کره آب شده رو اضافه میکنیم و با دست ورز میدیم خوب که ورز خورد گردش میکنیم و با هر چی که دوست دارید تزیینش میکنید
✅نکته : مثل شیرینیای دیگه خمیر جمع نمیشه
به جای آرد نخوچی میتونید از انواع سویق ها خصوصا برای کودکان استفاده کنید
✅اطلاعاتی در مورد ادویه ها
ادویه_پلویی: گل سرخ یا گل محمدی , زیره , دارچین , میخک , هل (همه رو مخلوط کنید و اماده داشته باشید).
.
ادویه_ابگوشت: زردچوبه , دارچین , فلفل سیاه , جوز هندی , بادیان , میخک .
ادویه_ترشی_مخلوط و لیته: نعنا خشک , گلپر ,تخم گشنیز , تخم سیاه دانه , زیره سیاه و سبز , کاری , زردچوبه.
ادویه_ترشی_بادنجان : فلفل سیاه و گلپر و زردچوبه .
ادویه_ماست_و_خیار : فلفل سیاه , نعناخشک ریحان , مرزه , ترخان خشک و پودر گل سرخ.
ادویه_فلافل: زیره سبز , کاری , زنجبیل, فلفل قرمز , گشنیز و شنبلیله .
ادویه_کوکوسبزی: پودر گل محمدی , کاری , دارچین , فلفل سیاه .
ادویه_هویج_پلو , کلم پلو و لوبیا پلو : ادویه پلویی و مقداری دارچین.
ادویه_مرغ_و_ماهی : بهترین ادویه زعفران , زنجبیل , برگ بو , و پودر سیر است .
ادویه_کباب_تابهای : فلفل سیاه , پودر لیمو عمانی , زردچوبه و سماق .
ادویه_گوشت : پودر پیاز ؛ دانه کرفس ؛ فلفل قرمز ؛ فلفل سیاه و سفید؛ نمک ؛ جعفری خشک ؛ رزماری خشک ؛ ریحان خشک ؛ پونه خشک
ادویه_سوپ : پودر اویشن , و یک یا دو عدد برگ بو .
ادویه_قیمه_پلو :هل و دارچین , پودر گل محمدی